Το OKEx μιλά για την οικολογική ανάπτυξη του OKB κατά την 1η επέτειο του

Η OKEx, μια παγκοσμίως κορυφαία ανταλλαγή ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων στη Μάλτα, καλωσορίζει την πρώτη επέτειο του OKB, του παγκόσμιου διακριτικού βοηθητικού προγράμματος που υιοθετήθηκε από την OKEx. Ξεκίνησε επίσημα στις 22 Μαρτίου 2018 από το OK Blockchain Foundation, το OKB έχει προσαρμοστεί από το OKEx και έχει εφαρμοστεί στο παγκόσμιο οικοσύστημα της OKEx, το οποίο περιλαμβάνει Happy Friday, OKB Trading Market, List Vote, OKETT, OKNodes, Global Partners, Prime Investors και καθορισμένους εμπόρους . Εν τω μεταξύ, η OKEx ανακοίνωσε επίσης να ξεκινήσει το OKDEX, το πρώτο αποκεντρωμένο χρηματιστήριο στο OKChain και να ανοίξει την εκλογή των super nodes για το blockchain.

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ειλικρινά για όλους τους 1 εκατομμυρίου κατόχους OKB που συνέβαλαν στον επιβλητικό όγκο συναλλαγών των OKB κατά 15,6 δισεκατομμύρια τον περασμένο χρόνο. Αυτό σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο που το OKB αρχίζει να ανθίζει μετά τη δημιουργία μιας συγκεκριμένης βάσης," είπε ο Andy Cheung, Επικεφαλής Επιχειρήσεων της OKEx. "Είναι απλό στο OKEx, προσπαθούμε να γίνουμε πρωτοπόροι και δεσμευόμαστε να οικοδομήσουμε ένα ισχυρό οικοσύστημα blockchain με εμπόρους. Με ένα τέτοιο αποτέλεσμα, αισθανόμαστε πιο δυνατοί για να συνεχίσουμε να οδηγούμε την πρόοδο της βιομηχανίας blockchain και ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων."

1. Πότε θα τοποθετηθεί το OKB σε blockchain?

Ο λόγος για τον οποίο το OKB δεν ήταν στην αλυσίδα ήταν επειδή η Ομάδα Επιχειρήσεών μας δημιούργησε κρυφά ένα δικό μας blockchain – το OKChain. Προς το παρόν, το OKChain βρίσκεται στο τελικό στάδιο ανάπτυξης και αναμένουμε να το ξεκινήσουμε σε ένα δοκιμαστικό δίκτυο τον Ιούνιο του 2019. Λόγω του μεγάλου αριθμού χρηστών που ζητούν να τεθεί το OKB στο blockchain, μετά από σκέψεις, η ομάδα μας αποφάσισε να το θέσει στο blockchain ERC-20 για πρώτη φορά στα τέλη Απριλίου. Όταν το OKChain γίνει σταθερό, το OKB θα μεταφερθεί από το δίκτυο ERC-20 στο κύριο δίκτυο OKChain. Μέχρι τότε, το OKB θα είναι το εγγενές διακριτικό του δικτύου OKChain, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξόφληση χρεώσεων συναλλαγής ή να χρησιμοποιηθεί στα Dapps που αναπτύχθηκαν στο OKChain.

2. Ποια είναι η χρήση του OKChain?

Θα ξεκινήσουμε την πρώτη αποκεντρωμένη ανταλλαγή (DEX) του OKEx στο OKChain και θα ανοίξουμε τις εκλογές super nodes για το blockchain. Με το OKB, μπορεί κανείς να ψηφίσει τον αγαπημένο του υποψήφιο σούπερ κόμβο και να εξοφλήσει τις χρεώσεις συναλλαγών στο OKDEx. Το OKB θα χρησιμοποιηθεί επίσης για προ-πωλήσεις διακριτικών, και οι ομάδες έργων θα πρέπει να πληρώσουν σούπερ κόμβους OKB ως τέλος εξυπηρέτησης στο μέλλον.

3. Η συνολική προσφορά OKB είναι 1 δισεκατομμύριο. Τώρα που 300 εκατομμύρια κυκλοφορούν ήδη, πότε θα κυκλοφορήσουν τα υπόλοιπα 700 εκατομμύρια?

