Beyond Bitcoinin hinta: perusteet osoittavat huomattavaa kasvua puolikkaiden välillä

Bitcoin (BTC) on toisin kuin mikään muu omaisuus maailmassa polarisoiva hype, julkkisten suositukset, medianäkyvyys, sääntelyhaasteet ja viime vuosikymmenen aikana. Vaikka se onkin ollut jo vuosia intensiivisesti keskusteltu aihe, huomion saaminen kasvaa jatkuvasti ja johtaa suuriin tapahtumiin, kuten viime viikon puolittamalla.

Itsesäätyvä toimenpide, joka on rakennettu Bitcoinin koodiin, lohkopalkkio “puolittamalla” vähentää uusien bitcoinien päästöjä puoleen noin neljän vuoden välein. Kolmas tällainen tapahtuma pidettiin 11. toukokuuta 2020 noin klo 19.23 UTC.

Puolittaminen perustavoitteena

Vaikka monet teollisuuden johtajat uskovat Bitcoinin ja sen taustalla olevan tekniikan muuttaa maailmaa, Yhteisön keskuudessa on kiinnitys digitaalisen omaisuuden hintaan. Tämä puolestaan ​​ruokkii spekulaatiota ja volatiliteettia, josta Bitcoin on tullut tunnetuksi.

Lyhytaikaiset hintatavoitteet ja ennusteet syrjään, Bitcoinin todellinen arvo, asiantuntijat väittävät, on kyky pitää ja siirtää arvoa ympäri maailmaa joustavasti, avoimesti ja luotettavasti. Sen arvo johtuu myös sisäänrakennetusta niukkuudesta, joka johtuu rajoitetusta tarjonnasta ja säännöllisesti hidastuvasta päästömäärästä.

Tätä varten puolittaminen on merkittävä virstanpylväs, joka vähentää päästömäärää ja lisää Bitcoinin niukkuutta, jonka vaikutuksia arvioidaan analyytikoilla PlanB: n toteutus osake-virta-mallista.

Vaikka tapahtumien puolittaminen on ollut laajaa keskusteltu ja tutkivat niiden vaikutusta Bitcoinin hintaan ja tulevia ennusteita, Katsaus johtavan digitaalisen valuutan perustekijöihin kahden viimeisen huononemisen välillä voi tarjota laajemman näkökulman valuutan kasvuun ajan myötä.

Maailmanlaajuinen kiinnostus Bitcoiniin kasvoi x8

Viime vuosikymmenen aikana Bitcoin on noussut pimeästä verkosta saadakseen läsnäolonsa tuntumaan maailmanlaajuisesti. Google Trends -tietojen mukaan kiinnostus Bitcoiniin on jatkanut kasvuaan ajan myötä, satunnaishuiput merkitsevät merkittäviä hintatasoja, kuten joulukuussa 2017.

bitcoin kiinnostaa google-trendejäBitcoin-hakutermien kiinnostus ajan myötä. Lähde: Google Trends

Edellisen puolittamisen jälkeen, 9. heinäkuuta 2016, kiinnostus Bitcoiniin on noussut lähes kahdeksan kertaa. Vaikka tämä ei ole kasvun kannalta konkreettinen mittari, se osoittaa kasvavan digitaalisen valuutan hyväksyntää ja tunnustamista ympäri maailmaa.

Ei-nolla-saldo-osoitteiden lukumäärä saavutti 30 miljoonaa

Ottaen huomioon Bitcoin-lompakoiden nimettömyyden (ja niiden luomisen helppouden) on käytännössä mahdotonta tietää tarkan lukumäärän nykyisistä Bitcoin-käyttäjistä termin perinteisessä merkityksessä. Yksi lähimmistä vaihtoehtoisista mittareistamme on kuitenkin BTC-osoitteiden lukumäärä, joka ei ole nolla.

Tämä numero tarkoittaa osoitteita, jotka eivät ole tyhjiä ja joilla on vähintään yksi satoshi, Bitcoinin pienin yksikkö (0,00000001 BTC).

Kuten alla olevasta kaaviosta käy ilmi, toisen puolikkaan aikaan nollasta poikkeavien osoitteiden kokonaismäärä oli noin 9 miljoonaa. Se on sittemmin kasvanut yli kolme kertaa ylittäen 30 miljoonaa.

kaikki btc-osoitteet, jotka eivät ole nolliaNollasta poikkeavien BTC-osoitteiden lukumäärä. Lähde: Glassnode

Vaikka tämä luku ei heijasta yksittäisiä käyttäjiä, se osoittaa niiden määrän huomattavan kasvun viimeisestä puolikkaasta.

Päivittäiset aktiiviset osoitteet yli kaksinkertaistuneet

Toinen, keskittyneempi ketjumittari, joka heijastaa Bitcoinin käyttöä, on päivittäisten aktiivisten osoitteiden määrä.

Tämä numero merkitsee verkossa aktiivisia yksilöllisiä osoitteita lähettäjinä tai vastaanottajina ja mittaa verkon apuohjelmaa ja siten sen arvoa.

btc aktiiviset lompakotBitcoinin päivittäiset aktiiviset osoitteet. Lähde: Messari

Kuten yllä olevasta kaaviosta käy ilmi, päivittäisten aktiivisten osoitteiden määrä on yli kaksinkertaistunut kahden viimeisen alennuksen välillä. Se oli 434 000 toisen puolikkaan aikaan ja oli lähes miljoona kolmannen puoliskon aikaan.

Verrattuna sen joulukuun 2017 huippuun, 1,29 miljoonaan, päivittäisten aktiivisten osoitteiden määrä verkossa laski vain 22 prosenttia 11. toukokuuta, vaikka hintaero oli yli 50 prosenttia.

On kuitenkin tärkeää huomata, että tämä luku huipentuu tyypillisesti tärkeimpien tapahtumien ja markkinoiden muutosten ympärille, kuten puolittuminen. Sen kasvu on paljon tasaisempaa päivittäin, kuten alla olevan kaavion lokiarvoversiossa osoitetaan.

BTC aktiivisten lompakoiden lokikaavioBitcoinin päivittäiset aktiiviset osoitteet lokin mittakaavassa. Lähde: Messari

Tapahtumien määrä kasvaa yli 70%

Jokainen uusi lohko, joka lisätään Bitcoin-lohkoketjuun, sisältää käyttäjien väliset liiketoimet – onnistuneiden tapahtumien lukumäärä verkossa eri ajanjaksoihin verrattuna voi edustaa käytön ja hyödyllisyyden kasvua.

Alla olevan kaavion mukaan toisen puolikkaan päivänä onnistuneiden tapahtumien kokonaismäärä oli 182 000. Tämä määrä kasvoi yli 70 prosenttia ja oli 312 000 viime viikon kolmannessa tapahtumassa.

bitcoinin päivittäinen txn-määräBitcoin-verkon päivittäinen tapahtumalaskenta. Lähde: Messari

Tapahtumamäärä yli 1,5 miljardia dollaria päivässä

Erilainen kuin yllä tarkasteltu tapahtumalaskentamittari, volyymimittari tarkoittaa Bitcoin-lohkoketjussa tapahtuneiden tapahtumien kokonaisarvoa (Yhdysvaltain dollareina) tiettynä päivänä.

Mitä suurempi äänenvoimakkuus, sitä enemmän arvoa siirretään Bitcoinilla, mikä tekee siitä luotettavan mittauksen verkon kasvusta ja arvostuksesta ajan myötä.

btc päivittäinen tapahtumamääräBitcoin-tapahtumamäärä (USD). Lähde: Blockchain.com

Kaupan kokonaismäärä oli 142 miljoonaa dollaria toisen puolikkaan aikaan, mutta kolmannelle puolestaan ​​se oli 1,69 miljardia dollaria, mikä merkitsi yli 1095 prosentin kasvua..

Verkon hashrate kasvoi 7874%

Minkä tahansa blockchain-verkon, myös Bitcoinin, ytimessä on sen turvallisuus ja muuttumattomuus, mikä takaa luotettavat ja muuttumattomat tapahtumarekisterit.

Bitcoin-hashrate edustaa verkolle osoitettua laskentatehoa ja sillä on suora yhteys sen turvallisuuteen.

Mitä korkeampi hashrate, sitä kalliimpi on hyökätä lohkoketjuun (katso 51 prosenttia hyökkää) ja muuttaa uusia lohkoja ja tapahtumia.

bitcoin-verkon hashrateBitcoin hashrate. Lähde: Messari

Bitcoinin hashraatti on kasvanut merkittävästi kahden viimeisen alennuksen välillä 1,58 miljoonasta terahashesta sekunnissa (TH / s) 9. heinäkuuta 2016 126 miljoonaan TH / s 11. toukokuuta 2020 – kasvu yli 7874 prosenttia.

Nykyisen hashratin, teoreettisen hyökkäyksen kustannukset Bitcoin-verkko on yli 344 000 dollaria / tunti, verrattuna 11 500 dollariin / tunti ja 6 454 dollariin / tunti Bitcoin Cash (BCH) ja Bitcoin SV (BSV) vastaavasti.

Hashrateen (ja sen tarjoaman turvallisuuden) kasvu esittää Bitcoinin luotettavana vaihtoehtoisena maksutapana suurille arvonsiirroille.

Verkon kasvu lisää hintojen nousua

Monien kertomusten mukaan “Todellinen arvo” BTC: n toiminnallisuus on toiminnallisuus, joka riippuu verkosta, jossa se toimii. Bitcoinin verkko on syy, miksi se on johtava digitaalinen valuutta ja pysynyt sellaisena huolimatta teknologisesti parannettujen ja kehittyneiden digitaalisten resurssien ja rahakkeiden käyttöönotosta.

Bitcoinin suosion lisäksi edellä esitetyt mittarit ovat mittareita Bitcoin-verkon kasvusta, hyödyllisyydestä ja turvallisuudesta. Nämä ominaisuudet ovat kriittisiä sen olemassaololle ja selviytymiskyvylle – sen määrittämiseksi, onko pitkällä aikavälillä Bitcoinilla todelliset mahdollisuudet globaaliin käyttöönottoon. Vaikka nämä luvut heijastavat vaihtelevaa kasvua ajan myötä, ovatko erilaiset keskustelut siitä, perustelevatko ne tiettyä hinta-arvoa muilla valuutoilla (kuten USD).

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, perusteellisia ominaisuuksia ja kuratoituja uutisia salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner