BTC ja ETH: Mikä on parempi ostaa?

Yleiskatsaus

BTC on varastanut markkinoiden valokeilan tällä viikolla, kun salaushintojen ykkönen on yrittänyt saada takaisin 10000 tasoa uudelleen. BTCSen jälkeen yritettiin murtautua psykologisen esteen yläpuolelle ETH hinnat nousivat korkeimmalle tasolle maaliskuun 2020 alusta lähtien BTC ja ETH hype ja keskustelijat kiertävät edelleen salausyhteisöjen keskuudessa, kauppiaat ja sijoittajat voisivat löytää mielenkiintoisia oivalluksia verrattaessa ketjun, ketjun ulkopuolisen ja johdannaiskaupan tietoja. Siitä saisimme paremman käsityksen BTC: stä ja ETH: n nykyisestä tilanteesta, mikä auttaisi meitä arvioimaan paremmin, mikä on parempi ostaa nyt.

Saldo pörsseissä

Vaihtotase voi antaa meille väriä HODLersin mielialan ja myytävien kolikoiden / rahakkeiden määrän suhteen. Glassnoden tiedot osoittavat sen BTC pörssitase on laskenut BTC0,32 miljoonaa, mikä on yli vuoden matalin taso. BTC-pörssitase on ollut laskusuuntauksessa maaliskuusta lähtien, ja suuntaus on jatkunut tällä tavalla.

Kuva 1a: BTC-saldo pörsseissä

Lähde: Glassnode

Kuva 2b: ETH-saldo pörsseissä

Lähde: Glassnode

Toisaalta, ETH Vaihtotasapaino on ollut lumipalloa. Luku on saavutettu ETH18,7 miljoonaa tämän vuoden maaliskuun puolivälissä, mikä ei ole ollut nähtävissä joulukuun 2016 lopusta lähtien.

Mielenkiintoista on, että näiden kahden omaisuuden saldoluku reagoi hyvin eri tavalla maaliskuussa tapahtuneen massiivisen myynnin aikana. Näyttää siltä, ​​että myyntitapahtuma laukaisi laskusuuntauksen BTCTasapaino, kun taas useammat kauppiaat ovat asettaneet ETH vaihdon jälkeen ETH hintakorjaus samana ajanjaksona.

Miksi sillä on merkitystä?

Uskomme, että kauppiaat ja sijoittajat nostavat kolikot / rahakkeet pörssistä voisi olla merkki pitkäaikaisesta noususta, koska he halusivat tallentaa omistuksensa kylmiin lompakkoihin ja odottaa potentiaalista härkäajoa. Tästä näkökulmasta näyttää siltä, ​​että markkinat ovat olleet nousussa BTC kuin ETH. Tasapainon nousua ja laskua voi kuitenkin olla myös muita tekijöitä, kuten verkkoturva.

Korkean tasapainon osoitteet

Valaiden halukkuus kerätä kolikoita / rahakkeita voisi olla toinen vihje, jonka kauppiaiden ja sijoittajien tulisi etsiä, kun on kyse perustavanlaatuisesta analyysistä. Erityisen tärkeä voisi olla yksilöllisten ja tasapainossa olevien osoitteiden määrä.

Glassnoden tiedot viittaavat siihen, että yksilöllisten osoitteiden määrä on yhtä suuri / suurempi kuin ETH32 on kasvanut tasaisesti kuluneen vuoden aikana hintavaihteluista huolimatta. Samaan aikaan yksilöllisten osoitteiden lukumäärä vähintään BTC10K on palautunut matalasta maaliskuun lopulla. Silti se näyttää suhteellisen alhaiselta verrattuna kesäkuun lopun lukumäärään, joka on 120.


Kuva 2a: Bitcoin-lisäykset. kanssa bal. ≥ 10K BTC

Lähde: Glassnode

Kuva 2b: Ethereum addrs. kanssa bal. ≥ 32 ETH

Lähde: Glassnode

Miksi sillä on merkitystä?

Uskomme, että hodling-voima on yksi kriittisistä mittareista heijastamaan valaiden mielipiteitä tietystä omaisuudesta, ja näyttää siltä, ​​että ETH on selkeä voittaja tästä näkökulmasta. Näemme kuitenkin myös rajoituksia tälle. Se on koska ETH32 on suhteellisen alhainen este markkinoille tulolle, mikä voi vähentää numeron merkitystä.

Vaikka määrä BTC korkean saldon osoitteet ovat kasvaneet, pelkästään nämä tiedot ovat vain osa laajempaa kuvaa. Yhdistämällä pörssinumerotasapaino saatamme nähdä kattavamman kuvan.

Transaktiopalkkio ja kaasu

Bitcoinin transaktiomaksu ja Ethereumin käytetty kaasu ovat viime aikoina saaneet monia keskusteluja salauksen chat-ryhmien välillä. Yksi kertomuksista on, että kokonaismäärä ETH käytetty kaasu on saavuttanut uuden kaikkien aikojen ennätyksen, mikä tarkoittaa, että enemmän ihmisiä on käyttänyt verkkoa; joten hinnan pitäisi nousta. ETH hinnat ovat koskettaneet 250 tasoa ennen vetäytymistä takaisin 230 kahvaan.

Kuitenkin, kun tarkastelemme keskimääräistä määrää ETH käytetty kaasu, voimme nähdä toisen kuvan. Glassnoden tiedot osoittavat, että keskiarvo ETH käytetty kaasu on laskenut rallin takana ja muodostanut laskutrendin. Tästä näkökulmasta ei välttämättä ole niin monta liiketointa kuin luulimme.

