Το OKEx περιέχει 21 κουπόνια DeFi τις τελευταίες 30 ημέρες, τροφοδοτώντας την καινοτομία στην οικονομία DeFi

Μάλτα, 4 Σεπτεμβρίου 2020 – Η OKEx (www.okex.com), μια παγκοσμίως κορυφαία ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και παραγώγων, έχει επιδείξει την ισχυρή δέσμευσή της στην οικονομία DeFi, καταγράφοντας συνολικά 21 μάρκες DeFi τις τελευταίες 30 ημέρες, τοποθετώντας το στην πρώτη γραμμή των κορυφαίων ανταλλαγών παγκοσμίως και υπογραμμίζοντας την εξαιρετική του ικανότητα να εντοπίζει και να ελέγχει έργα υψηλής ποιότητας για την παγκόσμια βάση χρηστών του.

Ο τελευταίος μήνας ήταν γεμάτος ευκαιρίες για τους λάτρεις του crypto Στις αρχές Αυγούστου, πολλά altcoins πήραν το προβάδισμα στην άνοδο, συμπεριλαμβανομένου του πρωτοκόλλου δικτύου Web3 Polkadot (DOT) και της πλατφόρμας PoS blockchain Algorand (ALGO), η οποία σημείωσε αύξηση 80% σε μόλις δύο ημέρες, οδηγώντας πολλούς αναλυτές να δηλώσουν ότι -που ονομάζεται "Alt Σεζόν" είχε αρχίσει επίσημα σοβαρά. Ταυτόχρονα, πολλά διακριτικά IEO, συμπεριλαμβανομένων των κουπονιών OKEx Jumpstart, παρουσίαζαν επίσης μια εκθαμβωτική απόδοση.

Ωστόσο, ο πιο εντυπωσιακός χώρος είναι μακράν η αναπτυσσόμενη οικονομία DeFi, που έχει εκρηκτικά κέρδη για πολλούς επενδυτές. Σύμφωνα με OKLink δεδομένων, το συνολικό όριο αγοράς της DeFi έφτασε το ρεκόρ των 17,74 δισεκατομμυρίων δολαρίων την 1η Σεπτεμβρίου, το οποίο είναι αύξηση άνω του 250% από την 1η Αυγούστου, όταν διαμορφώθηκε στα 6,87 δισεκατομμύρια.

Με τη δέσμευση να παρέχει τα πιο ενδιαφέροντα ανερχόμενα έργα για τους χρήστες του, το OKEx έχει ρίξει το βάρος του πίσω από το κίνημα DeFi και τώρα έχει 35 μάρκες DeFi σε προσφορά, 21 από τα οποία έχουν καταχωριστεί τις τελευταίες 30 ημέρες. Ωστόσο, η ανταλλαγή επισημαίνει γρήγορα ότι οι επενδυτές πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν αναζητούν γρήγορα κέρδη και πρέπει να προσπαθούν να κατανοήσουν τον πραγματικό σκοπό του έργου και το πρόβλημα που επιδιώκει να λύσει.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της OKEx Jay Hao σχολίασε: «Είμαστε πολύ ενθαρρυντικοί που έχουν εμφανιστεί στην αγορά τόσα πολλά υψηλής ποιότητας και καινοτόμα έργα DeFi και είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε στους χρήστες μας την ευκαιρία να μπουν στο έδαφος της ανάπτυξής τους. Ωστόσο, τηρούμε πολύ υψηλά πρότυπα όσον αφορά την επιλογή προϊόντων για καταχώριση στην πλατφόρμα μας. Μόνο μετά από μια αντικειμενική σε βάθος έρευνα του έργου για να κατανοήσουμε και να προβλέψουμε την αναπτυξιακή του κατεύθυνση αποφασίζουμε αν θα προχωρήσουμε ή όχι."

Αυτός πρόσθεσε:

"Ενθαρρύνουμε τους επενδυτές να διατηρούν τα ίδια επιμελή πρότυπα και ελπίζουμε ότι οι επενδυτικές αποφάσεις όλων των εμπόρων βασίζονται επίσης στην κατανόηση του έργου και στην ορθολογική ανάλυση."

Φυσικά, θα υπάρχουν πάντα κερδοσκόποι που επιδιώκουν να κερδίσουν τα κέρδη που κάνουν πολλά διακριτικά DeFi. Ωστόσο, πέρα ​​από τα εντυπωσιακά ποσοστά άλματα και τον τρέχοντα πυρετό όσον αφορά τη γεωργία απόδοσης, γίνονται πραγματικά ουσιαστικά βήματα για την αντιμετώπιση των θεμελιωδών DeFi που, ορισμένοι υποστηρίζουν, δεν αυξάνονται τόσο γρήγορα όσο οι τιμές των πρωτοκόλλων που ανεβαίνουν στα ύψη.

Μερικά από τα πιο πρόσφατα έργα DeFi για να γίνει αυτό περιλαμβάνουν το PowerPool, το οποίο επιδιώκει να λύσει το πρόβλημα της διακυβέρνησης σε πλατφόρμες DeFi. UniTrade, η οποία αντιμετωπίζει θέματα χαμηλής ρευστότητας που σχετίζονται με τις συναλλαγές σε αποκεντρωμένες πλατφόρμες. και UMA, που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει την πρόσβαση στην καθολική αγορά μέσω συμβάσεων αυτοεπιβολής που επιτρέπουν σε δύο αντισυμβαλλόμενους να σχεδιάζουν και να δημιουργούν τα δικά τους χρηματοοικονομικά συμβόλαια.

PowerPool (CVP)

Το PowerPool (CVP) είναι ένα εξαιρετικά καινοτόμο πρωτόκολλο, που προσφέρει μια βολική λύση για τη συγκέντρωση διακριτικών διακυβέρνησης. Αυτό επιτρέπει στους κατόχους διακριτικών μειονοτήτων να συγκεντρώσουν τα διάφορα τους διακριτικά DeFi για να συσσωρεύσουν διακυβέρνηση και να εξαγάγουν πρόσθετη χρησιμότητα ενώ επιλύουν το ζήτημα της απάθειας των ψηφοφόρων για πολλά πρωτόκολλα που βασίζονται στο blockchain Ethereum Οι χρήστες του μπορούν επίσης να δανείζουν, να συγκεντρώνουν και να κερδίζουν κίνητρα στην πλατφόρμα.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά τη ζωντανή μετάδοση, η CVP είχε ήδη επιτύχει ένα μέσο ημερήσιο ρυθμό μεταφοράς 5.000 συναλλαγών και μια μέση ημερήσια αύξηση 1.000 διευθύνσεων εκμετάλλευσης, δείχνοντας υψηλή δραστηριότητα.

UniTrade (ΕΜΠΟΡΙΟ)

Το UniTrade είναι μια πλήρως αποκεντρωμένη πλατφόρμα συναλλαγών που βασίζεται σε ομάδες ρευστότητας UniSwap και δεν απαιτεί KYC, λογαριασμούς και δεν έχει όρια συναλλαγών. Η Unitrade παρέχει επίσης μια σειρά λειτουργιών που δεν προσφέρει το UniSwap, συμπεριλαμβανομένων βιβλίων παραγγελιών σε πραγματικό χρόνο, δεδομένων βάθους σε πραγματικό χρόνο, ιστορικού συναλλαγών και οριακής παραγγελίας, που βελτιώνουν σημαντικά την εμπορική εμπειρία του χρήστη.

UMA (UMA)


Το UMA είναι μια πλατφόρμα έκδοσης συνθετικών στοιχείων που είναι τεχνολογικά καινοτόμα σε σύγκριση με παρόμοια προϊόντα. Χτισμένο στο Ethereum, η χρηματοοικονομική υποδομή της UMA προσφέρει κυρίως δύο προϊόντα: μηχανισμό επαλήθευσης δεδομένων (DVM) και μια αποκεντρωμένη υπηρεσία oracle και ανεκτίμητο σχεδιασμό χρηματοοικονομικών συμβάσεων, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία συνθετικών μαρκών. Ως το κορυφαίο έργο στο χώρο των συνθετικών περιουσιακών στοιχείων, σύμφωνα με OKLink δεδομένων, το UMA κατέχει τη δεύτερη θέση όσον αφορά το όριο αγοράς μεταξύ όλων των έργων DeFi, με ανώτατο όριο αγοράς 1,24 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Εκτός από τα τρία πολλά υποσχόμενα έργα παραπάνω, το OKEx ανέφερε επίσης 18 ακόμη εκκρεμείς μάρκες DeFi, συμπεριλαμβανομένων των SushiSwap (SUSHI), YFII.finance (YFII), Aave (LEND), Decentralized Information Asset (DIA), yearn.finance (YFI), Xensor (XSR), Proton (XRP), Curve (CRV), Serum (SRM), Kleros (PNK), Mantra DAO (OM), Band Protocol (BAND), Just (JST), REN (REN), Reserve Rights (RSR) ), Nexus Mutual (wNXM), Tellor (TRB) και YFValue (YFV).

Ο Τζαϊ Χάο πρόσθεσε:

«Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το DeFi θα είναι ένα μακροχρόνιο συμπλήρωμα των παραδοσιακών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και τα τρέχοντα επιτεύγματα είναι μόνο η αρχή. Προσβλέπουμε επίσης στην εμφάνιση πιο καινοτόμων και πρακτικών έργων και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη του DeFi. “

ΤΕΛΟΣ

Σχετικά με το OKEx

Η παγκόσμια κορυφαία ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και παραγώγων, η OKEx προσφέρει την πιο διαφορετική αγορά όπου οι παγκόσμιοι έμποροι κρυπτογράφησης, οι ανθρακωρύχοι και οι θεσμικοί επενδυτές έρχονται να διαχειρίζονται κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία, να ενισχύουν τις επενδυτικές ευκαιρίες και να αντισταθμίζουν τους κινδύνους. Παρέχουμε συναλλαγές spot και παραγώγων – συμπεριλαμβανομένων συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης, διαρκούς ανταλλαγής και επιλογών – σημαντικών κρυπτονομισμάτων, προσφέροντας στους επενδυτές ευελιξία στη διαμόρφωση των στρατηγικών τους για τη μεγιστοποίηση των κερδών και τον μετριασμό των κινδύνων.

Επικοινωνία μέσων

Βιβένεν Τσόι

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

@vivienchoi

Ακολουθήστε το OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map