Χρόνια πολλά, OKEx!

Γιορτάζοντας το παρελθόν μας, εμπνέοντας το μέλλον

Ίσως μας γνωρίζετε ως το κορυφαίο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης στο The Blockchain Island, αλλά γνωρίζετε ότι γιορτάζουμε τη 2η επέτειό μας αυτή την 31η Οκτωβρίου?

Η OKEx έχει διανύσει πολύ δρόμο για να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ανταλλακτικά ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων spot και futures. Από την ίδρυσή μας, έχουμε ήδη απαριθμήσει πάνω από 400 συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και spot trading και διαθέτει υψηλό όγκο συναλλαγών. Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν όλα ρόδινα για εμάς, ειδικά όταν πρέπει συνεχώς να αντιμετωπίζουμε κατηγορίες και κριτικές από ανταγωνιστές.

Σήμερα, γυρίζουμε μια νέα σελίδα με ένα ισχυρό οικοσύστημα OKB, βελτιωμένα συστήματα συναλλαγών και ασφάλειας, καινοτόμα έργα και παγκόσμια επέκταση. Για να γιορτάσουμε αυτήν τη σημαντική στιγμή, ας δούμε αυτά τα συναρπαστικά έργα στα οποία εργαζόμαστε εδώ και μήνες, τα οποία αναμένεται να έρθουν το 2020!

Παγκόσμιος Αυτορυθμιζόμενος Οργανισμός (SRO)

1. jpeg

Ως ηγέτης της βιομηχανίας, κάναμε με τόλμη ένα βήμα μπροστά για να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα για ολόκληρη τη βιομηχανία. Μόνο μέσω της συνεργασίας μπορούμε να ανταλλάξουμε καθορισμένα πρότυπα για να οδηγήσουμε στην οικονομική ασφάλεια εκατομμυρίων ανθρώπων, γι ‘αυτό δημιουργήσαμε έναν Παγκόσμιο Αυτορυθμιζόμενο Οργανισμό (SRO) για να συνδέσουμε συναδέλφους ανταλλαγών στον κλάδο.

Ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας στη Σύνοδο Κορυφής DELTA, Το SRO είναι ένα τυπικό σύνολο πρακτικών και πολιτικών που έχουν τεθεί σε εφαρμογή. Είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός που βασίζεται στα μέλη και είναι ανοιχτός σε ανταλλαγές όλων των μεγεθών και δικαιοδοσιών. Η SRO προτρέπει τα μέλη της παγκόσμιας κοινότητας κρυπτονομισμάτων να συνεργαστούν για τον καθορισμό προτύπων για την αγορά, τις καταχωρίσεις και τις διαγραφές ψηφιακών στοιχείων, και άλλα αντικείμενα κρίσιμα για την ανάπτυξη ολόκληρης της βιομηχανίας.

Ελπίζουμε ότι οι ανταλλαγές μελών μπορούν να συνεργαστούν για να καθορίσουν και να υιοθετήσουν πρότυπα για την προώθηση της υιοθέτησης ψηφιακών στοιχείων παγκοσμίως και να προσθέσουν αξία στην κοινότητα προστατεύοντας τους επενδυτές και τους εμπόρους, προωθώντας παράλληλα την καινοτομία σε όλο το οικοσύστημα του OKB.

Εντάξει αλυσίδα & OKDEx

OKB_800x418_1.jpg

Τελικά συμβαίνει – το νέο αποκλειστικό blockchain «Το OKChain “βρίσκεται στο τελικό στάδιο ανάπτυξης και το testnet πρόκειται να ξεκινήσει. Όταν το OKChain γίνει σταθερό, θα μετεγκαταστήσουμε το OKB, το εγγενές διακριτικό του δικτύου, από το διακριτικό Ethereum ERC-20 στο δικό μας κύριο δίκτυο OKChain.

Η πρώτη μας αποκεντρωμένη ανταλλαγή (DEX) θα είναι επίσης διαθέσιμη στο δίκτυο μέχρι εκείνη τη στιγμή, και θα ανοίξουμε τις εκλογές για τα supernodes για το blockchain. Με το OKB, οι χρήστες μπορούν να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους υποψήφιο supernode και να εξοφλήσουν τις χρεώσεις συναλλαγών στο OKDEx. Το OKB θα χρησιμοποιηθεί επίσης για προ-πωλήσεις διακριτικών, και οι ομάδες έργων θα πρέπει να πληρώσουν σούπερ κόμβους OKB ως τέλη υπηρεσίας στο μέλλον.

Περιθώριο USDT & Συμβόλαια με διακριτικά περιθώρια & Ανταλλαγές

1_csQFSEVwwB9P7nhms9hU2w.jpeg

Η ζήτηση για συναλλαγές μελλοντικής εκπλήρωσης ήταν πάντα ισχυρή στη βιομηχανία κρυπτογράφησης και πολλά χρηματιστήρια κρυπτογράφησης προσπαθούν να εισέλθουν στο χώρο. Για να προσφέρουμε στους χρήστες περισσότερες επιλογές στις συναλλαγές, θα κυκλοφορήσουμε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης στο USDT του Tether, προγραμματισμένα να κυκλοφορήσουν ζωντανά τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους..

Τα δύο νέα παράγωγα μέσα θα επιτρέψουν στους χρήστες να το κάνουν ανοίξτε μοχλευμένες θέσεις ή εισέλθετε σε μοχλευμένη θέση για να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα περιουσιακό στοιχείο, στην περίπτωση αυτή, με USDT.

Χρησιμοποιώντας μόνο το USDT ως εγγύηση, οι χρήστες μπορούν πλέον να ανοίξουν BTC, ETH και οποιαδήποτε άλλα συμβόλαια, χωρίς την ταλαιπωρία της εναλλαγής μεταξύ διαφορετικών κρυπτονομισμάτων, εξοικονόμηση χρόνου και κόστους.


Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης USDT θα ξεκινήσουν στις 14 Νοεμβρίου, και η προσομοίωση θα ξεκινήσει στις 5 Νοεμβρίου. Το USDT Perpetual Swap θα ξεκινήσει στις 9 Δεκεμβρίου, και η προσομοίωση θα ξεκινήσει στις 30 Νοεμβρίου.

OKMSX, μια ανταλλαγή ψηφιακών στοιχείων ασφαλείας

1_lkWdZAzZg5pw_xcMEbu_dQ.jpeg

Μετά τη μετεγκατάσταση της έδρας μας στη Μάλτα, συνεργαστήκαμε με το MSX, τον ψηφιακό και fintech βραχίονα της Malta Stock Exchange Holdings, για να ξεκινήσουμε μια νέα ανταλλαγή για να υποστηρίξουμε την πρωτοβουλία Blockchain Island της Μάλτας. Αυτή η κοινή επιχείρηση σηματοδοτεί την εμπιστοσύνη μας στην κυβέρνηση της Μάλτας καθώς και τη δέσμευσή μας να παρέχουμε ένα αποτελεσματικό, ασφαλές και διαφανές περιβάλλον συναλλαγών blockchain σε χρήστες παγκοσμίως.

Ο Andy Cheung, επικεφαλής λειτουργιών μας αναφέρθηκε στην πλατφόρμα συναλλαγών ως “ανταλλαγή θεσμικών μονάδων ασφαλείας σε θεσμικό επίπεδο” που θα αξιοποιήσει τις “λειτουργίες ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων και τεχνογνωσία” της ανταλλαγής. Εκμεταλλευόμενος την εμπειρία του Χρηματιστηρίου της Μάλτας στη συμμόρφωση με τους κανονισμούς, το OKMSX βρίσκεται σε λειτουργία για ένα έτος και πλησιάζει τώρα στο τελικό στάδιο ανάπτυξης, με αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο εξάμηνο του 2020.

Περισσότερες εφαρμογές OKB

Από τη μετάβαση του OKB στο blockchain Ethereum τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, προσπαθούμε να επιταχύνουμε τη μαζική υιοθέτηση του εγγενή μας διακριτικού σε όσο το δυνατόν περισσότερες πτυχές στην καθημερινή ζωή. Πρόσφατα, είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάσαμε στο Twitter 14 του CEO μας, Jay Hao, νέους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το OKB σας, όπως η λήψη χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, η ενίσχυση της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο σας και οι διαδικτυακές αγορές κ.λπ.. !

1_4_PNFfj_AAaQfE8EJ8ikcg.jpeg

Θέλουμε ειλικρινά να εκφράσουμε τις μεγαλύτερες ευχαριστίες μας στους πελάτες, τους συνεργάτες μας και σε όλους όσους μας υποστηρίζουν και υποστηρίζουν. Θα συνεχίσουμε να τελειοποιούμε το ισχυρό οικοσύστημα blockchain για χρήστες και είμαστε όλοι έτοιμοι να συνδέσουμε εξαιρετικά καινοτόμα έργα blockchain, προκειμένου να διευκολύνουμε την οικολογική ανάπτυξη για το OKEx και να οδηγήσουμε την πρόοδο της βιομηχανίας blockchain και ψηφιακών στοιχείων.

Σχετικά με το OKEx

Η μεγαλύτερη και πιο ποικίλη αγορά κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, το OKEx είναι το σημείο όπου οι παγκόσμιοι έμποροι κρυπτογράφησης, οι ανθρακωρύχοι και οι θεσμικοί επενδυτές έρχονται να διαχειρίζονται τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης, να ενισχύουν τις επενδυτικές ευκαιρίες και να αντισταθμίζουν τους κινδύνους. Παρέχουμε συναλλαγές spot και παραγώγων, συμπεριλαμβανομένων συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης, διαρκούς ανταλλαγής και επιλογών, σημαντικών κρυπτονομισμάτων, προσφέροντας στους επενδυτές μεγάλη ευελιξία στη διαμόρφωση των στρατηγικών τους για τη μεγιστοποίηση των κερδών και τον περιορισμό των κινδύνων.

Επικοινωνία μέσων:

Βιβένεν Τσόι

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [προστασία μέσω email]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map