Dollaritankit Bakkt Breaks Recordsina – Viikon salausuutiset

Se on ollut tapahtumarikas viikko kryptovaluuttamaailmassa. Ledger tarkasti tahattoman käyttäjätietojen vuotamisensa ja Cardanon Shelley-haarukka sai lopulta tuloksen. Samaan aikaan Yhdysvaltain dollari on tankkaamassa, kun taas Bakkt Bitcoin -futuureilla on ennätysmäärä.

Nämä tarinat ja paljon muuta tämän viikon Crypto News of the Week -lehdessä!

Ledger-tietokantarikkomus paljasti käyttäjien tiedot

Aikaisemmin tällä viikolla Ledger kertoi yksityiskohtaisesti kesäkuussa tapahtuneesta tietorikkomuksesta, jossa sen markkinointi- ja sähköisen kaupankäynnin tietokanta paljastettiin.

Sisään blogikirjoitus julkaistiin keskiviikkona, suosittu laitteistolompakkoyritys selitti, että palkkio-ohjelmaan osallistunut paljasti potentiaalisen reiän Ledgerin verkkosivustolla 14. heinäkuuta. Yrityksen tutkimuksessa kuitenkin paljastui, että tietoturva-aukkoa oli hyödynnetty jo 25. kesäkuuta. tietokanta vaarantui nyt deaktivoidun API-avaimen avulla.

Ledger on sittemmin toimittanut raportin Ranskan tietosuojaviranomaiselle ja toiminut yhdessä Orange Cyberdefensen kanssa pyrkiessään tukemaan yksityisyyden ja turvallisuuden toimenpiteitä arvioiden samalla mahdolliset vahingot.

Tärkeimmät takeaways:

  • Vaikka Ledger-laitteistolompakkoihin itse ei vaikuta eikä käyttäjien salausvaroja ole vaarannettu, joillekin saattaa tietoturvakeskeisen yrityksen käyttäjien tietojen vuotaminen olla hämmentävää..
  • Tapaus korostaa myös virhepalkkio-ohjelmien hyötyä huolimatta virheestä, joka paljastettiin vahingon jo tapahtuneen jälkeen.

Bakkt rikkoi ennätyksiä kaikkien aikojen vahvimmalla viikolla

Se on ollut ennätysviikko Bakktille, jonka fyysisesti vakiintuneet kuukausittaiset Bitcoin-futuurimarkkinat nousivat uuteen kaikkien aikojen korkeimpaan maanantai. Intercontinental Exchangen institutionaalinen tytäryhtiö näki 11509 kolikkoa – arvoltaan noin 114 miljoonaa dollaria – yhden päivän kaupankäyntimääränä. 

Sitten se seurasi toista ennätyspäivää tiistaina, ennen kuin se kehui toisen ennätyksellisen kaupankäyntipäivän keskiviikko.

Tärkeimmät takeaways:

  • Instituutioiden kiinnostus BTC: tä kohtaan on selvästi piristymässä. Pelkkä maanantain huippu merkitsi 84 prosentin kasvua Bakktin edellisestä kaikkien aikojen korkeimmasta arvosta joulukuussa 2019.
  • Bakkt ei ole ainoa pörssi, joka kokee merkittävän nousun Bitcoin-futuurikaupassa. CME Group on myös julkaistut tiedot joka osoittaa päivittäisen vaihtovolyymin nousun.

Kaavio, joka näyttää Bakkt Bitcoin Futuresin avoimen koron & volyymi Yhdysvaltain dollareina. Lähde: vinous

Cardanon Shelley-haarukka vihdoin julkaistaan

Lähes puolen vuosikymmenen kehityksen jälkeen Cardano aloitti lopulta toimintansa Shelley kova haarukka.

Päivitys esittelee kauan odotetut panosominaisuudet ja valtuuskunnat. Tilit, joissa on suuria määriä Cardanon alkuperäistä valuuttaa, ADA, voivat panostaa siihen verkon vahvistamiseksi ja ansaitsemalla näin.

Shelleyn virallinen julkaisu seuraa edellistä kannustettua testiverkkoa, jossa osallistujia palkittiin pysyvästi.

Tärkeimmät takeaways:

  • Cardanoa on usein kritisoitu sen hitaasta kehityksestä. Shelleyn kovahaarukka menee kuitenkin pitkälle kohti lujittavaa uskoa projektin hieman hitaaseen ja huolelliseen kehitystapaan.
  • Shelley ei suinkaan ole Cardanon viimeinen vaihe. Seuraavat suositut altcoinin etenemissuunnitelman päivitykset ovat Voltaire- ja Goguen-vaiheet, jotka vaikuttavat hallintoon ja älykkääseen sopimukseen.

Cardanon ADA-hintakaavio viimeisten 365 päivän aikana. Lähde: CoinGeckoCardanon ADA-hintakaavio viimeisten 365 päivän aikana. Lähde: KolikkoGecko

Englannin keskuspankki ilmoitti rakentavansa tukea CBDC: lle

Englannin keskuspankki suunnittelee suunnittelevansa sen tuleva reaaliaikainen bruttomaksupalvelu tukea keskuspankin digitaalisia valuuttoja, kuten digitaalista puntaa. Kuten raportoi CoinDesk, BoE: n maksuverkko, jota Ison-Britannian rahoituslaitokset käyttävät, voisi “tukkia” tukea digitaalisen valuutan transaktioille.

Uutiset seuraavat raportit että Japanin keskuspankki tekee digitaalisista valuutoista “etusijalla”.

Avain nouto:

  • BoE: n selvityspalvelu maksaa 685 miljardia Ison-Britannian puntaa päivässä ja on keskeinen osa maan maksuinfrastruktuuria.
  • Vaikka näennäisesti sitä ei ole suunniteltu nimenomaan keskuspankin digitaalisen valuutan ympärille, uudistettu toimituspalvelu on tiettävästi yhteensopiva termiinien kanssa CBDC-maiden kanssa – mikä kuvaa paremmin keskuspankkien valmistautumista digitaalisten valuuttojen raskaaseen tulevaisuuteen.

Yhdysvaltain dollari on lähellä vuosikymmenen pahinta kuukautta

Yhdysvaltain dollarin arvo on laskenut kahden vuoden alimpaan tasoon tällä viikolla ja sen odotetaan sulkevan pahin kuukausi vuosikymmenen aikana. USD on pudonnut melkein 5% heinäkuussa, mitä ei ole nähty syyskuun 2010 jälkeen.

Luottamus valuutkaan on laskussa maan pitkittyneen taistelun aikana COVID-19-pandemiaa vastaan ​​ja presidentti Donald Trumpin ennennäkemättömän ehdotuksen mukaan presidentinvaalien viivästyminen. Myös BKT on vetäytynyt vuositasolla 32,9% toisella vuosineljänneksellä – voimakkuuden supistuminen, jota ei ole havaittu suuren laman jälkeen.

Tärkeimmät takeaways:

  • USD: n asema maailmanlaajuisena varantovaluuttana on yhä kömpelömpää, kun usko maan vakauteen vähenee edelleen laajamittaisten mielenosoitusten, hyvin näkyvän poliittisen jakautumisen ja COVID-19-pandemian hajonneen jälkeen..
  • USD: n arvon laskiessa kullan, hopean ja Bitcoinin hinnat ovat nousseet vaihtelevasti. Kulta on erityisesti osunut ennätyskorkeudet.

Yhdysvaltain dollarin valuuttakurssiindeksin (DXY) päivittäinen kaavio. Lähde: TradingViewYhdysvaltain dollarin valuuttakurssiindeksin (DXY) päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, perusteellisia ominaisuuksia ja kuratoituja uutisia salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner