Το OKEx κερδίζει παίρνει UNI & YFI, ενώ το MixTrust Mining έρχεται στο Jumpstart

Η Εβδομαδιαία Ενημέρωση OKEx παρέχει μια επισκόπηση των προσφορών, των διαγωνισμών, των λιστών και των συζητήσεων που διοργανώνονται κάθε εβδομάδα.

Αυτή την εβδομάδα στο OKEx, η δημοφιλής πρωτοβουλία OKEx Jumpstart Mining συνεχίστηκε με δύο ακόμη πολλά υποσχόμενα πρωτόκολλα DeFi: MixTrust και Flamingo. Εν τω μεταξύ, το OKEx Earn πρόσθεσε το Uniswap και το yearn.finance για να αποκτήσουν οι χρήστες παθητικό εισόδημα με υψηλές αποδόσεις και μεγαλύτερη ευελιξία.

Το οικοσύστημα DeFi μας καλωσόρισε επίσης τρία νέα κουπόνια αυτήν την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων των AVAX, ANW και INX, παράλληλα με τις διαρκείς ανταλλαγές με περιθώριο USDT για AVAX.

Επιπλέον, πραγματοποιούμε αρκετές προσφορές για να κερδίσετε επιπλέον ανταμοιβές στο OKB στο OKEx Earn καθώς και σε DIA tokens, SRM tokens και πολλά άλλα.

Τέλος, σας προσκαλούμε να συντονιστείτε για την πρεμιέρα της σειράς OKExDeFi Roundtable, στην οποία ο διευθύνων σύμβουλός μας, Jay Hao, μιλά με τον Hart Lambur, τον συνιδρυτή της Universal Market Access (UMA), το κανάλι μας στο YouTube.

Νέα έργα Jumpstart Mining

Χαιρετίσαμε δύο ακόμη πολλά υποσχόμενα έργα DeFi στο OKEx Jumpstart: MixTrust και Φοινικόπτερος.

MixTrust (MTX)

Το MixTrust είναι ένα αποκεντρωμένο πρωτόκολλο έκδοσης συνθετικών περιουσιακών στοιχείων που βασίζεται στο Ethereum και παρέχει μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα συναλλαγών μεταξύ αλυσίδων, απρόσκοπτη σύνθεση περιουσιακών στοιχείων, αποκεντρωμένες συναλλαγές μεταξύ αλυσίδων και στεγαστικό δανεισμό μεταξύ αλυσίδων.

Οι κάτοχοι του OKB μπορούν πλέον να ποντάρουν το OKB τους για να εξορύξουν μάρκες MTX και να απολαύσουν στοίχημα χωρίς χρέωση χωρίς περίοδο κλειδώματος ή ελάχιστο ποντάρισμα. Μάθετε περισσότερα για το έργο MTX και ξεκινήστε να παίζετε τώρα.

Φλαμίνγκο (FLM)

Το Flamingo είναι ένα διαλειτουργικό, αποκεντρωμένο πρωτόκολλο χρηματοδότησης πλήρους στοίβας που βασίζεται στο blockchain Neo. Το FLM είναι το διακριτικό διακυβέρνησης του Flamingo και θα διανεμηθεί πλήρως στην κοινότητα με βάση τη συμμετοχή.

Η εξόρυξη FLM ξεκίνησε από τη 1:00 μ.μ. UTC στις 25 Σεπτεμβρίου. Οι κάτοχοι μπορούν να ποντάρουν το OKB για να εξορύξουν τα μάρκες FLM σε αντάλλαγμα. Μάθετε περισσότερα για το έργο FLM και ξεκινήστε να παίζετε τώρα.

UNI & YFI: Νέες προσθήκες στο OKEx Earn

Το OKEx Κερδίστε ολοκληρώθηκε ενοποιήσεις με το yearn.finance (YFI) και το Uniswap (UNI), επιτρέποντας στους χρήστες να ποντάρουν μάρκες για να κερδίσουν παθητικό εισόδημα υψηλής απόδοσης. Οι χρήστες μπορούν να ποντάρουν μάρκες USDT, DAI και USDC στο πρωτόκολλο YFI on-chain ή να εγγραφούν στο UNI, με διαθέσιμα ζεύγη συμπεριλαμβανομένων των ETH – USDT, ETH – USDC, ETH – DAI και ETH – WBTC μέσω OKEX Earn.

Προσφορές

Κερδίστε διπλά στο OKEx Κερδίστε

Κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς, απλώς κάντε κλικ στο "Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ" κουμπί σε αυτήν τη σελίδα και εγγραφείτε σε οποιοδήποτε προϊόν Κερδίστε στο OKEx Κερδίστε για να χωρίσετε το 50.000 μπόνους ανταμοιβής OKB απολαμβάνοντας υψηλή απόδοση. Οι ανταμοιβές θα διανεμηθούν βάσει προτεραιότητας.

