Κερδίζοντας παθητικό εισόδημα Crypto στο OKEx: Αποταμιεύσεις, στοιχήματα ή δάνειο C2C

Το να καταλάβετε πόσα χρήματα χρειάζεστε για να εξοικονομήσετε χρήματα και πώς να αναπτύξετε τα δικά σας περιουσιακά στοιχεία θα ήταν δύσκολο. Είτε είστε νέοι στην τεχνολογία blockchain, μεταβαίνοντας από τη συμβατική τραπεζική είτε προσπαθείτε να βγείτε από την κρυπτοφοβία εν μέσω της παγκόσμιας θλίψης, εδώ είναι ένας οδηγός γρήγορης εκκίνησης που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς να αυξήσετε το παθητικό εισόδημα στο OKEx.

Τρόποι απόκτησης παθητικού εισοδήματος στο OKEx

Οικονομία είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να συσσωρεύσετε πλούτο, είτε στην παραδοσιακή τραπεζική είτε στον χώρο της κρυπτογράφησης. Εδώ στο OKEx, μπορείτε απλά να καταθέσετε τα εφεδρικά κρυπτονομίσματά σας στο Πορτοφόλι σας για να κερδίσετε επιπλέον, ακόμη και χωρίς συναλλαγές ή όταν η αγορά πέσει. Με την υπηρεσία αποταμίευσης προστιθέμενης αξίας, ο τόκος θα συγκεντρώνεται κάθε μέρα από τη δεύτερη ημέρα κατάθεσης, οπότε μπορείτε απλά να καθίσετε και να περιμένετε να φτάσει το κέρδος στην τσέπη σας. Προς το παρόν, υποστηρίζουμε συνολικά 32 περιουσιακά στοιχεία για διαπραγμάτευση περιθωρίου στο Ταμιευτήριο, χωρίς ελάχιστη απαίτηση κατάθεσης και είναι πολύ ευέλικτο για αναλήψεις.

Ίσως έχετε ακούσει ποντάρισμα ως ουσιαστικά η ευκολότερη και μία από τις ασφαλέστερες επιλογές για την απόκτηση επιπλέον εισοδήματος, όπου οι χρήστες ενθαρρύνονται να κρατήσουν κέρματα μακροπρόθεσμα για ανταμοιβές υψηλότερης απόδοσης όταν λήξει η περίοδος πονταρίσματος. Για να στοιχηματίσετε στο OKEx Pool, απλώς επιλέξτε μια περίοδο πονταρίσματος, ελέγξτε την εκτιμώμενη απόδοση απόδοσης πριν εγγραφείτε στην υπηρεσία και τοποθετήστε τα κέρματα στον λογαριασμό σας Mining / Staking. Στη συνέχεια, θα λαμβάνετε κανονικές αποδόσεις σε αντίστοιχα στοιχημένα στοιχεία. Ή μπορείτε να εγγραφείτε στο νέο Προθεσμιακή κατάθεση υπηρεσία σε κέρματα πονταρίσματος που κυμαίνονται από ένα μήνα έως τρεις μήνες με διαφορετικές αποδόσεις στα αντίστοιχα στοιχημένα περιουσιακά στοιχεία. Γνωρίζατε ότι συμμετέχοντας στο στοίχημα, συμμετέχετε επίσης στους μηχανισμούς συναίνεσης του υπερκαναστηρίου μας και θα ανταμειφθείτε για τη συμμετοχή του λογαριασμού σας για την παροχή συναίνεσης, την ψηφοφορία για αλλαγές και την επικύρωση συναλλαγών στην αλυσίδα?

