AMA-yhteenveto: Osta salaus OKExiltä Fiat-yhdyskäytävän Koinalin kautta

Koinal pyrkii yksinkertaistamaan kryptovaluutan ostoa omalla vaihtotekniikallaan, jossa he käyttävät maksujen suojaamiseen kehittyneintä petosten seurantaa ja edistynyttä salaustekniikkaa. Tuettuja kryptovaluuttoja ovat Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash ja Ripple. Asiakkaat voivat tehdä ostoksia ensisijaisten maksutapojen perusteella käyttämällä debit- ja luottokortteja, pankkisiirtoa ja muita vaihtoehtoisia maksutapoja.

Tämä AMA on jaettu kahteen osaan, joissa Anilia pyydettiin jakamaan näkemyksensä ja kumppanuutensa kanssamme, jota seurasi live Q&A ryhmässämme.

Osa 1

1. Kuinka monta maata ja kuinka monta kryptovaluuttaa Koinal tukee?

Seuraavissa maissa myönnetyt pankkikortit & Koinal ei tue alueita: Vietnam, Bolivia, Ecuador, Algeria, Bangladesh, Indonesia, Jordania, Kirgisia, Marokko, Nepal, Iran, Pakistan, Taiwan, Kambodža, Kuuba, Makedonia, Nepal, Nigeria, Thaimaa, Libya, Sudan, Jemen , Zimbabwe, Syyria, Panama, Ghana, Mongolia, Botswana, Trinidad ja Tobago, Pohjois-Korea, Egypti, Tunisia, Kenia, Myanmar, Libanon. Työskentelemme eräiden luettelossa olevien maiden poistamiseksi. Tuemme 5 kolikkoa: BTC, ETH, XRP, LTC, BACH. Uusia kolikoita on saatavana pian.

2. Koinal on tehnyt yhteistyötä muiden pörssien kanssa paitsi OKEx?

Kyllä, meillä on laaja valikoima kumppanuuksia ja laajenemme jatkuvasti.

Mutta rakastamme OkExiä kipeästi!

3. Kuinka tällainen suosittu yritys, kuten Koinal, käsittelee petoksia ja varmistaa käyttäjiensä turvallisuuden, onko sinulla mitään erikoistoimintoja? Kerro minulle, että yrityksesi toimii vain yritysten kanssa tai tukee tavallisia käyttäjiä? Ja kuinka kauan KYC-prosessi kestää? Koinal tukee kolikoita, kuten Bitcoin, Ethereum, Ripple jne. Onko yrityksesi aikoo laskea liikkeeseen oman kryptovaluuttansa tulevaisuudessa?

Petos on yksi vakavimmista asioista, joita käsittelemme. Koinalilla on erittäin kokenut petostentorjuntaryhmä EU: ssa. Työskentelemme parhaiden KYC-toimittajien kanssa ja meillä on yksi EU: n parhaista riskiryhmistä, joka säästää meitä joka päivä. SG Veteris on Koinal-tuotemerkin omistaja ja sillä on myös yritysasiakkaita. SG Veteris tarjoaa B2C- ja B2B-palveluja: www.sgveteris.com. KYC-prosessin aika riippuu sovelluksen yksityiskohdista. Sinun pitäisi saada tulos 1-15 minuutin välillä. Oman kryptovaluutan liikkeeseenlasku ei ole vielä suunnitelmissamme. Toki, on aina jännittävä aihe puhua siitä sisäisissä kokouksissa.


4. Covid-19-epidemia on vaikuttanut suuresti markkinoihin. Mitä vaikutuksia Covid-19 toi Koinaliin? Mitkä ovat Koinalin korjaustoimenpiteet?

Voin sanoa, että Covid-19 ei ole vielä vaikuttanut meihin, sillä 90% tiimimme jäsenistä työskentelee etänä eri maista, kuten kaikki alueet, rahoitus on vaikuttanut syvästi. Joten meidän oli varmistettava, että ihmiset voisivat silti käyttää palvelumme tehdä taloudellisia valintoja. Olemme myös jatkaneet NO FEE -kampanjaamme 6. huhtikuuta asti, jotta voimme ainakin tehdä omamme auttaaksemme.

5. Voitteko jakaa kanssamme suunnitelmat markkinoinnista ja viimeaikaisesta toiminnasta?

Jatkamme menestyvien kampanjoiden järjestämistä! Olemme yhä aktiivisempia sosiaalisessa mediassa. Olemme kuitenkin äskettäin laajentaneet markkinointitiimiämme, mikä tuo käyttäjillemme paljon iloa ja erittäin hyviä tarjouksia. Pysy kanavalla! Voit seurata meitä Twitterissä, Instagramissa, Facebookissa ja LinkedInissä.

6. Mitkä ovat edellytykset onnistuneelle talletukselle ja nostolle koinalin kautta? Mikä on koinalin turvallisuuden / yksityisyyden vahvuus?

Teemme KYC-tarkastuksia, joihin sisältyy henkilötodistus ja osoite. Meillä on myös sähköpostivahvistus ensimmäistä kirjautumista varten. Lisäksi pyydämme itsetarkistuksia tietyissä olosuhteissa. Meillä on tietysti kattava luettelo turvatarkastuksista ja valvonnasta, mutta yksityiskohtien tarkastelu ei olisi kovin turvallista.

7. Mitä etuja Koinal tarjoaa asiakkaille muihin kilpailijoihin verrattuna? Täytyykö minun käydä KYC: n läpi ostamaan salausta verkossa vai rajoitatko mitään määrää?

Tarjoamme hyvää, turvallista ja nopeaa palvelua erittäin kilpailukykyisin hinnoin. Ehdotan, että tarkastellaan kaikkia vaihtoehtoja, jotka tarjoavat tätä palvelua luotto- tai pankkikortilla, eron vertailemiseksi. Mutta suosittelen vahvasti, että käy läpi koko ostoprosessi, ei vain tarkista hintaa sivustolla.

8. Onko ostamiselle rajoitusta??

Joskus peruutan kolikoiden ostamisen jälkeen.

Meillä on rajoituksia osana turvatoimiamme. Löydät rajoitukset OKEx-verkkosivustolta ja tukipalvelustamme.

9. Olen lukenut asiakasarvioita käyttäessäni Koinalia, onko Koinalilla mitään suunnitelmia parantaa sitä paremmin?

Meillä on 24/7 toimiva asiakastukitiimi, joka on valmis auttamaan asiakkaiden mahdollisesti kohtaamissa ongelmissa. Kehitämme jatkuvasti alustaa tarjotaksemme hyvää palvelua. Saamme hyviä kommentteja ja tietysti kuten kaikki yritykset, valituksia. Jotkut niistä eivät todellakaan johdu palvelustamme, vaan luotto- / pankkikorttien tai itse pankin luonteesta. Mutta saamme hyviä parannusehdotuksia ja otamme jokaisen palautteen vakavasti, koska uskomme sen olevan todellisen menestyksen lähde.

Osasto-2

1 : Miksi sitä kutsutaan Koinaliksi, mitä se tarkoittaa joukkueelle?

Koin Al tarkoittaa ostaa kolikkoa turkiksi. Olen turkkilainen, joka asuu Lontoossa ja tajusin, että kaikki voivat lausua sen oikein Lontoossa.

2 what Mitkä ovat tärkeimmät seuraavat prioriteettisi etenemissuunnitelmassasi? Onko Koinal-tiimillä riittävästi perustekijöitä (rahastot, yhteisö jne.) Näiden välitavoitteiden saavuttamiseksi?

Pyrimme parantamaan palveluitamme ja alentamaan hinnoitteluamme. Aiomme julkaista pankkisiirtopalvelumme ostamista ja myymistä varten lähitulevaisuudessa.

3 of Rahavarojen turvallisuus on tärkein prioriteetti monille kauppiaille / sijoittajille pörssin valinnassa. Olemme kiinnostuneita tietää enemmän Koinalin.

SG Veteris (Koinal-palvelun omistaja) on EMD-agentti Isossa-Britanniassa. Meidän on oltava turvassa! Yhteisömme ei ole vaihtoehto, koska olemme FCA: n valvoma EMD-agentti.

4 : Kuinka suuri Koinalin ekosysteemi on? Kuinka erikoista Koinal kilpailee muiden kilpailijoiden kanssa?

Tarkista palvelumme osoitteesta www.sgveteris.com. Koinal on korttinkäsittelypalvelumme. Luulen, että SG Veteris on yksi ekosysteemimme suurimmista EU: ssa.

5 : Mitkä ovat strategiset kumppanuudet OKExin ja Koinalin välillä? Mitä taloudellisia mahdollisuuksia on tulevaisuudessa?

Vahvistamme suhteitamme OKEx-ryhmään korttien käsittelyn puolella. Kyllä, voit käyttää virtuaalikorttia, mutta järjestelmämme pakottaisi sinut silti siirtämään 3D-kuvia.

6, ALIVE karhun salausmarkkinoilla on todella vaikeaa, monet projektit ovat kaukana tavoitteestaan, joten mitkä ovat Koinalin kaavat selviytyä pitkällä tiellä?

Emme ole pieni aloittelija. FinTech-konsernina olemme noin 7 vuotta. Olemme olleet aktiivisia pankki- ja kortin käsittelypalveluissa pitkään. SG Veteris (Koinal) selviää ja kasvaa.

7, Me kaikki tiedämme, että yhteistyö tällä alalla on erittäin tärkeää selviytymisen ja hallitsemiseksi pitkällä aikavälillä. Millaisia ​​yhteistyöjä / yhteistyöjä Koinal on tehnyt ?

Meillä on kumppanuuksia suurimpien pelaajien kanssa kaikkialta maailmasta kryptovaluuttamarkkinoilla. Seuraa vain meitä sosiaalisessa mediassa nähdäksesi saavutuksemme.

8 : Aikooko Koinal luoda oman Blockchaininsa ?

Ei, emme suunnittele. Olemme keskittyneet rahoituspalveluihin.

9 : Aiotko lisätä kryptovaluuttaostoksen alipayn ja wechatin avulla?

Aiomme lisätä vaihtoehtoisia maksuvaihtoehtoja. Olemme iloisia voidessamme lisätä Alipayn ja Wechatin, jos voimme olla samaa mieltä heidän kanssaan. Emme vaadi KYC: tä <2500 dollarin tilaukset, teemme kuitenkin aina taustan tarkistuksia taustalla.

10 : Minkälaista tekniikkaa Koinal käyttää tietojen suojaamiseen & yksityisyyttä?

Se on erittäin tärkeä tekijä tietää.

Olemme Lontoossa ja SG Veteris on EMD-agentti. Meidän on varmistettava, että GDPR noudattaa organisaatiotamme.

11 : Salausvaluuttamarkkinat ovat erittäin epävakaat. Kuinka Koinal vakuutetaan, jos kryptovaluutta laskee jyrkästi?

Kun olet luonut tilauksen, jäädytämme hinnoittelun hetkeksi varmistaaksemme, että volatiliteetti ei vaikuta käyttäjiin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map