Ensimmäisen kerran Bitcoin ETF -hyväksytty, ja Stablecoin-markkinat saavuttavat uuden virstanpylvään

Suurimmat kryptovaluutta-maailman tarinat, joita olet ehkä unohtanut.

Kuten yleensä tapahtuu, se oli toinen kiireinen viikko blockchain- ja cryptocurrency-teollisuudessa. Kauan odotettu Bitcoin ETF on vihdoin tarkoitus saavuttaa säännelty pörssi vuoden loppuun mennessä, kun sekä Euroopan unioni että Yhdysvallat pyrkivät ottamaan vakavammat – jotka olivat yhteensä 20 miljardia dollaria – vakavammin.

Lue tärkeimmät yksityiskohdat näistä tarinoista ja paljon muuta tästä OKEx Insightsin viikon salausuutisten painoksesta!

Kaikkien aikojen ensimmäinen salakirjoitettu rahasto noteerataan Bermudalla

Vuosien odottamisen jälkeen maailmassa on vihdoin ensimmäinen Bitcoin ETF.

Kauan odotettu pörssinoteerattu rahasto tulee Hashdex Nasdaq Crypto Index ETF: n muodossa. luetellaan brasilialaisen rahastonhoitajan Hashdexin Bermudan pörssissä.

Kolme miljoonaa osaketta on asetettu saataville yksityisen osakeannin kautta, ja niiden hinta on 1 000 dollaria.

Tärkeimmät takeaways

  • Kaikkien aikojen ensimmäinen cryptocurrency-pörssissä noteeratun rahaston listaaminen vahvistaa todennäköisesti Bitcoin ETF: n mahdollisuuksia saada sääntelyhyväksyntä Yhdysvalloissa – jotain, jota ei ole vielä tapahtunut, Securities and Exchange Commission mainitsee säännöllisesti markkinoiden manipulointia ratkaisevana tekijänä toistuvissa hakemusten hylkäämisissä.
  • Hashdex Nasdaq Crypto Index ETF todennäköisesti myös kiinnostaa paljon institutionaalisia sijoittajia, jotka haluavat saada täysin säännellyn altistuksen BTC: lle.

Yhdysvaltain pankit voivat pitää varauksia vakiomarkkinoille

Yhdysvaltain valuutanvalvontatoimisto on jälleen vahvistanut kryptovaluuttateollisuutta antamalla uusia ohjeita, joiden avulla kansalliset pankit ja liittovaltion säästöyhdistykset voivat pidä vararahastoja vakiomalleille – ts. Kryptovaluutat sidottuina fiat-valuuttoihin.

Toimiston ohjeet eivät tietenkään ole nimenomaisia ​​kannanottojen tukemista, ja pankkien, jotka päättävät tarjota palveluja stablecoin-liikkeeseenlaskijoille, on silti noudatettava rahanpesun vastaisia ​​käytäntöjä, kuten Tunne asiakkaasi vaatimukset.

Tärkeimmät takeaways

  • Yhdysvaltain valtiovarainministeriön kuuden sivun tulkintakirjeen riippumaton toimisto lisää suurelta osin luottamusta stablecoin-liikkeeseenlaskijoihin, jotka päättävät sijoittaa varansa kansallisiin pankkitileihin, koska näin varmistetaan, että liikkeeseen lasketut vakiomallit ovat tosiasiallisesti täysin tuettuja.
  • Uusi ohje kuvaa myös OCC: n jatkuvaa halukkuutta pelata palloa säännellyn kryptovaluutta-alan kanssa sen jälkeen, kun liittovaltion perustama pankki on äskettäin sallinut pitää salausvaluuttoja.

Euroopan komissio ehdottaa kriittisten valuuttojen sääntelykehystä

Äskettäisten uutisten jälkeen, että Euroopan komission oli määrä ehdottaa sääntelykehystä kryptovaluutoille, Euroopan unionin toimeenpanovalta teki juuri tämän torstaina 168 sivun alustava ehdotus.

Tärkeimmät takeaways

  • Ehdotuksessa korostetaan, että vakiomallit ja kryptovaluutat voivat tulla yleisesti hyväksytyiksi ja vaativat siksi "tiukemmat vaatimukset." Tämän mielipiteen pitäisi vahvistaa niitä, jotka uskovat, että digitaaliset valuutat ovat valtavirtaistamisen tiellä.
  • Koska ehdotus on osa komission digitaalisen rahoituksen pakettia, se kuvaa, kuinka EU on kiinnostunut noudattamaan blockchain- ja fintech-alojen viimeaikaisia, ellei viimeisimpiä suuntauksia..

Ethereumin skaalausratkaisu Optimism julkaisee testnetin

Ethereum-verkon uutisarvoisen DeFi: n aiheuttaman ruuhkan jälkeen Ethereum Layer-2-skaalausalusta nimeltä Optimism on julkaisi rajoitetun testiverkon. Optimismi käyttää nimenomaan työkalua nimeltä "Optimistinen kokoonpano" pyrittäessä tarjoamaan toisen kerroksen ratkaisu ja vähentämään samalla kaasumaksuja maailman suosituimmalla älykkäiden sopimusten alustalla.


Hajautettu sovellus Synthetix, synteettinen omaisuuden vaihto, on jo integroitu Optimismin testnetiin ja kannustaa käyttäjiä SNX-merkkipalkkioilla.

Tärkeimmät takeaways

  • Johtavan hajautetun vaihdon, Uniswapin, odotetaan integroituvan optimismiin lähitulevaisuudessa – minkä pitäisi auttaa vähentämään DEX: n käyttöön liittyviä uskomattoman korkeita maksuja. Chainlinkin (LINK), suosituimman Ethereum-pohjaisen DeFi-tunnuksen, odotetaan myös integroituvan Optimismiin.
  • Kaasumaksujen alentaminen Ethereum-pohjaisten DeFi-projektien käytöstä johtaisi pitkälle kohti syntyvän teollisuuden vahvistamista.

Ethereum-verkon keskimääräiset maksut ovat nousseet uusien DeFi-rahakkeiden liikkeeseenlaskun rinnalla. Lähde: Blockchair

Stablecoin-markkinat saavuttavat uuden virstanpylvään, ylittävät 20 miljardia dollaria

Stablecoin-markkinoiden yhteenlaskettu arvo on saavuttanut uuden virstanpylvään ylittämällä torstaina 20 miljardin dollarin rajan. Tämä tapahtuu vain neljä kuukautta sen jälkeen, kun stablecoiinien yhteisarvo on saavuttanut 10 miljardia dollaria.

Tärkeimmät takeaways

  • Stablecoin-liikkeeseen laskun jatkuva kasvu osoittaa sijoittajien ja kauppiaiden vaatimusta suojata riskinsä meneillään olevan COVID-19-pandemian ja sen maailmanlaajuisten taloudellisten seurausten keskellä..
  • Stablecoin-liikkeeseenlaskun kasvu voi johtua osittain hajautetun rahoituksen aggressiivisesta noususta, jossa stablecoineja käytetään usein korkean tuoton tuottamiseen.

Stablecoiinien kokonaismarkkina-arvo on ylittänyt 20 miljardia dollaria. Lähde: Coin Metrics, avaamaton, Viserrys

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, perusteellisia ominaisuuksia ja kuratoituja uutisia salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map