Ethereum 2.0 Testnet, Goldman Sachs Stablecoin ja ‘Crypto Mom’ Vahvistettu – Viikon salausuutiset

Kuten aina, se oli tapahtumarikas viikko blockchain- ja cryptocurrency -maailmassa. Paljon odotettu Ethereum 2.0 -testiverkko julkaistiin, Yhdysvaltain keskuspankki nopeuttaa pika-alusta -alustan käynnistämistä, ja Goldman Sachs on ollut erittäin kiinnostunut oman salausvaluutan käynnistämisestä – nämä ja paljon muuta tässä OKEx Insights -versiossa Viikon salausuutiset!

Ethereum 2.0 -testiverkko Medalla julkaistaan, sillä on 21373 validointia

Medalla, viimeinen julkinen testiverkko Ethereum 2.0: lle, meni elämään tiistaina 4. elokuuta.

Ethereum 2.0 muuntaa ennen kaikkea ensimmäisen ja tärkeimmän altcoinin työn todistamisesta panoksen todistamiseen yksimielisyyteen. Lehdistöaikaan mennessä 21373 validointilaitetta on liittänyt verkkoon yhteensä 683936 ETH: ta – tosin nämä testnet-tunnukset eivät ole teknisesti todellisia eetteriä.

Itse Ethereum 2.0: n vaiheen 0 lanseeraaminen on alustavasti suunniteltu vuoden 2020 loppuun mennessä – vaikka ei-odottajat odottavatkin toista pitkästä viivästymishistoriasta.

Tärkeimmät takeaways:

  • Medallan lanseeraaminen auttaa pitkälti turvaamaan luottamuksen Ethereum 2.0: n tulevaan lanseeraukseen, jota on huomattavasti viivästynyt useaan otteeseen.
  • Eetterin hinta on noussut merkittävästi viime viikkoina. Yksi mahdollinen syy muun muassa on vaatimus ETH: n hankkimiseksi verkkovahvistimeksi ottamiseksi uudessa panosvedosjärjestelmässä.

Kaavio havainnollistamista eetteristä ja aktiivisista validoijista Medalla-testiverkossa. Lähde: beaconcha.inKaavio havainnollistamista eetteristä ja aktiivisista validoijista Medalla-testiverkossa. Lähde: beaconcha.in

1,2 miljardin dollarin MicroStrategy, kun otetaan huomioon BTC-investoinnit

MicroStrategy, 1,2 miljardin dollarin yritys, joka auttaa yrityksiä rakentamaan ja ottamaan käyttöön analytiikka- ja liikkuvuussovelluksia liiketoimintatiedon, mobiiliohjelmistojen ja pilvipohjaisten palveluiden kautta, aikoo sijoittaa 250 miljoonaa dollaria "vaihtoehtoiset sijoitukset tai varat" – kuten Bitcoin (BTC).

Uutiset tulevat vuoden aikana tehtyjen kommenttien kautta 28. kesäkuuta tulospuhelu, yhtiön toimitusjohtajan ja talousjohtaja Phong Le: n kanssa:

"Lisäksi pyrimme sijoittamaan vielä 250 miljoonaa dollaria seuraavien 12 kuukauden aikana yhteen tai useampaan vaihtoehtoiseen sijoitukseen tai omaisuuteen, joka voi sisältää osakkeita, joukkovelkakirjoja, hyödykkeitä kuten kultaa, digitaalisia varoja kuten Bitcoin tai muita omaisuuslajeja."

MicroStrategy-konsernin toimitusjohtaja Michael Saylor kokosi myöhemmin BTC: n kullalla ja hopealla omaisuutena "ei voida täyttää pois tai ne ovat vähemmän todennäköisiä."

Tärkeimmät takeaways:

  • Vaikka MicroStrategy ei nimenomaisesti vahvistanut jakavansa pääomaa BTC: hen, tarjoamalla sitä vaihtoehtona kiinteytetään edelleen kryptovaluutta arvokkaana omaisuutena ja potentiaalisena arvonvaraajana.
  • Yhtiön lausunnot osoittavat myös laajaa huolestuneisuutta Yhdysvaltain dollarin devalvoitumisesta keskellä massiivisia rahanpainotustoimia COVID-19-pandemian välittömien taloudellisten seurausten kompensoimiseksi..

Kaavio, joka havainnollistaa MicroStrategy Incorporatedin osakekurssia vuoteen mennessä. Lähde: GoogleKaavio, joka havainnollistaa MicroStrategy Incorporatedin osakekurssia vuoteen mennessä. Lähde: Google


Goldman Sachs harkitsee omaa digitaalista valuuttansa

Goldman Sachs harkitsee oman salausvaluutan luomista.

Uutiset tulevat amerikkalaisen monikansallisen sijoituspankin ja rahoituspalveluyrityksen uuden digitaalisen omaisuuden globaalin johtajan Matthew McDermottin kautta. vahvistettu että Goldman Sachs harkitsee omaa digitaalista omaisuuttaan – jonka uskotaan yleisesti olevan vakaa kolikko. McDermott sanoi:

"Tutkimme oman fiat-digitaalisen tunnuksen luomisen kaupallista kannattavuutta, mutta on alkuaikoja, kun jatkamme mahdollisten käyttötapausten käsittelyä."

Tärkeimmät takeaways:

  • Goldman Sachsin salakirjoitusten vakavuutta tukee äskettäinen Oli Harrisin palkkaaminen, joka oli erittäin mukana JPMorganin Quroum-lohkoketjussa ja JPMCoinissa.
  • Goldman Sachsin näkökohdat ovat suurelta osin yhdenmukaisia ​​kilpailevan JPMorganin kanssa sekä Facebookin pyrkimykset käynnistää oma digitaalinen valuuttansa, Vaaka. McDermott ei sulkenut pois yritysten välistä yhteistyötä.
  • On selvää, että perinteisen rahoituksen maailma on yhä enemmän mukana sekä blockchain-ratkaisuissa että digitaalisissa valuutoissa.

Kaavio, joka kuvaa Goldman Sachs Group Inc: n pitkän aikavälin osakekurssia. Lähde: GoogleKaavio, joka kuvaa Goldman Sachs Group Inc: n pitkän aikavälin osakekurssia. Lähde: Google

"Salausäiti" vahvistettu toiseksi toimikaudeksi SEC-komissaariksi

Hester Peirce, tunnetusti salausystävällinen finanssimarkkinoiden sääntelyviranomainen, on vahvistettu toiseksi toimikaudeksi Yhdysvaltain arvopaperimarkkinavaliokunnan komissaarina.

Vahvistus tuli kautta ääniäänestys senaatista torstaina.

Peircen toinen toimikausi SEC-komissaarina päättyy vuonna 2025.

Avain nouto:

  • On yleisesti odotettavissa, että Peirce, joka tunnetaan lohkoketju- ja kryptovaluutateollisuudessa nimellä "Salausäiti," jatkaa pitkälti salausta kannattavia kantojaan – kuten hän totesi asianajajan Bitcoin ETF: lle.

Fed kiirehtii käynnistämään pikamaksupalvelun

Yhdysvaltain keskuspankki on tiettävästi nopeuttamassa pyrkimyksiään perustaa oma pikamaksupalvelunsa, FedNow

FedNow oli alun perin suunniteltu käynnistämään 2023/2024, mutta Fed pyrkii nyt vaiheittaiseen käyttöönottoon lähitulevaisuudessa. Yhdysvaltain keskuspankin pääjohtaja Lael Brainardin mukaan keskuspankki haluaa käynnistää nopeiden maksujen alustansa "mahdollisimman pian."

Tärkeimmät takeaways:

  • Yhdysvaltojen finanssiviranomaiset ovat tunnetusti vetäneet jalkojaan rahoitusalan innovaatioiden suhteen. Fedin uusi löytö FedNowin käynnistämisestä saattaa olla osoitus oivalluksesta, jonka Yhdysvallat on menettämässä tällä rintamalla muille kehittyneille talouksille, kuten Kiina ja sen edistyksellinen keskuspankin digitaalinen valuutta.
  • Keskuspankin digitaalisten valuuttojen osalta digitaaliseen dollariin on toistaiseksi puhuttu paljon ja vähän. Erityisesti viimeisimmässä FedNow-puheessa ei mainittu mitään CBDC: stä.

OKEx Insights esittelee sala-ammattilaisten markkina-analyyseja, perusteellisia ominaisuuksia ja kuratoituja uutisia. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map