Μπορείτε επίσης να δανείσετε το crypto σας στο OKEx για να κερδίσετε παθητικό εισόδημα. Τα τελευταία μας Δάνειο C2C είναι μια ανοιχτή αγορά όπου οι δανειολήπτες και οι επενδυτές μπορούν είτε να λάβουν είτε να δώσουν δάνεια με ιδανικά επιτόκια, περίοδο δανείου, παράλληλα με επαρκή βαθμό διαφάνειας και ασφάλειας. Αυτήν τη στιγμή, δεχόμαστε το Bitcoin (BTC) ως ασφάλεια και το Tether (USDT) ως νόμισμα δανείου (περισσότερα περιουσιακά στοιχεία θα υποστηρίζονται στο μέλλον). Αυτό σημαίνει ότι οι δανειολήπτες μπορούν να αποκωδικοποιήσουν το BTC τους και να πάρουν το USDT για να υποστηρίξουν τις εμπορικές τους στρατηγικές και τις οικονομικές τους ανάγκες, ενώ οι επενδυτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το USDT τους για να κερδίσουν παθητικό εισόδημα με καλά επιτόκια.

Λοιπόν, τι πρέπει να επιλέξω?

Εάν θέλετε να επιλέξετε ένα πιο παραδοσιακό πακέτο αποταμίευσης, προχωρήστε Οικονομίες – το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταθέσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία στο Πορτοφόλι και μπορείτε να τα αποσύρετε όποτε χρειαστείτε. Ωστόσο, το ποσό των τόκων που κερδίζετε θα ποικίλει προφανώς ανάλογα με τον αριθμό των κερμάτων που έχετε.

Ποντάρισμα είναι σίγουρα μια άλλη ασφαλής επιλογή για την αύξηση του παθητικού σας εισοδήματος – όσο περισσότερο ποντάρετε, τόσο περισσότερο κάνετε, σωστά; Θεωρητικά, είναι ένα αξιόπιστο μέσο για να λαμβάνετε περιοδικές πληρωμές χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύετε χρόνο για να καλύψετε την αγορά των στοιχημάτων σας, θα μπορούσατε να αφιερώσετε και τον ελεύθερο χρόνο σε άλλες επενδύσεις. Παρόλο που προσφέρετε υψηλότερη απόδοση από την Εξοικονόμηση, ίσως να θέλετε να ελέγξετε τις ROI στα στοιχήματα που έχετε στοιχηματίσετε προτού δεσμεύσετε να αποφασίσετε αν αξίζει τον κόπο σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους εμπόρους swing, καθώς τα περιουσιακά σας στοιχεία θα κλειδωθούν και δεν θα μπορούν να αποσυρθούν έως ότου λήξει η περίοδος πονταρίσματος (εάν επιλέξατε πονταρίσματα ορισμένου χρόνου).

Για Δάνειο C2C, δείχνετε την αγάπη σας να ακολουθείτε εμπόρους κρυπτογράφησης μεγιστοποιώντας τη χρήση των διαθέσιμων πόρων κρυπτογράφησης. Για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος πτώσης της αξίας ασφάλειας (δηλαδή η τιμή BTC εδώ), η πλατφόρμα Δανείων C2C έχει ήδη δημιουργήσει επίπεδο προειδοποίησης και επίπεδο εκκαθάρισης για διαφορετική αναλογία δανείου προς αξία, ώστε να μπορείτε να δανείζετε τα ανταλλακτικά νομίσματά σας χωρίς προβλήματα. Εάν η αξία της εξασφάλισης πέσει κάτω από το επίπεδο εκκαθάρισης και ο δανειολήπτης εξακολουθεί να μην αυξάνει το ποσό της εξασφάλισης, το σύστημα θα κλείσει τη θέση για την αποπληρωμή του κύριου, του τόκου και του εκπρόθεσμου επιτοκίου, που σημαίνει ότι θα μπορείτε να εισπράξετε ο κύριος σας, ανεξάρτητα από την πτώση της αξίας ασφάλειας.

συμπέρασμα

Όποιος τρόπος και αν θέλετε να εξοικονομήσετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι διαθέτουμε ένα εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης κινδύνων για να διατηρήσετε ασφαλή τα περιουσιακά σας στοιχεία που κερδίζετε. Αυξήστε το παθητικό σας εισόδημα σήμερα στο OKEx!


Ακολουθήστε το OKEx στο:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_Αγγλικά

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map