AMA Recap: Συνεργασία MakerDAO & DSR στο OKEx Pool

Την περασμένη εβδομάδα, ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι που συναντήσαμε με τον Chao Pan, τον επικεφαλής της Κίνας στο MakerDAO, σε μια συνεδρία Ask-Me-Anything για να συζητήσουμε συνεργασία οικοσυστήματος μεταξύ OKEx και MakerDAO, και το αποκλειστική τιμή εξοικονόμησης DAI (DSR) στο OKEx Pool στις 14 Φεβρουαρίου 2020.

Το MakerDAO είναι το πρώτο αποκεντρωμένο stablecoin στον κόσμο στο Ethereum blockchain. Αφού έρθουν σε επαφή με το OKEx, οι χρήστες μπορούν να καταθέσουν απευθείας το DAI και να το ποντάρουν στο DSR για να κερδίσουν το ποσοστό εξοικονόμησης 9,5%, καθώς και μια επιπλέον επιβράβευση από εμάς.

Αυτό το AMA χωρίζεται σε δύο μέρη, όπου ο Chao κλήθηκε να μοιραστεί τη συνεργασία του MarkerDAO μαζί μας, ακολουθούμενο από το live Q&Α στην ομάδα μας.

。。。。。

Ενότητα 1 – Ερωτήσεις Twitter:

1. Εξηγήστε τη σχέση μεταξύ Okex και MakerDAO; Πώς το MakerDAO θα βοηθήσει το okex να αναπτύξει το OKChain & #OKExDEX?

Το OKEx είναι ο πρώτος συνεργάτης μας και είναι η πρώτη μεγάλη πλατφόρμα που ενσωματώνει την τιμή εξοικονόμησης Dai του Maker. Είναι μια πρωτοποριακή συνεργασία μεταξύ DeFi και παραδοσιακών ανταλλαγών. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε σταθερότητα και απόδοση του Dai στους χρήστες OK και να βοηθήσουμε το OKEx να αξιοποιήσει τον αποκεντρωμένο κόσμο.

BTW, συγχαρητήρια για την επιτυχημένη lanuch του OKChain testnet!

2. Ποια οφέλη πιστεύετε ότι η συνεργασία μεταξύ μιας καινοτόμου ομάδας εξόρυξης που βασίζεται στην κορυφαία ανταλλαγή ψηφιακών στοιχείων @OKEx στον κόσμο και ένα Stable Token όπως το Dai και μια αποκλειστική τιμή DSR στο OKExPool φέρνει στο οικοσύστημα?

Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ένα στοίχημα στοιχήματος επιβραβεύει τους χρήστες περισσότερα διακριτικά όταν το κλειδώνουν για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ωστόσο, η αξία των υποκείμενων περιουσιακών στοιχείων κυμαίνεται συχνά.

Η Dai με DSR έχει τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους. Η τιμή του Dai είναι σταθερή καθώς το δολάριο και η απόδοση του Dai (DSR) υποστηρίζεται πλήρως από την αμοιβή που κερδίζεται στο σύστημα, επομένως, χωρίς κίνδυνο.

3. Με την εφαρμογή του Dai Savings Rate (DSR), ποια είναι τα οφέλη και οι ευκαιρίες των χρηστών του Okex; Γιατί το MakerDAO επέλεξε το Okex ως κορυφαίο συνεργάτη?

Οι χρήστες του OKEx μπορούν να κλειδώσουν και να αποσύρουν οποιοδήποτε Dai στο DSR ανά πάσα στιγμή χωρίς να ανησυχούν για την πρωτεύουσα. Σκεφτείτε το DSR ως τον τρεχούμενο λογαριασμό κατάθεσης ενός ψηφιακού δολαρίου ή το ισοδύναμο YueBao της Alibaba, αλλά με πολύ υψηλότερη απόδοση.

Η αποκλειστική τιμή που παρέχεται από το OKEx Pool μαζί με την καθιερωμένη επωνυμία των ομάδων OK μπορούν να προσελκύσουν περισσότερους νεοεισερχόμενους πέρα ​​από το υπάρχον πεδίο της αγοράς.


4. Το DSR στο πρωτόκολλο @MakerDAO που δημιουργεί παθητικό εισόδημα σε εκατομμύρια χρήστες είναι ο τρόπος του @ OKEx να αντισταθμίσει τις τελευταίες ειδήσεις για τα χρήματα κρυπτογράφησης Billion Dollar που ρέουν στην αποκεντρωμένη χρηματοδότηση?

Το DeFi (αποκεντρωμένη χρηματοδότηση) έχει αναμφισβήτητα γίνει ένα φαινόμενο. Στις αρχές αυτής της εβδομάδας, η αξία που κλειδώθηκε στις αγορές DeFi έφτασε τα ορόσημα του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, δείχνοντας το όφελος και το πλεονέκτημα του DeFi: ασφαλές, χωρίς περίγραμμα και χωρίς τριβή.

Το OKEx είναι διορατικό στο Trblazing DeFi ως ηγέτης στην παραδοσιακή χρηματοδότηση. Η DeFi θα γίνει mainstream και θα δούμε περισσότερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να προσφέρουν κάτι σαν DSR στους καταναλωτές, τράπεζες που δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τα επιτόκια εξοικονόμησης DeFi πιθανότατα θα χάσουν καταθέσεις καταναλωτών σε εταιρείες όπως το OKEx.

5. Πόσος χρόνος χρειάστηκε για την ενσωμάτωση του ρυθμού DSR στο δίκτυο OKExPool, μπορείτε να παρέχετε μια επισκόπηση υψηλού επιπέδου για τα εμπλεκόμενα κομμάτια και μια σύνοψη της έκτασης της αλληλεπίδρασης μεταξύ του @MakerDAO και του ομίλου @OKEx?

Η διαδικασία ολοκλήρωσης ήταν πραγματικά αρκετά ομαλή.

Το πρωτόκολλο Maker είναι πλήρως ανοιχτό και ελεύθερα συνθέσιμο. Μια καλή αναλογία είναι το Money Legos, οποιοσδήποτε, από ανταλλαγές, πορτοφόλια έως πλατφόρμες δανεισμού, μπορεί να δημιουργήσει ενδιαφέροντα προϊόντα πάνω του.

Έχουμε έναν λεπτομερή οδηγό dev, μπορείτε να τον βρείτε στη σελίδα github του MakerDAO.

https://github.com/makerdao/developerguides/blob/master/dai/dsr-integration-guide/dsr-integration-guide-01.md

6. Μπορείτε να πείτε πώς θα μοιάζει η διεπαφή; Θα συνδεθεί το DApp με OKEX / προσβάσιμο μέσω Okex ή θα εφαρμόσετε ένα νέο περιβάλλον εργασίας χρήστη στην πλατφόρμα Okex; Ή θα τρέξει εντελώς αυτόματα χωρίς την ανάγκη διαμόρφωσης ρυθμίσεων και επομένως χωρίς την ανάγκη διεπαφής χρήστη?

Οι χρήστες δεν χρειάζονται επιπλέον διαμορφώσεις, η διαδικασία είναι απλή:

  1. 1) Ανοίξτε την εφαρμογή OKEx
  2. 2) Επιλέξτε το "Πισίνα" αυτί
  3. 3) Πηγαίνετε στο "Ποντάρισμα" και επιλέξτε "Ντα"
  4. 4) Εισαγάγετε το ποσό του Dai που θέλετε να ποντάρετε
  5. 5) Απολαύστε

7. Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσω τη λειτουργία DSR του OkexPool ως οικονομική λύση για μένα; Είναι αυτή η ευκαιρία για μένα να βιώσω αποκεντρωμένη χρηματοδότηση σε σύγκριση με τις παραδοσιακές αγορές?

Δεν πιστεύω ότι η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση είναι μια αντιφατική αντικατάσταση των παραδοσιακών αγορών, αλλά είναι ένα βελτιωτικό στοιχείο.

Η λειτουργία DSR στο OKEx Pool είναι μια τέλεια γέφυρα για όσους έχουν συνηθίσει τις παραδοσιακές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες για να απολαύσουν τα οφέλη του DeFi χωρίς να εγκαταλείψουν την αξιόπιστη πλατφόρμα τους.

