Bitcoinin jakaminen kahteen leiriin – niille, jotka haluavat sitä ja tarvitsevat sitä

alkuperäinen kirjoittaja : Audrey Nesbitt

Kuva: Riya Kumari alkaen Pexels

Kehittyneessä maailmassa meillä on rahoitusjärjestelmä, joka toimii suurimmaksi osaksi (lukuun ottamatta sitä, joka tapahtui vuosina 2007–2008 taloudellisen romahduksen kanssa, johon Satoshi Nakamoto käsitteli Bitcoinia). Voimme kirota palkkioita, etenkin rajat ylittävissä tai valuutanvaihtotapahtumissa. Joitakin tapahtumia ei voida tehdä pankkisaikojen ulkopuolella jne., Mutta suurimmaksi osaksi, jos se ei ole rikki, miksi korjata järjestelmä. Meillä on hallituksia, jotka valvovat pankkijärjestelmää, se on toiminut vuosien ajan, joten emme todellakaan ajattele paljon pankkivaihtoehtojen etsimistä kuten Bitcoin. Monet sanovat, että emme tarvitse digitaalisia valuuttoja, kuten Bitcoin – me haluamme Bitcoinin.

Äskettäin kysely tutkimuspalvelu YouGov Omnibus osoittaa, että puolet amerikkalaisista vuosituhannista on kiinnostunut käyttämään kryptovaluuttaa maksuvaihtoehtona, mutta he eivät lopulta tarvitse sitä – he haluavat sen. Facebookin kaltaiset yritykset pyrkivät myös tulemaan näiden vuosituhattajien maksualustaksi. Ottaen huomioon näiden yritysten turvallisuus- ja yksityisyyshousut (usein suunnittelun mukaan), eikö haluamme parempaa valintaa?

Entä jos asut Venezuelassa? Venezuela on keskellä valtavaa finanssikriisiä, jonka kansallinen valuutta laskee nopeasti ja jossa kriittisten valuuttojen markkinoiden volatiliteettien kantaminen on parempi kuin paikallisen valuutan pitäminen.

Localbitcoins, markkinapaikka, jossa käyttäjät voivat ostaa ja myydä Bitcoineja toisilleen ja toisilleen, on ilmoittanut volyymin kasvun räjähdysmäisesti Columbiassa, Venezuelassa ja Perussa. Viime viikolla Venezuelan Localbitcoins -markkinat olivat ennätykselliset kahdeksatta kertaa viimeisen 10 viikon aikana

Ei kolmannen osapuolen keskeytyksiä

Yksi tärkeimmistä eduista Bitcoinissa ja muissa Blockchain-tekniikkaan perustuvissa kryptovaluutoissa on, että hallitukset ja pankit eivät voi keskeyttää tapahtumia, takavarikoida tai jäädyttää tilejä – salausvaluuttojen ominaisuus, joka on houkutteleva haihtuvien alueiden henkilöille. Hyperinflaatiota kärsivissä maissa, kuten Venezuela, krypto-valuutat etenevät valtavasti. Hyperinflaatio tapahtuu, kun väestö haluaa säilyttää varallisuutensa ei-monetaarisissa varoissa tai vakaassa valuutassa kuten Yhdysvaltain dollari. Kuitenkin, kuten Venezuelan tilanteessa, hallituksen valvonnasta johtuen kyky hankkia valuuttaa on voimakkaasti rajoitettu, mikä on tehnyt Bitcoinista ja muista kryptovaluutoista suositun vaihtoehdon. Voidaan väittää, että nämä alueet tarvitsevat pankkivaihtoehdon, kuten Bitcoin.

Lohkoketju, kryptovaluutat & Bitcoin – Taloudelliset vaihtoehdot pankkitilille ja alipankille

Oletko koskaan ajatellut, millainen elämä olisi, jos meillä ei olisi pääsyä perustoimintaan?

Vaikka monet pitävät nykyaikaisen sähköisen pankkipalvelun mukavuutta itsestäänselvyytenä, merkittävällä osalla väestöstä ei ole pankkipalvelujen saatavuutta. Mukaan a Vuoden 2017 raportti FDIC: n mukaan yli 25 prosentilla amerikkalaisista joko ei ole lainkaan pankkitiliä tai he eivät pysty käyttämään tilinsä kaikkien taloudellisten tarpeidensa kattamiseen. Tämä ongelma tulee entistä painokkaammaksi, kun katsot maita, jotka eivät ole yhtä varakkaita kuin Yhdysvallat. Noin 1,7 miljardilla aikuisella maailmassa ei ole pankkitoimintaa Maailmanpankin Global Findex -tietokanta.

Kuva: Vladislav Reshetnyak alkaen Pexels

Rahoitusvälineiden saatavuuden parantaminen kaikille

Pankkitilin saamatta jättäminen on suuri ongelma, niin että YK on sisällyttänyt sen merkittävään osaan seitsemästä 17 kestävän kehityksen tavoitetta rohkaista köyhyydestä kärsivien valtioiden kestävää kehitystä ympäri maailmaa. Mutta kestävä kehitys vaikeutuu, kun suuret pankit hallitsevat edelleen finanssimaailmaa ja monet pankit ovat joko vähentäneet läsnäoloaan köyhillä alueilla tai ovat vetäytyneet kokonaan korkeiden kustannusten ja riskien vuoksi. Näillä heikosti huonoilla alueilla asuvat ihmiset tarvitsevat edelleen pankin turvallisuutta, mutta heillä ei ole edes perustason pääsyä pankkipalveluihin verkossa. Lisäten pääsyyn liittyviä vaikeuksia, joita pidämme välttämättöminä rahoituspalveluina, kuten sekkien rahana, monilla ihmisillä ei ole perustunnistustapoja, jotka antaisivat pääsyn näihin pankkipalveluihin.


Jos olet koskaan kadottanut tai varastanut henkilötodistusta, tiedät kuinka paljon kipua on korvata se. Köyhyydessä eläville henkilöille henkilöllisyystodistuksen saamiselle tai vaihtamiselle on useita muita esteitä, mukaan lukien oikeanlaisten asiakirjojen puuttuminen ensinnäkin, korkeat palkkiot, kielimuurit, perhe- tai sosiaalisten yhteyksien puute henkilöllisyyden todentamiseksi jne.

Kykenemättömyys varmistamaan, keitä he ovat, pakottaa kodittomat ja köyhyydessä elävät elämään järjestelmällisen näkymättömyyden tilassa, mikä voi johtaa siihen, että evätään peruspalvelut, kuten terveydenhuolto ja asuminen.

Blockchain-tekniikka auttaa pankkitietoja ja alipankkeja

Blockchain, tekniikka, joka Bitcoin on rakennettu Wikipedian mukaan on kasvava luettelo tietueista, joita kutsutaan lohkoiksi, jotka on linkitetty salauksella. Jokainen lohko sisältää edellisen lohkon kryptografisen tiivisteen, aikaleiman ja tapahtumadatan (yleensä merkkipuun juurihajautuksena). Suunnittelun mukaan lohkoketju kestää tietojen muokkaamista. se on "avoin, hajautettu pääkirja, joka voi tallentaa kahden osapuolen väliset liiketoimet tehokkaasti, todennettavasti ja pysyvästi"

Blockchain-tekniikan läpinäkyvyys ja tehokkuus tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon ratkaisemaan joitain suurimpia haasteita, joita pankki- ja pankkitililla on.

Kanadalainen ohjelmistoratkaisuja tuottava yritys Älykäs Sapien on työskennellyt blockchain-pohjaisen digitaalisen identiteetin ja markkinaratkaisun löytämiseksi kodittomien nuorten tunnistamiseen ja muihin haasteisiin. Aloitetta kutsutaan Silver Liningsiksi ja se toimii luomalla läsnä oleva tunnistamislähde, digitaalinen käteinen ja menojen valvonta.

