3 syytä miksi ETH: n hinta osui kaasuun – ja mikä on vaakalaudalla Ethereumin tulevaisuuteen

Ethereumilla on ollut vähintäänkin vahva vuosi 2020. Projektin alkuperäiskolikon Ether (ETH) hinta on noussut noin 200% vuoteen mennessä tämän kirjoituksen tekohetkestä lähtien – 90% sen koko liikkuvasta tarjonnasta kannattavia positioita.

Mikä ajaa huomattavaa kysyntää ensimmäisen ja tärkeimmän altcoinin suhteen? OKEx Insights sukeltaa syvällisesti eetterin hintaan vaikuttaviin perustekijöihin ja tekee samalla teknisen analyysin tutkiakseen, mihin se voisi mennä täältä.

OKEx-hintakaavio Etherille (ETH). Lähde: OKExOKEx-hintakaavio Etherille (ETH). Lähde: OKEx

Ethereum 2.0 lisää panostamisen kysyntää

Ilmeisin tekijä, joka nostaa eetterin hintaa ylöspäin, on odotettavissa oleva Ethereum 2.0, jonka testiverkko käynnistetään meni elämään 4. elokuuta.

Toiseksi suurimman kryptovaluutta-alustan seuraava kehitys siirtää verkon konsensusalgoritmin erityisesti energiaintensiivisestä työn todistamismekanismista ympäristöystävällisempään panosmalliin. Saapuvan PoS-mallin luottaminen kaivostyöläisiin Ethereumin lohkoketjussa tapahtuneiden tapahtumien todentamisen sijasta perustuu verkkoturvallisuuden ylläpitämiseen tallettajiin – käyttäjiin, jotka keräävät eetterisummia..

Ethereum 2.0: n sidosryhmät saavat lohkopalkintoja uudessa järjestelmässä, jonka jotkut saattavat nähdä mahdollisuutena ansaita passiivisia tuloja. Käyttäjä tarvitsee kuitenkin voidakseen osallistua validoijana 32 ETH – jonka arvo on noin 12 400 dollaria tämän kirjoituksen aikaan.

Kun kysyntä tulla validoijaksi kasvaa, kun Ethereum 2.0: n lanseeraus etenee yhä lähemmäksi, on järkevää, että kysyntä kerätä 32 eetteriä haluttavaan hintaan on osittain vastuussa ETH: n hinnan noususta.

Ethereum-johdannaisten määrät ovat nousemassa uusiin huippuihin

Eetterihintojen nousu voi – ainakin osittain – johtua myös ETH-johdannaisten kaupankäynnin volyymin kasvusta.

Vaikka Bitcoin-futuurit hallitsevat kryptovaluuttajohdannaisten markkinoita, Ether-futuurien kaupankäyntimäärä kasvaa – ja nousee nopeasti. Syyskuussa 2019 ETH- ja BTC-futuurien suhde oli noin 8%. Kuten totesi Lohko, tämä luku on nyt kasvanut 29 prosenttiin.

ETH-futuurien yhteenlaskettu päivittäinen volyymi on myös kasvanut dramaattisesti viime kuukausina – lähes 14 miljardin dollarin läheisyydessä vinoutuneiden tietojen perusteella. Data-analytiikkayhtiö myös huomioitu tuona sunnuntaina 2. elokuuta nähtiin kaikkien aikojen korkeimmat määrät.

Kaavio, joka kuvaa ETH-futuurien yhteenlasketut päivittäiset volyymit. Lähde: vinousKaavio, joka kuvaa ETH-futuurien yhteenlasketut päivittäiset määrät. Lähde: vinous

Erityisesti OKExissä olemme myös nähneet merkittävän kasvun päivittäisissä määrissä ETH-futuureille, jotka ovat viime aikoina saavuttaneet noin 3,5 miljardia dollaria – huomattavasti enemmän kuin maaliskuun huippu, noin 2 miljardia dollaria.

Kaavio, joka kuvaa ETH-futuurien päivittäisiä määriä OKEx: llä. Lähde: vinousKaavio, joka kuvaa ETH-futuurien päivittäisiä määriä OKEx: llä. Lähde: vinous

OKExin avoin kiinnostus jatkoi uusien ennätysten asettamista viime viikolla ja nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, 352 miljoonaan dollariin 2. elokuuta aikaisin aamulla – mikä oli melkein kaksinkertainen helmikuussa saavutettuun ennätykseen.

ETH-futuurit avaavat kiinnostuksen. Lähde: OKExETH-futuurit avaavat kiinnostuksen. Lähde: OKEx

Lisäksi kasvava innostus ETH-kaupankäyntiin lisää nopeasti pitkien positioiden pitämisen kustannuksia. ETH-rahoitusaste nousi yli 0,2 prosenttiin kahdeksan tunnin välein. Tämä on ilmeinen merkki markkinoiden ylikuumenemisesta, koska 0,2 prosentin rahoitusosuus tarkoittaa, että 20-kertainen velkaantunut kauppias maksaa 4 prosenttia kahdeksan tunnin välein.

ETH: n ikuinen swap-rahoitusosuus. Lähde: OKExETH: n pysyvä swap-rahoitusosuus. Lähde: OKEx

DeFi-mania lukitsee ETH: n

Vaikka Ethereum 2.0 on horisontissa, hajautettu rahoitus on jo täällä – ja sitä ympäröivä mania nostaa epäilemättä Etherin hintaa.

Hajautettu rahoitus koostuu erilaisista ei-vakuuksellisista tarjouksista, mutta huomionarvoisimpia ja hypetyisimpiä ovat ne, jotka tarjoavat taivaan korkeita korkoja. Rahoittaakseen DeFi-villitystä käyttäjät ovat tallettaneet ETH: ta joukkoon. DeFi Pulsen mukaan DeFi: ssä on tällä hetkellä 4,282 miljoonaa eetteriä – melkein 20% enemmän kuin vain kuukautta aiemmin lukittuun 3,426: een. USD: n mukaan lukittuneen ETH: n arvo on noin 1,66 miljardia dollaria.

Kaavio, joka kuvaa eetterin lukituksen DeFi: hen. Lähde: DeFi Pulse

Lisäksi Ethereumin kaasun hinnat ovat nousseet lähes 20x vuoden alusta Etherscanin tietojen mukaan – ja DeFi: n ja kaasun käytön kasvu osoittaa positiivisen korrelaation.

Ethereumin keskimääräinen kaasuhintakaavio. Lähde: EtherscanEthereumin keskimääräinen kaasuhintakaavio. Lähde: Eetteriskannaus

ICO-villitys on kadonnut (mutta ei unohdettu)

Ethereum-keskitettyä hajautettua rahoitusta ympäröivä valtava hype muistuttaa altcoin-varainhankintahullua vuonna 2017 ja vuoden 2018 alussa.

Alkuperäisiksi kolikotarjouksiksi eli ICO: ksi kutsuttuihin Ethereumin vetämiin varainhankintaponnisteluihin sisältyi lähinnä kryptovaluuttateollisuuden versio perinteisestä listautumisannista eli IPO – miinus asetus. Yritykset tai yksityishenkilöt, jotka haluavat kerätä rahaa uuden kryptovaluuttaprojektin luomiseksi, voivat antaa Ethereum-pohjaisia ​​rahakkeita sijoittajille vastineeksi Etheristä.

Useimmissa tapauksissa uusia liikkeeseen laskettuja rahakkeita voidaan myydä suurilla voitoilla, kun ne on laskettu liikkeeseen ja listattu kryptovaluutan pörsseihin. Tämä puolestaan ​​vauhditti ETH: n kysyntää, kun voittoa tavoittelevat sijoittajat pyrkivät kaatamaan ETH: ta kaikkeen käytettävissä olevaan merkkikauppaan. ICO-kuplan huipulla yksi eetteri oli alle 1500 dollarin arvoinen.

Kaavio, joka kuvaa ETH: n hintahuippua vuoden 2018 alussa. Lähde: KolikkoGecko

ETH: n tekninen analyysi: Onko eetteri ylikuumentunut?

Ethereumin heinäkuun puolivälissä alkanut hintaralli on jo tuottanut voittoa 90 prosentille ETH: n haltijoista. Kun tarkastelemme historiallisia hintaliikkeitä, havaitsemme, että omaisuus oli kohdannut uudelleen, kun viimeksi näin suuri prosenttiosuus eetterin tarjonnasta oli voittoa.

Eteri: Tarjonnan prosenttiosuus voitossa. Lähde: GlassnodeEteri: Tarjonnan prosenttiosuus voitossa. Lähde: Glassnode

Kuten voit nähdä heinäkuun puolivälin matalasta viime sunnuntain korkeimpaan tasoon piirretyssä Fibonacci-retracement-kaaviossa, nopea romahdus ei saanut hintaa koskemaan 0,5 Fibonacci-retracement-tasoa. Hintaa tukee myös tunnin MA60. Tämä osoittaa, että markkina-arvoltaan toiseksi suurin kryptovaluutta on edelleen hyvin nousussa.

Voimme edelleen seurata ja nähdä, toimiiko yhden tunnin MA60 edelleen tukena. Jos tämä liukuva keskiarvo epäonnistuu, seuraava tukitaso on noin 353 dollaria. Niin kauan kuin ETH: n hinta ei laske alle tämän tason, sen keskipitkän aikavälin trendi pysyy nousussa – mutta se tarkoittaa myös sitä, että 10%: n vetäytyminen on mahdollista.

OKEx ETH Perpetual Swap 1h kaavio - 8/5. Lähde: OKEx, TradingViewOKEx ETH Perpetual Swap 1h kaavio – 8/5. Lähde: OKEx, TradingView

Viikoittaista taulukkoa tarkasteltaessa löydämme vieläkin nousevampia merkkejä siitä, että ETH on juuri irrottautunut yhden vuoden pituiselta pohja-alueelta ja kohdistaa uudelleen korkeimman tasonsa, 830 dollaria viime huhtikuussa. Tämä olisi mahdollinen korkea, 127 prosentin tuotto.

OKEx ETH Perpetual Swap 1W -taulukko - 8/5. Lähde: OKEx, TradingViewOKEx ETH Perpetual Swap 1W -taulukko – 8/5. Lähde: OKEx, TradingView

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, syvällisiä ominaisuuksia, alkuperäistä tutkimusta & kuratoivat uutiset salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner