Το παθητικό εισόδημα Crypto μπορεί να ωφελήσει δισεκατομμύρια ανθρώπους, σύμφωνα με το Executive της OKEx στο Blockchain Economy 2020, Τουρκία

Η OKEx (www.okex.com), η μεγαλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στον κόσμο και παράγωγα παραγώγων, ταξίδεψε στην Τουρκία για να παρακολουθήσει το Blockchain Economy, την πιο αναμενόμενη σύνοδο κορυφής blockchain στο MENA και την Ευρασία την περασμένη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη. Ενώ το OKEx διεξήγαγε πολλές συζητήσεις σχετικά με την τοπική σκηνή κρυπτογράφησης, ο Lennix Lai, Διευθυντής Χρηματοοικονομικών Αγορών της OKEx εξέφρασε τη σκέψη του για το παθητικό εισόδημα αποκλειστικά στην αγορά κρυπτογράφησης στην εκδήλωση την περασμένη Παρασκευή (21 Φεβρουαρίου 2020).

«Το Blockchain και τα ψηφιακά στοιχεία αλλάζουν σταδιακά τον τρόπο με τον οποίο κερδίζουμε ενδιαφέρον. Τα mainstreams καθορίζουν το κοινωνικό κεφάλαιο για το πώς κατανέμεται το επιτόκιο και παίρνουν τις τράπεζες ως τις βασικές πληροφορίες και πιστωτικούς ενδιάμεσους », δήλωσε η Lennix Lai, Διευθυντής Χρηματοοικονομικών Αγορών της OKEx. «Προχωρώντας προς τα εμπρός, με βάση τα PoS και DPoS, καθώς και τον δανεισμό DeFi, θα αποφέρει δυνητικά νέα προϊόντα που παρέχουν ενδιαφέροντα σε τακτική βάση. Αυτό μπορεί να είναι αμοιβαία επωφελές για το παραδοσιακό χρηματοπιστωτικό σύστημα, και ως εκ τούτου να φέρει δισεκατομμύρια χρήστες το πλεονέκτημα να αποκτήσουν παθητικό εισόδημα. “

Ο Lennix Lai, Διευθυντής Χρηματοοικονομικών Αγορών του ΟΚΕξ έδωσε ομιλία στις 21 Φεβρουαρίου 2020. Η Lennix Lai, Διευθυντής Χρηματοοικονομικών Αγορών της OKEx προσκλήθηκε σε συνέντευξη στα μέσα ενημέρωσης επί τόπου.

Η μη τραπεζική έχει γίνει παγκόσμια πρόκληση

Το παραδοσιακό χρηματοοικονομικό σύστημα έχει αναγνωρίσει προκλήσεις. Το υψηλό λειτουργικό κόστος της δημιουργίας υποκαταστημάτων τραπεζών και της παροχής υπηρεσιών σε αναπτυσσόμενες ή υπό ανεπτυγμένες χώρες έχει καταστεί εμπόδιο. Η εποχή του χαμηλά επιτόκια έχει φέρει αρκετές ανεπιθύμητες παρενέργειες στην πραγματική οικονομία, ιδίως ζημία στις τράπεζες, οι οποίες πληρώνουν επιπλέον για να αποθηκεύσουν υπερβολικά αποθεματικά αλλά δεν μπορούν να μεταβιβάσουν αρνητικά επιτόκια στους καταθέτες.

Παθητικό εισόδημα σε κρυπτογράφηση

Η σημασία του blockchain, καθώς και η κρυπτογράφηση, μπορούν να λειτουργήσουν ως εναλλακτική λύση στην επίλυση μιας τέτοιας πρόκλησης, όπου τα έξυπνα συμβόλαια που φιλοξενούνται στο blockchain οδηγούν σε εξυπνότερες τροποποιήσεις στη χρηματοδότηση του εμπορίου με μειωμένο κόστος.