Αυτήν τη στιγμή, υπάρχουν 700 εκατομμύρια OKB κλειδωμένα. 300 εκατομμύρια από αυτά θα δοθούν στους χρήστες του OKEx μέσω του προγράμματος αφοσίωσης, ενώ τα υπόλοιπα 400 εκατομμύρια ανήκουν στο OK Blockchain Foundation και στην ομάδα επιχειρήσεων. Ωστόσο, προκειμένου να οικοδομήσουμε πιο αποτελεσματικά το οικοσύστημα του OKB, η απελευθέρωση των 700 εκατομμυρίων OKB θα καθυστερήσει από το 2020 έως το 2022. Θα κάνουμε μια περαιτέρω ανακοίνωση 6 μήνες νωρίτερα για να ενημερώσουμε το κοινό εάν θα παρατείνουμε την περίοδο κλειδώματος ή απελευθερώστε τις μάρκες σε παρτίδες.

4. Θα συνεχιστεί η Happy Friday?

Από την πρώτη Happy Friday στις 20 Απριλίου 2018, έχουμε ήδη διανείμει 32954.12BTC σε περισσότερους από 1 εκατομμύριο κατόχους OKB. Ωστόσο, από τις 22 Μαρτίου 2019, θα βελτιστοποιήσουμε τον κανόνα διανομής. Το στιγμιότυπο και ο λόγος διανομής θα παραμείνουν αμετάβλητοι. Ωστόσο, το ποσό διανομής του BTC θα χρησιμοποιηθεί πρώτα για την εξαγορά του OKB και στη συνέχεια το ποσό του OKB θα διανεμηθεί στους κατόχους OKB σύμφωνα με τους υπάρχοντες κανόνες στιγμιότυπου και διανομής.

5. Θα εφαρμοστεί το OKB στη νέα πλατφόρμα του OKEx – OK Jumpstart?

Ως μια νέα πλατφόρμα πώλησης διακριτικών χρησιμότητας, το OKB θα είναι το μοναδικό διακριτικό που θα γίνει αποδεκτό στο OK Jumpstart. Για έργα υψηλής ποιότητας και πρώιμους επιχειρηματίες, πιστεύεται ότι το μοντέλο IEO είναι μια ιδανική μέθοδος για να ξεκινήσουν. Τυχόν έργα που ξεκινούν στο OK Jumpstart θα εισαχθούν στην άμεση αγορά μας, και εκείνα με εξαιρετική απόδοση θα έχουν ακόμη την ευκαιρία να εισαχθούν στην αγορά C2C και παράγωγά μας. Το OK Jumpstart είναι αφιερωμένο στο να βοηθήσει πιθανές νεοσύστατες επιχειρήσεις. Εκτιμούμε την ποιότητα σε σχέση με την ποσότητα. Είμαστε ήδη σε συνομιλίες με ομάδες έργων σε όλο τον κόσμο. Σύντομα, θα ανακοινώσουμε το πρώτο έργο jumpstart και ανοιχτή πώληση σε χρήστες του OKEx που πληρούν τις απαιτήσεις KYC και διατηρούν το OKB.

ΤΕΛΟΣ

Σχετικά με το OKEx

Η μεγαλύτερη και πιο ποικίλη αγορά κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, το OKEx είναι το σημείο όπου οι παγκόσμιοι έμποροι κρυπτογράφησης, οι ανθρακωρύχοι και οι θεσμικοί επενδυτές έρχονται να διαχειρίζονται τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης, να ενισχύουν τις επενδυτικές ευκαιρίες και να αντισταθμίζουν τους κινδύνους. Παρέχουμε συναλλαγές spot και παραγώγων, συμπεριλαμβανομένων συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης, διαρκούς ανταλλαγής και επιλογών, σημαντικών κρυπτονομισμάτων, προσφέροντας στους επενδυτές μεγάλη ευελιξία στη διαμόρφωση των στρατηγικών τους για τη μεγιστοποίηση των κερδών και τον περιορισμό των κινδύνων.


Επικοινωνία μέσων:

Βιβένεν Τσόι

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map