Εβδομαδιαία ενημέρωση OKEx: 23-29 Νοεμβρίου

Η OKEx λανσάρει σύντομα τα συμβόλαια EOS / USDT

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η διαπραγμάτευση μελλοντικής εκπλήρωσης EOS / USDT θα ξεκινήσει επίσημα στις 06:00 2 Δεκεμβρίου 2019 (UTC).

Λεπτομέριες:Η OKEx Παρουσιάζει EOS / USDT FuturesDear αξιότιμοι πελάτες, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η προθεσμιακή διαπραγμάτευση EOS / USDT θα ξεκινήσει επίσημα στο… okexsupport.zendesk.com

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι συναλλαγές μελλοντικής εκπλήρωσης ETH / USDT είναι πλέον διαθέσιμες.

Λεπτομέριες:Η OKEx λανσάρει ETH / USDT FuturesDear αξιότιμοι πελάτες, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η προθεσμιακή διαπραγμάτευση ETH / USDT θα ξεκινήσει επίσημα στο… okexsupport.zendesk.com

Τα συμβόλαια με περιθώριο USDT έφτασαν σε υψηλό ημερήσιο όγκο

Νέο υψηλό όλων των εποχών! Ο όγκος συναλλαγών για USDT-Margined Futures έφτασε τα 10.000+ BTC από την κυκλοφορία μας πριν από 2 εβδομάδες, συνολικά 70.000+ BTC μέχρι στιγμής.

Ανταλλάξτε τα «ευκολότερα συμβόλαια μελλοντικών συμβολαίων» τώρα: bitcoin futures, btc futures, OKEX futures | OKEX.com -Βρείτε την πιο πρόσφατη τιμή futures bitcoin, διάγραμμα τιμών futures bitcoin στο OKEX.COM και πραγματοποιήστε συναλλαγές futures btc αμέσως… www.okex.com

Αποκλειστικό Black Friday Airdrop για καναδούς χρήστες

Το OKEx και το VirgoCX συνεργάζονται για να γιορτάσουν τη Μαύρη Παρασκευή για τους Καναδάς χρήστες!

Λεπτομέριες:

Το V3 Open API υποστηρίζει Διαρκή ανταλλαγή ανταλλαγών με περιθώριο USDT


Θα ξεκινήσουμε σύντομα την υπηρεσία διαρκούς ανταλλαγής ανταλλαγών με περιθώριο USDT. Για την υποστήριξη της προσομοίωσης και της ζωντανής διαπραγμάτευσης, κυκλοφόρησε το αναβαθμισμένο API συνεχούς ανταλλαγής ανταλλαγών 07:00 25 Νοεμβρίου 2019 (UTC). Η τεκμηρίωση API ενημερώνεται επίσης αντίστοιχα. Θα ενημερώσουμε την ώρα έναρξης της προσομοίωσης και των ζωντανών συναλλαγών σε μια περαιτέρω ανακοίνωση.

Εκδηλώσεις:

OKEx Cryptour Ουκρανία 2019 – Vinnytsia (27 Νοεμβρίου)

Τι υπέροχη βραδιά στη Vinnytsia χθες το βράδυ! Κοινοποίηση γνώσεων σχετικά με τις συναλλαγές κρυπτογράφησης & τις νεότερες καινοτομίες στην τεχνολογία blockchain, συναντήσαμε νέους & παλιοί φίλοι στη συνάντηση OKEx Talks.

OKExTalks – Αγία Πετρούπολη (22 Νοεμβρίου)

Ευχαριστώ όλους όσους παρακολούθησαν τις συνομιλίες μας στην Αγία Πετρούπολη. Χάρη σε όλους τους ομιλητές μας! Ακολουθήστε τον όμιλο Russia TG για να μείνετε συντονισμένοι σε μελλοντικές ανακοινώσεις:

http://t.me/okexofficial_ru

Επίσημη αίθουσα συναλλαγών OKEx

Ο επικεφαλής της αγοράς αναλυτής Cyrus παρουσίασε την έρευνα αγοράς και τις τάσεις εβδομαδιαίως στην ομάδα τηλεγραφημάτων OKEx Trading Room! Μοιράστηκε την τελευταία ενημέρωση του συναισθήματος της αγοράς σχετικά με την ανάκαμψη του BTC και το altcoin που θα επενδύσει. Θα είναι εκεί για να μοιραστεί πληροφορίες σχετικά με την έρευνά του σχετικά με τις τάσεις της αγοράς και να απαντήσει στις ερωτήσεις σας την επόμενη εβδομάδα!

Γίνετε μέλος της επίσημης αίθουσας συναλλαγών μας εδώ:

Επερχόμενα γεγονότα:

Ομιλίες OKEx 2019 – Ναϊρόμπι

Τελευταία ευκαιρία να εγγραφείτε στο OKExTalks στο Ναϊρόμπι στις 30 Νοεμβρίου! Εάν ξεκινάτε το ταξίδι σας σε συναλλαγές κρυπτογράφησης, αυτό είναι το γεγονός για εσάς! Θα σας καθοδηγήσουμε μέσω διαπραγμάτευσης περιθωρίου, ανάλυσης τάσεων & ψυχολογία συναλλαγών.

RSVP:OKEx Talks 2019 – NairobiEventbrite – Η OKEx παρουσιάζει OKEx Talks 2019 – Ναϊρόμπι – Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 στο Marble Arch Hotel, Ναϊρόμπι… www.eventbrite.com

OKEx Cryptour Ουκρανία 2019 – Κίεβο

Ο διευθυντής των χρηματοοικονομικών αγορών Lennix Lai θα έρθει μαζί μας στο Κίεβο, την τελευταία στάση στο Cryptour Ukraine στις 5 Δεκεμβρίου! Ως ειδικός προσκεκλημένος, θα ηγηθεί της συζήτησης με θέμα «Πώς μια αποκεντρωμένη οικονομία θα ωθήσει τις ευκαιρίες ανάπτυξης».

RSVP:OKEx Cryptour Ουκρανία 2019 – KyivEventbrite – Η OKEx παρουσιάζει το OKEx Cryptour Ukraine 2019 – Κίεβο – Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 στο Επιχειρηματικό Κέντρο Leonardo… www.eventbrite.com

OKEx Crypto Networking Drinks στο Άμστερνταμ

Για να γιορτάσουμε την καταπληκτική κοινότητα που έχουμε δημιουργήσει στην Ολλανδία, θα φιλοξενήσουμε ένα Crypto Networking Drinks. Προσκαλώντας φίλους νέους και παλιούς, εγγραφείτε μαζί μας για να γιορτάσουμε την εορταστική σεζόν και να ανεβάσουμε ένα ποτήρι στο έτος που είχαμε, τις γνώσεις που μοιραστήκαμε και τις νέες συνδέσεις που έγιναν.

RSVP:OKEx Crypto Networking Drinks στο AmsterdamEventbrite – Το OKEx παρουσιάζει OKEx Crypto Networking Drinks στο Άμστερνταμ – Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 στο Cut Throat Barber &… Www.eventbrite.com

Ομιλίες OKEx – Calabar

Ετοιμαστείτε Calabar! Το OKEx Talks θα σας έρθει στις 7 Δεκεμβρίου, φέρνοντας κορυφαίους ηγέτες στο χώρο της κρυπτογράφησης. Συζητάμε το «Tokenization» & Ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, λοιπόν & εγγραφείτε στην κοινότητα!

RSVP:OKEx Talks 2019 – CalabarEventbrite – Το OKEx παρουσιάζει OKEx Talks 2019 – Calabar – Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 στο Hotel 45, Calabar, CR. Εύρεση συμβάντος… t.co

OKEx Ομιλίες 2019 – Ρότερνταμ

Καλωσορίζοντας τον πρώτο μας ομιλητή Mick De Graaf για συμμετοχή στις συνομιλίες OKEx στο Ρότερνταμ στις 10 Δεκεμβρίου. Ο Mick είναι ένας ταλαντούχος προγραμματιστής Smart Contracts στο DexWallet και θα διδάξει σε όλους τις βασικές αρχές του DeFi.

RSVP:ΟΚΕξ Ομιλίες 2019 – Ρότερνταμ: Making Sense of DeFiEventbrite – Το OKEx παρουσιάζει ΟΚΕξ Ομιλίες 2019 – Ρότερνταμ: Making Sense of DeFi – Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 στο CIC… www.eventbrite.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map