OKExChain – Παλαιότερα OKChain – Βλέπει σημαντική αναβάθμιση, μετακινώντας το προς το αποκεντρωμένο όραμά του

Μάλτα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 – Η OKEx (www.okex.com), μια παγκόσμια κορυφαία ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και παραγώγων, ανακοίνωσε ότι το OKChain, η εμπορική δημόσια αλυσίδα που αναπτύχθηκε από την OKEx, μετονομάστηκε επίσημα σε OKExChain. Ως δημόσια αλυσίδα που εστιάζει σε λειτουργίες συναλλαγών, ακόμη και σε testnet, το OKExChain έχει ήδη πραγματοποιήσει σημαντικές ανακαλύψεις σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο, της διακυβέρνησης επί της αλυσίδας, των αδειών και των μηχανισμών μεταξύ αλυσίδων.

Όσον αφορά τον βαθμό αποκέντρωσης, το OKExChain πρωτοστατεί επίσης στις δημόσιες αλυσίδες που έχουν αναπτυχθεί σε ανταλλαγές. Χρησιμοποιώντας πλήρως τη φύση των δικτύων peer-to-peer, εφαρμόζοντας μη αναστρέψιμη και αποτελεσματική αυτονομία στον πηγαίο κώδικα, κανένας συμμετέχων (συμπεριλαμβανομένου του προγραμματιστή του, OKEx), δεν μπορεί να ελέγξει ή να χειριστεί τη δημόσια αλυσίδα, επιτυγχάνοντας έτσι απόλυτη αποκέντρωση και σημαίνει ότι Το OKExChain μπορεί να θεωρηθεί ως "πιστεύων εις την άγιαν γραφήν" δημόσια αλυσίδα.

«Είμαστε πολύ σίγουροι για την τεχνική ισχύ του OKEx. Καθ ‘όλη τη διάρκεια των εκτεταμένων δοκιμών μας, το OKExChain έχει δείξει πολύ υψηλή απόδοση με όλα τα απαραίτητα στοιχεία μιας αποκεντρωμένης δημόσιας αλυσίδας », δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της OKEx, Jay Hao, συνεχίζοντας:

«Οι αποφάσεις όπως εάν θα ενεργοποιηθούν οι εκλογές ανοικτού κόμβου, θα δεσμευτούν για ανοιχτό κώδικα ή θα έχουν διακριτικά διακυβέρνησης είναι απαραίτητα στοιχεία μιας δημόσιας αλυσίδας. Έτσι, αυτός είναι επίσης ο ευκολότερος τρόπος να κρίνουμε εάν μια «δημόσια αλυσίδα» είναι πραγματικά δημόσια ή απλώς μια ψευδο-δημόσια αλυσίδα. Με την αυξανόμενη δημοτικότητα της έννοιας DeFi, οι χρήστες θα πρέπει να λάβουν υπόψη αυτά τα ζητήματα και να είναι πιο προσεκτικοί σχετικά με το εάν ορισμένα λεγόμενα έργα DeFi είναι πραγματικά αποκεντρωμένα ή όχι. “

100% διακυβέρνηση βασισμένη στην κοινότητα

Πιθανώς το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό και πλεονέκτημα του OKExChain έγκειται στον βαθμό αποκέντρωσης. Τον Απρίλιο του 2020, το OKExChain έγινε μια από τις πρώτες δημόσιες αλυσίδες που αναπτύχθηκαν στο χρηματιστήριο και έγινε 100% ανοιχτού κώδικα. Κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να γίνει κόμβος επικύρωσης, και ούτε το OKEx έχει τη δυνατότητα να ελέγχει τη δημόσια αλυσίδα. Για να γίνει ένας από τους κόμβους επικύρωσης του OKExChain, το OKEx πρέπει να ανταγωνιστεί με άλλους συμμετέχοντες. Μέχρι τώρα, 21 supernodes και 41 υποψήφιοι κόμβοι έχουν συμμετάσχει στο OKExChain.

Εκτός από την επιτόπια διακυβέρνηση, οι χρήστες του OKExChain απολαμβάνουν επίσης υψηλό βαθμό αυτονομίας. Μέσω των έξυπνων συμβολαίων του OKExChain, ο καθένας μπορεί να εκδώσει τα δικά του ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία ενώ δημιουργεί μια ποικιλία αποκεντρωμένων εφαρμογών, όπως οι ομάδες ρευστότητας των χρηστών. Το μοντέλο του βιβλίου παραγγελιών είναι επίσης χωρίς άδεια.

