Το OKEx εγκαινιάζει το Jumpstart Mining, προσθέτει COMP στο Κερδίστε και Λίστες 6 DeFi Tokens

Η Εβδομαδιαία Ενημέρωση OKEx παρέχει μια επισκόπηση των προσφορών, των διαγωνισμών, των λιστών και των συζητήσεων που διοργανώνονται κάθε εβδομάδα.

Αυτή την εβδομάδα στο OKEx, ξεκινήσαμε το πρώτο μας έργο εξόρυξης ρευστότητας OKEx Jumpstart, ZYRO, και είδαμε πάνω από 100 εκατομμύρια OKB συνολικής στοιβαγμένης αξίας μέχρι στιγμής. Ενισχύσαμε επίσης την ενότητα OKEx Earn με ένα νέο προϊόν για να κερδίσουμε παθητικό εισόδημα με το πρωτόκολλο Compound, ενώ το OKEx Pool είδε την προσθήκη μιας υπηρεσίας Waves staking.

Το οικοσύστημα DeFi μας επεκτάθηκε επίσης με έξι νέα μάρκες αυτήν την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων των SWRV, BOT, SUN, NMR, MLN και REP, παράλληλα με τα περιθώρια συναλλαγών περιθωρίου, ταμιευτηρίου και ανταλλαγής για 16 μάρκες DeFi.

Επιπλέον, οι νέες βελτιστοποιήσεις δανείων C2C επιτρέπουν δύο νέες επιλογές ασφάλειας και έναν τριήμερο δανεισμό. Τέλος, ρίξτε μια ματιά στο κανάλι μας στο YouTube για το τέταρτο δώρο OKExAlts και επισκεφτείτε ξανά την τελευταία μας DeFi Talk με τον Luis Cuende, συνιδρυτή της Aragon.

OKEx Jumpstart Mining Project # 1: ZYRO

Ξεκινήσαμε το πρώτο μας έργο εξόρυξης ρευστότητας OKEx Jumpstart – Zyro.finance (ZYRO) – ένα πρωτόκολλο επόμενης γενιάς για αυτοματοποιημένη ρευστότητα που βασίζεται στο Zilliqa, ένα δημόσιο blockchain υψηλής απόδοσης.

Οι χρήστες μπορούν πλέον να ποντάρουν το OKB τους για να εξορύξουν το ZYRO και να απολαύσουν στοίχημα χωρίς χρέωση χωρίς περίοδο κλειδώματος, χωρίς ελάχιστο στοίχημα και υψηλή απόδοση. Οι χρήστες μπορούν να μάθουν περισσότερα για το έργο ZYRO και να αρχίσουν να παίζουν τώρα.

Compound: Μια νέα προσθήκη στο OKEx Earn

Η πρόσφατη επέκτασή μας στο OKEx Earn επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν παθητικά έσοδα μέσω του δημοφιλούς προγράμματος DeFi Compound, χωρίς να χρειάζεται να πληρώνουν υπερβολικά τέλη αερίου.

Με την κατάθεση BAT, DAI, ETH, USDC, USDT ή ZRX, οι χρήστες μπορούν Κερδίστε τόκους δανείου και ένα μπόνους μάρκας COMP περιορισμένου χρόνου.

Ποντάρισμα κυμάτων

Το OKEx Pool ξεκίνησε επίσημα την υπηρεσία Waves Staking, παρέχοντας μια ευέλικτη περίοδο στοιχηματισμού με έως και 5,36% ετήσια απόδοση. Μάθε περισσότερα σχετικά με τους κανόνες και τις λεπτομέρειες.


Προσφορές

OKExAlts 4η προσφορά βίντεο YouTube

Παρακολουθήστε το τέταρτο μας #OKExAlts βίντεο καθώς σας καθοδηγούμε σε τέσσερις πιο συνηθισμένους τύπους altcoins: διακριτικά ασφαλείας, διακριτικά χρησιμότητας, διακριτικά διακυβέρνησης DeFi και διακριτικά ανταλλαγής.

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο δικό μας Κανάλι YouTube, αρέσει το βίντεο και ακολουθήστε τους κανόνες στο πλαίσιο περιγραφής για να εισαγάγετε το δώρο 100 USDT περιορισμένου χρόνου. Η προσφορά θα διαρκέσει έως τις 23:59 μ.μ. UTC στις 23 Σεπτεμβρίου.

Ισοπαλία OKEx India P2P DeFi Raffle

Με πολλά έργα DeFi να εμφανίζονται στο OKEx, επεκτείναμε την προώθηση P2P DeFi Raffle Draw. Ολοκληρώστε μια συναλλαγή P2P σήμερα για να μοιραστείτε ένα έπαθλο αξίας 355.000 ινδικές ρουπίες INR σε USDT! Δείτε λεπτομέρειες και εγγραφείτε εδώ πριν από τις 20 Σεπτεμβρίου. 

Ψηφίστε το αγαπημένο σας φούτερ OKEx

Ψηφίστε το αγαπημένο σας hoodie OKEx για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε το OKB και το νικητήριο hoodie OKEx. Ψηφίστε πριν από τις 2:00 μ.μ. UTC στις 14 Σεπτεμβρίου.

Νέες καταχωρήσεις αυτή την εβδομάδα

Η OKEx παρουσίασε έξι νέα κουπόνια DeFi αυτήν την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων των SWRV, BOT, SUN, NMR, MLN και REP, παράλληλα με τα περιθώρια συναλλαγών περιθωρίου, ταμιευτηρίου και διαρκούς ανταλλαγής για 16 μάρκες DeFi.

