OKEx: Το One-stop Marketplace για αγορά, εμπόριο και κέρδος Crypto

Αναζητάτε μια ολοκληρωμένη αγορά για να αγοράσετε, να πραγματοποιήσετε συναλλαγές και ακόμη να κερδίσετε περισσότερα crypto?

Μετά την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου OKChain τον Φεβρουάριο, ολοκληρώσαμε τελικά την κατασκευή της πιο ολοκληρωμένης πλατφόρμας υπηρεσιών κρυπτογράφησης στον κλάδο. Οι ευρείες υπηρεσίες μας έχουν όλα εγκατεστημένα για όλους τους εμπόρους κρυπτογράφησης, από την αγορά του πρώτου σας Bitcoin έως την ανταλλαγή άλλων κρυπτογράφησης, τη μεγιστοποίηση της απόδοσής σας ή την κάλυψη της αγοράς, το OKEx σας έχει καλύψει. Ας βυθίσουμε στο ταξίδι κρυπτογράφησης στο OKEx!

Αγορά κρυπτογράφησης: Αγορά κρυπτογράφησης με νομίσματα fiat

Είτε θέλετε να κάνετε HODL είτε να ανταλλάξετε Bitcoin, το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να μετατρέψετε το fiat σας σε crypto. Η διαισθητική πύλη fiat-to-crypto μας συνδέεται με αξιόπιστα κανάλια πληρωμών που είναι εξορθολογισμένα για να απολαμβάνετε ασφαλείς και αποτελεσματικές συναλλαγές κρυπτογράφησης.

Αυτή η εικόνα έχει ένα κενό χαρακτηριστικό alt. το όνομα του αρχείου είναι Screenshot-2020-03-26-at-7.05.36-PM.png? x-oss-process = εικόνα / ποιότητα, q_85

Η υπηρεσία Out Buy Crypto υποστηρίζει την ανταλλαγή 6 mainstream μάρκες– Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USDT, Ripple (XRP), Litecoin (LTC) και OKB με 30 νομίσματα fiat σε 180+ χώρες και περιοχές, συμπεριλαμβανομένων USD, EUR, GBP, RUB, TRY και άλλα. Έχουμε συνεργαστεί με τα 6 πιο αξιόπιστα κανάλια πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων των παγκόσμιων ηγετών Simplex, Koinal, Banxa, Koinal, Mercuryo και MoonPay, για να προσφέρουμε έως και 17 επιλογές πληρωμής, που καλύπτουν VISA, MasterCard, τραπεζική μεταφορά, Apple Pay και πολλά άλλα , παρέχοντας γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες για να διατηρήσετε τα χρήματα και τις συναλλαγές σας ασφαλή.

Σε ολόκληρη τη συναλλαγή, δεν απαιτείται επαλήθευση KYC στο OKEx. Έτσι, μπορείτε να παραλείψετε όλες τις διαδικασίες επαλήθευσης για να αγοράσετε το crypto σας και να ξεκινήσετε το σημείο διαπραγμάτευσης και μια σειρά παραγώγων αμέσως στο OKEx μετά.

Αγορές συναλλαγών: Εμπόριο σαν επαγγελματίας

Καθώς η τεχνολογία blockchain συνεχίζει να εξελίσσεται και να υιοθετείται, περισσότερα tokens γίνονται διαθέσιμα στην αγορά για διαπραγμάτευση. Στο OKEx, δεσμευόμαστε να παρέχουμε μια εύχρηστη, φιλική προς το χρήστη και συμβατή πλατφόρμα για συναλλαγές και να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη έργων blockchain. Με το πρόσφατα ανταλλαγμένο κρυπτογράφηση σας, μπορείτε να ανταλλάξετε σημαντικά κρυπτονομίσματα στην ολοκληρωμένη μας σημείο και παράγωγα αγορές, συμπεριλαμβανομένων περιθώριο, μελλοντικά, διαρκής ανταλλαγή, και την τελευταία κυκλοφορία, επιλογές εμπορία.

Επί του παρόντος, τα κορυφαία προϊόντα μελλοντικής εκπλήρωσης προσφέρουν αντίστροφος ή ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ συμβόλαια με διαφορετικές ημερομηνίες διακανονισμού της επιλογής σας, συμπεριλαμβανομένων εβδομαδιαίος, ανά δύο εβδομάδες, τριμηνιαίος, και διμηνιαία μαζί με μια μεγάλη ποικιλία τύπων παραγγελιών, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαύσουν μεγάλη ευελιξία στη διαμόρφωση των στρατηγικών τους για τη μεγιστοποίηση των κερδών και τον περιορισμό των κινδύνων. Επιπλέον, η αγορά spot μας προσφέρει 290+ ζεύγη συναλλαγών και 10x μόχλευση για διαπραγμάτευση περιθωρίου.


Εργαλεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων: Όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να αποθηκεύσετε περιουσιακά στοιχεία, να διατηρήσετε την αξία ή να κερδίσετε επιπλέον για το χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησης

Οι τρόποι για να δημιουργήσετε επιπλέον εισόδημα στο blockchain αυξάνονται και κερδίζουν δημοτικότητα κάθε μέρα. Εκτός από τη νοοτροπία buy-and-HODL, θα μπορούσατε πραγματικά να δημιουργήσετε ένα παθητικό πρόγραμμα εισοδήματος και να εργαστείτε με τον τρόπο σας έως και μεγαλύτερες αποταμιεύσεις. Εκτός από τις διάσημες εμπορικές μας αγορές, προσφέρουμε μια σειρά υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για τους χρήστες για να κερδίσετε επιπλέον κρυπτογράφηση.

Το EARN είναι μια ολοκαίνουργια υπηρεσία που συγκεντρώνει όλες τις οικονομικές προσφορές μας σε ένα μόνο μέρος, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να κάνουν χρήση των ανταλλακτικών κερμάτων τους για να κερδίσουν επιπλέον. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν Οικονομίες να αναπτύξουν αυτόματα τα περιουσιακά στοιχεία στο Πορτοφόλι τους χωρίς διαπραγμάτευση. χρήση Ποντάρισμα να κρατήσει κέρματα για να κερδίσει υψηλότερη απόδοση στο OKEx Pool, μια καινοτόμο ομάδα εξόρυξης που παρέχει σταθερές και διαφανείς υπηρεσίες πολλαπλών νομισμάτων εξόρυξης πολλαπλών νομισμάτων · ή χρησιμοποιήστε Προθεσμιακή κατάθεση να συγκεντρώσει παθητικό εισόδημα με καθορισμένο όρο.

Ακαδημία OKEx: Ενημερωθείτε για τις γνώσεις blockchain και τις τάσεις της αγοράς

Το OKEx είναι κάτι περισσότερο από μια πλατφόρμα συναλλαγών. Κατανοούμε ότι οι χρήστες μπορεί μερικές φορές να είναι απογοητευμένοι για την πλοήγηση στον κόσμο της κρυπτογράφησης, γι ‘αυτό θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ανοιχτή εκπαιδευτική πύλη που παρέχει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων blockchain για όλους. Είτε είστε εκκινητές κρυπτογράφησης είτε προχωρημένοι έμποροι, εδώ στην OKEx Academy μπορείτε να μάθετε τα πάντα για το blockchain, τις στρατηγικές συναλλαγών, την ανάλυση αγοράς και φυσικά, σεμινάρια για να ξεκινήσετε στο OKEx.

Απολαύστε τα καλύτερα του OKEx σήμερα!

Ακολουθήστε το OKEx στο:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_Αγγλικά

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map