Ομιλία Διευθύνων Σύμβουλος OKEx: Το Ινδικό Crypto Landscape

Η Ινδία τράβηξε την προσοχή μου για την ταχεία ανάπτυξη κρυπτογράφησης. Στη δεύτερη μεγαλύτερη πυκνοκατοικημένη χώρα του κόσμου, το crypto βρίσκεται σε άνοδο χάρη στις επιθετικές νομισματικές πολιτικές της κεντρικής της τράπεζας ως απάντηση στην οικονομική ύφεση που προκλήθηκε από την πανδημία COVID-19. Χώρες σε όλο τον κόσμο είναι απασχολημένοι με την εκτύπωση χρημάτων προκειμένου να διατηρήσουν τη ρευστότητα της αγοράς, αλλά μειώνει σταδιακά την αγοραστική δύναμη των τοπικών νομισμάτων τους. Περισσότεροι άνθρωποι το παρατηρούν αυτό και έχουν αρχίσει να αντισταθμίζουν τα χαρτοφυλάκια τους προς το crypto ως εναλλακτική επένδυση, ειδικά στην Ινδία. Σήμερα, περισσότεροι Ινδοί αγκαλιάζουν το crypto για να αντισταθμίσουν την υποτίμηση της ινδικής ρουπίας.

Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη κρυπτογράφησης στην Ινδία. Το Crypto χρησιμοποιείται για δύο μεγάλες εφαρμογές στη χώρα – ένα μέσο διασυνοριακών εμβασμάτων και ένα νόμισμα οχήματος για τη μετατροπή της ρουπίας σε πιο σταθερά νομίσματα fiat, όπως το δολάριο ΗΠΑ.

Crypto for International εμβασμάτων

Επίσης, η μεγαλύτερη χώρα εκροής πληθυσμού στον κόσμο, η Ινδία είχε πάνω από 17 εκατομμύρια μετανάστες το 2019, γεγονός που συνέβαλε στην έντονη ζήτηση για διεθνή εμβάσματα.

Ωστόσο, τα παγκόσμια τέλη εμβασμάτων στην Ινδία είναι υπερβολικά υψηλά λόγω της μεγάλης ζήτησης (η χώρα κατέγραψε 5,67 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ στο τέλος εμβασμάτων το 2019). Προφανώς, οι Ινδοί χρειάζονται μια καλύτερη διέξοδο για τη διασυνοριακή πληρωμή τους. Η χρήση του Bitcoin ή άλλων κρυπτονομισμάτων ως μέσο διασυνοριακών πληρωμών είναι η καλύτερη εφικτή λύση για αυτούς.

Από τις 4 Μαρτίου 2020, το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας απέρριψε την τραπεζική απαγόρευση της Reserve Bank of India (RBI) κατά των κρυπτονομισμάτων, η συνολική αγορά κρυπτογράφησης της Ινδίας έχει γίνει πάλι ευημερούσα, ειδικά αντανακλάται στον όγκο συναλλαγών των κρυπτονομισμάτων. Λόγω της μεγάλης ζήτησης εμβασμάτων, πιστεύω ότι θα οδηγήσει την ευημερία της ανάπτυξης του ψηφιακού νομίσματος στην Ινδία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το Crypto ως νόμισμα οχήματος για τη μετατροπή της Ρουπίας σε πιο σταθερά νομίσματα fiat

Ο αποπληθωρισμός υποτιμά την αξία της ρουπικής Ινδίας, ειδικά κατά την επιδημία COVID-19, όπου η συναλλαγματική ισοτιμία μεταξύ ρουπίας και δολαρίου ΗΠΑ εξακολουθεί να αυξάνεται.

Η Ινδία είχε πάντα μεγάλη ζήτηση για το δολάριο ΗΠΑ για διαδικτυακές αγορές, συνδρομές ροής κ.λπ. Είτε οφείλεται στη διατήρηση της ρουπίας είτε στη ζήτηση των καταναλωτών, με τη συνεχή υποτίμηση της ρουπίας, οι Ινδοί έχουν έντονη ανάγκη να μετατρέψουν τη ρουπία τους σε ένα πιο σταθερό νόμισμα fiat. Ωστόσο, οι αυστηροί κανονισμοί συναλλάγματος έχουν καταστήσει πολύ δύσκολη τη μετατροπή της ρουπίας απευθείας στο δολάριο, έτσι οι περισσότεροι Ινδοί επιλέγουν να μετατρέψουν τη ρουπία σε Bitcoin και στη συνέχεια σε δολάριο μέσω πλατφορμών συναλλαγών P2P ή ομάδων συνομιλιών, όπως WhatsApp, Telegram και Facebook.

Μετά την άρση της διετούς απαγόρευσης συναλλαγών κρυπτογράφησης στη χώρα, η οικονομία της Ινδίας αναμένεται να κινηθεί προς μια πιο ελεύθερη και πιο δίκαιη αγορά, όπου επιτρέπεται να ανταλλάσσουν ελεύθερα το δολάριο ΗΠΑ με Bitcoin. Σύμφωνα με στοιχεία από το Similarweb, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2020, η επισκεψιμότητα ιστοτόπων μεγάλων κρυπτονομισμάτων από την Ινδία αυξήθηκε. Μεταξύ αυτών, οι επισκέψεις του OKEx από την Ινδία σημείωσαν την υψηλότερη αύξηση, φτάνοντας το 545,56%. Είναι προβλέψιμο ότι ο ανταγωνισμός της αγοράς στην Ινδία θα γίνει όλο και πιο έντονος.

Το σχέδιο της Ινδίας OKEx

Προς το παρόν, το ινδικό οικοσύστημα κρυπτογράφησης βρίσκεται ακόμη υπό ανάπτυξη και σταδιακά βελτιώνεται όσον αφορά τις ανταλλαγές, τα μέσα και τις υποδομές. Εδώ στο OKEx, θέλουμε να ολοκληρώσουμε το οικοσύστημα συναλλαγών κρυπτογράφησης στην Ινδία συνδέοντας Ινδούς χρήστες με τις διεθνείς αγορές συναλλαγών.

Για να αντιμετωπίσουμε την αυξανόμενη ζήτηση, διαθέτουμε υπηρεσίες προσαρμοσμένες στην ινδική αγορά για να διευκολύνουμε τις συναλλαγές των ανθρώπων. Μείνετε συντονισμένοι στο επίσημο κανάλι μου στο Twitter ή στο OKEx για την ανακοίνωση!

Εν τω μεταξύ, εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το τρέχον οικοσύστημα κρυπτογράφησης στην Ινδία, το OKEx συνεργάστηκε με την Coinpaprika και συνέγραψε μια αναφορά για να μοιραστεί πληροφορίες από μια παγκόσμια προοπτική. ο Έκθεση OKEx x Coinpaprika – Χαρτογράφηση του οικοσυστήματος Blockchain της Ινδίας συζητά διάφορες νέες αγορές που αναπτύσσονται ραγδαία παγκοσμίως σε ό, τι αφορά τον όγκο συναλλαγών. Μπορείτε να κατεβάσετε την αναφορά εδώ.


Ακολουθήστε το OKEx στο:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_Αγγλικά

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map