Bitcoinin perusteet vahvistuvat kolikoiden tulvessa DeFi: ksi

Suurimmat kryptovaluutta-maailman tarinat, joita olet ehkä unohtanut

Se oli kiireinen ja ennätyksellinen viikko Bitcoinille. 

Vaikka Euroopan keskuspankki aikoo julkistaa ajatuksensa digitaalisesta eurosta ja Yhdysvaltain valtiovarainministeriö pakottaa Venäjän peikkoihin sidotut kryptovaluuttaosoitteet, markkinoiden johtava salausvaluutta on sylissyt mukana asettamalla useita perustavanlaatuisia kaikkien aikojen korkeimpia kohtia. Samanaikaisesti kolikot kaatuvat edelleen hajautetun rahoituksen protokolliin.

Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää tämän viikon suosituimmista tarinoista kryptovaluutan ja fintechin maailmassa.

Digitaalinen eurosuunnitelma voidaan pian julkistaa

Kuukausia sen jälkeen, kun Euroopan keskuspankin päällikkö Christine Lagarde toi ensin esiin toimielimen näkemykset euroalueeseen perustuvasta digitaalisesta valuutasta, ranskalainen poliitikko ja asianajaja väitti tällä viikolla että keskuspankin suunnitelmat tai niiden puuttuminen julkistetaan pian.

Lagarden mukaan:

"Eurojärjestelmä ei ole toistaiseksi tehnyt päätöstä digitaalisen euron käyttöönotosta. Mutta kuten monet muutkin keskuspankit ympäri maailmaa, tutkimme sen tekemisen etuja, riskejä ja operatiivisia haasteita. Eurojärjestelmän työryhmän tulosten odotetaan julkistuvan tulevina viikkoina, minkä jälkeen käynnistetään julkinen kuuleminen."

Tärkeimmät takeaways

  • EKP on yksi lukuisista keskuspankeista ympäri maailmaa, jotka tutkivat parhaillaan digitaalisen valuutan mahdollisuutta, ja keskuspankin digitaalisten valuuttojen tai CBDC: n aihe on edelleen vakiinnuttanut asemansa rahoitusmaailmassa..
  • EKP: n tutkimus euroalueeseen perustuvasta digitaalisesta valuutasta johtuu todennäköisesti kiinnostuksesta varmistaa, että rahaliitto ei jää jäljelle kryptovaluutan johtaman fintech-innovaation vauhtia.

Venäjän kieli "peikko maatila" kryptovaluuttaosoitteet, jotka Yhdysvaltain valtiovarainministeriö on määrännyt

Kolme venäläisen työntekijää "peikko maatila" Internet-tutkimusvirasto ja useita linkitettyjä kryptovaluuttaosoitteita on ollut seuraamuksia Yhdysvaltojen valtiovarainministeriön ulkomaisen omaisuuden valvonnan toimisto väitetysti häiritsevän maan vuoden 2016 presidentinvaaleja väärän tiedon digitaalisella levittämisellä.

salatut kryptovaluuttaosoitteet olemassa Bitcoin-, Litecoin-, Ethereum-, Zcash-, Bitcoin SV- ja Dash-lohkoketjuissa. OFAC: n lausunnon mukaan, "IRA käyttää kryptovaluuttaa rahoittamaan toimintoja edistääkseen heidän meneillään olevia pahanlaatuisia toimintojaan ympäri maailmaa."

Tärkeimmät takeaways

  • Pahanlaatuisten vaikuttajien ilmeinen salausvaluutan käyttö ei juurikaan edistä digitaalisten valuuttojen laillista käyttöä maksuna sekä Yhdysvaltain sääntelyviranomaisten että ulkomaista vaikutusvaltaa pelkävien kansalaisten silmissä..