8. Πόσο διαφορετικό είναι το DAI σε σύγκριση με το USDT, καθώς και τα δύο παρέχουν είδος Σταθερού νομίσματος στον χρήστη ?

Αναμφισβήτητα, το USDT είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ πολλών χρηματιστηρίων. Ενώ το USDT έχει μεγάλη ρευστότητα, έχει επίσης κάποια μειονεκτήματα, καθώς είναι συγκεντρωτικό και θα μπορούσε να κατασχεθεί, και πιο συγκεκριμένα, το USDT δεν σας πληρώνει επιστροφή.

Το USDT λειτουργεί ακόμα καλύτερα αν μπορείτε εύκολα να το μετατρέψετε σε Dai για να κρατήσετε και να κερδίσετε το DSR και, στη συνέχεια, να μετατρέψετε εύκολα σε USDT όταν πρέπει να έχετε πρόσβαση σε άλλες δραστηριότητες, π.χ. fiat ramp-off, συναλλαγές μελλοντικής εκπλήρωσης.

9. Το 2020 είναι η σημαντική χρονιά για το crypto και το blockchain, νομίζω. Λοιπόν, ποια είναι η άποψή σας για το μέλλον των κρυπτονομισμάτων αυτό το έτος και τα επόμενα χρόνια; Τι μπορούν να κάνουν οι #okex και #makerdao για να συνεχίσουν να αυξάνουν την υιοθέτηση ?

2020, νομίζω ότι θα υπάρξουν περισσότεροι σύνδεσμοι του DeFi και της παραδοσιακής χρηματοδότησης.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το OKEx για να παρέχουμε καλύτερες εμπειρίες χρηστών και να εκπαιδεύσουμε τους χρήστες κρυπτογράφησης σχετικά με τα πλεονεκτήματα των Dai και DSR.

10. Πώς δημιουργήσατε ένα οικοσύστημα χρηστών, συνεργατών και δημιουργών περιεχομένου, προσφέροντας τις καλύτερες ψηφιακές υπηρεσίες στην αναδυόμενη αγορά?

Το όραμα του Ντάι είναι το πρώτο αμερόληπτο νόμισμα στον κόσμο. Η Maker έχει ήδη παρουσία σε αναδυόμενες αγορές, συμπεριλαμβανομένων των μελών του ιδρύματος & κοινότητες στην Ασία, τη Λατινική Αμερική, την Αφρική και άλλα σε όλο τον κόσμο.

Η συνεργασία OKEx σίγουρα θα βοηθήσει στην επέκταση της αναγνώρισης του Maker και στην επιτάχυνση της παγκοσμιοποίησης του Dai.

Συνεδρία 2 – Ζωντανές ερωτήσεις AMA

1. Εξηγήστε λεπτομερώς τι αφορά το DAI και πώς προέκυψε η ιδέα του DAI; @pychao

Ένα ενδιαφέρον γεγονός, το όνομα Dai προέρχεται από τον κινεζικό χαρακτήρα 貸, που σημαίνει να δανείζει ή να παρέχει κεφάλαιο για ένα δάνειο.

2. Η μοίρα του «ADOPTION» του DeFi συνδέεται με την επεκτασιμότητα και τη χρηστικότητα του Ethereum. Πώς το MakerDAO αντιμετωπίζει αυτήν τη δήλωση σχετικά με την υιοθέτηση του Defi?

Αυτή είναι μια μεγάλη ερώτηση. Επί του παρόντος, το Ethereum εξακολουθεί να είναι το καλύτερο blockchain για το DeFi για την αποκέντρωση και την ασφάλειά του. Η ταχύτητα του Ethereum δεν είναι σφάλμα, αλλά χαρακτηριστικό. Υπάρχουν λύση καναλιών πλευρικής αλυσίδας, για μικρο συναλλαγές που απαιτούν γρηγορότερη ταχύτητα. Και το ETH2.0 θα αντιμετωπίσει σε μεγάλο βαθμό το ζήτημα της επεκτασιμότητας. Ως υποδομή του DeFi, το πρωτόκολλο του Maker είναι πολύ ευέλικτο, δηλαδή, μπορεί να μεταφερθεί σε διαφορετικές αλυσίδες για διάφορες ανάγκες, αλλά νομίζω ότι στο άμεσο μέλλον, το ETH είναι πιθανότατα το homechain για εμάς.

