Bitmain ratkaisee oikeudellisen kiistan, uusi Ethereum ASIC -kaivosmies otetaan käyttöön

Viikoittainen katsaus blockchain- ja cryptocurrency -uutisista Kiinasta ja Hongkongista

China Market Watch -kuva

Kryptovaluuttakaivostoiminta on tällä viikolla ollut keskeisessä asemassa Kiinassa ja Hongkongissa. Pitkäaikaiset oikeudelliset riidat Bitmain-perustajien Jihan Wun ja Micree Zhanin välillä ovat päässeet sopimukseen, johon sisältyy 600 miljoonan dollarin osto Wu: n omistusosuudesta Bitmainissa.

Muissa kaivostoimintaan liittyvissä uutisissa Chris Zhu INBTC: stä jakoi kolme ennustettaan salauksen kaivosteollisuudesta seuraavien viiden vuoden ajan. Samaan aikaan Ethereumin kaivostoiminnan kilpailu kiihtyy tällä viikolla, kun Linzhi Inc. aloitti viimeisimmän kaivosmallinsa, Phoenixin, käyttöönoton..

Tässä on kaikki mitä olet unohtanut koskien näitä tarinoita ja paljon muuta tämän viikon OKEx Insightsin China Market Watch -lehdessä.

Bitmainin oikeudellinen taistelu saavuttaa 600 miljoonan dollarin ratkaisun

Se on ollut raportoitu että Bitmainin perustajat Jihan Wu ja Micree Zhan ovat päässeet 600 miljoonan dollarin ratkaisuun pitkittyneiden oikeudellisten kiistojen jälkeen merkittävän kryptovaluutan kaivosyhtiön hallinnasta. Osana ratkaisua Wu eroaa Bitmainin johdosta. Hän ottaa haltuunsa BTC.com-kaivosalueen ja Bitmainin ulkomaiset kaivoskeskukset. Zhan puolestaan ​​ottaa haltuunsa Antpoolin kaivosaltaan ja Bitmainin kaivostilat Kiinassa.

Rakennemuutos edellyttää Wu: n Bitmain-osuuden 600 miljoonan dollarin ostoa, jonka Zhan kiinnittää väliaikaisesti osakkeisiinsa. Riidan mediaryhmän Sequoia Capitalin mukaan sopimuksen nykyisten ehtojen odotetaan vahvistuvan Bitmainin tulevassa osakkeenomistajien kokouksessa 28. joulukuuta. Osana sovintoa Zhan aikoo suorittaa Bitmainille ensimmäisen julkisen osakeannin Yhdysvalloissa ennen vuoden 2022 loppua.

Tärkeimmät takeaways

  • Bitmain saattaa joutua ottamaan käyttöön uusia kaivosmalleja ratkaisun rahoittamiseksi.
  • Menestynyt listautumisanti helpottaisi Bitmainin sijoittajien likviditeettikysymyksiä.

INBTC: n perustaja hahmottaa kolme salauksen kaivostrendejä

Kiinaan perustuvan INBTC-kaivosaltaan perustaja Chris Zhu, jaettu hänen ennusteensa kaivosteollisuudelle seuraavien viiden vuoden aikana. Hän esitteli kolme keskeistä suuntausta:

  1. Salauskaivosteollisuutta hallitsevat laitokset, mikä tarkoittaa, että vähittäiskauppiaat eivät todennäköisesti selviydy.
  2. Salauskaivosteollisuutta säännellään – verotuksen, tarkastusten ja todennuksen kannalta.
  3. Energiatoimittajat hallitsevat salauksen louhinnan kysynnän ja tarjonnan puolta, kun taas Kiina pysyy "optimaalinen" salauskaivostyöntekijöiden paikka jatkaa liiketoimintaansa.

Avain takeaway

  • Noin 70% Kiinan salauksen kaivosyrityksistä on säännelty. Kiinan kaivostilojen on noudatettava kansallisen kehitys- ja uudistuskomission määräyksiä.

Linzhi Inc. toi markkinoille uuden Ethereum ASIC -kaivosmiehen

Kiinalainen salauskaivosyritys Linzhi Inc. on alkoi uusi Ethereum ASIC -kaivosmies, nimeltään Phoenix. Mukaan a esittely F2-poolin julkaisema Phoenix ylitti kilpailijan Innosiliconin A10 Pro ETH -mineraalin prosessointitehon ja energiatehokkuuden suhteen..

Avain takeaway

  • Samalla kun Ethereum on siirtymässä työn todistamisesta panoksen todistamiseen, Phoenix tarvitsee kolahtaa muistikokoon tai jälkimarkkinoiden komponentteihin. Muussa tapauksessa kaivoskone vanhentuu Ethereum 2.0: n vaiheen 1.5 jälkeen.

Maailmanpankki kehottaa Kiinaa olemaan poistamatta nopeasti ärsykkeitä

Hongkongin ja Kiinan osakemarkkinoilla on ollut pysähtynyt viikko. Lehdistöajasta lähtien Shanghai SE Composite ja CSI 300 ovat tällä hetkellä kauppaa 3385 ja 5 014 – viikoittainen voitto 0,54% ja 1,21%. Hongkongissa Hang Seng -indeksi laski tällä viikolla 0,84% ja on tällä hetkellä 26 238.

Se on ollut pysähtynyt viikko suurimmille osakeindekseille Kiinassa ja Hongkongissa. Lähde: Trading Economics, Investing.com


Viimeisimmässä Kiinan päivityksessä, Maailmanpankki sanoi että Kiinan tulisi ylläpitää mukautuvaa rahapolitiikkaa ja välttää sitä "merkittävä supistuminen" finanssipolitiikassa vuonna 2021, jotta talouden elpyminen pysyy aikataulussa.

Tärkeimmät takeaways

  • Suurin riski Kiinan talouden elpymiselle on koronaviruksen elpyminen ensi vuonna.
  • Yksityisen sektorin kasvavat investoinnit ja kotitalouksien menojen lisääntyminen voivat olla Kiinan ensi vuoden talouskasvun avaintekijöitä.

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, syvällisiä ominaisuuksia, alkuperäistä tutkimusta & kuratoivat uutiset salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map