Ο Διευθύνων Σύμβουλος της OKEx, Jay Hao: Το Crash of a Token δεν είναι το τέλος του DeFi, αλλά ένα μάθημα στο Overheated Market Sentiment

Μάλτα, 18 Σεπτεμβρίου 2020 – Η OKEx (www.okex.com), μια παγκόσμια κορυφαία ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και παραγώγων, έχει λάβει θέση ενάντια σε ορισμένες από τις αδίστακτες πρακτικές που περιβάλλουν τον αυξανόμενο χώρο DeFi, με τον CEO της OKEx Jay Hao Κελάδημα να μιλήσει το μυαλό του. Ως πρωτοπόρος στην ανάπτυξη του χώρου DeFi και ως κεντρική ανταλλαγή, η OKEx καταδικάζει έντονα την ανεύθυνη συμπεριφορά ορισμένων από τους συνομηλίκους της, η οποία έχει οδηγήσει σε απώλεια κεφαλαίων επενδυτών, εμπιστοσύνη και παλινδρόμηση στην πρόοδο της DeFi.

Με τη διάδοση των εννοιών DeFi και τη δημιουργία πολλών μύθων που δημιουργούν πλούτο, το χάος έχει αρχίσει να εμφανίζεται στην αγορά. Στις 14 Σεπτεμβρίου, ένα έργο εξόρυξης παρόχου ρευστότητας που υποστηρίζεται από ένα κορυφαίο χρηματιστήριο, ξεκίνησε σε ένα DEX με βάση την έξυπνη δημόσια αλυσίδα του χρηματιστηρίου. Το έργο παραλήφθηκε με μεγάλη προσδοκία από τους επενδυτές και ακόμη και ένα "δεν είναι έγκριση" έγκριση από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ανταλλαγής, ενθουσιασμένος για το "ταραχή" προκαλούσε.

Ωστόσο, μόλις μια μέρα αργότερα, ακολούθησε μια συνολική φάρσα. Καθώς η τιμή των συμβόλων του έργου έπεσε, κάνοντας μεγάλο αριθμό χρηστών να υποστούν τεράστιες απώλειες, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ανταλλαγής τερμάτισε γρήγορα τη σχέση με το έργο και διέγραψε τα tweets που δημοσιεύθηκαν στην υποστήριξη. Αυτή η ανευθυνότητα και η έλλειψη ενσυναίσθησης για τους επενδυτές από άτομα με επιρροή στο χώρο πρέπει να εξεταστούν εάν θέλουμε να κερδίσουμε πραγματικά την εμπιστοσύνη των ανθρώπων και να αναπτύξουμε τη βιομηχανία μαζί.

"Ο ρόλος της ανταλλαγής είναι να εντοπίζει υψηλής ποιότητας περιουσιακά στοιχεία για τους χρήστες, να μην κάνει κατάχρηση της επιρροής του και να υποκινεί έναν μεγάλο αριθμό χρηστών να αγοράσουν ένα συγκεκριμένο διακριτικό, ειδικά σε αυτό το τρέχον στάδιο υπερβολικού συναισθήματος στην αγορά », δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της OKEx, Jay Hao, προσθέτωντας:

«Καλούμε τους συμμετέχοντες στη βιομηχανία, ειδικά εκείνες τις κορυφαίες εταιρείες με περισσότερους πόρους και εμπιστοσύνη των χρηστών, να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στις δικές μας εταιρικές ευθύνες και να προστατεύσουμε τα συμφέροντα των χρηστών. Φυσικά, αυτό το είδος συμβάντος δεν είναι το τέλος του DeFi, αλλά ένα σοβαρό πλήγμα για την εμπιστοσύνη των χρηστών και ένα μάθημα για την υπερθέρμανση της αγοράς."

Εστίαση στην καινοτομία και όχι στην τιμή

Με τη συνεχή εμφάνιση καινοτόμων προϊόντων DeFi, η αγοραία αξία του DeFi συνεχίζει να καταγράφει ρεκόρ, ωστόσο οι κίνδυνοι συσσωρεύονται επίσης. Για παράδειγμα, ένας επενδυτής μπορεί τώρα να χρησιμοποιήσει τα ίδια κεφάλαια για να δημιουργήσει μια μακρά αλυσίδα κεφαλαίων σε διαφορετικά έργα DeFi μέσω στοιχήματος και δανεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι οποιοδήποτε πρόβλημα σε οποιονδήποτε σύνδεσμο μπορεί να προκαλέσει τεράστια αλυσιδωτή αντίδραση.

Επομένως, για την DeFi, η εστίαση πρέπει να είναι στην καινοτομία και την πρακτικότητα των προϊόντων της, παρά στην απόδοση των συμβόλων του έργου στη δευτερογενή αγορά, κάτι που δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια αντανάκλαση του επιπέδου προϊόντος.

Το πρώτο έργο OKEx Jumpstart Mining, το Zyro, για παράδειγμα, είναι ένα πρωτόκολλο επόμενης γενιάς για αυτοματοποιημένη ρευστότητα που βασίζεται στο Zilliqa. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη δημόσια αλυσίδα υψηλών επιδόσεων, η Zyro μπορεί να αυξήσει την αποδοτικότητα ενώ μειώνει τα τέλη συναλλαγών, καθιστώντας δυνατή την τριβή και την υψηλή συχνότητα συναλλαγών.

Χάρη στην υψηλή πρακτικότητα και την τεράστια ζήτηση, το διακριτικό διακυβέρνησης του πρωτοκόλλου Zyro.finance, ZYRO, προσέλκυσε περισσότερα από 100 εκατομμύρια OKB εντός 24 ωρών και η τιμή ανοίγματος αυξήθηκε στα 0,58 USDT, σημειώνοντας αύξηση 480%. Από τις 15 Σεπτεμβρίου, η τιμή του ZYRO έφτασε τα 0,6766 USDT, διατηρώντας σταθερή άνοδο.

Άλλα έργα DeFi που έχουν εισαχθεί πρόσφατα στο OKEx, όπως UMA, YFI, WBTC, LEND και COMP έχουν αξιολογηθεί επίσης με βάση την υπεροχή των προϊόντων τους, η οποία φυσικά παρέχει ισχυρή υποστήριξη στην τιμή του διακριτικού.

«Η ποιότητα του έργου είναι η πρώτη μας εκτίμηση κατά την καταχώριση οποιουδήποτε διακριτικού. Εξετάζουμε επίσης τις μακροπρόθεσμες δυνατότητες ανάπτυξης του έργου και την ικανότητά του να προωθεί περαιτέρω το χώρο blockchain. Ανεξάρτητα, η επένδυση σε οποιοδήποτε στοιχείο κρυπτογράφησης είναι υψηλού κινδύνου και καλούμε τους χρήστες του OKEx να έχουν επίσης σε βάθος κατανόηση του έργου πριν από τη διαπραγμάτευση, να προσπαθήσουν να αποφύγουν την επιρροή του συναισθήματος της αγοράς και να λάβουν ορθολογικές επενδυτικές αποφάσεις », πρόσθεσε ο Jay..

ΤΕΛΟΣ

Σχετικά με το OKEx

Η παγκόσμια κορυφαία ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και παραγώγων, η OKEx προσφέρει την πιο διαφορετική αγορά όπου οι παγκόσμιοι έμποροι κρυπτογράφησης, οι ανθρακωρύχοι και οι θεσμικοί επενδυτές έρχονται να διαχειρίζονται κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία, να ενισχύουν τις επενδυτικές ευκαιρίες και να αντισταθμίζουν τους κινδύνους. Παρέχουμε συναλλαγές spot και παραγώγων – συμπεριλαμβανομένων συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης, διαρκούς ανταλλαγής και επιλογών – σημαντικών κρυπτονομισμάτων, προσφέροντας στους επενδυτές ευελιξία στη διαμόρφωση των στρατηγικών τους για τη μεγιστοποίηση των κερδών και τον μετριασμό των κινδύνων.


Επικοινωνία μέσων

Βιβένεν Τσόι

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [προστασία μέσω email]

@vivienchoi

Ακολουθήστε το OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map