Η OKEx συνεργάζεται με την Paxful που δίνει 100 εκατομμύρια χρήστες πρόσβαση σε εκτεταμένους τρόπους πληρωμής και εργαλεία διαπραγμάτευσης

Η OKEx (www.okex.com), η μεγαλύτερη ανταλλαγή μελλοντικών συμβολαίων Bitcoin στον κόσμο, ανακοίνωσε μια στρατηγική συνεργασία με την κορυφαία αγορά peer-to-peer Bitcoin (BTC) Paxful (www.paxful.com). Με την ένωση δυνάμεων, οι δύο τιτάνες της βιομηχανίας στοχεύουν στην περαιτέρω ώθηση της υιοθέτησης κρυπτονομισμάτων σε όλο τον κόσμο.

Το Paxful Kiosk θα ενσωματωθεί απευθείας στην πλατφόρμα OKEx για να επιτρέψει σε νέους και υπάρχοντες χρήστες να επωφεληθούν από μια μεγάλη ποικιλία επιλογών πληρωμής και προηγμένων εργαλείων διαπραγμάτευσης.

Η Paxful θα λειτουργήσει ως βασικός τρόπος βελτίωσης της κρυπτογράφησης για το OKEx μέσω της ποικιλομορφίας των μεθόδων πληρωμής του για την αγορά Bitcoin, ιδιαίτερα σημαντικό στις αναπτυσσόμενες χώρες. Η συνεργασία θα παρέχει επίσης στους χρήστες του OKEx την ευκαιρία να αγοράσουν Bitcoin με περισσότερα από 160 νομίσματα fiat, όπως η τουρκική λίρα, η ινδική ρουπία και το πέσο Αργεντινής, χρησιμοποιώντας βολικές τοπικές μεθόδους πληρωμής που ενεργοποιούνται από την πλατφόρμα Paxful. Σε αυτά περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τραπεζικές μεταφορές, οικιακά καλώδια, διαδικτυακά πορτοφόλια και δωροκάρτες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Paxful, Ray Youssef, δήλωσε σε μια δήλωση σχετικά με τη συνεργασία:

«Στο Paxful, ένας από τους στόχους μας είναι να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη της κοινότητας κρυπτογράφησης. Θαυμάζουμε τη δουλειά του OKEx και γνωρίζουμε ότι οι αξίες και η στρατηγική μας είναι ευθυγραμμισμένες. Με αυτήν τη συνεργασία, ελπίζουμε να συνεχίσουμε να οικοδομούμε το οικοσύστημα μαζί και να κάνουμε το crypto πιο προσβάσιμο ως πραγματική μέθοδο πληρωμής. “

Μέσω της ενσωμάτωσης, οι χρήστες μπορούν να ταιριάζουν άμεσα με πωλητές που πληρούν τα κριτήρια των εμπορικών τους αναγκών όσον αφορά το νόμισμα και τη μέθοδο πληρωμής, είτε μέσω της πλατφόρμας Paxful είτε OKEx. Συνολικά, περισσότεροι από 100 εκατομμύρια χρήστες θα επωφεληθούν από αυτήν την ενσωμάτωση, όχι μόνο όσον αφορά την ελευθερία των επιλογών πληρωμής, αλλά και μέσω της έκθεσης στις υψηλές δυνατότητες ρευστότητας, ψυχρής αποθήκευσης και της τεράστιας σειράς προϊόντων και εργαλείων της OKEx.

Για πρώτη φορά, οι χρήστες Paxful θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εξελιγμένες επιλογές συναλλαγών, όπως spot, margin και futures trading στο OKEx. Μπορούν επίσης να συμμετάσχουν σε συναλλαγές επιλογών μέσω του OKEx DEX, δίνοντάς τους νέες δυνατότητες στις αγορές παραγώγων που δεν ήταν προηγουμένως διαθέσιμες σε αυτές.

