Οι ενημερώσεις του OKChain και η επιλογή του Validator ξεκινά

Η OKEx (www.okex.com), η μεγαλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στον κόσμο και τα παράγωγα, ανακοίνωσε την έκδοση 0,10 του OKChain, την εμπορική δημόσια αλυσίδα που αναπτύχθηκε από την OKEx, θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου. Οι κανόνες της επιλογής επικυρωτή και του μηχανισμού μερισμάτων έχουν αποκάλυψε ταυτόχρονα. Οι χρήστες που έχουν στοιχηματίσει το διακριτικό OKT μπορούν να ψηφίσουν έως και 30 υποψηφίους με μία ψήφο, δημιουργώντας 21 επικυρωτές.

Μετά την ενημέρωση, το OKChain θα γίνει η πρώτη δημόσια αλυσίδα που αναπτύχθηκε από το crypto exchange για την υποστήριξη της πρόσβασης τρίτων ιδρυμάτων. Ταυτόχρονα, η OKChain ξεκίνησε την πρόσληψη υποψηφίων επικυρωτή παγκοσμίως και κάλεσε τους χρήστες και τα ιδρύματα να συμμετάσχουν.

«Ελπίζουμε ότι περισσότεροι χρήστες και ιδρύματα θα συμμετάσχουν στο OKChain. Το θεμέλιο της οικολογικής κατασκευής του OKChain είναι μια σημαντική προετοιμασία πριν από την έναρξη του κεντρικού δικτύου OKChain », δήλωσε η Alysa Xu, Διευθύντρια Στρατηγικής της OKEx. «Με βάση τη νέα έκδοση 0,10, οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν τη βούλησή τους μέσω του μηχανισμού ψηφοφορίας και να κάνουν επιλογές που ανταποκρίνονται στα συμφέροντά τους και διαφοροποίησαν την ανάπτυξη του OKChain. Ανυπομονούμε να συν-οικοδομήσουμε ένα ανοιχτό, αποκεντρωμένο, πρακτικό και ποικίλο οικοσύστημα με τους παγκόσμιους χρήστες μας. “

OKChain, μια άδεια χωρίς άδεια και αποκεντρωμένη δημόσια αλυσίδα

Σε σύγκριση με άλλες δημόσιες αλυσίδες ανταλλαγής, το OKChain τείνει να τηρεί τα ιδανικά της αποκέντρωσης, αξιοποιώντας πλήρως τη φύση του δικτύου peer-to-peer, μη αναστρέψιμη και αποτελεσματική αυτονομία στον πηγαίο κώδικα. Δεδομένου ότι, όλοι οι συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένου του OKEx ως προγραμματιστή, δεν μπορούν να ελέγξουν αυτήν τη δημόσια αλυσίδα.

Επιπλέον, αντί να απαιτούν κόμβους να υποβάλουν πρόταση στον δημόσιο αλυσίδα «κυβερνήτης» πριν από κάθε ενέργεια στην παραδοσιακή δημόσια αλυσίδα, το OKChain υιοθετεί ένα «peer-to-peer network», το οποίο επιτρέπει στους δρομείς κόμβων να αναπτύξουν DEX και dApp ή να αποφασίσουν ποια κρυπτονομίσματα και ζεύγη συναλλαγών για λίστα χωρίς να χρειάζεται να λάβετε άδεια από τον «κυβερνήτη». Με λίγα λόγια, το OKChain είναι μια πλήρως αυτόνομη δημόσια αλυσίδα κοινότητας.

Οι κανόνες ψηφοφορίας εξουσιοδοτούν τους ψηφοφόρους με υψηλό βαθμό αυτονομίας

Το OKChain υιοθετεί ένα αντιπροσωπευτικό σύστημα. Οι κάτοχοι του OKT που έχουν στοιχηματίσει το διακριτικό OKT θα γίνουν ψηφοφόροι, οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν να γίνουν «Συνηθισμένος ψηφοφόρος» για να ψηφίσουν άμεσα τους επικυρωτές ή να εκχωρήσουν την ψήφο τους σε άλλο λογαριασμό, που ονομάζεται «πληρεξούσιος ψηφοφόρος» για να ψηφίσουν εκ μέρους τους.

Κάθε ψηφοφόρος επιτρέπεται να ψηφίζει έως και 30 υποψηφίους επικυρωτές. Για παράδειγμα, εάν ένας χρήστης στοιχηματίσει 100 OKT, μπορεί να δώσει 100 ψήφο το καθένα για έως και 30 υποψήφιους επικυρωτές. Οι 21 κορυφαίοι υποψήφιοι με τον υψηλότερο αριθμό ψήφων θα αποτελέσουν το βασικό σύνολο επικυρωτών, ενώ άλλοι θα χρησιμεύσουν ως επικυρωμένοι υποψήφιοι.

Έχει αποδειχθεί ότι η κατοχή 21 επικυρωτών είναι η πιο ώριμη λύση, μπορεί να μεγιστοποιήσει την ισορροπία μεταξύ του βαθμού αποκέντρωσης εντός της οικολογίας και της αποτελεσματικότητας της οικολογικής λειτουργίας. Όσον αφορά τον μηχανισμό ψηφοφορίας, σε σύγκριση με το "επιλέγοντας το καλύτερο" και "επιλέγοντας μερικά καλά", το τελευταίο είναι πιο ανεκτικό σε σφάλματα. Επιπλέον, μπορεί επίσης να αποδυναμώσει αποτελεσματικά την επιρροή των μεγάλων κατόχων OKT στο αρχικό στάδιο της εκκίνησης του OKChain mainnet, έτσι ώστε τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών να αντικατοπτρίζουν τις επιθυμίες όλων των κατόχων OKT στο οικοσύστημα OKChain.

OpenDEX & Χειριστής DEX, νέες έννοιες που εισήγαγε η OKChain

Στην έκδοση 0,10, το OKChain πρωτοστάτησε στις έννοιες του «μοντέλου OpenDEX» και του «χειριστή DEX». Σύμφωνα με το μοντέλο OpenDEX, το OKChain θα προσφέρει όλη την απαιτούμενη βασική τεχνολογία σε κόμβους, διακρίνοντας τον δημόσιο φορέα αλυσίδας από τον χειριστή DEX, οι οποίοι συνδυάστηκαν ως ένας στις περισσότερες περιπτώσεις πριν.

Οι νέες έννοιες κάνουν τη σχέση μεταξύ του χειριστή DEX και του φορέα δημόσιας αλυσίδας πιο παρόμοια με τη σχέση μεταξύ της αλυσίδας ETH και του ERC20. Το OKChain επιτρέπει σε όλους τους κόμβους να δημιουργήσουν τα δικά τους DEX και ζεύγη συναλλαγών χωρίς κανένα όριο. Επιπλέον, οι κόμβοι όχι μόνο δεν χρειάζεται να πληρώνουν υψηλό κόστος για διακομιστή και τεχνολογία, αλλά θα έχουν και τα μελλοντικά συνεχή προνόμια.

Πολλαπλές πηγές εισοδημάτων από το OKChain

"Ο βασικός στόχος της έκδοσης 0.10 του δοκιμαστικού δικτύου OKChain είναι να διευκρινίσει περαιτέρω τα δικαιώματα και τα ενδιαφέροντα που μπορούν να μοιράζονται οι χρήστες κόμβου στο οικοσύστημα OKChain », δήλωσε η Alysa Xu« Οι χρήστες που συμμετέχουν στην κατασκευή του οικοσυστήματος OKChain μέσω διαφορετικών ταυτοτήτων μπορούν να λάβουν πολλαπλά οφέλη, όπως ανταμοιβή δημιουργίας μπλοκ, ανταμοιβή ψήφου, χρέωση αντιστοίχισης, τέλος συναλλαγής κ.λπ. “


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του κοινού, το 100% του γενετικού μπλοκ OKT θα αντιστοιχιστεί σε κατόχους OKB, πράγμα που σημαίνει ότι οι κάτοχοι OKB θα γίνουν η πρώτη παρτίδα κατόχων OKT και θα ξεκινήσουν σε ορισμένες σφαίρες, όπως να γίνουν σουπερνόδες, ψηφοφορία, λειτουργία DEX κ.λπ. Εκτός αυτού, επιπλέον OKT θα εκδίδεται 1-5% ετησίως, μέρος του οποίου αναμένεται να λειτουργήσει ως επιβράβευση δημιουργίας μπλοκ και το άλλο ως ανταμοιβή ψήφου. Εκτός από αυτό, οι χειριστές DEX θα λάβουν επίσης αντίστοιχο τέλος, τέλος συναλλαγής κ.λπ..

ΤΕΛΟΣ

Σχετικά με το OKEx

Η μεγαλύτερη και πιο ποικίλη αγορά κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, το OKEx είναι το σημείο όπου οι παγκόσμιοι έμποροι κρυπτογράφησης, οι ανθρακωρύχοι και οι θεσμικοί επενδυτές έρχονται να διαχειρίζονται τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης, να ενισχύουν τις επενδυτικές ευκαιρίες και να αντισταθμίζουν τους κινδύνους. Παρέχουμε συναλλαγές spot και παραγώγων, συμπεριλαμβανομένων συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης, διαρκούς ανταλλαγής και επιλογών, σημαντικών κρυπτονομισμάτων, προσφέροντας στους επενδυτές μεγάλη ευελιξία στη διαμόρφωση των στρατηγικών τους για τη μεγιστοποίηση των κερδών και τον περιορισμό των κινδύνων.

Επικοινωνία μέσων:

Βιβένεν Τσόι

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [προστασία μέσω email]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map