AMA: n yhteenveto: CoinGecko ja Defi Paluu rahoituksen tulevaisuuteen – Defi yhdessä CoinGecko-perustajien kanssa

21. huhtikuuta 2020 olimme erittäin innoissamme saadessamme Ask-Me-Anything -istunnon CoinGecko-perustajien: Bobby Ongin ja TM Leen kanssa keskustellaksemme Defin otteesta ja CoinGeckon kirjoittamasta kirjasta “How To Defi”..

CoinGecko on kryptovaluutan sijoitus- ja arviointisivusto, jolla on määrälliset ja laadulliset tiedot eriteltyinä useille erilaisille mittareille. Käytetyt mittarit sisältävät Twitter-seuraajat, Reddit-tilaajat, kolikkoyhteisön, 51-hyökkäyksen kustannukset, kolikon parissa työskentelevien kehittäjien määrän ja paljon muuta, jotta kolikon kokonaispisteet ja luokitus kullekin luokalle..

Tämä AMA on jaettu kahteen osaan, joissa CoinGeckoa pyydettiin jakamaan mielipiteensä Defistä, jota seurasi lämmin live Q&A ryhmässämme.

Osa 1

Q1: DeFi on yksi kuumimmista aiheista blockchain-tilassa tällä hetkellä. Voiko CoinGecko jakaa mielipiteesi DeFistä kanssamme? Luuletko, että DeFi häiritsee nykyistä rahoitusjärjestelmää? Mikä on CoinGecko-lähestymistapa DeFi-sektoriin?

A1: Kyllä, uskomme, että DeFi: llä on todella suuri potentiaali salaustilassa ja että sillä on mahdollisuus muuttaa tapaa, jolla ihmiset suorittavat rahoituspalveluja tulevaisuudessa.

Tällä hetkellä kaikki vaatii keskitetyn välittäjän. DeFi voi poistaa välittäjän. Välittäjien poistaminen voi johtaa edullisempaan ja nopeampaan rahoituspalveluiden toimittamiseen.

Tällä hetkellä DeFi-tila sai meidät todella uteliaiksi, ja seuraamme sitä tarkasti, kuinka voimme osallistua aktiivisesti.

Pakotamme, että on olemassa runsaasti DeFille ominaisia ​​tietoja, jotka kiinnostavat salausyhteisöä. Ja harkitsemme DeFi-osan lisäämistä CoinGeckoon pian.

Niille teistä, jotka olette kiinnostuneita DeFi: stä ja etsivät aloituskohtaa, olemme jo aloittaneet julkaisemalla ensimmäisen koskaan julkaistun DeFi-kirjan nimeltä "Kuinka DeFi".

Rajoitetun ajan voit saada sen ilmaiseksi https://landing.coingecko.com/how-to-defi/ (https://landing.coingecko.com/how-to-defi/) ja oppia kaiken DeFi: stä yhdessä paikassa!

Q2: CoinGecko, maallikon termi, "Kuinka voin ansaita passiivisia tuloja $ DeFi: llä?"

A2: Kun korot laskevat maailmanlaajuisesti kohti nollaa (tai negatiivisia joissakin maissa), pankkien kiinteät talletukset maksavat nyt hyvin vähän. DeFi-sovellukset tarjoavat nyt käyttäjille korkeamman koron, jotta voit ansaita passiivisia tuloja. Esimerkiksi Compoundissa voit ansaita jopa 8% DAI-talletuksistasi juuri nyt.

Kysymys 3: Luottamus ja turvallisuus ovat tärkeimpiä asioita salauksessa. Äskettäin julkaistu Defi dForce -protokolla. Mitä neuvoja annat näiden tilanteiden välttämiseksi tulevaisuudessa?

A3: Ehdotuksemme käyttäjille olisi käyttää vain tarkastettuja DeFi-sovelluksia ja yrittää tehdä mahdollisimman paljon tutkimusta näiden palvelujen turvallisuuspainotteisuudesta.