OKEx Crypto Monsoon Season – Εβδομάδα 1

Κατά τη διάρκεια της σεζόν OKEx Crypto Monsoon, οι χρήστες του OKEx στην Ινδία μπορούν να μοιραστούν ένα χρηματικό έπαθλο αξίας 50.000 $ ορού (SRM) για τέσσερις εβδομάδες. Για να εισέλθετε, πρέπει να εκτελέσετε μια συναλλαγή P2P και μπορείτε να μοιραστείτε μάρκες SRM από το έπαθλο ανάλογα με τον όγκο των συναλλαγών σας. Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ σε αυτήν την σελίδα και μάθετε περισσότερα σχετικά με τους κανόνες της προσφοράς.

Κουίζ έναρξης OKExDefiScoop # 1

Η νέα μας σειρά #OKExDeFiScoop στο YouTube είναι ο προορισμός για όλα τα πράγματα #DeFi. Το πρώτο επεισόδιο ξεκίνησε με τον συνεργάτη μας, Celo. Τώρα δίνουμε 10 USDT σε 10 νικητές.

Για είσοδο, παρακολουθήστε το βίντεο, απαντήστε στις ερωτήσεις εδώ και ακολουθήστε τους κανόνες για να κερδίσετε!

Κρατήστε OKB & Εμπόριο DIA

Οι νέοι χρήστες μπορούν τώρα να κρατήσουν τουλάχιστον 10 OKB και να πραγματοποιήσουν spot trading τουλάχιστον 50 DIA για να έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν ένα χρηματικό έπαθλο 20.000 DIA. Για να κερδίσετε βραβεία, εγγραφείτε και μάθετε περισσότερα σχετικά με τους κανόνες και τις λεπτομέρειες πριν από τις 15:59 μ.μ. UTC στις 30 Σεπτεμβρίου.

OKEx TGIF: Δόξα τω Θεώ!

Ψηφίστε το διακριτικό που πιστεύετε ότι θα αυξηθεί περισσότερο αυτό το Σαββατοκύριακο, μεταξύ 26 και 27 Σεπτεμβρίου και μοιραστείτε ένα έπαθλο έως και 100 $. Γίνετε μέλος αυτής της εκδήλωσης στο.

Νέες καταχωρήσεις αυτή την εβδομάδα

Η OKEx παρουσίασε τρία νέα κουπόνια DeFi αυτήν την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων των AVAX, ANW και INX μαζί με τις διαρκείς ανταλλαγές με περιθώριο USDT για AVAX.

Χιονοστιβάδα (AVAX)

Έχουμε καταγράψει AVAX spot trading μαζί με AVAX margin trading, saving και USDT margined swap στο OKEx. Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε την εμπορία AVAX με μόχλευση έως 75x.

Anchor Neural World (ANW)

Το Anchor Neural World δημιουργεί ένα οικοσύστημα αποκεντρωμένων υπηρεσιών που περιστρέφεται κυρίως γύρω από την εφαρμογή υπηρεσιών βασισμένων στην τεχνητή νοημοσύνη και τη μηχανική μάθηση. Μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες της καταχώρισης και να ξεκινήσετε τις συναλλαγές ANW / USDT από τις 10:00 π.μ. UTC στις 25 Σεπτεμβρίου.

Πρωτόκολλο Insight (INX)

Το Πρωτόκολλο Insight εκδίδει διακριτικά INX για να ενεργοποιήσει ένα οικοσύστημα ανταμοιβής με γνώμονα τον χρήστη. Ο πρώτος σκοπός της έκδοσης διακριτικών είναι να συμβολίσει την αξία δεδομένων των συμμετεχόντων στις υπηρεσίες και να δημιουργήσει ένα οικοσύστημα Insight Protocol γύρω από το διακριτικό. Ο δεύτερος στόχος είναι να καταστήσουμε την υπηρεσία Insight Protocol πιο προσιτή σε χρήστες, διαφημιζόμενους και ενδιαφερόμενους. Δείτε τις λεπτομέρειες της λίστας και ξεκινήστε τις συναλλαγές.

OKEx σε εκδηλώσεις

Επερχόμενη εκδήλωση: σειρά OKExDeFi AMA – dHedge

Στις 25 Σεπτεμβρίου, θα μιλήσουμε με τον Henrik Andersson, συνιδρυτή της dHedge (DHT), επίσημο κανάλι Telegram. Ελάτε μαζί μας στις 1:00 μ.μ. UTC για μια ζωντανή συζήτηση σχετικά με τις συναλλαγές μη συντηρητικών μιμητικών για συνθετικά.

Σειρά στρογγυλής τράπεζας OKExDeFi με καθολική πρόσβαση στην αγορά (UMA)

Σε αυτήν τη στρογγυλή τράπεζα, προσκαλέσαμε τον Hart Lambur, συνιδρυτή της UMA, να μοιραστεί τις γνώσεις του σχετικά με τη δύναμη των αποκεντρωμένων χρηματοοικονομικών συμβάσεων. Εγγραφείτε στο Κανάλι YouTube για το πρεμιέρα στις 25 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner