BitMEX-oikeusjuttu, Iranin salauskaivostoiminta ja outo Bitcoin-liike: Viikon uutiset

Viime viikolla salaus näki uuden oikeusjutun Bitcoin-johdannaisjättiä BitMEX: ää vastaan, joka oli outo bitcoinien liike, joka louhittiin vuonna 2009..

BitMEX-emoyhtiö kohdisti uuden RICO-oikeusjutun

Cryptocurrency Exchange- ja johdannaiskaupankäyntialusta BitMEX haastaa Puerto Rican yritys BMA LLC. Suosittua foorumia vastaan ​​käynnistetyt syytteet sisältävät massiivisen talousrikollisuuden järjestämisen.

Erityisesti, kanne on jätetty Yhdysvaltain Kalifornian pohjoispiirin käräjäoikeudessa ja väittää, että BitMEXin emoyhtiö HDR Global Trading on osallisena laittomassa monen miljardin dollarin reketissä salaliitossa, johon sisältyy lankapetoksia, rahanpesua, luvattomia rahansiirtoja ja muuta laitonta toimintaa. Lisäksi yrityksen väitetään rikkoneen Racketeer Influected and Corrupt Organizations Act -lain (RICO).

HDR Global Trading on puolestaan ​​poistanut oikeudenkäynnin väitteet vain muutoin kuin “uudelleen käsitellyt […] Internetistä poistetut tiedot”, jotka “laajalti tunnustettu salausvaluutta-alueella toimiville yrityksille kohdistettu sarjavaate [on] toimimisesta aivan kuten patenttitrolli. ” Lausunto tulee kaksi viikkoa sen jälkeen, kun BMA LLC haastoi oikeudenkäynnin blockchain-yhtiötä Rippleä vastaan.

Pian sen jälkeen, kun uutiset oikeusjutusta alkoivat kiertää, BitMEX koki “suuren katkoksen” – jonka seurauksena sen kaupankäyntikoneisto meni offline-tilaan. Alusta uudelleen toimintaansa muutama tunti myöhemmin.

Tärkeimmät takeaways

 • Jos BitMEXiä koskeva tapaus otetaan vakavasti, aaltoilu tuntuu koko kryptoalateollisuudessa. BMA LLC: n aiemmin kohdentamat kryptovaluuttajohdannaiset kuitenkin vaihtavat FTX: ää syytteinä hinnankäsittelystä, mutta hylkäsi tapauksen.
 • BitMEX on ollut markkinaosuuden menettäminen yhä kilpailukykyisemmillä kryptovaluuttajohdannaisten markkinoilla. Uutiset emoyhtiötä vastaan ​​nostetusta oikeudenkäynnistä eivät todennäköisesti lisää sen mainetta.
 • Toisin kuin BitMEX-seisokki 13. maaliskuuta, joka osui samaan aikaan Bitcoinin (BTC) hintojen kanssa, jotka laskivat 12 kuukauden mataliin, BTC: n hinta pysyi suhteellisen vakaana katkoksen aikana.

Vuoden 2009 alkupuolella louhitut bitcoinit tekivät kauppaa ketjussa

50 bitcoinia siirrettiin keskiviikkona kahdessa tapahtumassa osoitteesta, joka oli pysynyt lepotilassa vuoden 2009 alusta – erittäin varhaisessa Bitcoinin elinkaaressa. Kryptovaluuttatapahtumaseuraajan Whale Alertin mukaan “tämän kaupan kolikot louhittiin Bitcoinin olemassaolon ensimmäisen kuukauden aikana”.

Nämä harvinaiset liikkeet herättivät spekulointiaallon siitä, että kyseiset bitcoinit voivat (tai eivät välttämättä) kuulua Bitcoinin tuntemattomaan luojaan, Satoshi Nakamotoon. Lisäksi BTC: n hinta laski heti uutisten ilmestymisen jälkeen – todennäköisesti johtuen peloista, että perustaja saattaa valmistautua myymään suuren määrän varhain louhittuja bitcoineja.

Viimeksi siirrettiin tältä ajanjaksolta louhittuja bitcoineja Elokuu 2017.

Tärkeimmät takeaways

 • Bitcoinin hinta laski melkein heti seitsemän prosenttia, mikä kuvaa kuinka nopeasti kryptovaluuttamarkkinat reagoivat kolikoihin liittyvään spekulaatioon, jonka Satoshi Nakamoto voi omistaa.
 • Kaupalla on myös suuremmat vaikutukset Wright v. Kleiman -tapauksessa. NChain CTO Steve Shadders lueteltu osoite että kolikot lähetettiin mahdollisesti kuuluvan Craig Wrightille, joka väittää olevansa todellinen Nakamoto.

Iran alkaa laatia kansallista salauksen louhintasuunnitelmaa, haluaa asettaa uusia säännöksiä

Iranin presidentti Hassan Rouhani on käskenyt maan hallitusta laatia uusi kansallinen suunnitelma hyödyntämään kypsyvää salausteollisuutta. Hän käski erityisesti Iranin keskuspankkia (CBI), maan energiaosastoa sekä tieto- ja viestintäministeriöitä luomaan salauksen louhintaehdotuksen, jonka puolet käsittelevät sen sääntelyä..

Kaksi päivää ennen Rouhanin määräystä Iranin parlamentti ehdotettu valuutta- ja valuutan salakuljetusmääräysten toteuttaminen kryptovaluuttojen alueella. Lisäksi lakiehdotuksen tarkoituksena on pakottaa iranilaisia ​​käyttäjiä palvelevien kryptovaluutanvaihtojen rekisteröinti CBI: hen.


Tärkeimmät takeaways

 • Iranin uusi kiinnostus salauksen louhintaan kansallisella tasolla tapahtuu kuukausia sen jälkeen, kun Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin hallinto on ilmeisesti syytetty maa, jossa salausvaluutta käytetään pakotteiden välttämiseen.
 • Tiukempien kryptovaluutta-asetusten mahdollinen täytäntöönpano voitaisiin toteuttaa pyrittäessä estämään pääoman pakeneminen Iranista.

Bakktin liiketoiminta kasvaa, kun CME Bitcoinin avoin kiinnostus nousee uusiin korkeuksiin

Ennen kuluttajasovelluksen lanseerausta Intercontinental Exchangen salausyritys Bakkt, lisäsi yli 70 asiakasta institutionaalisen digitaalisen omaisuuden säilytysliiketoimintaansa, Bakkt Warehouseen. Lisäksi asiakkaat voivat ostaa 500 miljoonan dollarin vakuutusturvan.

Samaan aikaan CME: n Bitcoin-optioiden avoin korko nousi kaikkien aikojen korkeimpiin korkeimpiin viimeaikaisten uutisten jälkeen, kun Paul Tudor Jones sijoittaa johtavaan kryptovaluuttaan (tarkemmin sanottuna Bitcoin-futuureihin), jota hän kutsui syntyväksi arvovarastoksi..

Tärkeimmät takeaways

 • Parannetut rampit institutionaalisille sijoittajille Bitcoin- ja kryptovaluuttatilaan ovat suurelta osin vastuussa institutionaalisen kiinnostuksen dramaattisesta kasvusta avaruuteen. Kun Bakkt jatkaa liiketoimintansa kasvattamista, on kohtuullista odottaa tämän trendin jatkuvan.
 • CME: n BTC-optioiden avoin kiinnostus osoittaa, että institutionaalisilla sijoittajilla on vahvempi vaikutus markkinoihin.

Yhdysvaltain kongressimies ehdottaa Blockchain Actin edistämistä

Kentuckyn kongressiedustaja Brett Guthrie esitti yhdessä talon energia- ja kauppakomitean jäsenten kanssa blockchain-keskittynyt lasku nimeltään Advancing Blockchain Act. Laskun on tarkoitus vahvistaa Yhdysvaltoja kilpailussaan nousevan teknologian eturintamassa.

Ehdotetun lain tarkoituksena on edistää blockchain-tekniikan käyttöä Yhdysvaltain taloudessa.

Tärkeimmät takeaways

 • Yhdysvallat ei ole juuri ollut blockchain-tekniikan ja kryptovaluutan kärjessä. Uusi teko olisi merkittävä askel auttaessa maata pysymään mukana ulkomaisessa kilpailussa.
 • Kiina – Amerikan kauppasodan vastustaja – on toistaiseksi johtanut tietä blockchain-tekniikan käyttöönotossa kansallisella tasolla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map