"Olemme läpi yhden suurimmista muutoksista ihmiskunnan historiassa omaksumalla tekniikan sillä nopeudella, jolla olemme. Viestintä on nyt ilmaista ja rajatonta, ostoksemme, elokuvien katselu ja seurustelun päivittäinen elämämme on rakennettu tekniikasta, käytämme nyt tekniikkaa koulutukseen ja terveydemme parantamiseen, mutta ei ole olemassa kansallista identiteettiratkaisua, joka tarjoaisi perustiedot todiste siitä, kuka ihminen on – olemme luoneet digitaalisen maailman, jossa kaikki ovat tuntemattomia. Blockchain on vallankumouksellinen tekniikka, jolla on kyky luoda tämä ainutlaatuinen identiteetti digitaalisessa maailmassa ja luoda myös läsnä oleva arvolähde tiedoista, jotka olemme korvanneet yllä luetelluista palveluista. Olen varma, että Blockchainilla on suuri osa köyhyyden vähentämisessä tässä maailmassa, samalla kun autamme vähemmän onnekkaita tulemaan koulutetuimmiksi ja tiedottamaan muille nopeamman kuntoutusprosessin vuoksi." – Matt Hinkley, Toimitusjohtaja Smart Sapien & Perustaja ja toimitusjohtaja Liquidus

Blockchain-etujen pankkitoiminta:

– Fyysistä haaraa ei tarvita

– Verkon ylläpitämiseen ei tarvita monimutkaista tai kallista infrastruktuuria, mikä johtaa lopulta alhaisempiin maksuihin

– Lisää läpinäkyvyyttä

– tapahtumien nopeus

– Todisteet omaisuudesta, maaominaisuudet, tunnistetiedot, tapahtumarekisterit ja muut tärkeät asiakirjat voidaan tallentaa lohkoketjuun, mikä vähentää paperidokumenttien korruptiomahdollisuutta.

– Hajautettu – ei minkään hallituksen tai muun tahon hallinnassa. Transaktiot, mukaan lukien rajatylittävät maksut, voidaan tehdä suoraan niitä tarvitseville

– Lohkoketjuun perustuva luotonanto tarjoaa turvallisemman tavan myöntää henkilökohtaisia ​​lainoja suuremmalle käyttäjäryhmälle, mikä tekisi lainaprosessista halvemman, tehokkaamman ja turvallisemman

Kuva: rawpixel.com alkaen Pexels

Bitcoin

Bitcoin, ensimmäinen suosittu kryptovaluutta tai digitaalinen käteinen, ei vaadi keskuspankkia tai yksittäistä järjestelmänvalvojaa, ja se voidaan lähettää käyttäjältä käyttäjälle, vertaisverkolta ilman kolmannen osapuolen avustajaa. Kryptovaluutat kuten Bitcoin tarjota toteuttamiskelpoinen ratkaisu pankki- / pankkitileihin. Se vaatii vähän asennuksesta – vaatii vähintään matkapuhelimen ja Internet-yhteyden. Bitcoin tarjoaa tehokkuutta, kustannuksia, nopeutta, turvallisuutta, minimoi kolmansien osapuolten lahjonnan ja on rajaton.

Olipa kyseessä Bitcoin, Ethereum, Ripple tai jokin toinen tai kaksi kryptovaluuttaa, josta tulee viime kädessä tärkein arvonsiirrossa käytettävä digitaalinen valuutta tai Facebook tai ei lainkaan uutta keskustelua.

“Peruskysymys pankkitilanteesta ja sosiaalipoliittisista kysymyksistä, jotka vaikuttavat valuuttoihin ja miten se vaikuttaa eniten tarvitseviin, on kiireellinen haaste, joka on ratkaistava monille meistä Blockchain Technology -alueella. Kaikki tulee yhteen asiaan – ensisijaiseen vaistoamme etsimällä turvallisuutta ja vakautta (suojaa ja ruokaa). Tällä hetkellä estoketju ja kryptovaluutat ovat käytettävissä oleva ratkaisu pankkitilille. Emme tiedä, onko se KESTÄVÄ ongelmanratkaisija, mutta tiedämme, että tällä hetkellä, tällä hetkellä, ei ole parempia. ” – Anna Niemira, CryptoChicksin liiketoiminnan kehitysjohtaja

Painettu uudelleen: https://medium.com/datadriveninvestor/splitting-bitcoin-into-two-camps-those-that-want-it-and-those-that-need-it-a067cab8920a

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map