Ιππασία το κύμα του Αυγούστου με νομίσματα OKEx Jumpstart

Μάλτα, 21 Αυγούστου 2020 – Ο Αύγουστος έχει αποδειχθεί ένας ευοίωνος μήνας, μέχρι στιγμής, για τις τιμές πολλών σημαντικών μαρκών στο OKEx. Συγκεκριμένα, το OKEx Jumpstart, το διακριτικό επωαστήρα από το OKEx που έχει ξεκινήσει 26 έργα στο OKEx μέχρι σήμερα είδε την απόδοση ROI από πολλά έργα. Ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2019, το OKEx Jumpstart είναι μια πλατφόρμα πώλησης διακριτικών για να βοηθήσει τα ποιοτικά έργα blockchain να δημοσιοποιηθούν και να εισαχθούν σε μια ρευστή και παγκόσμιας κλάσης αγορά. Το Jumpstart έχει το επιπρόσθετο πλεονέκτημα ότι συμβάλλει στην ανάπτυξη της αγοράς blockchain και ενθαρρύνει ένα υγιές οικοσύστημα για ψηφιακά στοιχεία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της OKEx Jay Hao πιστεύει ότι ένας ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός έργων προσελκύεται από το Jumpstart λόγω της ισχύος της μάρκας, της βάσης χρηστών και των πόρων μάρκετινγκ της OKEx, σχολιάζοντας:

«Πολλά έργα βλέπουν τα πολλαπλά πλεονεκτήματα ενός ισχυρού θερμοκοιτίδα όπως το Jumpstart ως μια τεράστια βελτίωση σε ένα ICO. Με το Jumpstart, το OKEx λειτουργεί ως ένας αξιόπιστος διαμεσολαβητής μεταξύ των συνδρομητών και της ομάδας του έργου που επιδιώκει να κυκλοφορήσει το διακριτικό του. Ενώ η επένδυση σε οποιοδήποτε στοιχείο κρυπτογράφησης φέρει τον δικό της κίνδυνο και οι επενδυτές πάντα συμβουλεύονται να κάνουν τη δική τους έρευνα, οι κάτοχοι του OKB που συμμετέχουν στο Jumpstart έχουν τη διαβεβαίωση ότι η OKEx έχει επιδείξει επίμονη επιμέλεια για τη βιωσιμότητα και την αξιοπιστία κάθε προσφερόμενης προσφοράς. “

Αρκετά πρόσφατα έργα Jumpstart, ειδικά εκείνα που ενσωματώνουν το DeFi, ξεχώρισαν σε υψηλότερες προσδοκίες και δημιουργώντας μεγάλες ROI για πρώιμους επενδυτές.

ΔΡΟΜΟΣ

9η πώληση διακριτικών της Jumpstart με ΔΡΟΜΟΣ κυκλοφόρησε στις 14 Νοεμβρίου 2019. Το ROAD είναι ένα αυτόματο καθολικό που καλύπτει πλήρη αλληλεπίδραση κύκλου ζωής και λογιστικά συστήματα για αυτοκίνητα που βασίζονται στην τεχνολογία blockchain. Από μια τιμή καταχώρησης 0,0143 $, η ROAD έφτασε τα 0,03 $ την 1η Αυγούστου 2020, αλλά έφτασε στα υψηλότερα από 0,17 $ στα μέσα Αυγούστου και έφτασε στα 0,13 $, από τη στιγμή που γράφτηκε. Με απόδοση επένδυσης περίπου 1.000%, η αστρική απόδοση της ROAD είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτη μεταξύ των κερμάτων Jumpstart.

WaykiChain (WGRT)

WaykiChain (WGRT) ήταν το 14ο πρόγραμμα Jumpstart που ξεκίνησε στις 17 Ιουνίου. Το WaykiChain είναι ένα δημόσιο blockchain που επικεντρώνεται στην τεχνολογία blockchain και στην ανάπτυξη εφαρμογών. Η WaykiChain στοχεύει στη δημιουργία μιας αποκεντρωμένης πλατφόρμας και οικοσυστήματος παγκόσμιας κλάσης και ξεκίνησε την πρώτη πρόβλεψη παιχνιδιού με βάση έξυπνα συμβόλαια DApp τον Μάιο του 2018. Από τιμή εισαγωγής 0,003 $, η τιμή του WGRT αυξήθηκε στα 0,0122 $ στις αρχές Αυγούστου, αλλά σταθερά αυξήθηκε στα 0,027 $ στα μέσα -Αύγουστος. Με απόδοση επένδυσης σχεδόν 1.000%, το WGRT είναι μία από τις κορυφαίες προσφορές Jumpstart του 2020.

HyperDAO (HDAO)

10η πώληση διακριτικών της Jumpstart με το HyperDAO (HDAO) κυκλοφόρησε στις 25 Φεβρουαρίου 2020. Υποστηριζόμενη από κατανεμημένο καθολικό και τεχνολογία blockchain, το HyperDAO στοχεύει να παρέχει ένα αποτελεσματικό, διαφανές και αξιόπιστο οικοσύστημα DeFi που διέπεται από μέλη της κοινότητας. Με τιμή καταχώρησης 0,01 $, το HDAO αιωρήθηκε στα 0,022 $ στις αρχές Αυγούστου, αλλά αυξήθηκε κατά 50% για να φτάσει στο υψηλό των 0,033 $ προτού φτάσει στα 0,0245 $, από τη στιγμή της γραφής.

Συγκριτικά, άλλα έργα Jumpstart κατέγραψαν λιγότερα κέρδη τον Αύγουστο, αλλά είχαν ακόμα μεγάλες ROI από τότε που IEOs.

Digital Entertainment Asset Pte.Ltd (DEP)

Η Digital Entertainment Asset Pte.Ltd ή η DEA, ξεκίνησε το διακριτικό DEP – το 11ο Έργο του OKEx Jumpstart – με δύο συνόδους συνδρομητών στις 8 Απριλίου 2020. DEA, a "PlayMining" (δηλαδή, η πλατφόρμα ναρκών-παιχνιδιού), είναι αφιερωμένη στη δημιουργία μιας ουσιαστικής οικονομίας ψηφιακής ψυχαγωγίας χρησιμοποιώντας το blockchain ως την υποκείμενη τεχνολογία. Με τιμή καταχώρησης 0,0025 $, η DEP σημείωσε τεράστια κέρδη σε ολόκληρο το 2ο τρίμηνο και το τρίτο τρίμηνο του 2020, φτάνοντας τα 0,008077 $ στις αρχές Αυγούστου. Παρά τη μείωση της τιμής του σε 0,007706 $, από τη στιγμή της γραφής, η DEP εξακολουθεί να έχει απόδοση επένδυσης άνω του 300%.

Σύνδεσμος NDN (NDN)

Το OKEx Jumpstart ξεκίνησε το NDN Link (NDN) ως το 13ο Token Sale Project στις 20 Μαΐου 2020. Το NDN Link αναπτύσσει μια μελλοντική τεχνολογία δικτύου που ονομάζεται Named Data Networking. Το NDN Link στοχεύει στη δημιουργία μιας τεχνολογίας δικτύου επόμενης γενιάς με επίκεντρο το περιεχόμενο, με αποστολή να προωθήσει την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς διαδικτυακών εφαρμογών και υπηρεσιών. Με τιμή καταχώρησης 0,006 $, το NDN έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών στα 0,2282 στα μέσα Ιουλίου, το οποίο μειώθηκε στα 0,01304 $ στις αρχές Αυγούστου και επί του παρόντος βρίσκεται στα 0,0104 $.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το OKEx Jumpstart, ανατρέξτε στο https://bit.ly/2CItyzA

ΤΕΛΟΣ

Σχετικά με το OKEx

Η παγκόσμια κορυφαία ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και παραγώγων, η OKEx προσφέρει την πιο διαφορετική αγορά όπου οι παγκόσμιοι έμποροι κρυπτογράφησης, οι ανθρακωρύχοι και οι θεσμικοί επενδυτές έρχονται να διαχειρίζονται κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία, να ενισχύουν τις επενδυτικές ευκαιρίες και να αντισταθμίζουν τους κινδύνους. Παρέχουμε συναλλαγές spot και παραγώγων – συμπεριλαμβανομένων συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης, διαρκούς ανταλλαγής και επιλογών – σημαντικών κρυπτονομισμάτων, προσφέροντας στους επενδυτές ευελιξία στη διαμόρφωση των στρατηγικών τους για τη μεγιστοποίηση των κερδών και τον μετριασμό των κινδύνων.

Επικοινωνία μέσων

Βιβένεν Τσόι

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

@vivienchoi

Ακολουθήστε το OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map