Ο Τζέι Χάο, διευθύνων σύμβουλος της OKEx, μίλησε επίσης για τη σημασία προσέγγισης περισσότερων ατόμων με μια σειρά επιλογών on-ramp, δηλώνοντας:

«Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Paxful ως μια από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες και σεβαστές αγορές BTC peer-to-peer. Είμαστε σταθεροί πιστοί σε συνεργασία στο OKEx και καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να συνεργαστούμε για να προσφέρουμε περισσότερα άτομα σε κρυπτονομίσματα. Κανείς δεν πρέπει να εργάζεται ως ένα απομονωμένο νησί. Τα οφέλη αυτής της συνεργασίας είναι τεράστια τόσο για τους χρήστες Paxful όσο και για χρήστες OKEx. Μαζί, μπορούμε να προσεγγίσουμε και να δώσουμε περισσότερες επιλογές σε τουλάχιστον 100 εκατομμύρια χρήστες." 

Η συνεργασία σηματοδοτεί ένα μεγάλο βήμα για την OKEx όσον αφορά την παρουσία της στις αναπτυσσόμενες περιοχές του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων χωρών όπως η Ινδία, η Ινδονησία, η Νιγηρία, η Τουρκία, η Ρωσία και η Αργεντινή, όπου η σκηνή κρυπτογράφησης αναπτύσσεται γρήγορα. Σε συνεργασία, οι δύο εταιρείες θα παρέχουν ευκολότερη πρόσβαση στην παγκόσμια αγορά κρυπτογράφησης. Αυτό θα είναι win-win για τους υπάρχοντες χρήστες Paxful και OKEx που έχουν πλέον μια ευρύτερη ποικιλία μεθόδων πληρωμής, εργαλείων διαπραγμάτευσης και αυξημένης λειτουργικότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για πρόσβαση στο Paxful Kiosk στο OKEx οι χρήστες μπορούν να επισκεφθούν: https://bit.ly/3hrnuLj

ΤΕΛΟΣ

Σχετικά με το OKEx

Η μεγαλύτερη και πιο ποικίλη αγορά κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, το OKEx είναι το σημείο όπου οι παγκόσμιοι έμποροι κρυπτογράφησης, οι ανθρακωρύχοι και οι θεσμικοί επενδυτές έρχονται να διαχειρίζονται τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης, να ενισχύουν τις επενδυτικές ευκαιρίες και να αντισταθμίζουν τους κινδύνους. Παρέχουμε συναλλαγές spot και παραγώγων, συμπεριλαμβανομένων συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης, διαρκούς ανταλλαγής και επιλογών, σημαντικών κρυπτονομισμάτων, προσφέροντας στους επενδυτές μεγάλη ευελιξία στη διαμόρφωση των στρατηγικών τους για τη μεγιστοποίηση των κερδών και τον περιορισμό των κινδύνων.


Σχετικά με τον Paxful

Το Paxful είναι μια λαϊκή αγορά για μεταφορά χρημάτων με οποιονδήποτε, οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή. Η αποστολή τους είναι να εξουσιοδοτήσουν τα ξεχασμένα τέσσερα δισεκατομμύρια μη τραπεζικά και κάτω από τον τραπεζικό λογαριασμό σε όλο τον κόσμο να έχουν τον έλεγχο των χρημάτων τους χρησιμοποιώντας συναλλαγές peer-to-peer. Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2015, έχει πάνω από 3 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως με τους οποίους μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε άμεσα bitcoin με – χρησιμοποιώντας πάνω από 300 διαφορετικούς τρόπους πληρωμής.

Στο πλαίσιο της αποστολής τους ξεκίνησε επίσης η Paxful #BuiltWithBitcoin, μια κοινωνική καλή πρωτοβουλία με στόχο τη δημιουργία 100 σχολείων που χρηματοδοτούνται εξ ολοκλήρου από bitcoin σε όλες τις αναδυόμενες αγορές. Ο Paxful ιδρύθηκε το 2015 από τον Ray Youssef, Chief Executive Officer και τον Artur Schaback, Chief Operating Officer.

Επικοινωνία μέσων:

Βιβένεν Τσόι

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map