Binance haastaa Forbesin, Bitcoin-kaivostyöläiset viivästyivät, OKEx aloitti nostot uudelleen

Viikon suurimmat tarinat cryptocurrency -maailmasta, joita olet ehkä unohtanut

Vaikka monet silmät ovat keskittyneet BTC: n vaikuttavaan ralliin, blockchain- ja cryptocurrency-teollisuus näkee edelleen merkittävää kehitystä uutisrintamalla. Esimerkiksi yksi johtavista pörsseistä on nostanut kunnianloukkauskanteen Forbesia vastaan, kun taas Yhdysvaltojen veroviranomainen harkitsee erilaisia ​​lähestymistapoja kryptovaluutan käsittelyyn. On myös voimakasta kysyntää uusille Bitcoin-kaivoslaitteistoille, joita toimitus ei tällä hetkellä pysty täyttämään.

Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää näistä tarinoista ja muusta tämän viikon painoksessa OKEx Insightsin viikon salausuutisia.

Binance haastaa Forbesin kunnianloukkauksesta

Binance on nostanut Yhdysvalloissa oikeudenjutun Forbes Mediaa ja kahta sen toimittajaa, Michael del Castilloa ja Jason Brettiä vastaan, koskien artikkelia, jonka salausvaluutta vaihtoi väitettiin olevan kunnianloukkaus

Toimitusjohtaja Changpeng Zhaon vuonna 2017 perustama yritys hakee vahingonkorvausta Forbesin julkaisemisen jälkeen raportti viime kuun lopulla "Taiji" asiakirja, jossa oletettavasti yksityiskohtaisia ​​ponnisteluja Yhdysvaltojen sääntelyviranomaisten tahallaan pettämiseksi.

Tärkeimmät takeaways

  • Forbes ei ole poistanut artikkelia ja pysyy raportin mukaan kommentti yhtiön viestintäjohtajasta Cointelegraphiin.
  • Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Binance tai sen toimitusjohtaja ovat uhanneet oikeustoimia tiedotusvälineitä vastaan. Zhao uhkasi aiemmin haastaa haasteen kryptovaluuttauutisliikkeestä The Block.
  • Monet kryptovaluutta-avaruudessa eivät odota voittoa Binancelle, koska historiallinen ennakkotapaus on osoittanut vaikeuden osoittaa pahantahtoisuutta tai totuuden piittaamattomuutta.

Bitmainin Bitcoin-kaivostyöläiset tilasivat takaisin toukokuuhun 2021 asti

Jos aiot tehdä suuria ennakkotilauksia Bitmainin AntMiner S19-, S19 Pro- tai T19 Bitcoin -kaivostuotteille, saatat olla epäonninen. Mukaan raportti The Blockilta tällaiset alan johtavien kaivoskoneiden tilaukset ovat jo myöhässä toukokuuhun 2021 saakka.

Tärkeimmät takeaways

  • Pitkä odotuslista Bitmainin lippulaivamyyntituotteille ilmeisesti osoittaa instituutioiden ja suurten kaivosyritysten poikkeuksellisen vahvan kiinnostuksen.
  • Irtotilausten kysyntä on lisännyt jälleenmyyjien vähittäistilausten palkkioita.
  • Kiina on pitkään dominoinut Bitcoinin kaivosteollisuutta, mutta nykyinen koneiden kysyntä näyttää osoittavan kasvavaa kilpailua kaivostyöläisten toimesta muissa maissa ja mantereilla.

Japanilaiset yritykset ja pankit kokeilevat yksityistä digitaalista valuuttaa

Kuten DeCurret, japanilainen kryptovaluutanvaihto, ilmoitti yli 30 japanilaista yritystä ja pankkia digitaalisen valuutan kokeilun suunnittelu vuonna 2021. Yhteisen, yksityisen digitaalisen valuutan hankkeen tavoitteena on parantaa maksuja ja auttaa maan talouden edelleen kehittämisessä.

Tärkeimmät takeaways

  • Oikeudenkäynnin jäseninä ovat Japanin kolme tuottavinta pankkia: MUFG, Sumitomo Mitsui ja Mizuho.
  • Kuten usein tapahtuu uusien ja yksityisten digitaalisten valuuttaprojektien kohdalla, kaksikerroksinen digitaalinen valuutta ei nimenomaisesti ole ristiriidassa luottokorttien, maksukorttien, nykyisen keskitetyn maksuinfrastruktuurin tai keskuspankin mahdollisten digitaalisten valuuttojen (yleisesti CBDC) kanssa..

IRS harkitsee erilaisia ​​lähestymistapoja salausverotukseen

Yhdysvaltojen sisäisen veroviraston tiedetään olevan ottaen huomioon erilaiset lähestymistavat kryptovaluutan verotukseen, valtiovarainministeriön veropolitiikan toimiston vanhemman neuvonantajan Erika Nijenhuisin mukaan.

Tärkeimmät takeaways

  • Salausvaluuttojen verotus Yhdysvalloissa on pitkään ollut pilvinen, mutta pakollinen prosessi. Nijenhuisin lausunto näyttää viittaavan siihen, että IRS on tietoinen tästä ja kiinnostunut selventämään, kuinka niitä pitäisi verottaa.
  • IRS näyttää myös olevan innokkaampi kuin koskaan varmistaa, ettei salausvaluutoista välttyisi veroja.

OKEx avaa nostot uudelleen 27. marraskuuta mennessä

Tämän viikon viimeisen uutisen osalta OKEx on iloinen voidessaan ilmoittaa, että pörssimme nostot avataan uudelleen 27. marraskuuta tai ennen sitä. Viranomaisten tutkinnan aikana yrityksen vahvistettiin olevan osallistumatta laittomaan toimintaan tai väärinkäytöksiin.. 


Käyttäjät voivat nostaa 100% varoistaan ​​ilman rajoituksia – koska OKEx on aina takannut 100% varaukset.

Pyrkiessään anteeksi nostojen väliaikaisesta keskeytyksestä aiheutuvasta haitasta OKEx tarjoaa käyttäjilleen bonuksia ja kanta-asiakaspalkkioita. Pysy ajan tasalla OKEx: ltä saadaksesi lisätietoja – ja vilpittömät kiitokset kärsivällisyydestäsi tänä aikana.

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, syvällisiä ominaisuuksia, alkuperäistä tutkimusta & kuratoivat uutiset salauksen ammattilaisilta. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map