3. Ποιο είναι το πλεονέκτημα & Πλεονεκτήματα του DAI εκτός από το Staking; Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για πληρωμή σε κάποιο κατάστημα ή ηλεκτρονικές αγορές?

Ναι μπορείς. Η Dai ενσωματώνεται ως επιλογή πληρωμής στο Coinbase commerce, προσφέροντας το stablecoin σε εκατομμύρια μέσω Shopify, WooCommerce και άλλων εμπόρων.

https://blog.makerdao.com/dai-integrated-as-a-payment-option-on-coinbase-commerce-offering-the-stablecoin-to-millions-via-shopify-woocommerce-and-other-merchants/

Συνεργαζόμαστε επίσης με πολλούς εκδότες πιστωτικών καρτών (π.χ. WireX), μπορείτε να στείλετε την Dai απευθείας στον λογαριασμό σας και να την πληρώσετε όποτε δέχεται Visa / Mastercard.

4. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Multi-Collateral Dai (MCD) έναντι του Single-Collateral Dai (SCD), όπως το ETH για παράδειγμα?

Το MCD είναι η πλήρης έκδοση του Dai. Όχι μόνο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ETH ως εγγύηση για την έκδοση Dai, άλλα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία είναι επίσης αποδεκτά (BAT προς το παρόν) στο πρωτόκολλο. Αυτό θα απελευθερώσει τις δυνατότητες του συστήματος Maker στη μαζική υιοθέτηση και των πραγματικών στοιχείων του κόσμου.

5. Αυτήν τη στιγμή χρησιμοποιείτε το DAI ως μια καλή βάση για ανάπτυξη. Αλλά ας σκεφτούμε παγκοσμίως. Δεν είναι κάθε έμπορος εκτός σύνδεσης έτοιμος για blockchain. Πώς σκοπεύετε να εξουδετερώσετε την αδράνεια στην υιοθέτηση μεταξύ των καθιερωμένων λιανοπωλητών λόγω της απροθυμίας για μετάβαση από τα δικά τους παλαιά συστήματα πιστότητας στο σύστημά σας; Υπάρχει σημαντικό οικονομικό κίνητρο γι ‘αυτούς που θα σας επιτρέψει να επεκτείνετε την υιοθέτηση του προϊόντος σας?

Αυτό είναι ένα υπέροχο σημείο. Δεν θέλουμε να ανακαλύψουμε ξανά το τιμόνι, το να πείσουμε κάθε έμπορο να χρησιμοποιήσει το blockchain άμεσα δεν είναι ρεαλιστικό. Γι ‘αυτό συνεργαζόμαστε με παραδοσιακές εταιρείες, από ανταλλαγές έως παρόχους πληρωμών. Έτσι, στο τέλος του χρήστη, έχουν τις ευκολότερες εμπειρίες. Το μοναδικό πλεονέκτημα της Dai είναι ότι δημιουργεί μια ασταμάτητη, χωρίς τριβή παγκόσμια αγορά χρήματος, εξαιτίας αυτού, η Dai θα είναι το πιο ανταγωνιστικό νόμισμα στην αγορά.

。。。。。

Γίνετε μέλος της ομάδας Telegram για ενημερώσεις και προνόμια

Μην χάσετε τα δώρα μας, τις προσφορές, τις εκδηλώσεις και πολλές άλλες προσφορές στην ομάδα μας English Telegram (https://t.me/OKExOfficial_Αγγλικά). Γίνετε μέλος της κοινότητας OKEx για να ανταλλάξετε ιδέες συναλλαγών με τους χρήστες μας από όλο τον κόσμο και να βελτιώσετε τις συναλλαγές κρυπτογράφησης.

Περισσότερα AMA έρχονται σύντομα. Μέχρι την επόμενη φορά, καλή συναλλαγή!

。。。。。

。。。。。

Ακολουθήστε το OKEx στο:

Ιστότοπος: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map