Το OKEx ενισχύει την υποστήριξη για ανάπτυξη DeFi με την ασφαλή τροφοδοσία τιμών, το OKEx Oracle

Μάλτα, 12 Αυγούστου 2020 – Η OKEx (www.okex.com), μια παγκοσμίως κορυφαία ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και παραγώγων, προωθεί περαιτέρω την ανάπτυξη του χώρου DeFi μέσω OKEx Oracle, την ασφαλή υπογεγραμμένη τροφοδοσία τιμών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από αποκεντρωμένα χρηματοοικονομικά έργα για να αποκτήσει πρόσβαση σε αξιόπιστες τιμές στην αλυσίδα. Ως ένα εξαιρετικά ρευστό παγκόσμιο χρηματιστήριο, το OKEx Oracle παρουσιάζει στους προγραμματιστές αξιόπιστα υπογεγραμμένα δεδομένα τιμών από μια αξιόπιστη πηγή.

Τα ακριβή δεδομένα για τις τιμές είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης καθώς, χωρίς αυτήν, κακόβουλοι παράγοντες μπορούν να δημοσιεύσουν εσφαλμένες πληροφορίες σχετικά με την αλυσίδα και να εκμεταλλευτούν τις συστημικές ευπάθειες στα πρωτόκολλα DeFi. Μέσω της έναρξης του OKEx Oracle, το OKEx στοχεύει να συμβάλει στη δημιουργία ενός ασφαλέστερου περιβάλλοντος για όλους τους συμμετέχοντες στο οικοσύστημα.

Το OKEx Oracle είναι ένα API που είναι διαθέσιμο σε οποιονδήποτε, όχι μόνο στους πελάτες του OKEx. Η ροή τιμών υπογράφεται από την ανταλλαγή OKEx και το ιδιωτικό κλειδί διατηρείται ασφαλές στην ισχυρή υποδομή του. Οποιοσδήποτε μπορεί να επαληθεύσει την πηγή των δεδομένων on-chain χρησιμοποιώντας το δημόσιο κλειδί OKEx Oracle.

«Έχοντας πρόσβαση σε μια αξιόπιστη τροφοδοσία τιμών υπογεγραμμένη από την OKEx δίνει στα DeFi έργα και στους χρήστες την ηρεμία ότι τα δεδομένα που χρησιμοποιούν είναι 100% ακριβή. Αυτό όχι μόνο βοηθά στην οικοδόμηση αξιόπιστων θεμελίων για την περαιτέρω υποστήριξη του DeFi, αλλά βοηθά επίσης στη διασφάλιση της ασφάλειας των περιουσιακών στοιχείων των χρηστών και στη μακροζωία των πρωτοκόλλων που χρησιμοποιούν," σχολίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της OKEx Jay Hao.

Υποστήριξη μείζονος πρωτοκόλλου DeFi Compound

Τα περισσότερα πρωτόκολλα DeFi βασίζονται σε τροφοδοσίες τιμών οι οποίες, παρά το ότι έχουν προστατευμένες ρυθμίσεις, εξακολουθούν να αντιπροσωπεύουν ένα μόνο σημείο αποτυχίας και μια πιθανή απειλή για το DeFi καθώς επεκτείνεται. Σε μια προσπάθεια να εξαλειφθεί αυτή η ευπάθεια, το κορυφαίο πρωτόκολλο DeFi Compound Finance, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν ενδιαφέρον για τα περιουσιακά τους στοιχεία κρυπτογράφησης και να λαμβάνουν διακριτικά δάνεια, αναγνώρισε την ανάγκη για ένα αξιόπιστο οικοσύστημα τροφοδοσίας τιμών για να επιτρέπει στους συμμετέχοντες να λειτουργούν χωρίς να βασίζονται σε οποιοδήποτε έργο.

Μέσω του Σύστημα Open Price Feed (OPF), οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο μέρος μπορεί να υπογράψει ζεύγη κλειδιών-τιμών, όπως ροές τιμών, χρησιμοποιώντας ένα SDK και να τα δημοσιεύσει στο blockchain. Το OKEx Oracle ακολουθεί τα πρότυπα OPF για να παρέχει στα Compound και άλλα πρωτόκολλα DeFi μια επιπλέον αξιόπιστη τροφοδοσία για δεδομένα τιμών στην αλυσίδα που μπορούν να αποκωδικοποιηθούν και να υπογραφούν από οποιονδήποτε. Σύμφωνα με τον Τζαϊ Χάο:

"Στο OKEx, είμαστε σταθεροί πιστοί στο DeFi και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα οδηγήσει στο επόμενο κύμα πολύτιμων εφαρμογών (βασισμένο σε blockchain) που θα βοηθήσουν τελικά στο επόμενο κύμα υιοθετών κρυπτογράφησης. Είναι τιμή να είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε ένα από τα κορυφαία πρωτόκολλα στο διάστημα μέσω του OKEx Oracle και ελπίζουμε ότι οι προσπάθειες της Compound να αφαιρέσει αυτό το μοναδικό σημείο αποτυχίας για πολλά έργα θα σηματοδοτήσει ένα βασικό ορόσημο για την ανάπτυξη του DeFi."

Το OKEx επενδύεται στην ανάπτυξη του DeFi

Η OKEx ήταν στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στη βιομηχανία DeFi, μια περιοχή που έχει αναπτυχθεί εκθετικά τους τελευταίους 12 μήνες και τώρα διαθέτει περίπου 4,6 δισεκατομμύρια δολάρια κλειδωμένης αξίας στα πρωτόκολλά της. Εκτός από το OKEx Oracle, το καινοτόμο χρηματιστήριο έχει δεσμευτεί να υποστηρίζει τα πιο υψηλής ποιότητας και υψηλού δυναμικού έργα στο χώρο, απαριθμώντας πρόσφατα πολλά δημοφιλή μάρκες διακυβέρνησης DeFi, συμπεριλαμβανομένων των Compound (COMP), Aave (LEND), DMM: Governance ( DMG) και Συνθετικό Διακριτικό Δικτύου (SNX).

Το OKEx έγινε επίσης ένας από τους πρώτους επικυρωτές στο δοκιμαστικό δίκτυο Topaz της Ethereum για το ETH 2.0 με το απόθεμα εξόρυξης, το OKPool, και ξεκίνησε τη λειτουργία δανεισμού C2C νωρίτερα αυτό το έτος, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δανείζονται χρήματα χρησιμοποιώντας BTC, ETH ή OKB ως ασφάλεια – και με μερικούς από τα χαμηλότερα ποσοστά στον κλάδο. Η OKEx αναπτύσσει επίσης το OKChain, μια αποκεντρωμένη δημόσια αλυσίδα που ο OKEx οραματίζεται θα αναπτύξει περαιτέρω την αναπτυσσόμενη βιομηχανία DeFi, επιτρέποντας την κατασκευή εμπορικών DApps μεγάλης κλίμακας..

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του blockchain oracles, επισκεφθείτε: https://bit.ly/2XWnRFD

ΤΕΛΟΣ

Σχετικά με το OKEx


Η παγκόσμια κορυφαία ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και παραγώγων, η OKEx προσφέρει την πιο διαφορετική αγορά όπου οι παγκόσμιοι έμποροι κρυπτογράφησης, οι ανθρακωρύχοι και οι θεσμικοί επενδυτές έρχονται να διαχειρίζονται κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία, να ενισχύουν τις επενδυτικές ευκαιρίες και να αντισταθμίζουν τους κινδύνους. Παρέχουμε συναλλαγές spot και παραγώγων – συμπεριλαμβανομένων συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης, διαρκούς ανταλλαγής και επιλογών – σημαντικών κρυπτονομισμάτων, προσφέροντας στους επενδυτές ευελιξία στη διαμόρφωση των στρατηγικών τους για τη μεγιστοποίηση των κερδών και τον μετριασμό των κινδύνων.

Επικοινωνία μέσων

Βιβένεν Τσόι

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [προστασία μέσω email]

@vivienchoi

Ακολουθήστε το OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map