Bitcoin-optioiden vaihdon yleiskatsaus

Optio on ostajan ja myyjän välinen sopimus, jossa sopimuksen ostajalla on oikeus, mutta ei velvollisuus, tehdä kauppaa tietyllä toteutushinnalla tiettynä päivänä (päättyminen).

Optioiden kysyntä yleensä kasvaa volatiliteetin kasvaessa, toisin sanoen mitä korkeampi volatiliteetti, sitä kalliimpi osto- tai myyntioptio on. Kuten alla on esitetty, vaikka Bitcoinin volatiliteetti on vähitellen laskenut vuodesta 2012, se on silti paljon suurempi kuin useimmat muut rahoitusvälineet. Markkinoilla on valtava kysyntä Bitcoin-vaihtoehdoille.

Optiohinnoittelun valtavirran malli on Black-Scholes -malli (kutsutaan BS-malliksi). Mallikaavasta voidaan nähdä, että optiopreemia on monotonisesti kasvava funktio volatiliteetin suhteen. Edellytyksenä, että tavoitehinta, toteutushinta, korko ja vanhentumisaika eivät muutu, optiopreemia määräytyy volatiliteetin perusteella. Kun volatiliteetti kasvaa, optiopreemia kasvaa.

Kiinteän tappion optiopreemiana lähtökohtana optio tarjoaa käyttäjille tuotteen, jolla on rajoitetut tappiot ja rajoittamaton tuotto. Käyttäjien kannattavuus optioiden suhteen riippuu volatiliteettitrendeistä: osta optioita, kun volatiliteetti on matala, ja myy optioita, kun volatiliteetti on korkea.

Volatiliteetti voidaan jakaa implisiittiseen volatiliteettiin ja toteutuneeseen volatiliteettiin. Oletettu volatiliteetti lasketaan optiopreemion perusteella, kun taas toteutunut volatiliteetti lasketaan historiallisen hinnan perusteella. Ensin mainittu on markkinoiden odotettavissa oleva epävakaus, ja sillä on tiettyä ennakointia.

Yleensä mitä pidempi ajanjakso, sitä suurempi on todennäköisyys, että optiolla on suuri volatiliteetti, joten mitä pidempi ajanjakso, sitä korkeampi hinta. Kun oletettu volatiliteetti on samanlainen kuin toteutunut volatiliteetti, optiopreemiaa pidetään yleensä kohtuullisena arvona historiallisten kriteerien perusteella; kun edellinen on paljon suurempi, se tarkoittaa, että nykyinen implisiittinen volatiliteetti on yliarvostettu, mikä edistää optioiden myyntiä; muuten suosii optioiden ostamista.

Skew: n tiedot osoittavat, että 26.9.2018 lähtien lähes kolmasosa ajasta toteutunut volatiliteetti on suurempi kuin implisiittinen volatiliteetti, joka on aromia optioiden ostolle, ja jäljellä oleva aika, korkeampi implisiittinen volatiliteetti suosii vaihtoehtoja myydä.

Tulevien tapahtumien aiheuttamat epävarmat seuraukset auttavat edistämään implisiittistä volatiliteettia. Tuleva Bitcoinin puolittuminen ja erilaiset geopoliittiset tapahtumat vievät Bitcoinin todennäköisesti uuteen korkeaan implisiittisen volatiliteetin jaksoon vuonna 2020, mikä myös helpottaa vaihto-optiotuotteiden mainostamista..

Analyysi valtavirran vaihtoehtojen vaihdoista

Tällä hetkellä valtavirran optiopörssejä ovat pääasiassa OKEx, Deribit, LedgerX, Binance JEX, CME, FTX ja Bakkt. Niistä Bakkt- ja CME-sopimuksilla on suurempi sopimusten kerroin ja ne suuntautuvat institutionaalisiin käyttäjiin; OKEx, Deribit, LedgerX, Binance JEX ja FTX ovat toisaalta ystävällisempiä tavallisille käyttäjille. On syytä mainita, että OKExin ja Deribitin riskienhallintamekanismit ovat täydellisemmät, mikä voi välttää äärimmäisten hintojen aiheuttaman tarpeettoman pakkolaskutuksen ja kiinnittää enemmän huomiota sijoittajien etujen suojaamiseen.

Teimme verkkosivuston liikenneanalyysin viidestä pörssiyksiköstä, lukuun ottamatta Bakktia ja CME: tä. Perustiedot on esitetty alla.

Vierailuista OKExin osuus kaikista viidestä pörssistä oli suurin ja oli 39,56%, jota seurasivat Deribit, FTX, LedgerX ja Binance JEX. Mutta viime aikoina FTX on ylittänyt Deribitin.

Käyttäjien maantieteellisen jakauman suhteen näiden viiden vaihdon käyttäjät ovat keskittyneet pääasiassa Kiinaan, Yhdysvaltoihin, Venäjälle, Iso-Britanniaan ja Ranskaan. Niistä OKEx sijoittui ensimmäiseksi Kiinassa, Venäjällä ja Ranskassa.

Liikennekanavien osalta viiden pörssin liikenne tulee pääasiassa käyttäjien suorista verkkotunnushauista, joita seuraa hakukoneiden hakusanahaku. Tämä osoittaa, että viidellä pörssillä on suurempi tuotemerkkitietoisuus.

Lisäksi tutkimme näiden viiden vaihdon ristikäyttäjää. “Vertailuyleisöt” osoittaa, että kun käyttäjät vierailevat yhdessä verkkotunnuksista, he vierailevat myös muissa verkkotunnuksissa samana päivänä. Tämä indikaattori heijastaa lähinnä kovaa kilpailua pörssien välillä. Huomasimme, että tällä hetkellä vain Deribitin ja LedgerX: n käyttäjät ovat päällekkäisiä ja saavuttavat jopa 24,80%.

Bitcoin-virtojen näkökulmasta vain OKEx ja Deribit ovat päällekkäisiä. Yhteenvetona voidaan todeta, että optiomarkkinat ovat edelleen sinisen valtameren markkinat eivätkä kilpailutaso ole kovin korkea. Muille pörsseille on vielä paljon tilaa tulla.

Tällä hetkellä TOP5-pörssit Bitcoin-optioiden kaupankäynnissä ovat Derbit, OKEx, CME, LedgerX ja Bakkt.

Niistä Derbit on 95,42% bitcoin-optioiden markkinoista, ja toiseksi OKEx on vain 3,38%. Tuotteiden lanseerauksesta lähtien Deribit toi markkinoille optiotuotteet elokuussa 2016 ja OKEx lanseerasi vasta joulukuussa 2019. Deribitillä on vahva ensiluokkaisten etu.

Futuurimarkkinoiden tiedoista voidaan kuitenkin nähdä, että futuurituotteen aiemmin lanseerannut Bitmex on aina omistanut suurimman osan futuurikaupan määristä, mutta OKEx on ohittanut sen viime aikoina. Tästä näkökulmasta OKExillä on suurempi uhka Deribitin osuudelle optiomarkkinoista.

Edellä olevista tiedoista voimme tietää, että on vain kaksi pörssiä, jotka käyttävät 3% optioiden markkinaosuudesta, Deribit ja OKEx. Nämä kaksi pörssiä voivat edustaa koko Bitcoin-optioiden kaupankäyntimäärää. Kuten alla olevasta kuvasta voidaan nähdä, viimeaikainen Bitcoin-optiotapahtumien määrä on saavuttanut yli 150 miljoonaa, ja avoin kiinnostus on myös saavuttanut uuden korkean kuluneen vuoden aikana. Bitcoin-optioiden markkinat ovat nopean kasvun aikana.