Απόδοση OKExChain: TPS υψηλότερο από το ETH

Αυτό που στοχεύει το OKExChain στο επίκεντρο συναλλαγών στον χώρο κρυπτογράφησης είναι η ενεργοποίηση εφαρμογών μεγάλης κλίμακας με υψηλή απόδοση βασισμένη στην τεχνολογία blockchain. Αυτό απαιτεί υψηλό TPS και σταθερότητα, τα οποία δεν είναι εύκολο να επιτευχθούν σε ένα αποκεντρωμένο δίκτυο.

Στο ύψος του, το OKExChain δημιούργησε 10.189.564 μπλοκ με συνολικό όγκο συναλλαγών 107.356.559, υποδηλώνοντας ότι το OKExChain λειτουργεί σταθερά. Όσον αφορά την απόδοση, το τρέχον TPS του OKExChain μπορεί θεωρητικά να φτάσει τα 1.000, το οποίο είναι σημαντικά υψηλότερο από την ικανότητα επεξεργασίας της τρέχουσας δημόσιας αλυσίδας ETH.

Επιπλέον, η OKExChain θα εισαγάγει το Oracle σύντομα ως ασφαλής υπογεγραμμένη τροφοδοσία τιμών για το σύνολο ρευστότητας και συναλλαγές παραγγελιών για διάφορα παράγωγα, όπως περιθώριο και διαρκή.

Η υψηλή συμβατότητα οδηγεί στην ανάπτυξη του οικοσυστήματος

Το OKExChain θα είναι συμβατό με EVM και θα υποστηρίζει όλες τις υπάρχουσες έξυπνες συμβάσεις Ethereum στο μέλλον, γεγονός που θα διευκολύνει τους προγραμματιστές να μεταφέρουν τα DApps τους στη νέα αλυσίδα χωρίς τριβή.

Ταυτόχρονα, αυτός ο διακλαδικός μηχανισμός επιτρέπει στο OKExChain να υποστηρίζει και να μετεγκαθιστά όλα τα κύρια ψηφιακά στοιχεία. Το αποκεντρωμένο πρωτόκολλο IBC cross-chain θα ενσωματωθεί και οι cross-chain συναλλαγές θα υλοποιηθούν από την Relayer.

Επιπλέον, το OKExDEX, το πρώτο έργο στο οικοσύστημα OKExChain που εφαρμόζεται σε πολλαπλά λειτουργικά συστήματα, παρέχει στους χρήστες μια λύση μίας στάσης για την έκδοση των ψηφιακών τους περιουσιακών στοιχείων, τη δημιουργία των δικών τους ζευγών συναλλαγών ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων και την ελεύθερη συναλλαγή τόσο στο AMM όσο και στο βιβλίο παραγγελιών Με ευκολία.


Χάρη στην υψηλή συμβατότητά του, το OKExChain έχει ήδη συνεργαστεί με περισσότερους από 60 συνεργάτες του οικοσυστήματος, καλύπτοντας τη δημόσια αλυσίδα, την πισίνα εξόρυξης PoS, τον εξερευνητή, το πορτοφόλι και άλλα σημαντικά στοιχεία του χώρου κρυπτογράφησης.

ΤΕΛΟΣ

Σχετικά με το OKEx

Η παγκόσμια κορυφαία ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και παραγώγων, η OKEx προσφέρει την πιο διαφορετική αγορά όπου οι παγκόσμιοι έμποροι κρυπτογράφησης, οι ανθρακωρύχοι και οι θεσμικοί επενδυτές έρχονται να διαχειρίζονται κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία, να ενισχύουν τις επενδυτικές ευκαιρίες και να αντισταθμίζουν τους κινδύνους. Παρέχουμε συναλλαγές spot και παραγώγων – συμπεριλαμβανομένων συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης, διαρκούς ανταλλαγής και επιλογών – σημαντικών κρυπτονομισμάτων, προσφέροντας στους επενδυτές ευελιξία στη διαμόρφωση των στρατηγικών τους για μεγιστοποίηση κερδών και μετριασμό των κινδύνων.

Επικοινωνία μέσων

Βιβένεν Τσόι

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

@vivienchoi

Ακολουθήστε το OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map