Είναι εντάξει να είναι διαφορετικό – Crypto στην Ινδία

Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν το πιο σκοτεινό για την αγορά κρυπτογράφησης της Ινδίας, μετά την απαγόρευση της Reserve Bank of India (RBI), όλες οι σχετικές εξελίξεις στον κλάδο έπρεπε να αντιμετωπίσουν απότομα τον τερματισμό. Στις 4 Μαρτίου, μετά την άρση της απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου από το Ανώτατο Δικαστήριο, η αγορά κρυπτογράφησης της Ινδίας προκάλεσε ξανά μια δραστική αλλαγή.

Φαίνεται ότι η πίστη του κρυπτονομίσματος φαίνεται πιο φωτεινή και είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε τρεις ντόπιους επηρεαστές να μοιράζονται περισσότερα για την κρυπτογράφηση στην Ινδία μαζί μας!

Πρώτα ας ακούσουμε από τον Kashif, ιδρυτή του Crypto Kanoon

Πώς είναι η κρυπτική κουλτούρα στην Ινδία?

Η Ινδία συνεισφέρει 17% στον παγκόσμιο πληθυσμό, αλλά απλώς έχει μερίδιο 1% στον συνολικό όγκο κρυπτογράφησης παγκοσμίως. Οι άνθρωποι στην Ινδία επενδύουν σε κρυπτογράφηση με μια νοοτροπία «chal risk le ke dekhte hain». (Μετάφραση: Ας πάρουμε τον κίνδυνο.)

Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τα ισχυρά βασικά στοιχεία πίσω από το crypto. Στην Ινδία, το μέγιστο ενδιαφέρον εμφανίζεται στην ηλικιακή ομάδα 18-24 ετών, αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι το μέσο μέγεθος εισιτηρίου της συναλλαγής βρίσκεται σε χαμηλότερη πλευρά.

Μπορείτε να μοιραστείτε μερικές από τις επιτυχημένες εφαρμογές κρυπτογράφησης στην Ινδία?

Όπως και σήμερα, δεν φαίνεται να υπάρχει εφαρμογή που να επιλύει οποιοδήποτε πραγματικό σκοπό και να υιοθετείται από τις μάζες. Υπάρχουν λίγες ινδικές ανταλλαγές που ισχυρίζονται ότι μέσω της εφαρμογής τους μπορείτε να επαναφορτίσετε απευθείας το κινητό σας και το DTH, υπάρχουν πολλοί παίκτες που προσπαθούν να παραδώσουν στο χώρο δανεισμού. Νομίζω ότι θα δούμε πολλούς παίκτες στο χώρο δανεισμού στο μέλλον.

Τι κάνουν συνήθως οι άνθρωποι με το crypto στην Ινδία; (Κρατήστε ή ανταλλάξτε τακτικά)?

Η Ινδία πιστεύει στο εμπόριο και αυτό προτείνουν τα δεδομένα. Η πρόσφατη αύξηση του όγκου δείχνει ότι οι Ινδοί λατρεύουν τις συναλλαγές.

Πόσο δημοφιλές είναι το crypto στην Ινδία?

Ακόμα πολύ πρώιμες μέρες για την κρυπτογράφηση στην Ινδία, μετά την απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου υπάρχει ενθουσιασμός. Το COVID19 έχει επίσης ωθήσει τους ανθρώπους να σκεφτούν εναλλακτικές λύσεις και η αναζήτηση κρυπτογράφησης έχει αυξηθεί στην Ινδία. Ελπίζουμε για μια ευνοϊκή ρύθμιση κρυπτογράφησης στην Ινδία.

Στη συνέχεια έχουμε Κ. Crypto Ινδία για να απαντήσουμε σε μερικές από τις ερωτήσεις:

Υπάρχουν ATM ATM Bitcoin στη χώρα σας?


Χωρίς ΑΤΜ. Ένα κυκλοφόρησε πέρυσι, αλλά έκλεισε αμέσως.

Σε κλίμακα από 1 έως 10 (το 10 είναι το πιο εύκολο), πώς θα αξιολογούσατε την άνεση και την προσβασιμότητα για τους ανθρώπους να αγοράζουν Bitcoin με fiat?

3 έως 4, δεν είναι τόσο εύκολο, καθώς οι απαιτήσεις KYC είναι υψηλές και το premium είναι επίσης υψηλό.

Μπορείτε να ονομάσετε μερικά δημοφιλή ανταλλακτικά κρυπτογράφησης / έργα στη χώρα σας?

Bitbns, WazirX, δίκτυο Matic, Coindcx

Και έχουμε Σρίκαρ από το Blockmanity, σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε τις σκέψεις σας!

Πόσο δημοφιλές είναι το crypto στη χώρα σας?

Το Crypto είναι και ήταν δημοφιλές στην Ινδία για όχι τόσο καλοί λόγους στο παρελθόν, αλλά πρόσφατα γύρισαν πίνακες με το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας να ακυρώνει την έκκληση της RBI να επιβάλει γενική απαγόρευση στις συναλλαγές κρυπτογράφησης.

Με το παραδοσιακό τραπεζικό σύστημα να καταρρέει σταδιακά, όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται προς το crypto για καλύτερες επενδυτικές ευκαιρίες τελευταία. Δεδομένου ότι η Ινδία είναι μια από τις πολυπληθέστερες χώρες στον κόσμο, ακόμη και ένα μικρό ποσοστό Ινδιάνων που πιστεύουν στην κρυπτογράφηση θα ήταν μεγαλύτερο από τον ίδιο τον πληθυσμό των περισσότερων χωρών. Συνοψίζοντας, το crypto είναι αρκετά δημοφιλές στην Ινδία, αλλά βρίσκεται ακόμη στη φάση της εκκίνησης.

Ποια είναι η άποψη της χώρας σας σχετικά με τον κανονισμό κρυπτογράφησης?

Το RBI είναι δυσάρεστο για τους κανονισμούς κρυπτογράφησης. Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας, ωστόσο, έχει εκκαθαρίσει τον αέρα καταργώντας την γενική απαγόρευση των συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Ωστόσο, η Ινδία σκοπεύει να ρυθμίσει τα κρυπτονομίσματα και περιμένει μια απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου που τους διέπει προτού λάβει μια τελική απόφαση. Η κυβέρνηση εξετάζει εάν τα εικονικά νομίσματα μπορούν να ρυθμιστούν από την Reserve Bank of India, σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν την εξέλιξη. Ένα πλαίσιο για τον κανονισμό θα αποφασιστεί μετά από συζητήσεις με την κεντρική τράπεζα.

Ρωτήστε τον φίλο ή την οικογένειά σας, εάν θα επιλέξουν να αποδεχτούν 50 USD ή 1 BTC τη στιγμή που προσφέρετε, ποια θα είναι η απάντησή τους?

Σίγουρα BTC. Θα το έπαιρνα τη στιγμή που κάποιος μου προσφέρει αυτό.

Για ένα έθνος με μια τόσο αναδυόμενη αγορά και πάθος για τη χρηματοοικονομική του ανάπτυξη με μια κυβέρνηση που έχει σταδιακά ανυψωτικό πλαίσιο σκέψης, είναι δύσκολο για κανέναν να προβλέψει τη βιομηχανία κρυπτογράφησης στην Ινδία και πόσο ευημερούν μπορεί να είναι το μέλλον της.

Ακολουθήστε το OKEx Academy στο Twitter εάν έχετε απορίες για εμάς:

Εγγραφείτε και καταθέστε ή πραγματοποιήστε συναλλαγές τουλάχιστον 10 USDT για να κερδίσετε ανταμοιβή νέου χρήστη 3 USDT!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map