Kun tarkastellaan avoimen koron päättymispäivämäärän jakautumista, käyttäjät keskittyvät enemmän neljännesvuosittaisiin optiosopimuksiin. Perinteisten optiomarkkinoiden näkökulmasta viikoittaiset optiot ovat yleensä houkuttelevampia spekulatiivisille yksityissijoittajille taloudellisten tietojen ja tulosilmoitusten ympärillä. neljännesvuosittaiset vaihtoehdot ovat yleensä houkuttelevampia rahastonhoitajille ja institutionaalisille sijoittajille, jotka ovat tottuneet tasapainottamaan salkkujaan vuosineljänneksen viimeisenä päivänä. Tästä näkökulmasta nykyiset optiomarkkinat koostuvat edelleen pääasiassa institutionaalisista käyttäjistä, ja yksityissijoittajien on edelleen lisättävä investointejaan koulutukseen.

Bitcoin-vaihtoehtomarkkinoiden yhteenveto ja näkymät

Tällä hetkellä Bitcoin-optiomarkkinat koostuvat neljästä leiristä. Deribit johti optioiden vaihtoa ensiluokkaisten etujen ja korkeamman keskittymisen kanssa; perustetut vaihdot OKExin ja Binancen johdolla; institutionaaliset käyttäjät, joita johtaa Bakkt ja CME; ja kehittyvät innovatiiviset vaihdot FTX: n johdolla, jotka yhdessä muodostavat Bitcoin-optiomarkkinat. Kryptovaluuttaoptiomarkkinoina, jotka ovat edelleen vihreitä, lisää vaihtoehtotuotteita tulee varmasti markkinoille tulevaisuudessa.

Tulevaisuuden näkymien osalta, kun taas Bitcoin-optiomarkkinoiden kehitys on siirtymässä lähemmäksi perinteistä optiomarkkinamallia, se luo myös monipuolisempia optiotuotteita itse kryptovaluuttamarkkinoiden ominaisuuksien perusteella.

Binaariasetukset

Binaarivaihtoehto on yksinkertaisempi ja käyttäjäkoulutuksen kustannukset alhaiset. Binaaristen salausvaihtoehtojen käyttäjät ovat keskittyneet pääasiassa ennustustuotteisiin, kuten Augur, Gnosis, BetMoose, Predictious jne. Yhteistyö heidän kanssaan on loistava tapa vaihtaa käyttäjiä kouluttamaan, houkuttelemaan ja ohjaamaan.

Straddle-vaihtoehto

Pankkien välisten optioiden osalta käyttäjät ostavat osto- ja myyntioptioita samalla lainalla samaan aikaan. Heidän ei tarvitse arvioida, nouseeko vai putoako se. Niin kauan kuin omaisuus on kaukana toteutushinnasta, ne voivat saada voittoa.

Hakemisto-vaihtoehto

Indeksioptiot koostuvat yleisimmistä valuutoista ja keskisuurista tai pienistä markkina-arvoisista altcoineista, mikä voi vähentää käyttäjän toimintariskejä.

Rahoitusvaihtoehdot

Hyödykeoptioiden perusteella kehitetään Bitcoin-pohjaisia ​​rahoitusvaihtoehtoja, kuten Bitcoinin kiinteään talletuskorkoon, kiinteään kolikon valuuttakurssiin ja optio-oikeuksiin perustuvia optioita jne..

OTC-vaihtoehdot

Ne ovat muokattavia OTC-vaihtoehtoja. Käyttäjät voivat räätälöidä kaupankäynnin kohteena olevat vaihtoehdot omien tarpeidensa mukaan, kuten asettamalla optiotavoite, osto- tai myyntipiste, alkuhinta, optioiden vanhentumisaika, määrä ja kaupankäynnin suunta jne. Vastaamaan eri käyttäjien erilaisia ​​tarpeita.

Seuraa OKExia:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Verkkosivusto: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner