Ο Διευθυντής Οικονομικών Αγορών του OKEx Lennix Lai παρέχει πληροφορίες σχετικά με το Crypto Markets Post Bitcoin Halving at Consensus: Distributed

Η OKEx (www.okex.com), η μεγαλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στον κόσμο και παράγωγα παραγώγων, ο Διευθυντής Χρηματοοικονομικών Αγορών Lennix Lai συμμετείχε σε ένα πάνελ στο Consensus: Διανεμήθηκε σήμερα για να συζητήσει την ανάληψη κινδύνων και τη διαχείριση μετά το μισό. Μοιράστηκε τις ειδικές γνώσεις του μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του FTX Samuel Bankman-Fried και την Επιχειρηματική Ανάπτυξη της Deribit για την Ασία Lin Chen.

Επόμενη από τον Ariel Guo της Coindesk China, η μεγαλύτερη εκδήλωση στο ημερολόγιο της βιομηχανίας κρυπτογράφησης φαίνεται πολύ διαφορετική φέτος. Το COVID-19 έχει κλείσει τη βιομηχανία συνεδρίων και έχει μετακινήσει όλες τις εκδηλώσεις στο διαδίκτυο. Μακριά από τα γεμάτα αμφιθέατρα και τις τιμές εισόδου ανώτερης βαθμίδας, Consensus: Distributed είναι δωρεάν για οποιονδήποτε να συμμετάσχει και να πραγματοποιηθεί καθώς οι ομιλητές συμμετέχουν από τα περίχωρα των σπιτιών τους.

Οι ειδικοί εξέφρασαν τις απόψεις τους σχετικά με τη μελλοντική κατεύθυνση τιμών του BTC και πώς το μισό θα επηρεάσει μετρήσεις όπως ο όγκος και οι συναλλαγές. Κρίνοντας από το βραχυπρόθεσμο bull bull και back-back πριν από το μισό, ο Διευθύνων Σύμβουλος της FTX σχολίασε ότι η τιμή τώρα φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί υποδηλώνοντας ότι οι ανθρακωρύχοι κρατούν. Πίστευε ότι η τιμή BTC ήταν πιθανό να παραμείνει εντός του εύρους των 8-9K $ για το άμεσο μέλλον.

Ο διευθυντής του OKEx συμφώνησε, ωστόσο, πρόσθεσε ο Lai: «Νομίζω ότι από την άποψη των ιστορικών δεδομένων έχει νόημα για τους ανθρώπους να δουν το μισό ως ένα bullish γεγονός στο crypto. Και ουσιαστικά, έχει νόημα επίσης επειδή το μισό αναμένεται να μειώσει τη μελλοντική προσφορά bitcoin. “

Συνέχισε λέγοντας ότι πριν από το μισό, το συναίσθημα της αγοράς ήταν καλό, οι αναζητήσεις για το «Bitcoin Halving» στο Google Trends ήταν δεκαπλάσιες και το OKEx είχε δει μια ισχυρή βάση για τα προ-μισά μελλοντικά συμβόλαια, συνολικά καλό όγκο και μια καλή εισροή κεφαλαίων.

Οι αγορές κρυπτογράφησης μετά το μισό

Σε αντίθεση με την Bankman-Fried, ωστόσο, η Lai αναμένει να δει κάποια βραχυπρόθεσμη πίεση στις πωλήσεις. «Από μεγαλύτερη άποψη, η τιμή του bitcoin είναι πολύ πιθανό να κορυφωθεί στα μισά, οπότε θα περιμένουμε να δούμε μια βραχυπρόθεσμη πτωτική πίεση στο bitcoin επίσης. Θεωρώ βασικά ότι μπορεί να είναι μια βραχυπρόθεσμη πίεση πώλησης από μικρότερους λιγότερο αποδοτικούς ανθρακωρύχους που πρέπει να εγκαταλείψουν την αγορά. Έτσι, θα αναμενόταν μια σταγόνα hashrate μετά το μισό. “

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι δεν πίστευε ότι η τιμή του Bitcoin θα πέσει «πολύ χαμηλή», καθώς οι νέοι ανθρακωρύχοι με βελτιωμένο εξοπλισμό και αποδοτικότητα θα έρθουν στο Διαδίκτυο τους επόμενους μήνες. Επιπλέον, οι υπάρχοντες ανθρακωρύχοι θα επωφεληθούν επίσης από τη φθηνότερη ηλεκτρική ενέργεια κατά την περίοδο της πλημμύρας στην Κίνα.

Ο Τσεν συμφώνησε ότι θα υπάρξει μεγάλη αλλαγή στο ορυχείο καθώς πολλοί μικροί ανθρακωρύχοι με μοντέλα S9 θα αναγκαστούν να βγουν από την αγορά. Τούτου λεχθέντος, επεσήμανε ότι αυτό δεν είχε συμβεί ακόμη, καθώς ο ρυθμός κατακερματισμού βρίσκεται επί του παρόντος σε ιστορικό υψηλό. Παρόλο που ενδέχεται να παρατηρήσουμε αυξημένη βραχυπρόθεσμη μεταβλητότητα, οι μακροπρόθεσμες προοπτικές είναι ευνοϊκές.

Ο Lai σχολίασε, “Νομίζω ότι το Bitcoin πιθανότατα θα είναι ανοδικό και θα έχει ένα νέο υψηλό όλων των εποχών τα επόμενα δύο χρόνια.”

Στρατηγικές διαχείρισης κινδύνων για εμπόρους

Όταν ρωτήθηκε πώς οι ανθρακωρύχοι, οι κάτοχοι νομισμάτων και οι επαγγελματίες έμποροι πρέπει να διαχειρίζονται τα χαρτοφυλάκια τους και να εκτελούν διαχείριση κινδύνων, ο Lai απάντησε ότι σε περιόδους όπως αυτές, η συνήθης απάντηση θα «αγοράσει στην εκδήλωση – η οποία προ-μισούσε, πουλάει σε νέα – που είναι μετά το μισό. ” Ωστόσο, το μεγάλο ερώτημα παραμένει ως προς το αν το μισό ήταν ήδη διαθέσιμο. Η πώληση δείχνει ότι, ως γνωστό γεγονός, αυτό είναι πιθανό.

«Για να το ανταλλάξω αυτό», είπε ο Λάι, «θα πρότεινα να αγοράσω ένα καπάκι για να συλλάβει την βραχυπρόθεσμη αντλία σε μεταβλητότητα. Θα πρότεινα επίσης να πουλήσετε μια κλήση κάλυψης με τις συμμετοχές σας στο BTC έτσι ώστε να δημιουργήσετε κάποιο παθητικό εισόδημα κατά τη βραχυπρόθεσμη bearish αγορά. “

Τούτου λεχθέντος, «Σε μια πιο μακροπρόθεσμη προοπτική, εξακολουθώ να είμαι πολύ αισιόδοξος στο bitcoin. Το μισό θα εξασθενίσει μικρότερους ανθρακωρύχους και θα αφήσει ισχυρότερους ανθρακωρύχους, οι οποίοι τείνουν να έχουν λιγότερη πρόθεση να πουλήσουν το απόθεμά τους για bitcoin. “

ΤΕΛΟΣ


Σχετικά με το OKEx

Η μεγαλύτερη και πιο ποικίλη αγορά κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, το OKEx είναι το σημείο όπου οι παγκόσμιοι έμποροι κρυπτογράφησης, οι ανθρακωρύχοι και οι θεσμικοί επενδυτές έρχονται να διαχειρίζονται τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης, να ενισχύουν τις επενδυτικές ευκαιρίες και να αντισταθμίζουν τους κινδύνους. Παρέχουμε συναλλαγές spot και παραγώγων, συμπεριλαμβανομένων συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης, διαρκούς ανταλλαγής και επιλογών, σημαντικών κρυπτονομισμάτων, προσφέροντας στους επενδυτές μεγάλη ευελιξία στη διαμόρφωση των στρατηγικών τους για τη μεγιστοποίηση των κερδών και τον περιορισμό των κινδύνων.

Επικοινωνία μέσων:

Βιβένεν Τσόι

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [προστασία μέσω email]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map