Το OKEx ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος Beacon – Σειρά καθοδήγησης και Masterclass για την Ευρωπαϊκή Περιφέρεια

Η OKEx (www.okex.com), η μεγαλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και παραγώγων στον κόσμο, ανακοινώνει σήμερα το λανσάρισμα του προγράμματος OKEx Beacon Program, μιας σειράς Masterclass και Mentorship ειδικά για την ευρωπαϊκή περιοχή. Το πρόγραμμα αποτελείται από έναν συνδυασμό μεμονωμένων παρουσιάσεων masterclass και παρακολούθησης καθοδήγησης για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων. Τα μαθήματα θα δοθούν από κορυφαία στελέχη του OKEx καθώς και από εξέχοντες εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης στο χώρο. Όλη η καθοδήγηση των συμμετεχόντων θα παρέχεται αποκλειστικά από την ομάδα ηγεσίας του OKEx. Η εφαρμογή ξεκινά σήμερα έως τις 7 Ιουνίου 2020.

Εστίαση στην ευρωπαϊκή περιοχή

Η πανδημία του κορανοϊού είχε ως αποτέλεσμα την οικονομική ύφεση και την εκτεταμένη ανεργία παγκοσμίως με την Ευρώπη να είναι μία από τις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο. Η οικονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) φαίνεται να βυθίζεται κατά 7,4% το 2020 με ποσοστό ανεργίας 9% σε αυτό που αποκαλούν οι προβλέψεις της "η βαθύτερη οικονομική ύφεση στην ιστορία της. “[1] Ο Καγκελάριος του Ηνωμένου Βασιλείου Rishi Sunak έχει επίσης προειδοποιήσει ότι η χώρα πιθανότατα θα βιώσει μια ύφεση «όπως της οποίας δεν έχουμε δει».

Καθώς ο δρόμος προς την ανάκαμψη φαίνεται μακρύς, το OKEx πιστεύει ότι υπάρχει μια λάμψη ελπίδας μέσα σε όλη την αρνητικότητα για ορισμένους από αυτούς που επηρεάζονται. Καθώς πολλοί άνθρωποι αναγκάζονται να μείνουν στο σπίτι τους από την εργασία τους, τώρα είναι η ευκαιρία τους να εξερευνήσουν την ακμάζουσα βιομηχανία blockchain και cryptocurrency.

Από τα τέλη Μαΐου, το πρόγραμμα OKEx Beacon θα τους προσφέρει ακριβώς αυτό. Η ευκαιρία για όσους ενδιαφέρονται για το blockchain και το crypto να μάθουν περισσότερα για το χώρο.

Εκπαίδευση Blockchain από τα καλύτερα

Το πρόγραμμα αποτελείται από αποκλειστική καθοδήγηση ενός μηνός με στελέχη του OKEx, μαζί με τρεις κύριες τάξεις που δίνονται από αυτούς και επαγγελματίες του κλάδου σε ένα συγκεκριμένο θέμα στο blockchain και το crypto. Θα προσληφθούν συνολικά έξι εκπαιδευόμενοι.

Οι μέντορες του προγράμματος είναι ο διευθύνων σύμβουλος της OKEx Jay Hao και ο διευθυντής των χρηματοοικονομικών αγορών Lennix Lai, ο οποίος θα καθοδηγεί τρεις συμμετέχοντες ο καθένας στο Telegram. Εκτός από την καθημερινή δέσμευση με την ομάδα OKEx, οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε εβδομαδιαίες συνεδρίες καθοδήγησης 30 λεπτών με τα δύο στελέχη.

Κάθε masterclass θα διαρκέσει περίπου 15-30 λεπτά, ακολουθούμενη από 10 λεπτά Q&Μια συνεδρία για τον παρουσιαστή να απαντήσει σε ερωτήσεις, να παρέχει περαιτέρω καθοδήγηση και σαφήνεια στα μαθήματα. Μετά από κάθε μάθημα, στους εκπαιδευόμενους θα δοθεί μια εργασία ως απάντηση στο περιεχόμενο της τάξης. Τα επιβεβαιωμένα ηχεία masterclass προέρχονται από κρυπτογραφικά μέσα, όπως το CNBC Crypto Trader’s Lindsay Joo και ο κεντρικός υπολογιστής Crypto 101 podcast Matthew Aaron, μαζί με τον Lennix Lai.

Η σειρά θα καλύψει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από μια συνολική προβολή σχετικά με το blockchain και έναν εύκολο βήμα προς βήμα οδηγό για την αγορά κρυπτογράφησης για πρώτη φορά, έως τις στρατηγικές μάρκετινγκ εταιρειών blockchain, την έκρηξη ICO και την εμπορία παραγώγων κρυπτογράφησης.

«Γνωρίζουμε ότι η πανδημία COVID-19 έχει επηρεάσει σημαντικά τον κόσμο και ειδικότερα την ευρωπαϊκή περιοχή. Πολλοί άνθρωποι περιορίζονται στο σπίτι και επηρεάζονται τα προς το ζην. Μέσω του προγράμματος Beacon, στοχεύουμε να παρέχουμε ένα παράθυρο στη βιομηχανία blockchain και crypto. Ελπίζουμε ότι οι συμμετέχοντες και οι μέντορες μπορούν να επωφεληθούν από αυτό, ίσως μερικοί από αυτούς μπορούν ακόμη και να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους σε αυτόν τον χώρο », δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του OKEx Jay Hao.

"Το κλειδί για την υιοθέτηση blockchain και crypto έγκειται στην εκπαίδευση. Ελπίζουμε ότι το OKEX θα μπορούσε να πυροδοτήσει τη φωτιά της καινοτομίας με το Πρόγραμμα Beacon. Σε τελική ανάλυση, η βιομηχανία κρυπτογράφησης θα ευδοκιμήσει μόνο με πιο ενημερωμένες κοινότητες," είπε ο Lennix Lai, Διευθυντής Χρηματοοικονομικών Αγορών της OKEx.

Το πρόγραμμα OKEx Beacon ξεκινά την εφαρμογή του από τώρα έως τις 7 Ιουνίου 2020. Για εφαρμογή και περισσότερες πληροφορίες, παραμείνετε συντονισμένοι Πρόγραμμα OKEx Beacon και.

[1] Πηγή: Οικονομικός απολογισμός

ΤΕΛΟΣ


Σχετικά με το OKEx

Η μεγαλύτερη και πιο ποικίλη αγορά κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, το OKEx είναι το σημείο όπου οι παγκόσμιοι έμποροι κρυπτογράφησης, οι ανθρακωρύχοι και οι θεσμικοί επενδυτές έρχονται να διαχειρίζονται τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης, να ενισχύουν τις επενδυτικές ευκαιρίες και να αντισταθμίζουν τους κινδύνους. Παρέχουμε συναλλαγές spot και παραγώγων, συμπεριλαμβανομένων συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης, διαρκούς ανταλλαγής και επιλογών, σημαντικών κρυπτονομισμάτων, προσφέροντας στους επενδυτές μεγάλη ευελιξία στη διαμόρφωση των στρατηγικών τους για τη μεγιστοποίηση των κερδών και τον μετριασμό των κινδύνων.

Επικοινωνία μέσων:

Βιβένεν Τσόι

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map