CoinMarketCapin Carylyne Chan: Tämän päivän taloudellinen tilanne (Brrr) on positiivinen salaukselle, koska ihmiset kysyvät perusteilta

Tämä on ensimmäinen haastattelu OKEx Interviews -sarjassa, joka on Akatemialla julkaistu keskustelusarja kryptoalan johtajien ja rakentajien kanssa.

Viime viikolla uutiset rikkoivat, että salausalan veteraani CoinMarketCap (CMC) on ollut hankittu salauksenvaihdolla Binance.

OKEx Academy puhui CMC: n uuden väliaikaisen toimitusjohtajan, entisen strategiapäällikön, Carylyne Chanin kanssa hankinnasta, “salauksen vallankumouksesta”, koronaviruksesta ja millaista teetä hän juo kotona koko päivän.

Contents

Kauppa

OKEx: Mitä kuulet nyt yhteisöltä hankinnasta ja miten vastaat?

Carylyne Chan: Olen kuullut useita puolia. Ehdottomasti on ihmisiä, jotka eivät ole siitä niin tyytyväisiä. Mielestäni monet näistä ihmisistä ovat filosofisesti taipuvaisempia kohti itsenäisyyttä ja puuttumattomuutta, hajauttamista. Ne ovat luultavasti suurimpia tekijöitä sopimuksesta.

Mutta samaan aikaan olen itse asiassa kuullut myös paljon positiivisia näkemyksiä. Monet näistä ovat ihmisiä, jotka kokevat tämän liikkeen edustavan avaruuden kypsyyttä. Tiedät, olemme tulleet pisteeseen, jossa ihmiset tekevät nyt kaikki nämä M&[Fuusiot ja yritysostot] liikkuu ja se on merkki salauksen kypsymisestä.

Olen itse asiassa nähnyt melko mielenkiintoisia kommentteja Redditissä, joissa ihmiset puhuivat siitä, kuinka se ei välttämättä ole huono asia, koska ne ovat vapaita markkinoita ja ihmisillä on ilmeisesti muita vaihtoehtoja molemmille yrityksille.

Joten niin kauan kuin molemmat yritykset ovat edelleen tietoisia näkökulmastaan ​​ja asemastaan ​​tässä tilassa ja rakentavat tavaraa käyttäjille ja yhteisölle, käyttäjät voivat jatkaa näiden kahden tuotteen valitsemista. He voivat valita nämä kaksi yritystä, koska he luottavat heihin ja uskovat tarjoavansa parhaat tuotteet ja kokemuksen loppukäyttäjälle.

OKEx: Kuinka vastaat kielteisiin kommentteihin tai ihmisiin, jotka tuntevat olonsa epämukavaksi liikkeestä?

Carylyne: Mielestäni tärkein asia on muistaa, että CMC: n edun mukaista on olla edelleen neutraali ja läpinäkyvä siitä, mitä teemme.

Joten tiedän, että olet lukenut kirjeen [Carylyne ja Brandon Chez (CMC: n perustaja ja entinen toimitusjohtaja) kirjoittivat kirjaimet yhteisölle hankinnasta – OKEx], ja luulen, että käsittelin siellä yksityiskohtia tästä. Mutta tärkeintä on, että meidän on järkevää tehdä asiat oikein käyttäjiltämme, koska he voivat valita.

Luulen, että suurin asia minulle on, kun joku kysyy, että tiedät, sinun ei tarvitse ottaa sanaani siihen heti. Mutta jos annat CMC: lle mahdollisuuden muutamaksi kuukaudeksi tai lähivuosiksi, voit nähdä, että jatkamme toimintamme tavalla, joka on sopusoinnussa sen kanssa, mitä olemme sanoneet koko ajan. Aiomme toimia edelleen rehellisesti. Emme aio sotkea minkään mainosasiakkaamme kanssa.

Anna vain vähän aikaa. tarkkaile meitä jatkuvasti. Soita meille, jos haluat. Mielestäni se on terveellistä ja hyvää kaikille mukana oleville.

OKEx: Mitä CMC haluaa hyötyä uudelta emoyhtiöltä?


Carylyne: Binance on paljon suurempi yritys kuin CMC, sillä on nyt lähes yhdeksänsataa työntekijää. Joten se on käynyt läpi paljon hampaiden puhkeamista, joita CMC: llä on tällä hetkellä. 