Bitcoinin hajautusaste nousee uudelle kaikkien aikojen korkeimmalle tulvista huolimatta


Huolimatta tulvista alueilla, joilla on paljon Bitcoin-kaivostoimintaa, Kiinan monsuunikausi on suurelta osin ennallaan ensimmäisen ja tärkeimmän kryptovaluutan verkon hajautusnopeus. Itse asiassa bitinfocharts.com -sivuston tiedot osoittavat, että Bitcoinin hajautusaste saavutti uuden kaikkien aikojen ennätyksen 146,5372E aiemmin tällä viikolla. 

Vaikka tarkan hajautusnopeuden seuraaminen johtavassa kryptoarvoverkossa on mahdotonta, monet muut hajautusnopeuden seurantasivustot osoittavat samanlaisen tason lähellä aiempia kaikkien aikojen korkeimpia.

Tärkeimmät takeaways

  • Vaikka tulvat Sichuanin alueella ovat aiheuttaneet sähkökatkoja ja vaikuttaneet negatiivisesti Bitcoinin kaivostoimintoihin alueella, monsuunikauden aikana voimakkaat sateet voivat tarjota lisää vesivoimaa pienemmillä kustannuksilla ja puolestaan ​​hyötyä Bitcoinin hash-nopeudesta.

Bitcoinin verkon hajautusaste nousi uudelle kaikkien aikojen korkeimmalle arvolle tällä viikolla. Lähde: bitinfocharts.com

Wholecoiner-Bitcoin-osoitteet ovat nousseet kaikkien aikojen korkeimmalle

BTC-sijoittajat ovat kasaantuneet, kun tukkumyyjien määrä – ts. Osoitteet Bitcoin-verkossa vähintään yhdellä täydellä kolikolla – nousi tällä viikolla uuteen kaikkien aikojen korkeimpaan..

Ketjun markkina-analyysiyhtiön glassnoden mukaan vähintään yhden BTC: n omaavien Bitcoin-osoitteiden lukumäärä on kasvu jatkui ja istuu nyt yli 823 000.

Tärkeimmät takeaways

  • Vähintään yhden kolikon sisältävien Bitcoin-osoitteiden määrän kasvu kuvaa markkinoiden yleistä kehitystä – ts. Lyhyestä aikavälistä hintavaihteluista huolimatta ainakin yhden kokonaisen kolikon omistaminen on tasaista..
  • Ei ole koskaan tarpeeksi kolikoita, jotta jokainen nykyinen miljonääri maailmassa omistaa yhden BTC: n. Ainakin yhden kolikon kiinnittämisestä näyttää olevan yhä suositumpi mahdollisuus.

DeFiin lukittu BTC työntää yli 87 000 kolikkoa

Hajautetun rahoituksen maailma on pitkälti pysynyt vailla viimeaikaisia ​​hinnanlaskuja laajemmilla kryptovaluuttamarkkinoilla, kun sijoittajat lukitsevat BTC: n edelleen DeFi-tuotteisiin.

DeFi-seurantafoorumin DeFi Pulse mukaan DeFi-tuotteisiin lukittujen BTC: n kokonaismäärä nousi uuteen kaikkien aikojen ennätykseen, noin 87 752 000 kolikkoa – joista yli puolet on lukittu Ethereum-verkkoon WBTC-muodossa – syyskuusta lähtien. 11.

Tärkeimmät takeaways

  • Hajautetun rahoituksen nousu tänä vuonna on varmasti heikentänyt Lightning Network -verkkoa. Toisen kerroksen skaalausratkaisuun lukittu DeFi-arvo on vain 1100 BTC.
  • Huolimatta suuresta määrästä BTC: tä, joka on lukittu DeFi-protokolliin, Ethereum-lohkoketju on edelleen hallitseva lukittujen kokonaisarvojen suhteen.

DeFiin lukittu BTC: n määrä on kasvanut tasaisesti viimeisen 90 päivän aikana. Lähde: DeFi Pulse

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, perusteellisia ominaisuuksia ja kuratoituja uutisia salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map