Λίστες OKEx 6 κουπόνια DeFi, μετονομάζει το OKChain & Συνεχίζει το Jumpstart Mining

Η Εβδομαδιαία Ενημέρωση OKEx παρέχει μια επισκόπηση των προσφορών, των διαγωνισμών, των λιστών και των συζητήσεων που διοργανώνονται κάθε εβδομάδα.

Αυτή την εβδομάδα στο OKEx, ξεκινήσαμε το δεύτερο έργο εξόρυξης ρευστότητας OKEx Jumpstart, το Realio Network, και καταγράψαμε πάνω από 150 εκατομμύρια OKB συνολικής στοιχηματικής αξίας από την επιτυχή κυκλοφορία. Εν τω μεταξύ, το OKExChain είδε οκτώ νέες αναβαθμίσεις μετά τη μετονομασία του, ενώ το OKEx Earn πρόσθεσε προϊόντα Curve και YFII για τους χρήστες να κερδίσουν παθητικό εισόδημα.

Το οικοσύστημα DeFi μας καλωσόρισε επίσης έξι νέα κουπόνια αυτήν την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων των UNI, DHT, CNTM, WING, FRONT και WBTC, μαζί με διαρκή ανταλλαγή νομισμάτων για τα YFII και SUN.

Επιπλέον, εφαρμόσαμε μια άλλη βελτιστοποίηση εντολών διακοπής και βρίσκεται σε εξέλιξη ένα νέο κύμα διαγωνισμών και προσφορών DeFi. Τέλος, μην ξεχάσετε να δείτε το κανάλι μας στο YouTube για τη νέα σειρά OKExDeFiScoop και επανεξετάστε την τελευταία μας DeFi Talk με τα βασικά μέλη του YFII.

2η Jumpstart Mining – Realio Network (RIO)

Ξεκινήσαμε τη δεύτερη πρωτοβουλία Jumpstart Mining με το Realio Network (RIO), ένα δίκτυο κατανεμημένων καθολικών που έχει σχεδιαστεί για τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς σε αποκεντρωμένα οικοσυστήματα και άνοιξε με τιμή πώλησης 13,75x.

Οι κάτοχοι του OKB μπορούν πλέον να ποντάρουν το OKB τους για να εξορύξουν μάρκες RIO και να απολαύσουν στοίχημα χωρίς χρέωση χωρίς περίοδο κλειδώματος ή ελάχιστο ποντάρισμα. Μάθετε περισσότερα για το έργο RIO και ξεκινήστε να παίζετε τώρα.

Το OKChain μετονομάστηκε σε OKExChain

Το OKChain, το δημόσιο blockchain ανοιχτού κώδικα που αναπτύχθηκε από το OKEx, μετονομάστηκε επίσημα σε OKExChain. Εκτός από τις καινοτομίες σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο, της αλυσίδας διακυβέρνησης και των διακλαδικών μηχανισμών, το OKExChain έχει οκτώ βασικά χαρακτηριστικά, όπως φαίνεται παρακάτω.

Καμπύλη & YFII: Νέες προσθήκες στο OKEx Earn

Οι χρήστες μπορούν τώρα να εγγραφούν στο Curve και το YFII στο OKEx Earn, καταθέτοντας USDC, USDT, DAI ή TUSD για να κερδίσουν τόκους επιτοκίων και μπόνους.

Διακοπή βελτιστοποίησης προκαθορισμένης παραγγελίας για TP / SL


Εφαρμόσαμε μια νέα βελτιστοποίηση εντολών διακοπής στο OKEx, επιτρέποντας στους χρήστες να προκαθορίσουν τις συνθήκες στάσης-απώλειας ή / και κέρδους καθώς ανοίγουν μια νέα θέση. Μάθετε πώς λειτουργούν οι εντολές διακοπής.

Προσφορές

Καρναβάλι OKEx DeFi

Μια σειρά διαγωνισμών DeFi έρχονται αποκλειστικά στο δικό μας επίσημη ομάδα Telegram. Στη Σεζόν 1, οι συμμετέχοντες μοιράζονται ένα χρηματικό έπαθλο 3.000 $ καθώς μαθαίνουν για το DeFi, ενώ η Σεζόν 2 περιλαμβάνει μια πρόκληση κατάθεσης και συναλλαγών για ένα κοινό χρηματικό έπαθλο 25.000 $. Εγγραφείτε στους διαγωνισμούς και μάθετε περισσότερα.

Εορτασμός OKEx στα μέσα του φθινοπώρου

Ξεκινάμε τον OKEx Mid-Autumn Celebration για να μοιραστούμε περισσότερα από 40.000 USDT σε OKB, TRX, HDAO, BTM και BTT. Αρκετές εκδηλώσεις συναλλαγών θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς και η πρώτη, με το TRON (TRX), βρίσκεται σε εξέλιξη. Εγγραφείτε στην εκδήλωση TRON και μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα και τις λεπτομέρειες της προσφοράς.

Εκδήλωση συναλλαγών Uniswap

Απλώς καταθέστε ή ανταλλάξτε το UNI για να συμμετάσχετε στον εορτασμό καταχώρισης του Πρωτοκόλλου Uniswap και να μοιραστείτε ένα χρηματικό έπαθλο 100.000 USD.

OKEx TGIF: Δόξα τω Θεώ!

Ψηφίστε το διακριτικό που πιστεύετε ότι μπορεί να ξεπεράσει τους άλλους μεταξύ 19 και 20 Σεπτεμβρίου και μοιραστείτε ένα χρηματικό έπαθλο έως και 100 $. Γίνετε μέλος αυτής της εκδήλωσης στο.

Ινδικό Καρναβάλι DeFi: P2P DeFi Raffle Draw (Γύρος 2)

Λάβετε μέρος στην προσφορά P2P DeFi Raffle Draw για να μοιραστείτε ένα έπαθλο αξίας 355.000 ινδικές ρουπίες – INR σε USDT πριν από τις 20 Σεπτεμβρίου. Ολοκληρώστε μια συναλλαγή P2P σήμερα και συμπληρώστε τη φόρμα εδώ να συμμετάσχουν.

Νέες καταχωρήσεις αυτήν την εβδομάδα

Η OKEx παρουσίασε έξι νέα κουπόνια DeFi αυτήν την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων των UNI, DHT, CNTM, WING, FRONT και WBTC, μαζί με διαρκή ανταλλαγή νομισμάτων για τα YFII και SUN.

Uniswap (UNI)

Έχουμε αναφέρει τις συναλλαγές spot Uniswap μαζί με τις συναλλαγές περιθωρίου UNI, τις αποταμιεύσεις, τη διαρκή ανταλλαγή με περιθώριο USDT και τη διαρκή ανταλλαγή περιθωρίων νομισμάτων στο OKEx. Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαπραγμάτευση UNI με μηδενικά τέλη συναλλαγών και έως 75x μόχλευση.

dHedge (DHT)

Μια μοναδική τοποθεσία για τη διαχείριση επενδυτικών δραστηριοτήτων στο Ethereum blockchain, το dHedge είναι το σημείο όπου μπορείτε να αξιοποιήσετε το κεφάλαιό σας χρησιμοποιώντας διαφορετικές στρατηγικές με βάση τα αρχεία απόδοσης. Δείτε τις λεπτομέρειες της λίστας και ξεκινήστε τις συναλλαγές.

Εγγραφείτε στην προσφορά κατάθεσης έως τις 10:00 π.μ. UTC στις 21 Σεπτεμβρίου για να κερδίσετε 20 $ DHT και μοιραστείτε ένα χρηματικό έπαθλο 10.000 $ DHT.

Κονέκτομα (CNTM)

Το Connectome είναι μια πλατφόρμα ρομπότ-συμβούλων που βασίζεται σε AI και σας επιτρέπει να αξιολογείτε αποκεντρωμένα χρηματοοικονομικά παράγωγα και εξόρυξη ρευστότητας και διαθέτει ένα κλικ robo-advisor και έξυπνη εξυπηρέτηση πελατών. Μάθετε περισσότερα για την καταχώριση.

Πτέρυγα (Πτέρυγα)

Η Wing έχει σχεδιάσει και χτίζει μια πλατφόρμα DeFi αφιερωμένη στην αγορά δανεισμού ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, υποστηρίζοντας αλληλεπιδράσεις μεταξύ αλυσίδων μεταξύ διαφόρων προϊόντων DeFi. Το μοντέλο αποκεντρωμένης διακυβέρνησης της Wing και ο μηχανισμός ελέγχου κινδύνων σκοπεύουν να προωθήσουν μια αμοιβαία επωφελής σχέση μεταξύ δανειολήπτη, πιστωτών και εγγυητών. Δείτε τις λεπτομέρειες της λίστας και ξεκινήστε τις συναλλαγές.