Meillä on nyt noin 30 ihmistä, ja olemme kaikki jaettuja. Viestintä on jotain, johon yritämme yhä tottua tällä tasolla. Yritämme edelleen suoristaa esimerkiksi HR-prosesseja. Yritämme edelleen selvittää, miten taloutemme hoidetaan oikein eri alueilla ja vastaavia.

Joten luulen, että kuten monet näistä parhaista käytännöistä, he ovat käyneet sen läpi. Ja minulla on tällainen käsitys siitä, miten muut yritykset tekevät sen, ja he antavat meille tämän jäsennellyn neuvon siitä, millaista olisi suorittaa joitain näistä prosesseista CMC: ssä, skaalata tehokkaammin, jotta voimme tavallaan keskittyä tuotteessa, voimme keskittyä suunnitteluun ja kokemukseen loppukäyttäjälle – luulen, että siitä on meille erittäin hyödyllistä CMC: n laajentamisessa ajan myötä.

Likviditeetti ja hyvät tiedot

OKEx: Marraskuussa CMC esitetty sen uusi likviditeettimittari. Miksi se on tärkeää saada?

Carylyne: Kuten luultavasti tiedät, volyymi-inflaatiossa oli melko suuri ongelma, joka alkoi joskus vuonna 2018. Alkuvuosi 2018. Ja ihmiset pyrkivät periaatteessa pelaamaan CMC: n sijoituksia. Heillä on suuri kannustin yrittää pelata sijoituksia, jotta nouset ja saat enemmän käyttäjiä ja muuta.

Joten luulen, että teimme sen sijaan, että yrittäisimme vain löytää puolivalmiita ratkaisuja, yritimme ymmärtää, miksi näin tapahtui. Ja suuri osa tästä johtuu siitä, että salauksessa ei ole keskushallintoviranomaista. Joten kukaan ei yritä säätää, mitä tapahtuu, kun pörssi ei ilmoita oikeita määriä tai jos kauppias on pese kaupankäynti. On vaikea säännellä tätä tavaraa, eikä kukaan tee sitä.

Joten aloimme kysyä itseltämme, onko äänenvoimakkuus oikea mittari tähän? Koska et voi todella säännellä sitä ulkopuolisena. Joten siksi keksimme likviditeettimittari. Se ottaa pohjimmiltaan huomioon kaikki erilaiset markkinaparit ja päivittää kyseisen muuttujan dynaamisesti markkinoiden likvideydestä riippuen.

Yleisesti sanoisin, että tämä oli meille perustavanlaatuinen tapa ratkaista ongelma tarkastelemalla sitä eri näkökulmasta likviditeetin suhteen, mistä elinkeinonharjoittajat välittävät. Pelkästään volyymien sijaan, jotka voivat joskus olla melko kosmeettisia, tällä alalla.

OKEx: Mitä tarkalleen tarkoitamme puhuessamme hyvistä tiedoista?

Carylyne: Joten, historiallisesti CMC: llä on eniten tietoja. Jos haluat tarkastella historiallisesti, mitä on tapahtunut ajan myötä, CMC on kerännyt tietoja vuodesta 2013. Se on ehdottomasti iso asia CMC: lle tiedonkoontajana.

Mikä määrää tietojen laadun? Mielestäni yksi osa on se, kuinka hyvin pystyt vetämään tietoja. Joten algoritmeihimme on sisäänrakennettu poikkeavuuksien havaitseminen. Ja sitten, koska CMC on suurin aggregaattori ja suurin lähetys jokaiseen vaihtoon, he [vaihdot] haluavat myös varmistaa, että ne ilmoittavat tiedot CMC: lle mahdollisimman tarkalla tavalla, jotta voimme esittää heidät oikeaan valoon.

Joten toinen osa on, että CMC on myös filosofisesti taipuvainen olemaan sensuroimatta tietoja. Joten siksi olemme “raportoineet tietoja”. Mutta meillä on myös “mukautettuja tietoja”. Joten se vain antaa ihmisille mahdollisuuden valita, mikä on järkevää heille, mitä he haluavat nähdä. Jotkut ihmiset haluavat nähdä esimerkiksi suodattamattomat volyymit.

Jatkamme monien näiden [mittareiden] puhdistamista. Se on eräänlainen iteratiivinen prosessi laadukkaimmaksi, koska se muuttuu elinkaaren mukaan siitä, miten teollisuuden rakenne muuttuu. Joten vuonna 2015 se oli erilainen. Datan laatu poikkesi tietojen laadusta, josta puhumme juuri nyt.

Ja uskon, että se vain muuttuu ajan myötä. Joten pidämme sitä aina silmällä. Meillä on joukko yhteisön käyttäjiä, jotka antavat meille palautetta kyseisistä tiedoista. Vaihto, jota kannustetaan antamaan meille oikeat ja tarkat tiedot.

Kaikki nämä vaikuttavat CMC: n jatkuviin laadunhakuominaisuuksiin, sanoisin. Se antaa meille mahdollisuuden tarjota tällaista korkeaa laatua käyttäjillemme ajan myötä. Myös uusia mittareita, jotka ovat tulossa. Se on todennäköisesti myös hyödyllistä.

Salausvallankumous ja hyväksyminen

OKEx: Kirjeessä, jonka kirjoitit yhteisölle tästä hankinnasta, sanoit "Tärkein mittapuu ideoiden ja ominaisuuksien esittelyyn CoinMarketCapissa on ollut ja tulee olemaan: ”Osoittaako tämä tosiasiallisesti salauksen vallankumouksen tilaa tänään?”"

Voitteko laajentaa, mitä salauksen vallankumous on sinulle ja mitä tarkoittaa sen heijastaminen?

Carylyne: Joten siitä lähtien, kun Brandon perusti CMC: n, hän on aina ollut sellainen ihminen, joka ajattelee sitä samanlaisena kuin vapailla markkinoilla. Miksi meillä on tänään tuhansia rahakkeita, satoja ja tuhansia erilaisia ​​lohkoketjuja?

Luulen, että CMC: n muotoilun muotoinen näkemys koskee sitä, miten esität kaikki tiedot vapaalla markkinalla / vapaalla kilpailulla? Tavalla, joka näyttää miten asiat kehittyvät ajan myötä? Tästä syystä on järkevää, että CMC: n tiedot ovat ajan myötä mielenkiintoisia. Joten voit nähdä, miten asiat ovat kehittyneet ajan myötä toimialan rakenteessa.

Joten kun sanomme, että lisäämme nämä ominaisuudet sen perusteella, heijastavatko ne vallankumousta – se on enemmän kuin mitä muita tietoja voimme esitellä CMC: ssä, jotka auttavat ihmisiä ymmärtämään, mitä teollisuuden rakenne näyttää tänään?

Voimmeko esittää sen tavalla, että ihmiset näkevät, että on olemassa sellainen vapaus? Avaruudessa, joka tapahtuu, on eräänlainen ilmainen kilpailu. Joten se tulee jatkossakin muokkaamaan paljon asioita, jotka päätämme.

Ehkä lisäämme muita asioita DApps tai NFT: t [ei-vaihdettavissa rahakkeet], tiedät, ajan myötä. Se on heijastavaa, koska ihmiset haluavat nähdä sen CMC: ssä ja haluavat nähdä muita sijoituksia sivustolla jne.

OKEx: Kun kuulen "salauksen vallankumous" Ajattelen toista termiä, joka heitetään paljon, mikä on "hyväksyminen."

Mitä tämä termi tarkoittaa nimenomaan sinulle?

Carylyne: Kyllä, jokaisella on erilainen määritelmä. Joten hyväksyminen vaihdon näkökulmasta olisi erilainen kuin hyväksyminen DApp-pelin näkökulmasta. Ne ovat tavallaan toisiinsa yhteydessä.

Mutta tietyssä mielessä sanoisin, että adoptio on kriittinen massa ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita jostakin.

Ja luulen monista keskusteluistani, joita olen käynyt, monet ihmiset uskovat, että salauksen tappaja-sovellus on edelleen sen tehtävä rahajärjestelmänä, arvon tallentajana.

Se näyttää mielestäni edelleen vallitsevalta teesiltä, ​​jonka useimmilla ihmisillä on vallankumouksen vapauden merkityksestä ja myös siitä, mitä salaus merkitsee ihmisten omaksumisessa sen. Joten tärkeä kysymys on, omistavatko ihmiset salauksen, käyttävätkö ihmiset salausta?