Kuva 3a: Bitcoin-transaktiomaksu (keskiarvo)

Lähde: Glassnode

Kuva 3b: Käytetty Ethereum-kaasu (keskiarvo)

Lähde: Glassnode

Toisaalta bitcoinin keskimääräinen transaktiomaksu on ollut suhteellisen korkealla tasolla viimeaikaisesta vaihtelusta huolimatta. Yleensä korkeampi transaktiomaksu voi viitata siihen, että markkinoilla on korkeampi kysyntä liiketoimien suorittamiselle. Siksi käyttäjät ovat valmiita maksamaan enemmän nopeammasta maksamisesta. Tämä osoittaa myös, että enemmän ihmisiä käyttää verkkoa.

Miksi sillä on merkitystä?

Uskomme, että kryptovaluutta on eräänlainen verkkoarvo, mikä tarkoittaa sitä, että mitä enemmän ihmiset käyttävät ja hodluttavat sitä, sitä arvokkaampi omaisuus on. On kuitenkin syytä huomata, että transaktiomaksun / kaasun ja hinnan välillä ei ole suoraa korrelaatiota, ja nämä luvut voivat olla vain kaksi palaa koko palapelistä.

ETH-vinous pysyy negatiivisena, BTC on palautunut

Jos ketjutoimintojen analysointi on kuin osakeanalyysi, johdannaiskaupankäynnin analysointi voi olla kuin tilastollinen analyysi. Se voisi tarjota markkinaosapuolille välähdyksen siitä, miten todelliset kauppiaat ovat sijoittaneet kauppaansa. Voisimme löytää siitä arvokasta tietoa.

Huomasimme sen yksi salausyhteisön viimeaikaisista keskusteluista on, että vaihtoehdot vääristyvät ETH on kääntynyt negatiiviseksi, ja se voi olla nouseva hinnalle.

Kuva 4a: BTC 25d vinous

Lähde: Skew

Kuva 4b: ETH 25d vinous

Lähde: Skew

Vaihtoehtojen vinous on ero oletetun volatiliteetin välillä OTM / ATM / ITM-vaihtoehtojen välillä. Sijoittajat voivat käyttää näitä suhteellisia muutoksia kaupankäyntistrategiana. Skew: n tiedot osoittavat sen ETHoptioiden vinous pysyi pääosin negatiivisena, kun taas BTCS on palautunut tasaisesti positiiviselle alueelle.

Mitä se kertoo meille?

Uskomme, että IV-muutokset eri optiosopimuksissa voisivat jonkin verran viitata kohde-etuuden tulevaan volatiliteettiin ja siihen, miten kauppiaat ennakoivat sitä. Vaihtoehtojen vinous ei kuitenkaan aina ole hyödyllinen indikaattori hintaennusteessa, mutta siitä voi olla hyötyä tietyissä olosuhteissa. Uskomme, että kauppiaiden tulisi ottaa tämä huomioon monien muiden tekijöiden kanssa, jotka voisivat ajaa salausmarkkinoita.

Markkinat BTC-optioilla, joilla on korkeammat lakohinnat, ETH-lähestymistapa oli suhteellisen konservatiivinen

Tapa, jolla kauppiaat valitsevat lakohinnat, näyttää kertovan meille, että markkinat ovat ottaneet progressiivisemman näkemyksen BTC hinnat, kun taas näkymä ETH on ollut suhteellisen maltillista.

Voimme nähdä, että suurin osa BTC optiot olivat kiinnostuneita 10000 lakon hinta-alueesta, kun taas toiseksi ja kolmanneksi suosituin lakohinta kului noin 12000 ja 11000. ETH puolella 280 lakkoa on ollut suosituimpia, kun taas toinen ja kolmas eniten OI: tä olivat 220 ja 240.

Sen ETH puolella, 280 lakolla soitetut puhelut näyttävät olevan tyypillinen nouseva asetus. Puhelut 220 ja 240 lakolla näyttävät kuitenkin enemmän konservatiiviselta lähestymistavalta, koska sopimukset olivat jo / pian rahassa. Toisaalta 220 ja 240 laittaa näyttämään enemmän puolustavilta asetuksilta, kuten ETH on ollut mielenosoituksessa toukokuun puolivälistä lähtien.

Sen BTC 10000-lakoilla soitetut puhelut näyttävät myös olevan tavallinen nouseva asetus, mutta 12000- ja 11000-lakohinnat näyttävät vielä aggressiivisemmilta. Putkikirjoittamisen näkökulmasta 12000-, 11000- ja 10000-varoitushinnat olivat kaikki rahassa. Jos elinkeinonharjoittaja on laskeva BTC: ssä, he voivat harkita myyntiä, joiden lakohinnat ovat jopa alhaisemmat kuin yli 10000.

Kuva 5a: BTC opt. OI lakolla (4.6. Alkaen)

Lähde: Skew

Kuva 5b: ETH opt. OI lakolla (4.6. Alkaen)

Lähde: Skew

Johtopäätös

Käsittelimme joitain ketjun toimintoja ja johdannaiskauppatietoja BTC ja ETH, ja näyttää siltä, ​​että ei ole vielä helppoa soittaa yksinkertaista puhelua siitä, mikä omaisuus on parempi ostaa tällä hetkellä. Se näyttää kuitenkin BTC kauppiaat ovat olleet hinnan nousussa pitkällä aikavälillä, kun taas ETH kauppiaat ovat keskittyneet enemmän lyhyen aikavälin hintatoimiin. Kauppiaiden ja sijoittajien tulisi silti olla joustavia kaupankäyntistrategioiden suhteen ja mukauttaa asetuksiaan markkinaolosuhteiden mukaan.

Kirjoittaja: Cyrus Ip – tutkimusanalyytikko

Julkaisija: OKEx

4. kesäkuuta 2020

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map