Το OK Blockchain Foundation εγκαινιάζει τον όγδοο και μεγαλύτερο γύρο εξαγοράς και εγκατάστασης του OKB, το πρώτο παγκόσμιο κουπόνι πλατφόρμας που κυκλοφορεί πλήρως

Η OKEx (www.okex.com), η μεγαλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στον κόσμο και τα παράγωγα, ανακοινώνει ότι το OK Blockchain Foundation, ο εκδότης της OKB, ξεκίνησε την όγδοη και μεγαλύτερη εξαγορά και καύση διακριτικών OKB. Από την περίοδο μεταξύ 1ης Μαρτίου και 31 Μαΐου, συνολικά 3.509.874,52 OKB αγοράστηκαν και κάηκαν (ισοδύναμο με 19.000.000 USD, σύμφωνα με την τιμή του OKB στις 2 Ιουνίου 2020). Αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση 1 εκατομμυρίου δολαρίων από την προηγούμενη περίοδο.

OKB Buy-Back και Burn Initiative

Το OK Blockchain Foundation ξεκίνησε την πρωτοβουλία εξαγοράς και εγγραφής OKB στις 4 Μαΐου 2019, για την τότε κυκλοφορούσα προσφορά 300 εκατομμυρίων OKB. Οι στόχοι της επαναγοράς και της καύσης δεν είναι να επηρεάσουν την τιμή των συμβόλων αλλά να προωθήσουν τη βιωσιμότητα του οικοσυστήματος OKB και να προωθήσουν τις περιπτώσεις χρήσης για το OKB, ωφελώντας συνεπώς τους κατόχους του.

Από σήμερα, μετά τον όγδοο γύρο του OKB αποστέλλεται σε ένα διεύθυνση black-hole για να κάψετε, συνολικά 20.671.583,58 OKB έχει καεί. Η τρέχουσα κυκλοφορία του ΟΚΒ είναι 279.328.416.42.

Μετά την κυκλοφορία του testnet OKChain τον Φεβρουάριο του 2020, τα 700 εκατομμύρια μη εκδοθέντα κουπόνια OKB κάηκαν επίσης και αποφασίστηκε να μην εκδοθούν περαιτέρω μάρκες στο μέλλον. Αυτό μετέτρεψε το διακριτικό OKB σε ένα πλήρως αποπληθωριστικό διακριτικό, καθώς και το πρώτο διακριτικό πλατφόρμας που κυκλοφορεί πλήρως στον κόσμο.

Οφέλη για χρήστες OKB

Προκειμένου να παρέχονται τα μέγιστα οφέλη στους χρήστες του OKB, δόθηκε μεγάλη έμφαση στην προώθηση των συνεργασιών και την υιοθέτηση του OKB όχι μόνο στην πλατφόρμα OKEx αλλά και με τους παγκόσμιους οικολογικούς εταίρους. Το οικοσύστημα OKB συνεχίζει να επεκτείνεται, προσφέροντας πλεονεκτήματα στους χρήστες του OKB με πολλούς νέους και συναρπαστικούς τρόπους.

Ενημερώσεις στο OKChain

Από την κυκλοφορία του τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, σημειώθηκε ταχεία πρόοδος στο OKChain και το δοκιμαστικό δίκτυο OKChain ενημερώθηκε πρόσφατα στην έκδοση 0.10. Αυτή η νέα έκδοση βελτιστοποιεί τον μηχανισμό ψηφοφορίας για τους οικολογικούς κόμβους και έχει επίσης ξεκινήσει την παγκόσμια πρόσληψη υπερκωδών. Οι κάτοχοι OKB θα απολαύσουν 100% αντιστοίχιση γενετικών μπλοκ του εγγενούς διακριτικού του OKChain (OKT) κατά την έναρξη του mainnet.