Siksi voit nähdä, että monet projektit keskittyvät asioihin, kuten “voitko saada tämän POS [myyntipisteeseen]? Voimmeko saada tämän maksujärjestelmiin, verkkokauppoihin? ” Sellaisia ​​juttuja.

Niin monet heistä työskentelevät eri asioiden parissa. Mutta tuntuu siltä, ​​että eräänlainen kattava teema on vain mahdollisuus käyttää salausta joko rahana tai keinona lisätä muita ekosysteemin osia, jotka voitaisiin paremmin automatisoida, kuten Ethereum älykkäillä sopimuksilla tai muilla älykkäillä sopimusalustoilla.

Jopa sanotaan, että tulevat ja tulevat asiat, kuten DeFi [hajautettu rahoitus] tai jotain, joka on edelleen rahaa, se on vain erilainen tapa kirjanpitoon tai erilainen järjestelmä siinä mielessä olevan raharakenteen sisällä.

Maailmanlaajuinen finanssikriisi

OKEx: Mitä uskot tämänhetkisen maailmantalouden tilanteen merkitsevän salaukselle?

Carylyne: Joten kaikki mitä sanon, on spekulaatiota.

OKEx: Eikä sijoitusneuvonta!

Carylyne: Joo! Luulen, että suuri osa siitä on se, että näemme paljon viimeaikaisia ​​aiheita ja keskustelupisteitä kvantitatiivisen keventämisen ympärillä ja mitä se tarkoittaa inflaatiolle, kuten meme – OKEx], sellaista.

Kaikki tämä on tulossa yhteen tavalla, joka osoittaa meille, että yhä useammat ihmiset yrittävät ymmärtää, mitä tämä tarkoittaa heidän lompakolleen. Mitä se tarkoittaa pitkällä aikavälillä? Ja luulen, että se on tosiasiallisesti positiivinen suuntaus salaukselle, koska ihmiset alkavat kyseenalaistaa “mitkä ovat käytetyn rahan perusteet?”

Ja monille ihmisille, jotka ovat tänään salausteollisuudessa, aloitamme ymmärtämällä uudelleen, mitä tarkoittaa rahan saaminen ja miksi sillä on merkitystä. Joten on myönteistä, että ihmiset alkavat nyt kyseenalaistaa näitä asioita julkisemmin.

Joten teollisuuden ihmisinä voimme todella tehdä suuren osan auttaessamme muita ymmärtämään tämän. Monet ympärilläni olevista ihmisistä kysyvät minulta kuten “salaus, se ei ole oikeaa rahaa, eikö? Se on kuvitteellista Internet-rahaa. Joten mitä se tarkoittaa? ”

Olen kuin, joo, mutta rahat, jotka sinulla on nyt lompakossa, ovat myös jonkin verran kuvitteellisia. Se on vain, että ihmiset ovat yhtä mieltä siitä, että sillä on sama arvo toisilleen.

Joten jos näin on, yritä sitten miettiä, miten voit lisätä järjestelmää järkevällä tavalla. Oletko kiinnostunut siitä? Voitteko kuvitella eri tapaa, erilaisia ​​salausjärjestelmiä, erilaisia ​​lohkoketjuja ja erilaisia ​​ihanteita, jotka ovat siellä ja joilla on vapaus valita niiden välillä ajan myötä? Mielestäni se on todella mielenkiintoista.

Joten makrotrendit auttavat ehdottomasti salausta tällä tavalla ajamaan ihmisiä ymmärtämään enemmän tilaa nyt, enemmän kuin koskaan ennen.

OKEx: Joten salauksessa näemme tämän tilan vaihtoehdoille perinteiselle rahoitusjärjestelmälle. Mutta samalla näemme salausyritysten toimivan suoraan perinteisen rahoitusjärjestelmän kanssa, erityisesti siksi, että tarvitsemme fiat-ramppeja.

Onko tämä ristiriita salauksen alkuperäisen eetoksen kanssa?

Carylyne: Mielestäni se ei ole välttämättä ristiriita siinä mielessä, että – palataksemme alkuperäiseen lähtökohtaan, josta puhuimme – ihmiset ovat tietysti vapaita valitsemaan sen, mikä heille on järkevintä elämäntapansa kannalta.

