OKEx Jumpstart: Εξηγούνται νέοι κανόνες

4 πόντους που πρέπει να λάβετε υπόψη, ώστε να εξασφαλίσετε τη διάθεσή σας στις πωλήσεις διακριτικών της OKEx

Με λίγα λόγια

  • Δεν υπάρχει πλέον συνδρομητική περίοδος πρώτης προτεραιότητας.
  • Το ποσό κατανομής σας θα καθοριστεί με βάση το ποσό και την περίοδο διακράτησης OKB ή τον όγκο συναλλαγών σας.
  • Οι νέοι κανόνες θα τεθούν σε ισχύ από την επερχόμενη 9η πώληση token.

Από την κυκλοφορία του, το OKEx Jumpstart έχει ήδη πραγματοποιήσει οκτώ πωλήσεις token σε έξι μήνες. Ενώ είμαστε κολακευμένοι από τη συντριπτική υποστήριξη των χρηστών μας, αναζητούμε πάντα χώρο για τη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Αφού εξέτασε τα σχόλια από τις κοινότητές μας, μας ανησυχεί το γεγονός ότι πολλοί χρήστες αντιμετώπισαν δυσκολίες κατά την εξασφάλιση μιας κατανομής, ιδίως όταν συνέβησαν πωλήσεις σε λίγα δευτερόλεπτα. Προκειμένου να επιτρέπεται ευρύτερη συμμετοχή στις πωλήσεις διακριτικών, από την επερχόμενη 9η πώληση κουπονιών OKEx Jumpstart και μετά, θα εφαρμόσουμε τους βελτιωμένους κανόνες. Ακολουθούν μερικές σημαντικές στιγμές που πρέπει να σημειώσετε:

1. Δύο ολοκαίνουργιες συνδρομές συνδρομής με χαμηλότερο όριο

Παρουσιάζουμε τις δύο περιόδους συνδρομής OKEx Jumpstart: το Συνεδρία αποκλειστικής κατανομής OKBelievers και το Συνεδρία κατανομής προνομίων OKTraders.

Σε σύγκριση με τις προηγούμενες πωλήσεις, προκειμένου να συμμετάσχουν σε μια πώληση διακριτικών, οι ενδιαφερόμενοι χρήστες πρέπει να πραγματοποιήσουν κράτηση ημερήσιο ελάχιστο μόνο 100 OKB για τις προηγούμενες 5 συνεχόμενες ημέρες (έναντι 100 OKB για 30 ημέρες προηγουμένως) πριν από κάθε ημέρα πώλησης διακριτικών. Ένα χαμηλότερο όριο καθώς οι νέοι κανόνες προσφέρουν, μπορείτε να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη κατανομή κρατώντας περισσότερο OKB στην περίοδο των 5 ημερών.

Επιπλέον, σύμφωνα με τους νέους κανόνες, ο τρόπος με τον οποίο πληροίτε την απαίτηση θα έκανε τη διαφορά στον συντελεστή κατανομής σας στις δύο συνεδρίες. Περισσότερες λεπτομέρειες θα αναλυθούν παρακάτω.

2. Υπολογισμός διακράτησης OKB: κράτημα περισσότερων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα καλύτερο από την αγορά της τελευταίας στιγμής χύμα

Στο παρελθόν, παρατηρήθηκε ότι ορισμένοι χρήστες προσπάθησαν να επιτύχουν την μέση ημερήσια διακράτηση OKB αγοράζοντας χύμα OKB τις τελευταίες ημέρες πριν από τις πωλήσεις. Με τους νέους κανόνες, ενθαρρύνουμε τους ενδιαφερόμενους χρήστες να διατηρούν συνεχώς το απαιτούμενο ποσό OKB.

Θυμηθείτε το νέο Συνεδρία αποκλειστικής κατανομής OKBelievers αναφέρθηκε παραπάνω? Οι κανόνες για αυτήν την περίοδο σύνδεσης είναι παρόμοιοι με αυτούς της πρώτης περιόδου συνδρομής σε προηγούμενες πωλήσεις. Ωστόσο, κρατώντας συνεχώς το απαιτούμενο ποσό OKB, μπορεί κανείς να εξασφαλίσει υψηλότερο συντελεστή κατανομής και επομένως μεγαλύτερο κατανομή.

Ο παρακάτω πίνακας δείχνει τη διαφορά στους συντελεστές κρατώντας συνεχώς το OKB (αριστερά) και χύμα αγοράζοντας την τελευταία στιγμή (δεξιά):

Σε περίπτωση που οι συντελεστές ελάχιστης διατήρησης και μέσης κράτησης διαφέρουν, θα εκχωρηθεί ο συντελεστής όποιος είναι υψηλότερος. Μπορείτε πάντα να ελέγχετε τις εγγραφές συντελεστών και στιγμιότυπων OKB στον ιστότοπο του OKEx Jumpstart.