Το OKT τροφοδοτεί το οικοσύστημα του OKChain και οι χρήστες του μπορούν να λειτουργήσουν ως επικυρωτές και υπερκωδικοί και να ενεργούν ως πληρεξούσιοι ψήφου. Οι κάτοχοι OKB μπορούν επίσης να γίνουν supernodes στο οικοσύστημα OKChain με μεγαλύτερα δικαιώματα ψήφου για την ανάπτυξη της αλυσίδας, καθώς και τη δυνατότητα έκδοσης των δικών τους DEX και λίστα ζευγών συναλλαγών.

Η πρώτη παρτίδα των συμμαχιών του OKChain περιλαμβάνει δημόσιες αλυσίδες, προγράμματα περιήγησης, πορτοφόλια και ομάδες εξόρυξης και οι χρήστες του OKChain μπορούν να απολαύσουν υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας που προσφέρονται από τους κορυφαίους παγκόσμιους συνεργάτες του OKChain.

Περισσότερα προνόμια στην πλατφόρμα OKEx και πέρα

Οι κάτοχοι OKB έχουν πλέον όλο και περισσότερα προνόμια στην πλατφόρμα OKEx και όχι μόνο. Προς το παρόν, οι κάτοχοι OKB μπορούν να επωφεληθούν από 14 εσωτερικές προτιμησιακές επιλογές κατά τη διαπραγμάτευση, συμπεριλαμβανομένων των εκπτώσεων τελών διαπραγμάτευσης, της ευκαιρίας να επενδύσουν σε πολλά υποσχόμενα περιουσιακά στοιχεία blockchain μέσω του OKEx Jumpstart, την ευκαιρία να κερδίσουν παθητικό εισόδημα με τις αποταμιεύσεις OKB και επιλογές πληρωμής σε καθορισμένους εμπόρους.

Για να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις των χρηστών της και να συνεχίσει να αναπτύσσει το οικοσύστημα OKB, η OKB επεκτείνει τα κανάλια συναλλαγών της σε όλο τον κόσμο. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα ζεύγη συναλλαγών C2C (το OKB υποστηρίζει πολλά mainstream νομίσματα, όπως USD, Euro, Won Korea, Dong Vietnam, Rupiah και Ruble της Ινδονησίας) και spot spot του OKB σε περισσότερα από 50 χρηματιστήρια, συμπεριλαμβανομένων των Bitfinex και BitMEX. Αυτά τα κανάλια συναλλαγών θα συνεχίσουν να επεκτείνονται προς όφελος των κατόχων OKB.


Η OKB έχει επίσης αναπτύξει 50 σενάρια εφαρμογών παγκοσμίως, από πληρωμές, δάνεια και οικονομική διαχείριση, μέχρι τουρισμό, υπηρεσίες ζωής, κοινωνική δικτύωση και ψυχαγωγία. Οι κάτοχοι του OKB μπορούν να απολαύσουν πολλαπλές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας από ενυπόθηκο δανεισμό έως κρατήσεις ξενοδοχείων και υπηρεσίες ασφαλείας χρησιμοποιώντας το OKB. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την Υποστήριξη OKEx.

ΤΕΛΟΣ

Σχετικά με το OKEx

Η μεγαλύτερη και πιο ποικίλη αγορά κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, το OKEx είναι το σημείο όπου οι παγκόσμιοι έμποροι κρυπτογράφησης, οι ανθρακωρύχοι και οι θεσμικοί επενδυτές έρχονται να διαχειρίζονται τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης, να ενισχύουν τις επενδυτικές ευκαιρίες και να αντισταθμίζουν τους κινδύνους. Παρέχουμε συναλλαγές spot και παραγώγων, συμπεριλαμβανομένων συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης, διαρκούς ανταλλαγής και επιλογών, σημαντικών κρυπτονομισμάτων, προσφέροντας στους επενδυτές μεγάλη ευελιξία στη διαμόρφωση των στρατηγικών τους για τη μεγιστοποίηση των κερδών και τον μετριασμό των κινδύνων.

Επικοινωνία μέσων:

Βιβένεν Τσόι

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map