Joten jos fiat ratkaisee suurimman osan ongelmistasi tänään, ei ole mitään syytä, miksi et jatkaisi sen käyttöä. Mutta mielestäni tämä on eräänlainen sitominen takaisin adoptioon.

Onko mitään syytä käyttää sitä [salausta]? Ja useimmille ihmisille ei ole juuri nyt, paitsi salkun monipuolistaminen, keinottelu.

Joten on todella meidän tehtäväni selvittää, mitä muuta siellä on, mitä meidän on tehtävä rohkaistaksemme enemmän näitä käyttötapauksia.

Se on itse asiassa jotain, josta CMC: ssä puhumme paljon sisäisesti. Jos olemme täällä tässä asennossa ja ihmiset odottavat meiltä antavan ideoita siitä, mitä he voisivat tehdä salauksellaan tai vaihtoehtona joillekin järjestelmille, joihin he ovat tottuneet, meidän on todella otettava tämä rooli paljon vakavammin.

Olitpa sitten kirjoittamassa mielenkiintoisia raportteja tai jakanut erityyppisiä alustoja. Esimerkiksi erilaisia ​​tapoja ansaita korkoja, jotka ovat 100 kertaa parempia kuin nykyinen pankistasi saamasi korko. Kaikki nämä asiat ovat meille tärkeitä esitellä.

Joten en usko, että se on välttämättä ristiriita, se on todella täydentävä ajan myötä, vain riippuen kunkin henkilön tarpeista.

Koronavirus päivitys

OKEx: Halusin tietää, miten COVID-19 on vaikuttanut CMC: hen. Onko jokin muuttunut sinulle? Mitä malleja olet huomannut viruksen alkamisen jälkeen?

Carylyne: En ole varma, onko CMC: hen vaikuttanut todella erityistä, markkinoiden epävakauden lisäksi. Mielestäni se on suurin. Olen sanonut tämän aiemmin, mielestäni CMC: n sivunäkymät korreloivat paljon markkinoiden epävakauden kanssa. Joten sillä on varmasti suuri vaikutus meihin.

Se on hauskaa, mutta monet tiimimme jäsenistä ovat tottuneet työskentelemään kotona etänä itse. Joten se ei ole todella vaikuttanut useimpiin ihmisiin niin paljon. Ja nyt ihmiset kysyvät meiltä: “Onko sinulla vinkkejä etätyöhön? Ja miten ihmiset käsittelevät näitä juttuja? ” Joten yrityksenä mielestäni meillä on enemmän kokemusta näistä asioista.

Äskettäin julkaisimme a blogipostaus näyttää kaikkien erilaiset työasetukset kotona. Sanoisin, että suurin asia, jonka CMC-tiimi on tehnyt koronavirukseen liittyen, oli WC-paperimerkki. Etkö ole varma, näitkö tämän huhtikuun typeryydessä.

Joten olimme kuin “älä kerää wc-paperiasi, tämä ei ole järkevää!” Halusimme parodioida kyseisen ilmiön ja esitellä sen ja tuoda sen esiin … Tee siitä hieman kevyempi ihmisille, jotka kokevat kaiken viruksesta.

Naiset salauksessa

OKEx: Vaikka näen usein naisia ​​eri rooleissa toimialallamme, myös johtajuudessa, monet salausyritykset ilmoittavat, että heidän yleisönsä on enemmistö (joskus jopa 80 prosenttia) mies ja myös enimmäkseen 25-45-vuotiaita.

Onko sinulla ajatuksia tästä väestörakenteen ristiriitaisuudesta?

Carylyne: Yleisesti ottaen en usko, että on tietyssä mielessä tarpeen tehdä sukupuoliksi asioita. Ainakin minulle kasvoin hyvin meritokraattisessa ympäristössä. Kasvoin Singaporessa, jossa ihmiset puhuvat paljon meritokratiasta, eikä rotu ole kysymys, sukupuoli ei ole asia. Tällaisia ​​asioita. Joten minulle se ei ole koskaan ollut asia. 

Luulen, että tosiasiassa salauksessa miesten ja naisten välinen suhde on paljon parempi kuin teknologiayrityksissä yleensä.

Joten mielestäni se on kuin roolien löytäminen, kulmien löytäminen, jotka ovat todella mielenkiintoisia molemmille sukupuolille. Ja mielestäni salauksessa on se, että se on houkutteleva, koska siellä on suuri individualismin tunne ja paljon vapautta. Ja sitten tunnet olevasi osa yhteisöä.

Joten ihmiset kiinnittyvät siihen vuorovaikutukseen. Mielestäni naisiin tai miehiin tai mihin tahansa on keskitytty vähemmän. Monet salauksen johtajat ovat myös naisia. Muut kuin miespuoliset kollegamme, jotka meillä on.

Luulen, että minulla ei ole kumpaakaan vahvaa näkemystä siitä, mitä meidän pitäisi tehdä asialle. Mutta toivon, että joku täällä ja muut tunnetut naispuoliset johtajat siellä [että me annamme] esimerkin nuoremmille naisille, jotta he voivat tehdä mitä vain haluavat tarvitsematta huolehtia sukupuolipolitiikasta yleensä.

OKEx: Tiedän, että kysymys on niin ladattu aina, kun puhut sukupuolesta teollisuudessa.

Koska meillä on historiallisia, systeemisiä syitä, miksi suurin osa salauksen tai salausinfrastruktuurin käyttäjistä olisi esimerkiksi miehiä.

Carylyne: Joo. Aiemmin työskentelin tekoälyalalla. Joten mielestäni se on myös hyvin yleinen kysymys, koska ihmiset puhuvat paljon siitä, mitä tarkoittaa koneen luominen kuvioiden havaitsemiseksi.

Ja kun ajattelet sitä kuin on tajuton ennakkoluuloja, jos kaikki koneet kouluttavat ihmiset ovat miehiä ja / tai tietyn rodun tai tietynlaista taustaa. Joten sellaiset asiat ilmenevät enemmän.

Ja luulen salauksen, kuten kaiken muunkin, siellä on aina jonkinlainen tajuton ennakkoluuloja.

Joten kyse on enemmän sen ymmärtämisestä, tunnustamisesta ja sitten sanomisesta, ettei sen pitäisi olla näin. Sen pitäisi todella olla saada enemmän ihmisiä saamaan tällainen monipuolinen näkemys. Mutta kykenevät ihmiset, riippumatta heidän sukupuolestaan, riippumatta heidän suuntautumisestaan.

Elämä salauksen ulkopuolella

OKEx: Luetko jotain juuri nyt?

Carylyne: Luen paljon erilaisia ​​kirjoja samanaikaisesti. Mutta nyt luen melko paksun kirjan nimeltä Strategia: historia. Se on varsin mielenkiintoinen kirja, joka seuraa strategian taustaa. Ja se on hauskaa, koska he palasivat aina takaisin ja alkoivat analysoida strategiaa, jota Jumala käyttää Raamatussa. Olen ehdottomasti suositellut sitä, se on hyvin kiehtovaa.

OKEx: Mitä teet, kun heräät ensimmäisen kerran, sinulla on jonkinlainen aamu-rituaali?

Carylyne: Muu kuin vain valmistautuminen päivään, yleensä herään ja mietiskelen 20 minuuttia ja sitten tarkastelen päivän asialistaa ja priorisoin sen uudelleen päivän alun mukaan.

Joten mielestäni se auttaa keskittymään paljon. Ja juon myös paljon teetä koko päivän.

OKEx: En voi luopua kahvista, mutta olen vakuuttunut siitä, että ihmiset, jotka juovat teetä koko päivän, ovat tasaisempia ja todennäköisesti tuottavampia.

Carylyne: Ehkä se on kemiallista, oikein, teessä olevien yhdisteiden takia. Sen on tarkoitus auttaa sinua keskittymään. Se on ikään kuin pieni surina, joka jatkuu ajan myötä tai jotain. En ole varma, kuinka totta se on.

OKEx: millaista teetä juot?

Carylyne: Juon paljon irtolehtiteitä. Joten kuten Oolong-teetä tai olen viime aikoina juonut paljon pu-erh-teetä.

Tämän haastattelun suoritti Olivia Capozzalo, OKExin sisältöpäällikkö. Sitä on muokattu ja tiivistetty.

Kansikuva: Carylyne Chan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map