Όπως πάντα, εάν σταματήσετε να κρατάτε ή υπολείπεται της απαιτούμενης μέσης ημερήσιας κράτησης OKB, μπορείτε να ανακτήσετε την επιλεξιμότητά σας αγοράζοντας χύμα OKB πριν από την ημέρα πώλησης για να φτάσετε στην επιθυμητή μέση ημερήσια απαίτηση κράτησης.

3. Νέα συνεδρία με βάση τον όγκο συναλλαγών


Διαφορετικά από την προηγούμενη δεύτερη περίοδο συνδρομής, η νέα περίοδος OKTraders Allotment Privilege Session είναι μια ειδική συνδρομή για μόνο συμβολικές πωλήσεις μεγαλύτερης προσφοράς πώλησης.

Σε αυτήν την περίοδο λειτουργίας, παρέχεται πλεονέκτημα κατανομής σε όσους κάνουν πολλές συναλλαγές στο OKEx, καθώς οι συντελεστές κατανομής για αυτήν τη συνεδρία εξαρτώνται από τον σωρευτικό όγκο συναλλαγών spot OKEx (σε Bitcoin) από την ίδρυση του OKEx. Μπορείτε να κάνετε τους συντελεστές σας στον ιστότοπο OKEx Jumpstart.

Οι αντίστοιχοι συντελεστές είναι οι εξής:

4. Νέος τύπος κατανομής: όχι πλέον πωλήσεις με προτεραιότητα

Αφού εξετάσαμε τα σχόλια από τις κοινότητές μας, ανησυχούσαμε ότι πολλοί από τους χρήστες μας δεν είναι ευχαριστημένοι με τον αποκλεισμό τους από προηγούμενες πωλήσεις. Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε να εγκαταλείψουμε το μοντέλο με σειρά προτεραιότητας και να επιτρέψουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμμετέχοντες να συμμετάσχουν στις πωλήσεις των διακριτικών μας, αλλάζοντας τον τύπο κατανομής.

Ο νέος τύπος κατανομής έχει ως εξής:

Αυτός ο τύπος ισχύει τόσο για την περίοδο λειτουργίας αποκλειστικής απονομής OKBelievers όσο και για την περίοδο σύνδεσης αποκλεισμού OKTraders.

Με απλά λόγια, η κατανομή σας θα καθοριστεί από τον συντελεστή, το ποσό εγγραφής σας και τη συνολική προσφορά περιόδου σύνδεσης, ανεξάρτητα από τη σειρά συμμετοχής σας στη συνεδρία.

5. Καλύτερη προστασία από εξαπάτηση

Γνωρίζουμε επίσης τα παράπονα ότι ορισμένοι χρήστες προσπάθησαν να διασφαλίσουν την κατανομή χειραγωγώντας πολλούς λογαριασμούς. Προκειμένου να προστατευθεί το συμφέρον των γενικών χρηστών, η απαίτηση επαλήθευσης KYC του OKEx Jumpstart θα ανυψωθεί σε KYC2. Με αυτόν τον τρόπο, ελπίζουμε να σφυρηλατήσουμε την αμεροληψία μεταξύ θεσμικών και λιανικών χρηστών.

Επιπλέον, ο χρόνος εγγραφής και για τις δύο συνεδρίες θα παραταθεί από 10 λεπτά έως 30 λεπτά και Όχι άλλο όριο συνδρομής θα επιβληθεί, επιτρέποντας ευρύτερη συμμετοχή όλων των χρηστών.

Για τους λεπτομερείς κανόνες, ανατρέξτε στον παρακάτω σύνδεσμο:Βελτίωση κανόνων OKEx Jumpstart Token Sale

Θα συνεχίσουμε να ακούμε

Το OKEx Jumpstart δεν θα γίνει μια επιτυχημένη και αξιόπιστη πλατφόρμα χωρίς την υποστήριξη των χρηστών μας, τόσο θεσμικών όσο και λιανικών. Πιστεύουμε ότι ένα δίκαιο περιβάλλον είναι ο μόνος τρόπος για εμάς και τη βιομηχανία να αναπτυχθούμε περαιτέρω.

Όπως πάντα, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να δώσετε τις πολύτιμες ιδέες σας σχετικά με τους νέους κανόνες. Μην διστάσετε να αφήσετε τις σκέψεις σας στα κοινωνικά μας μέσα.

Ακολουθήστε το OKEx στο:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Ιστότοπος: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map