Το OKEx προσθέτει DeFi Trading Board και Tokens παράλληλα με τις νέες αναβαθμίσεις πλατφόρμας

Η Εβδομαδιαία Ενημέρωση OKEx παρέχει μια επισκόπηση των προσφορών, των διαγωνισμών, των λιστών και των συζητήσεων που διοργανώνονται κάθε εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα στο OKEx, εφαρμόσαμε διάφορες βελτιστοποιήσεις και αναβαθμίσεις παράλληλα με την ενίσχυση του χώρου DeFi με νέες λίστες. Παρουσιάσαμε επίσης το DeFi Trading Board αυτήν την εβδομάδα για να βοηθήσουμε τους χρήστες να παρακολουθούν τα διακριτικά DeFi, καθώς αναφέραμε εννέα νέα: OM, BAND, JST, REN, RSR, YFI, wNXM, YFII και TRB. Επιπλέον, οι νέες βελτιστοποιήσεις – όπως αυτές που ολοκληρώθηκαν για τη λειτουργία εντολής διακοπής – στοχεύουν στη διευκόλυνση των εμπόρων που αναζητούν προηγμένα εργαλεία για την εκτέλεση των στρατηγικών συναλλαγών τους.

Νέα χαρακτηριστικά

Διακοπή βελτιστοποιήσεων παραγγελιών

Ολοκληρώσαμε τρεις βελτιστοποιήσεις stop-order αυτήν την εβδομάδα – Παραγγελία OCO, Εντολή διακοπής θέσης και Εντολή ενεργοποίησης – παρέχοντας στους χρήστες επιπλέον ευελιξία για την επίτευξη των στόχων διαπραγμάτευσης. Οι τρεις βελτιστοποιήσεις εξηγούνται εν συντομία στο παρακάτω γράφημα.

Πίνακας συναλλαγών DeFi

Το DeFi Trading Board είναι μια προσθήκη στον πίνακα ελέγχου συναλλαγών και προβάλλει δημοφιλή μάρκες DeFi σε αγορές spot, margin και συνεχούς ανταλλαγής. Ο πίνακας επιτρέπει ουσιαστικά στους χρήστες να φιλτράρουν γρήγορα και να συγκρίνουν τα αναφερόμενα κουπόνια DeFi.

OKChain Testnet Αναβάθμιση

Το OKChain Testnet V0.11.0 είναι εδώ και η τελευταία έκδοση υποστηρίζει OpenDEX-Desktop v0.0.2 παράλληλα με την εισαγωγή ειδοποιήσεων push για τοπικούς κόμβους.

Τώρα, οι χρήστες του testnet μπορούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για νέα της αγοράς, δείκτες τεχνικής ανάλυσης (όπως K-line) και αρχεία συναλλαγών. Οι χρήστες μπορούν να διαβάσουν την πλήρη αναφορά για περισσότερες λεπτομέρειες.

Νέες καταχωρήσεις αυτή την εβδομάδα

Η OKEx παρουσίασε εννέα νέα κουπόνια DeFi αυτήν την εβδομάδα – BAND, JST, REN, RSR, YFI, wNXM, YFII, TRB και OM – με μια δωρεά καταχώρησης OM αξίας 200.000 μάρκες.

Πρωτόκολλο ζώνης (BAND)

Το Band Protocol είναι ένα ασφαλές και επεκτάσιμο αποκεντρωμένο μαντείο, που χρησιμεύει ως πρωτόκολλο Layer 2 σε δημόσιους αποκλεισμούς.

ΜΟΝΟ (JST)

Το JUST είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα stablecoin που λειτουργεί στο blockchain TRON. Με την τοποθέτηση του διακριτικού JST, οι χρήστες μπορούν να ψηφίσουν για τις προδιαγραφές δικτύου και τις πρωτοβουλίες διακυβέρνησης, όπως το τέλος σταθερότητας, τα ποσοστά εξασφάλισης, τα περιουσιακά στοιχεία που επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν ως ασφάλεια κ.λπ..

REN (REN)

Το Ren Project είναι ένα οικοσύστημα ιδιωτικής και διαλειτουργικής ρευστότητας σε αποκεντρωμένη χρηματοδότηση. Επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν μάρκες σε μηδενικές γνώσεις, να ανταλλάσσουν χωρίς εμπιστοσύνη μεταξύ των μπλοκ αλυσίδων και να ανταλλάσσουν μια σκοτεινή δεξαμενή.

Δικαιώματα επιφύλαξης (RSR)

Το Reserve Rights (RSR) είναι το βοηθητικό σύμβολο του Reserve Protocol, μιας πλατφόρμα stablecoin στο Ethereum. Το Reserve Protocol περιλαμβάνει ένα μοντέλο διπλού διακριτικού: το διακριτικό RSR και το RSV stablecoin, το οποίο υποστηρίζεται από ένα καλάθι στοιχείων ως εγγύηση.

Yearn.finance (YFI)

Το Yearn.finance είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα χρηματοδότησης που στοχεύει στη δημιουργία προϊόντων σε συγκεντρωτική παροχή ρευστότητας, σε μόχλευση συναλλαγών, σε αυτόματο μάρκετινγκ και σε πολλά άλλα.

Nexus Mutual (wNXM)

Το Nexus Mutual χρησιμοποιεί τη δύναμη του Ethereum έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να μοιράζονται τους κινδύνους μαζί χωρίς την ανάγκη ασφαλιστικής εταιρείας. 

YFII (YFII)

Το YFII είναι ένα πιρούνι του yearn.finance με το ίδιο υποκείμενο μοντέλο και λειτουργικότητα.

Τελλόρ (TRB)

Το Tellor είναι ένα μαντείο που δημιουργεί ένα σύστημα όπου τα μέρη μπορούν να ζητήσουν την αξία ενός σημείου δεδομένων εκτός αλυσίδας και οι ανθρακωρύχοι ανταγωνίζονται για να προσθέσουν αυτήν την αξία σε μια τράπεζα δεδομένων on-chain, προσβάσιμη από όλες τις έξυπνες συμβάσεις Ethereum.

Μάντρα DAO (OM)

Το Mantra DAO είναι μια πλατφόρμα DeFi που κυβερνάται από την κοινότητα και εστιάζει στο στοίχημα, τον δανεισμό και τη διακυβέρνηση. Δημιουργεί ένα κοινοτικό, διαφανές και αποκεντρωμένο οικοσύστημα για το Web 3.0.

Για να γιορτάσουμε την καταχώριση, συνεργαστήκαμε με την OM για να προσφέρουμε ένα δώρο 200.000 OM. Για να συμμετάσχετε, διαβάστε τις λεπτομέρειες της προσφοράς εδώ.

Η προσφορά θα διαρκέσει έως τις 10:00 π.μ. UTC την 1η Σεπτεμβρίου. Μπορείτε ξεκινήστε τις συναλλαγές OM τώρα ή μάθετε περισσότερα για την καταχώριση.

Polkadot: Συναλλαγές περιθωρίων, αποταμιεύσεις, ανταλλαγή DOTUSDT

Η διαπραγμάτευση και η εξοικονόμηση περιθωρίου για τις διαρκείς συναλλαγές ανταλλαγής DOT και DOT / USDT κυκλοφόρησαν επίσημα στον ιστότοπο και το API OKEx από τις 7:00 π.μ. UTC στις 25 Αυγούστου..

Το Polkadot είναι ένα θραυσμένο πρωτόκολλο που επιτρέπει στα δίκτυα blockchain να λειτουργούν μαζί ομαλά. Μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε συναλλαγές περιθωρίου DOT και διαρκή ανταλλαγή ή Μάθε περισσότερα για αυτά τα προϊόντα.

Προηγούμενοι Διαγωνισμοί

OKExElite Διαγωνισμός Συναλλαγών Καταγράφηκε Συνολικός Όγκος Συναλλαγών

Ο μηνιαίος διαγωνισμός προσέλκυσε ρεκόρ ενδιαφέρον, με 8.082 συμμετέχοντες να σχηματίζουν 231 ομάδες, δημιουργώντας ένα ιστορικό όγκο συναλλαγών 703.658.154 $.

Αναβάθμιση συστήματος

Οι επιλογές OKEx και ανταλλαγής ανταλλαγών υποβλήθηκαν σε συντήρηση συστήματος στις 25 Αυγούστου.

OKEx στις εκδηλώσεις

Προηγούμενη εκδήλωση: OKEx CELO Ask-Me-Anything & Χαρίζω

Στις 27 Αυγούστου, ο Markus Franke και ο Juldy από την ομάδα του cLabs στο CELO μαζί μας στο Όμιλο Τηλεγράφου OKEx India για μια νύχτα ερωτήσεων σχετικά με τα έργα τους.

Ένα αποκλειστικό δώρο κουπονιών CELO είναι τώρα σε εξέλιξη έως τις 11:59 μ.μ. IST στις 28 Αυγούστου.

OKExDeFi Στρογγυλή Τράπεζα 8

Στο OKEx DeFi Roundtable 8, ο διευθύνων σύμβουλός μας, Jay Hao, μίλησε με τον Stani Kulechov, τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Aave, και μπήκε σε καινοτομίες DeFi συνθετικότητας και κρυπτογράφησης.

Εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι YouTube για το πλήρες επεισόδιο και άλλα βίντεο της σειράς OKExDeFi Roundtable.

Ομιλίες OKEx: Η ωρίμανση της Crypto Trading Infrastructure 2020

Στην πρώτη μας συνομιλία στο Fireside της Ρωσίας στις 28 Αυγούστου, ο διευθυντής ανάπτυξης της επιχείρησής μας, Nicko Dekarhanov, μίλησε με τον Michael Alefirenko, τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Velvet Formula. Andrey Dronin, ο προπορευόμενος στην AMT Capital. και ο Ivan Grigorev, διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης στο Àlber Blanc, σχετικά με την ανάπτυξη της υποδομής συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Δείτε το πλήρες βίντεο εδώ.

Επερχόμενη εκδήλωση: OKExDeFi AMA Series: Balancer (BAL)

Στις 28 Αυγούστου, θα μιλήσουμε με τον Fernando Cervigni Martinelli, τον διευθύνοντα σύμβουλο και συνιδρυτή της Balancer Labs, στο δικό μας. Ελάτε μαζί μας από 12:00 μ.μ. έως 1:00 μ.μ. UTC για τη ζωντανή συζήτηση σχετικά με αυτό το πρωτόκολλο για προγραμματιζόμενη ρευστότητα.

Ακολουθήστε το OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner