Αλλαγή του κόσμου: Μια νέα γενιά στη συναίνεση DeFi – Στρογγυλή τράπεζα OKExDeFi

Στο OKEx, κοιτάμε συνεχώς το μέλλον – και πιστεύουμε ότι αυτό σημαίνει αποκεντρωμένη χρηματοδότηση. 

Για να διαδώσει το μήνυμα, ο Διευθύνων Σύμβουλός μας, Τζέι Χάο, πραγματοποιεί μια νέα εικονική σειρά συζητήσεων στρογγυλής τραπέζης #OKExDeFi με ηγέτες διαφόρων βιομηχανιών για να συζητήσουν την πρόοδο, τις γνώσεις και τα μελλοντικά τους σχέδια DeFi.

Σε αυτήν τη στρογγυλή τράπεζα, ο Jay παίρνει συνέντευξη από τον Γκόρντον Γκάο, τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο του WaykiChain. Η Gao είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό και τις στρατηγικές αποφάσεις του επιχειρηματικού μοντέλου της WaykiChain.

Εδώ είναι τα βασικά σημεία της στρογγυλής τραπέζης.

Jay Hao: Το WGRT, ένα από τα πρόσφατα έργα IEO στο OKEx Jumpstart, είναι το σύμβολο διακυβέρνησης και ιδίων κεφαλαίων της αποκεντρωμένης πλατφόρμας δανειοληψίας WaykiChain. Όλοι το θεωρούν σημαντικό μέρος του αποκεντρωμένου οικονομικού συστήματος, οπότε θα ήταν υπέροχο να το μάθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες. Μπορείτε να εισαγάγετε εν συντομία το ρόλο του σε ολόκληρο το οικοσύστημα WaykiChain?

Γκόρντον Γκάο: Το WGRT έχει τέσσερα γράμματα. Υποστηρίζουν τα δικαιώματα και τους θησαυρούς της WaykiChain. 

Όπως υποδηλώνει το όνομα, οι κάτοχοι WGRT πρέπει να παρακολουθούν ολόκληρο το σύστημα δανεισμού με εξασφάλιση και έχουν την υποχρέωση να κυβερνούν το σύστημα. Έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν πρόταση ή να ψηφίσουν για να τροποποιήσουν ορισμένες από τις παραμέτρους του συστήματος – όπως το επιτόκιο, το ποσοστό εκκαθάρισης κ.λπ. – και μοιράζονται το όφελος ολόκληρου του συστήματος. Είναι ακριβώς όπως οι μέτοχοι. Έτσι, όλο το ενδιαφέρον που λαμβάνεται από το σύστημα και μέρος των τελών ποινής θα χρησιμοποιηθεί για την ανακύκλωση του WGRT στη δευτερογενή αγορά. Δηλαδή, οι κάτοχοι WGRT θα μοιραστούν τα κέρδη που προκύπτουν από την ευημερία του οικοσυστήματος. Αυτός είναι ο ρόλος που παίζει το WGRT.

Jay Hao: Ως ένα από τα πρώτα έργα DeFi στην Κίνα, έχετε παρατηρήσει τυχόν διαφορές μεταξύ των υποστηρικτών της DeFi στην Κίνα και άλλων περιοχών?

Gordon Gao: Ναι, υπάρχουν κάποιες διαφορές. 

Για ορισμένες άλλες περιοχές, ειδικά στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενδιαφέρονται περισσότερο για προϊόντα που αποφέρουν αποδόσεις επειδή, στις χώρες τους, το επιτόκιο στον λογαριασμό ταμιευτηρίου τους είναι σχεδόν μηδέν ή ακόμη και αρνητικό. Στην Κίνα, οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για τις επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η DeFi επειδή η Κίνα έχει μια πολύ αυστηρή πολιτική για το ξένο νόμισμα και τα ξένα περιουσιακά στοιχεία – έτσι, οι άνθρωποι έχουν περιορισμένη ευκαιρία να επενδύσουν σε παγκόσμια περιουσιακά στοιχεία. Γι ‘αυτό το πιστεύω "συνθετικό περιουσιακό στοιχείο" θα είναι λέξη-κλειδί τους επόμενους μήνες στον κόσμο του DeFi στην Κίνα.

Jay Hao: Τι ελπίζετε ότι θα κάνουν οι κεντρικοί παίκτες όπως το OKEx για να διευκολύνουν το χώρο του DeFi?

Gordon Gao: Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά που μπορούν να κάνουν οι ανταλλαγές, όπως το OKEx, για να βοηθήσουν με το DeFi, σωστά? 

Πρώτα απ ‘όλα, νομίζω ότι το OKEx μπορεί να σπάσει την κεντρική γέφυρα για να συνδέσει διαφορετικά δημόσια μπλοκ ενεργώντας ως διασταυρούμενη γέφυρα. Επειδή το OKEx έχει πολύ καλή αξιοπιστία. Έτσι, εμπιστευόμαστε το OKEx γιατί δεν θα κάνει κάτι κακό. Είναι μια μάρκα εδώ και χρόνια, έτσι; Και διαχειρίζεται πολλά περιουσιακά στοιχεία των χρηστών. Οι άνθρωποι μπορούν να εμπιστευτούν αυτήν τη γέφυρα για να λειτουργήσουν ως μια γέφυρα μεταξύ αλυσίδων μεταξύ διαφορετικών δημόσιων μπλοκ. Αυτό πιστεύω ότι μπορεί να κάνει το OKEx.

Επίσης, το OKEx μπορεί να φέρει περισσότερους χρήστες στον αποκεντρωμένο κόσμο. Για το OKEx, πιστεύω ότι τα προϊόντα του OKEx είναι φιλικά προς το χρήστη, ειδικά για ορισμένους νέους χρήστες κρυπτογράφησης. Ίσως το πρώτο τους βήμα στην κρυπτογράφηση είναι με το OKEx, ένα κεντρικό χρηματιστήριο. Στη συνέχεια, το OKEx μπορεί να είναι το προσκήνιο των διαφόρων προϊόντων DeFi και να βοηθήσει τον αποκεντρωμένο κόσμο να αποκτήσει περισσότερους χρήστες.


Αυτές είναι μερικές από τις σκέψεις μου.

Jay Hao: Προτείνετε μια λέξη για να περιγράψετε το μέλλον του DeFi – και γιατί?

Gordon Gao: Για τον Defi, νομίζω ότι έχει ένα λαμπρό μέλλον. Θα χρησιμοποιούσα τη λέξη "ΛΑΜΠΡΌΣ" γιατί το DeFi είναι το νέο επιχειρηματικό μοντέλο, σωστά; Εάν αξιολογήσουμε το επιχειρηματικό μοντέλο, μπορούμε πραγματικά να εξετάσουμε τρία πράγματα. Έχουμε τρεις ερωτήσεις. Το πρώτο είναι αν αυτό είναι το επιχειρηματικό μοντέλο που μπορεί να δημιουργήσει αξία για την κοινωνία. Το δεύτερο ερώτημα είναι εάν αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο μπορεί να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα. Το τρίτο ερώτημα είναι εάν αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο μπορεί να μειώσει το κόστος. Ρωτήστε τους ανθρώπους αυτές τις τρεις ερωτήσεις όταν εξετάζετε τη βιομηχανία. 

Για το DeFi, είναι χρηματοδότηση. Τα ίδια τα οικονομικά δεν δημιουργούν καμία αξία για την κοινωνία, οπότε η απάντηση στα πρώτα ερωτήματα είναι όχι.

Ας δούμε τη δεύτερη ερώτηση – εάν μπορεί να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα. Ναι ακριβώς. Στην παραδοσιακή χρηματοδότηση, υποφέρουμε από αυτό. Οι διακανονισμοί και οι εκκαθαρίσεις πηγαίνουν πολύ αργά εάν κάνετε διασυνοριακές μεταφορές. Χρειαζόμαστε δύο ή τρεις ημέρες! Στον κόσμο του DeFi, όταν κάνετε συναλλαγές ή συναλλαγές, είναι πολύ γρήγορο. Έχετε τη συναλλαγή και τον διακανονισμό σε δευτερόλεπτα. Έτσι, μπορεί να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα των χρηματοοικονομικών δραστηριοτήτων.

Το τρίτο είναι ότι μπορείτε να μειώσετε το κόστος χρησιμοποιώντας το DeFi. Ξεχάστε το τέλος φυσικού αερίου στο Ethereum και ελάτε στο WaykiChain. Το κόστος συναλλαγής είναι πολύ χαμηλό και οι άνθρωποι δεν χρειάζονται πολλούς μεσάζοντες για να πραγματοποιήσουν τη συναλλαγή. Αυτό που θέλουν είναι απλά να πληρώσουν το τέλος συναλλαγής και το τέλος φυσικού αερίου, και όλα θα γίνουν. Αυτό είναι το καθήκον του DeFi. Κοιτάζοντας το DeFi, μπορεί να μειώσει το κόστος και να βελτιώσει την αποδοτικότητα.

Έτσι, αν χρησιμοποιούσα μια λέξη για να περιγράψω το μέλλον του DeFi, νομίζω ότι θα ήταν «λαμπερό».

Αυτή η συνέντευξη έχει επεξεργαστεί και συμπυκνωθεί για λόγους σαφήνειας.

Εγγραφείτε στα κανάλια μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το blockchain, το cryptocurrency & DeFi:

Jay Hao, Διευθύνων Σύμβουλος της OKEx 

Επίσημο OKEx

Πίστωση στον επισκέπτη μας στρογγυλής τραπέζης #OKExDeFi:

Γκόρντον Γκάο, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος @WaykiChain

https://twitter.com/gordongao11

https://www.linkedin.com/in/gordonhanggao/

WaykiChain

https://twitter.com/wayki_chain

https://www.linkedin.com/company/waykichain

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map