Toinen lähestymistapa on löytää ja käyttää suosittuja DeFi-palveluita, jotka ovat olleet käytössä jo pitkään. Vaikka riski on olemassa, suositut DeFi-sovellukset ovat käyttäjien ja yhteisön jäsenten testaamia paljon taisteluissa uusien DeFi-sovellusten sijaan.

Tien varrella näemme todennäköisesti myös hajautettujen vakuutusten, kuten Nexus Mutual ja Opyn, yleistymisen, joka tarjoaa vakuutusvaihtoehtoja DeFi-käyttäjille.

Tämä vähentää ansaintamahdollisuuksiasi, mutta ainakin olet jonkin verran suojattu.

DeFi: n tai jopa koko blockchain-teollisuuden alkavan vaiheen takia riskejä on aina.

Käyttäjinä meidän on oltava tietoisia siitä ja pyrittävä parhaamme mukaan lieventämään heitä. Laita siksi vain rahaa, jonka olet mukava menettää, älä laita kaikkia munasi yhteen koriin.

Kysymys 4: Onko CoinGecko siirtymässä DEFI: hen? Kolikkoseurantapalvelusta Defiin. Kuinka se on mahdollista?

A4: Meillä on suuria suunnitelmia salausteollisuudelle. Olimme ensimmäinen tietojen kerääjä, joka seurasi salausjohdannaisia ​​- seuraamme eri pörssien ikuisia vaihtosopimuksia ja futuureja viime vuodesta lähtien – https://www.coingecko.com/en/deratives

Olimme myös ensimmäinen tietojen kerääjä, joka esitti ratkaisun monien vaihtoiden keskuudessa vallinneen väärennetyn volyymin korjaamiseksi. Huomasimme, että monien pörssien määriä ei voi enää luottaa, ja otimme käyttöön tämän mittarin nimeltä Trust Score, jossa lajittelemme CoinGecko-listatut pörssit käyttämällä yhdistelmää mittareita, kuten verkkoliikenne, tilauskannan syvyys, tarjous / kysyntä, API-laatu ja paljon muuta. Voit lukea lisää täältä: https://blog.coingecko.com/trust-score-explained/

Lohkoketjutila jatkaa innovaatioita joka päivä, ja teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla ja seuraamaan mitä tahansa tässä tilassa tapahtuvaa kehitystä!

CoinGecko (https://www.coingecko.com/fi/johdannaiset)

K5: Oletko suunnitellut etsivän kumppanuuksia? Vai luuletko, että oleminen “itse” tekee CoinGeckosta luotettavamman alustan?

V5: Ehdottomasti etsimme aina hyviä kumppaneita työskentelemään yhdessä, mikä voi hyödyttää laajempaa salausyhteisöä ja myös toisiaan.

Aiemmin olemme työskennelleet useiden osapuolten kanssa, kuten Kyber Network, Chainlink, AMLT Network, Axie Infinity, Decentraland ja monien muiden kanssa.

Tämän seurauksena laajempi yhteisö on nyt tietoinen ei-vaihdettavissa olevista rahakkeista, oraakeleista, jotka vaihtavat due diligence -tarkastusta muun muassa jotka ovat suhteellisen uusia käsitteitä avaruudessa.

Kumppanuuden osalta pidämme kiinni periaatteistamme olla riippumaton tietojen kerääjä samalla kun pidämme kiinni blockchain-teollisuuden hajautetusta hengestä työskennellessäni kumppanien kanssa.

K6: Olen lukenut jostain "Kuinka Defi" kirjoittamasi, mutta en ole lukenut sitä. Joten voitko tiivistää sen sisällön? Luen sen yksityiskohtaisesti AMA-istunnon jälkeen.

A6: Ehdottomasti! “How to DeFi” on ensimmäinen julkaistu kirja, joka kattaa DeFi-ekosysteemin. Jos olet kuullut DeFi: stä, mutta et tiedä mistä aloittaa, tämä on täydellinen kirja sinulle!

Tämä kirja on täynnä ytimekkäitä ja kattavia vaiheittaisia ​​ohjeita eri DeFi-sovellusten käytön aloittamiseen. Se on tuntikausien tutkimuksen huipentuma sekä lukemattomat kiihkeät kirjoitustilaisuudet CoinGecko-tiimiltä. Kirjassa tarkastellaan eri DeFi-osioita, kuten hajautetut vakiomallit, hajautetut lainausalustat, hajautetut pörssit, hajautetut johdannaiset, hajautetut arpajaiset jne. Siinä käsitellään yksityiskohtaisesti ja tutkitaan projekteja, kuten Maker, Dai, Compound, Synthetix, dydx ja paljon muuta.

Tämän kirjan hinta on 14,99 dollaria, mutta haluamme todella kiittää kaikkia kauniita tukijoitamme (kyllä, sinä!) Meille osoitetusta tuesta. Siksi teemme tämän kirjan ilmaiseksi digitaalisesti ladattavaksi 30. huhtikuuta 2020 asti. Hanki se nyt – https://landing.coingecko.com/how-to-defi/

Kysymys 7: DEFI: n ajatus Blockchainin tulevaisuudesta ei todellakaan ole TOSI. Mitä tarkoitan sanoa on: Kuinka voisit odottaa luottamusta rahoitukseen, kun miljoonat ovat olleet viime aikoina HACK? Toivottavasti voit tehdä matematiikan, tappion ja voiton?

A7: DeFi on todellakin kärsinyt useista hyväksikäytöistä viime kuukausina, puhumattakaan viime viikonloppuna viimeisen viikonlopun viimeisestä 25 miljoonan dollarin Dforcen hakkeroinnista.

Vaikuttaa siltä, ​​että on olemassa DeFi-hankkeita, jotka ovat sokeita turvallisuuden tärkeyden puolella tai pikemminkin tämän tilan uutuuden vuoksi, joitain skenaarioita ei odoteta. Yksi esimerkki olisi pikalainan hyödyntäminen.

DeFi-projekteissa, joista näemme tänään pitävän miljoonia dollareita käyttäjien varoja, on oltava suuri vastuu ja tiimin on suoritettava älykäs sopimusauditointi tämän riskin vähentämiseksi, jotta tila voi edetä.

DeFin varhaisina käyttöönottajina riskejä tulisi odottaa ja lieventää mahdollisimman paljon.

DeFi on edelleen erittäin vaarallinen ja riskialtis. Vaikka sillä on hyvät mahdollisuudet muokata tulevaisuutta, täytyy laittaa vain rahaa, jonka heillä on varaa menettää.

Kun näet palvelun lupaavan korkean tuoton, siihen liittyy valtavia riskejä.

Olemme nähneet, kuinka DeFi on tuonut esiin joitain uusia ideoita, kuten hajautettu vakaa kolikko, lainaus, lainanotto jne. Ja toivottavasti ajan myötä asiat paranevat ollakseen valmiita tulevaisuuden suuremmille markkinoille.

Seuraava luonnollinen kehitys olisi todennäköisesti vakuutuksia, kuten Nexus ja Opyn, jotka voivat auttaa käyttäjiä vähentämään riskejä ja auttamaan projekteja suhtautumaan turvallisuuteen vakavammin.

K8: Mitä mieltä olet DEFI: n ja STABLECOINin tulevaisuudesta?

A8: Luulen, että stablecoinilla on erittäin mielenkiintoinen rooli DeFin tulevaisuudessa. Olemme nähneet keskuspankkien kaikkialla maailmassa ryhtyvän käynnistämään keskuspankin digitaalisia valuuttojaan (CBDC) pian. Kiina näyttää olevan kilpailun edellä, kun DCEP-mallinsa levitetään verkossa. On olemassa paljon huhuja siitä, että keskuspankit haluavat kieltää vakaan rahan, koska ne pitävät tätä uhkana omalle CBDC: lle.

Todella hajautettu stablecoin voi olla ratkaisu, jota tarvitsemme torjumaan tätä uhkaa, ja hallitusten on vaikea pysäyttää tällainen kehitys, jos se on todella hajautettu. Uskon, että näemme tulevaisuudessa lisää hajautettuja stablecoin-hankkeita haastamaan Dai: n määräävän aseman.

Kysymys 9: Nyt, kun cmc on ostettu pörssissä, näytät olevan johtaja alueellasi, onnittelut.

A9: Kiitos! Kyllä, CoinGecko on nyt maailman suurin riippumaton tietojen kerääjä. Olemme olleet toiminnassa vuoden 2014 alusta lähtien ja aiomme pysyä neutraaleina ja jatkaa CoinGeckon kasvattamista seuraamalla erilaisia ​​salaustietolähteitä avoimesti.

Uskomme vahvasti tietojen eheyden säilyttämisen. Otimme ensimmäisenä käyttöön Trust Score -arvion viime vuonna pörssin todellisen maksuvalmiuden mittaamiseksi paremmin tällä alueella vallitsevien massiivisten pesukauppakysymysten ratkaisemiseksi..

Tänä vuonna näet, että seuraamme lisää datamittareita parantaaksemme edelleen tietojen avoimuutta teollisuudessa.

Kuten näette, tämä ala on melko uusi, haasteita ja ratkaisemattomia ongelmia on vielä paljon.

Uusia innovatiivisia ideoita otetaan käyttöön päivittäin, ja meidän tehtävämme on indeksoida ne, jotta laajempi salausyhteisö ymmärtää ne helposti!

Paljon on tehtävä.

Kysymys 10: Kuinka CoinGecko voi osallistua DeFi: n kehittämiseen? Mikä projekti voisi mielestäsi yllättää meidät tänä vuonna 2020?

V10: CoinGecko pyrkii auttamaan ihmisiä ymmärtämään DeFi: n mahdollisuuksia. Siksi kirjoitimme aloittelijan kirjan DeFistä nimeltä "Kuinka DeFi". Se on 200-sivuinen kirja, joka sisältää yli 26 000 sanaa ja antaa hyvän yleiskuvan DeFi-ekosysteemistä. Kirjassa on myös vaiheittainen opas joidenkin suosituimpien DeFi-sovellusten käytöstä, jotta pääset nopeasti alkuun. Se oli kirja, jonka toivoimme olemassa olevan, kun tutustuimme ensin DeFiin. Koska sellaista ei ole, teimme aloitteen sen kirjoittamiseksi. Lataa se nyt ilmaiseksi 30. huhtikuuta (sen jälkeen 14,99 dollaria) alkaen https://landing.coingecko.com/how-to-defi/

Istunto 2 – Live AMA -kysymykset:

Q1: Mitä tarkoittaa “ COINGECKO ”?

A1: Kolikko = tiedät sen

Gecko = &# 129422;

Q2: Tarjoaako Coingecko API-palveluja tietojen näyttämiseen verkkosivustoilla? Jos näin on, voitko käyttää kaupallisesti kyseisiä API-tietoja?

A2: Kyllä, sovellusliittymämme on ilmainen ja sitä voidaan käyttää kaupallisiin tarkoituksiin

Kysymys 3: Joukkojen käyttöönotto on ongelma blockchain-projekteissa. Joten miten #CoinGecko ratkaisee tämän ongelman, jotta saavutetaan adoptio todellisuudessa?

A3: CoinGeckolla yritämme auttaa ihmisiä, jotka eivät seuraa blockchain-teollisuutta tarkkaan sisältöopetuksen avulla.

Yksi johdonmukaisimmista ponnisteluistamme olisi neljännesvuosittainen raporttimme, jonka löydät osoitteesta https://landing.coingecko.com/q1-2020-report/

Ja nyt julkaisimme äskettäin kirjan DeFi: stä, jonka voit saada ilmaiseksi osoitteesta https://landing.coingecko.com/how-to-defi

Odotamme, että meiltä tulee enemmän opetusmateriaaleja ja kirjoja, ja toivomme, että tämä auttaa valtavirtaa ymmärtämään salauksen ja lohkoketjun – laajempaan käyttöönottoon.

Sen lisäksi, että sovellusliittymämme (coingecko.com/api), joka on yksi markkinoiden parhaista sovellusliittymistä, on vapaasti saatavilla, mikä on auttanut monia ekosysteemin blockchain-sovelluksia. Se auttaa meitä kasvamaan kokonaisuutena.

Kysymys 4: Mitkä ovat saavutukset, jotka coingecko on saavuttanut tutkimuksen ja kehityksen aikana? @bobbyong @tmLeeLtm

A4: Olemme julkaisseet vuosineljänneksiraporttimme pitkään. Tuijotimme ensimmäisen kerran tätä vuonna 2017. Katso uusin vuoden 2020 Q1-raporttimme täältä – https://landing.coingecko.com/q1-2020-report/

Kysymys 5: Mitä maksuja coingecko veloittaa kolikoiden listalle ottamisesta? Kuinka coingeckon sovellusliittymä on parempi kuin CMC, kryptorankit, minkä tyyppisiä lisäominaisuuksia saamme coingecolta?

A5: kolikoiden listattamisesta CoinGeckossa ei peritä maksua.

CoinGeckon sovellusliittymällä on kattavin kolikoiden tietokanta – saat kaikenlaisia ​​pieniä rahakkeita, mukaan lukien DeFi-rahakkeet, kuten cDAI. Sitä käyttävät myös monet osapuolet, kuten Etherscan, Myetherwallet, Mycrypto, Trezor ja monet muut. Ja puhumattakaan siitä, että sovellusliittymä on ilmainen! Lisätietoja täältä: coingecko.com/api

Kysymys 6: Mikä on Coingeckon luottamuspiste? Mistä se riippuu?

A6: CoinGecko Trust Score on sekoitettu kaava, joka yhdistää pörssin likviditeetin, verkkoliikenteen, API-pisteet ja päättelee, onko pörssi realistinen ja likvidejä käyttää. Se on suunniteltu auttamaan käyttäjiämme löytämään paras ja likvidein pörssi kaupankäynnille etsiessään kolikoita coingecolta. Meillä on paljon yksityiskohtia siitä https://blog.coingecko.com/trust-score-explained/

K7: Mikä on taustasi ja miten tulit ajatukseen luoda projektisi?

A7: Minun taustani on tietojenkäsittelytieteessä, kun taas Bobbylla on taloustieteellinen tausta. Molemmat meistä ovat todella kiinnostuneita bitcoinista ja blockchainista, ja näimme aukon tietoyhdistelmälle, joka on täytettävä. Sen sijaan, että odottaisimme jonkun tekevän sen, päätimme antaa sen laukauksen!

Kysymys 8: Mikä on suunnitelmasi vuodelle 2020?

A8: Meillä on paljon suunnitelmia vuoteen 2020 mennessä. Emme voi paljastaa kaikkea nyt, mutta olemme jo tehneet paljon tähän mennessä. Olemme käynnistäneet CoinGecko-kauppa, CoinGecko Podcast, CoinGecko Virtual Meetup, CoinGecko Q1 -raportti, CoinGecko Earn, How to DeFi -kirjan. Kaikki nämä vain 3,5 kuukaudessa vuodessa. Aiomme julkaista lisää asioita vuoden loppukuukausina, joten pysy kuulolla!

Kysymys 9: Onko sinulla aikomusta korostaa salausta nimellä “Geckon suosittelemat kolikot”? Kuten tiedät, suurin osa ihmisistä on uusi salaus, ja jos voisit antaa ylimääräistä tietoa siitä, mitkä kolikot odotetaan olevan kuumia tulevina kuukausina / vuosina, se on arvokasta käyttäjille.

A9: Tämä on mielenkiintoinen idea, mutta jotain, joka meidän on kierrettävä huolellisesti. Meillä ei ole tällä hetkellä sellaisia ​​suunnitelmia, koska uskomme, että käyttäjien on koulutettava itseään ja opittava, mitä hyötyä on jokaisesta kolikosta ostamisesta. Tarjoamme koulutusmateriaalia, ja käyttäjät oppivat ja valitsevat itse.

K10: Mitä ongelmia näette esiintyvän blockchain-teollisuudessa nykyään ja miten projektisi pyrkii ratkaisemaan nämä ongelmat?

V10: Jotkut päivittäin kohtaamistamme ongelmista ovat tietojen eheys. On olemassa monia datapisteitä, kuten paisunut määrä, liian suuri toimitusilmoitus jne., Ja tiimimme työskentelee todella kovasti kehittääksensä puitteet ja rakentaakseen ominaisuuksia näiden ongelmien ratkaisemiseksi.

Voit nähdä joitain niistä toiminnassa Trust Score -toiminnon kanssa ja myös avattavan valikon siitä, mistä hankimme toimituksen avoimuuden vuoksi.

Sen lisäksi tila kehittyy yleensä uusien tuotteiden mukana. Yksi esimerkki on johdannaiset, kuten Perpetual- ja Futures-sopimukset. Emme koskaan odota näiden tietojen indeksointia, ja nyt me teemme.

Sitten on DeFi, Lending jne. .. aina on uusia idaeja, ja meidän on löydettävä tapa kouluttaa yhteisöä siitä ja indeksoida heidät

Kysymys 11: Mikä on coingeckon ja OKExin suhde?

A11: Teemme yhteistyötä joukossa tämänkaltaisia ​​AMA-asioita, ja myös OKEx on CoinGecko-mainostaja

Kysymys 12: Onko CoinGecko hyvä paikka salausmaailman uusille oppia siitä & saada heidät mukavammaksi tekniikan kanssa & ekosysteemi? Jos on, niin mitä CoinGecko tarjoaa salauksen uusille tulokkaille? Jos ei niin paljon, aiotko tehdä alustastasi paremman keskitetyn palvelupisteen uusien käyttäjien pääsemiseksi?

A12: Pyrimme parantamaan tätä. How to DeFi -kirja on ensimmäinen askel, jonka toivomme tekevän blockchain-tekniikan helpommin aloittelijoille. Pysy kuulolla, kun kehitämme lisää suunnitelmia tulevina kuukausina &# 128522;

Kysymys 13: Voitteko kertoa meille, kuinka CoinGecko määrittää oikeat tiedot pörssin likviditeetistä & Kolikoiden määrä? Varsinkin How Wash Trading / Fake Volume suljetaan pois Coingecko-järjestelmän toimesta?

V13: Lähestymistapamme tämän ongelman ratkaisemiseen on luottamuspisteiden käyttöönotto. Esimerkiksi sen sijaan, että järjestämme vaihdot tilavuuden mukaan tietylle tunnukselle, teemme niin sekoitetun kaavan perusteella https://www.coingecko.com/en/coins/0x#markets

Jos olet kiinnostunut syvemmästä datasta, näet myös tilauskannan syvyyden ja hajautuksen, jotka ovat kaksi keskeistä ominaisuutta pörssin likviditeetille. Tätä käytetään laskemaan luottamuspisteet muun muassa.

Teemme parhaamme auttaaksemme käyttäjiä siirtymään pörsseihin, joiden likviditeetti mielestämme on paras eri mittareiden perusteella

Kysymys 14: Onko Ckingeckon sovellusliittymä käytettävissä vain lompakon kehittäjille? Vai voinko käyttää sitä?

A14: Kuka tahansa voi vapaasti käyttää sovellusliittymäämme osoitteessa coingecko.com/api

K15: Covid-19: n aikana, kuinka moniin CoinGecko-hankkeisiin tämä vaikutti ja mitkä olivat toimenpiteet voitettavaksi?

V15: Vaikka maailma pysähtyy, olemme melko onnekkaita jatkamaan toimintojamme tavalliseen tapaan, koska tiimimme jäsenet ovat kaikki tottuneet työskentelemään kotona. Sormet ristissä lyhyellä aikavälillä, meidän pitäisi pystyä jatkamaan tuotekehitystämme vastaavasti ja tukemaan edelleen asiakkaitamme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map