Swerve (SWRV)

Το Swerve Finance είναι ένα δίκρανο του Curve, το οποίο ανήκει 100% στην κοινότητα. Έχει μια απλή προσφορά 33.000.000 που ανήκει εξ ολοκλήρου σε κατόχους, την κοινότητα παρόχων ρευστότητας και χρηστών. Εάν οι κάτοχοι παρέχουν ρευστότητα στο Swerve, λαμβάνουν μάρκες ySWRV, τα οποία μπορούν να στοιχηματιστούν στο Swerve DAO για να κερδίσουν $ SWRV.

Κουπόνι αναπήδησης (BOT)

Ο στόχος του Bounce είναι να προσφέρει διαφορετικούς τύπους δημοπρασιών για άτομα και έργα. Το BOT είναι το διακριτικό διακυβέρνησης της πλατφόρμας Bounce.finance, με μηχανισμό εξόρυξης ρευστότητας για την παραγωγή διακριτικών BOT.

SUN (SUN)

Το SUN είναι ένα κοινωνικό πείραμα που επικεντρώνεται στο δυναμικό DeFi του TRON. Σχεδιασμένο ως το βασικό ισοδύναμο Bitcoin στο δίκτυο TRON, η SUN διαθέτει μηδενικές επενδύσεις VC, μηδενικές επενδύσεις PE, χωρίς προ-εξόρυξη ή αποθεματικά για την ομάδα και λειτουργεί πλήρως από την κοινότητα μέσω των έξυπνων συμβολαίων ανοιχτού κώδικα. Δείτε τις λεπτομέρειες της καταχώρισης.

Numeraire (NMR)

Ο Numerai προτείνει το Numeraire, ένα νέο κρυπτογραφικό διακριτικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε έναν νέο μηχανισμό δημοπρασίας για να καταστήσει την υπερβολική τοποθέτηση οικονομικά παράλογη. Ο μηχανισμός δημοπρασίας οδηγεί σε συμπεριφορά υποβολής προσφορών ισορροπίας που αποκαλύπτει την ορθολογική εμπιστοσύνη των επιστημόνων δεδομένων στην ικανότητα των μοντέλων τους να αποδίδουν καλά σε νέα δεδομένα. Ο μηχανισμός δημοπρασίας παράγει επίσης φυσικά επιχειρήματα για την οικονομική αξία ενός διακριτικού Numeraire.

Πεπόνι (MLN)

Το Melon είναι ένα πρωτόκολλο που βασίζεται στο Ethereum για αποκεντρωμένη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων στην αλυσίδα. Είναι ένα πρωτόκολλο για τους ανθρώπους ή τις οντότητες να διαχειρίζονται τον πλούτο τους και τον πλούτο των άλλων σε ένα προσαρμόσιμο και ασφαλές περιβάλλον. Η Melon δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει, να διαχειριστεί και να επενδύσει σε προσαρμοσμένα επενδυτικά οχήματα στην αλυσίδα.

Augur (REP)

Το Augur είναι ένα απίστευτο, αποκεντρωμένο μαντείο και πλατφόρμα για αγορές προβλέψεων. Τα αποτελέσματα των αγορών προβλέψεων του Augur επιλέγονται από χρήστες που διαθέτουν το διακριτικό φήμης του Augur. Αυτοί οι χρήστες ποντάρουν τα διακριτικά τους στο πραγματικό αποτέλεσμα που παρατηρείται και, σε αντάλλαγμα, λαμβάνουν τέλη διακανονισμού από τις αγορές.

Συναλλαγές περιθωρίου, αποταμιεύσεις και αόριστες ανταλλαγές με περιθώριο USDT

Συνεχίζουμε να παρέχουμε περισσότερη ευελιξία στους παγκόσμιους χρήστες μας προσθέτοντας διαρκείς ανταλλαγές, συναλλαγές περιθωρίων και εξοικονόμηση για 16 πολλά υποσχόμενα κουπόνια DeFi – RSR, WNXM, BAL, STORJ, BTM, LRC, ZIL και BTT, JST, REN, TRB, KSM, BAND, YFV, SWRV και SUN – όλα παρέχουν μόχλευση έως 75x.

Αναβαθμίσεις προϊόντων

Ενημερώσεις δανείου C2C

Εφαρμόσαμε δύο ενημερώσεις στην υπηρεσία δανείου C2C, προσθέτοντας BCH και LTC ως επιλογές ασφάλειας και έναν νέο τριήμερο όρο δανεισμού. Εμπειρία ένας ολοκαίνουργιος τρόπος δανεισμού σε όλες τις πλατφόρμες DeFi και CeFi με το OKEx σήμερα.

Επιλογές συναλλαγών σε αναστολή λόγω συντήρησης συστήματος

Για τη βελτιστοποίηση της υπηρεσίας μας και τη βελτίωση της εμπειρίας συναλλαγών των χρηστών, η OKEx εφάρμοσε τη συντήρηση του συστήματος στις 9:00 π.μ. UTC στις 9 Σεπτεμβρίου.

OKEx σε εκδηλώσεις

Προηγούμενο συμβάν – Στρογγυλή τράπεζα OKExDeFi: Aragon

Σε αυτό στρογγυλό τραπέζι, προσκαλέσαμε τον Luis Cuende, συνιδρυτή της Aragon, ένα από τα πιο διακριτικά έργα του χώρου DAO, να μοιραστεί τις γνώσεις του για την τρέχουσα πρόοδο και τις μελλοντικές εξελίξεις της Aragon.

Εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι YouTube για το πλήρες επεισόδιο και άλλα βίντεο της σειράς OKExDeFi Roundtable.

Ακολουθήστε το OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map