Σύνορα (ΕΜΠΡΟΣ)

Το Frontier είναι ένα στρώμα συσσωμάτωσης αλυσίδας-αγνωστικού DeFi. Η βασική αποστολή της Frontier είναι να φέρει τα βασικά κομμάτια του DeFi σε χρήστες σε όποιες πλατφόρμες προτιμούν. Μέχρι σήμερα, το Frontier έχει προσθέσει υποστήριξη για το DeFi σε Ethereum, BandChain, Kava και Harmony. Με τις εφαρμογές Frontier, οι χρήστες μπορούν να συμμετάσχουν στην παρακολούθηση και διαχείριση πρωτοκόλλου, στοίχημα, ανταλλαγή στοιχείων με τις καλύτερες τιμές, παροχή ρευστότητας, δημιουργία και παρακολούθηση CDP και πολλά άλλα. Μάθετε για την καταχώριση και ξεκινήστε τις συναλλαγές.

Τυλιγμένο Bitcoin (WBTC)

Το WBTC προσφέρει μεγαλύτερη ρευστότητα στο οικοσύστημα Ethereum, συμπεριλαμβανομένων αποκεντρωμένων ανταλλαγών (DEX) και χρηματοοικονομικών εφαρμογών. Το WBTC καθιστά δυνατή τη χρήση Bitcoin για συναλλαγές με διακριτικά, τυποποιώντας το Bitcoin στη μορφή ERC-20 και δημιουργώντας έξυπνα συμβόλαια. Προβολή λεπτομερειών καταχώρησης και ξεκινήστε τις συναλλαγές.

YFII & SUN Perpetuals με περιθώριο κέρματος

Οι διαρκείς ανταλλαγές με περιθώριο νομισμάτων για τα YFII και SUN είναι ζωντανές από τις 11:00 π.μ. UTC στις 17 Σεπτεμβρίου και οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν την ανταλλαγή τους με μόχλευση έως και 75x. Δείτε τις λεπτομέρειες της καταχώρισης.

OKEx στις εκδηλώσεις

Προηγούμενο συμβάν: Σειρά OKExDeFiScoop

Η νέα σειρά #OKExDeFiScoop στο YouTube έχει σχεδιαστεί για να γίνει ο προορισμός για όλα τα πράγματα #DeFi.

Στο επεισόδιο πρώτο, προσκαλέσαμε τον Evan Kereiakes, τον Ασιατικό Οικοσύστημα Growth Lead στα Celo Labs, να εξηγήσει τα θεμέλια της πλατφόρμας Celo, την προσέγγισή της για κινητά και την παγκόσμια συμμαχία της με περισσότερους από 100 συνεργάτες που εργάζονται με την κοινή αποστολή επίτευξης οικονομικών συμπερίληψη. Εγγραφείτε στο Κανάλι YouTube και δείτε το πλήρες επεισόδιο.

Στο δεύτερο επεισόδιο, έχουμε τον Nick Martitsch, Συνεργάτη Ανάπτυξης Επιχειρήσεων στην Compound Finance, μιλώντας για το τρέχον οικοσύστημα της εταιρείας, συναρπαστικά πράγματα στο Compound και το OKEx και πώς το έργο καταρρίπτει εμπόδια στην υιοθέτηση. Δείτε το πλήρες επεισόδιο.

OKEx DeFi Roundtable 9: YFII

Στο OKEx DeFi Roundtable 9, με τίτλο "Επανάσταση IYO: Το καινοτόμο αγρόκτημα DeFi Farm," ο διευθύνων σύμβουλός μας, Τζέι Χάο, μίλησε με τα βασικά μέλη της κοινότητας YFII συζητώντας θέματα όπως ελέγχους ασφαλείας στο DeFi και DeFi στην Κίνα.

Εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι YouTube για αυτό και άλλα επεισόδια από τη σειρά στρογγυλής τράπεζας OKExDeFi.

Επερχόμενη εκδήλωση: OKExDeFi AMA Series με Bounce Token (BOT)

Στις 22 Σεπτεμβρίου, θα μιλήσουμε με τον Chandler Song, συνιδρυτή του Bounce Token επίσημο κανάλι Telegram. Ελάτε μαζί μας από τις 6:00 π.μ. UTC για τη ζωντανή συζήτηση σχετικά με αυτό το DAO για Οικονομικές Δημοπρασίες και Διακανονισμούς.

Ακολουθήστε το OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map