Το Πρόγραμμα OKEx Beacon Grad εντάσσεται στο OKEx ως Διαχειριστής ανάπτυξης χρηστών για τη Ρωσία, CIS

Το πρόγραμμα OKEx Beacon είναι μια πρωτοβουλία που στοχεύει στην παροχή ταλαντούχων ατόμων καθοδήγηση και ευκαιρίες ανάπτυξης στη βιομηχανία blockchain και crypto.

Η πρώτη φάση του προγράμματος, για την Ευρώπη, ξεκίνησε τον Ιούνιο και είδε έξι εκπαιδευόμενους να έχουν την αποκλειστική ευκαιρία να μάθουν από μέντορες που περιελάμβαναν ανώτερα στελέχη από το OKEx και άλλους επαγγελματίες, όπως:

  • Jay Hao, Διευθύνων Σύμβουλος στο OKEx
  • Lennix Lai, διευθυντής χρηματοοικονομικών αγορών στο OKEx
  • Ο Matthew Aaron, ιδρυτής του podcast Crypto 101
  • Lindsay Joo, διευθυντής εταιρικών σχέσεων κρυπτογράφησης CNBC

Οι συμμετέχοντες παρακολουθούν τρία masterclass κατά τη διάρκεια του προγράμματος, παράλληλα με εβδομαδιαίες συνεδρίες καθοδήγησης στο Telegram. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, σε επιλεγμένους εκπαιδευόμενους προσφέρονται ευκαιρίες πλήρους απασχόλησης στο OKEx.

Πρόσφατα κάναμε μια συνομιλία με τη Νικήτα Ερμάκοφ, η οποία επιλέχθηκε από την πρώτη ομάδα μεντεσέδων που συμμετείχαν στο OKEx, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα σχετικά με αυτό το ταξίδι κρυπτογράφησης, τις σκέψεις για το Πρόγραμμα Beacon, τις δυνατότητες αγοράς του OKEx στη Ρωσία και πολλά άλλα.

Γεια, Νικήτα. Μπορείτε να μοιραστείτε σύντομα το ταξίδι κρυπτογράφησης μαζί μας, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής σας στο πρόγραμμα OKEx Beacon και του νέου σας ρόλου στο OKEx?

Νικήτα Ερμάκοφ: Δουλεύω στο χώρο κρυπτογράφησης από το 2017. Πριν από αυτό, ήμουν μεταπτυχιακός φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Πεκίνου και έκανα ένα ερευνητικό έργο για το Neo Smart Economy.

Παράλληλα με την εργασία μου στην Κίνα, η οποία είναι μια από τις πιο ζωντανές αγορές κρυπτογράφησης, έχω προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε πολλά ρωσικά κρυπτογραφικά έργα, συμπεριλαμβανομένων ανταλλαγών, πορτοφολιών και σταθερών νομισμάτων.

Γνώρισα για πρώτη φορά κάποια μέλη της ομάδας OKEx κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στο Βιετνάμ και όταν είδα την ανακοίνωση του προγράμματος Beacon στο Twitter, αποφάσισα να συμμετάσχω και να μάθω από επαγγελματίες του κλάδου.

Μετά το πρόγραμμα Beacon, με προσκάλεσαν να συμμετάσχω στην οικογένεια OKEx ως διαχειριστής ανάπτυξης χρηστών στη Ρωσία και στην αγορά της ΚΑΚ. Προς το παρόν, ασχολούμαι με την προσέγγιση ρωσικών έργων, κοινότητας κρυπτογράφησης, εμπόρων και επιρροών για την εισαγωγή της πλατφόρμας συναλλαγών και προϊόντων OKEx.

Μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας μερικά πλεονεκτήματα και οφέλη από την εμπειρία σας από το Πρόγραμμα Beacon?

Νικήτα Ερμάκοφ: Το OKEx Beacon είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενός μηνός που καλύπτει διάφορα θέματα στον χώρο κρυπτογράφησης και ψηφιακών στοιχείων.

Ο Lennix Lai, διευθυντής των χρηματοοικονομικών αγορών στο OKEx, ήταν ο μέντορας μου που ηγήθηκε του μικρού μας διεθνούς ομίλου. Μας βοήθησε να κατανοήσουμε τις μεταβολές που συμβαίνουν στην παγκόσμια οικονομία, συμπεριλαμβανομένης της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης, της αύξησης των σταθερών νομισμάτων, της νομισματικής και της ψηφιοποίησης των στοιχείων.

Ως οικονομολόγος ο ίδιος, μπορώ να εκτιμήσω πλήρως τον αντίκτυπο που θα έχει η βιομηχανία κρυπτογράφησης στο μέλλον και χαίρομαι που ο Lennix και άλλοι μέντορες μοιράζονται τις ίδιες απόψεις.

Κατά τη γνώμη σας, ποιες είναι μερικές από τις ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες για το OKEx όσον αφορά τη ρωσική αγορά?


Νικήτα Ερμάκοφ: Με δεκάδες πολλά υποσχόμενα έργα blockchain, χιλιάδες ταλαντούχοι προγραμματιστές blockchain και εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κρυπτογράφησης, η Ρωσία και η CIS είναι μία από τις πιο ενεργές και σημαντικές αγορές για τη βιομηχανία κρυπτογράφησης.

Υπάρχει ένας ατελείωτος αριθμός καναλιών Telegram όπου οι άνθρωποι συζητούν τις τελευταίες ειδήσεις και ευκαιρίες σε πλατφόρμες κρυπτογράφησης, έργα και μάρκες. Οι έμποροι και οι χρήστες αναζητούν ενεργά πληροφορίες που μπορούν να τους δώσουν ένα πλεονέκτημα σε αυτήν την ταχέως αναπτυσσόμενη και συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά.

Ενώ το OKEx έχει καλή φήμη στη ρωσική αγορά ως αξιόπιστη και επαγγελματική πλατφόρμα, βλέπω επίσης έντονο ανταγωνισμό από άλλους παγκόσμιους παίκτες κρυπτογράφησης. Πιστεύω ότι, με συνεχείς προσπάθειες, το OKEx μπορεί να ενισχύσει τη θέση του στη Ρωσία και να κερδίσει τις καρδιές μιας από τις πιο δραστήριες και έμπειρες κοινότητες στον χώρο κρυπτογράφησης.

Σε ποιες από τις βασικές πτυχές πρέπει να επικεντρωθούν οι ανταλλαγές προκειμένου να παραμείνουν σχετικές και να συνεχίσουν να αναπτύσσονται?

Νικήτα Ερμάκοφ: Πιστεύω ότι η βιομηχανία κρυπτογράφησης, από τη φύση της, είναι χωρίς σύνορα. Έτσι, οι ανταλλαγές πρέπει να δημιουργήσουν τοπικούς κόμβους, να υποστηρίξουν τοπικά έργα blockchain, να καλλιεργήσουν τοπικούς ηγέτες και κοινότητες εμπόρων σε κάθε χώρα.

Πιστεύω ότι η συνέχιση της προώθησης υπηρεσιών σε διεθνείς αγορές, η σύνδεση με πολλά υποσχόμενα έργα και η παροχή υπηρεσιών παγκόσμιας κλάσης στους πελάτες της είναι το κλειδί για οποιαδήποτε πλατφόρμα.

Αυτή η συνέντευξη έχει επεξεργαστεί για λόγους σαφήνειας.

Ακολουθήστε το OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map