Τα χρηματοοικονομικά μέσα χωρίς άδειες μπορούν να μειώσουν το 99% του φραγμού για τη δημιουργία και την έκδοση εξαγοράσιμων συμβάσεων για οποιονδήποτε να αντισταθμίσει, να ανταλλάξει και να κερδίσει. Το OKEx Pool υποστηρίζει τώρα ποντάρισμα από 8 mainstream tokens, συμπεριλαμβανομένων των EOS, ATOM, DAI και VSYS κ.λπ., με επιτόκια έως και 15%.

Όραμα DeFi στο OKEx – οικονομία χωρίς τριβή

Οι αυτοματοποιημένες έξυπνες συναλλαγές βάσει συμβολαίων μπορούν να επιτύχουν άμεσο διακανονισμό με μηδενικούς κινδύνους αντισυμβαλλομένου, ελαχιστοποιώντας την ανάγκη για ασφάλεια κατά 99% και ισολογισμό σε έναν κύκλο συναλλαγών. Όσον αφορά το DeFi, η αγορά κρυπτογράφησης προσφέρει ένα εναλλακτικό όφελος από την παραδοσιακή αγορά χρήματος. Η παραδοσιακή αγορά χρήματος μπορεί να περιορίζεται σε τοπικές ρυθμίσεις, θεσμικές και κεφαλαιακές απαιτήσεις όσον αφορά την προσβασιμότητα, ο δανεισμός DeFi προσφέρει μια παγκόσμια εμπειρία χωρίς άδεια, με συνεχή παρακολούθηση και συμμόρφωση. Εκτός από αυτό, ο κίνδυνος αντισυμβαλλομένου δανεισμού DeFi είναι πολύ χαμηλότερος από τον παραδοσιακό δανεισμό peer-to-peer. Επιπλέον, η έξυπνη σύμβαση επιταχύνει επίσης σημαντικά το χρόνο επεξεργασίας και βελτιώνει την ευκολία χρήσης αφαιρώντας τα δυσκίνητα χαρτιά για τους μεσάζοντες.

OKChain – εμπορικό δημόσιο blockchain που ανήκει στο OKEx

Ένα ορόσημο στην ανάπτυξη του οικοσυστήματος DeFi, το OKEx κυκλοφόρησε πρόσφατα το OKChain, το εμπορικό δημόσιο blockchain που υποστηρίζει τη δημιουργία και την κυκλοφορία εφαρμογών DeFi. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους εφαρμογές DeFi με βάση την τεχνολογία blockchain στο OKChain. Ταυτόχρονα, το OKEx παρουσίασε επίσης το OKEx DEX, την αποκεντρωμένη ανταλλαγή της ανταλλαγής την πρώτη εφαρμογή στο OKChain. Για να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία συναλλαγών και ρευστότητα, το OKEx DEX υποστηρίζει τη διευθέτηση σε πραγματικό χρόνο σε ένα περιβάλλον χωρίς εμπιστοσύνη.

Για στιγμιότυπα εκδηλώσεων, επισκεφτείτε το OKEx’s.

Φωτογραφίες εκδηλώσεων:

Το περίπτερο του OKEx στο Blockchain Economy 2020 με ελκυστικά αναμνηστικά και πληροφορίες ήταν εικονική στη σύνοδο κορυφής.


Η Lennix Lai, Διευθυντής Χρηματοοικονομικών Αγορών της OKEx, ασχολήθηκε με πολλά μέσα ενημέρωσης, επισκέπτες και επιχειρηματικούς συνεργάτες κατά τη διάρκεια της διήμερης συνόδου κορυφής.

Ο Lennix Lai, Διευθυντής Χρηματοοικονομικών Αγορών της OKEx, παρουσίασε μια κεντρική ομιλία στο Blockchain Economy 2020, εξερευνώντας το θέμα γύρω από το παθητικό εισόδημα αποκλειστικό σε crypto. Η ομάδα του OKEx βρισκόταν στο χώρο για να συναντήσει και να χαιρετήσει κάθε επισκέπτη της εκδήλωσης.

ΤΕΛΟΣ

Σχετικά με το OKEx

Η μεγαλύτερη και πιο ποικίλη αγορά κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, το OKEx είναι το σημείο όπου οι παγκόσμιοι έμποροι κρυπτογράφησης, οι ανθρακωρύχοι και οι θεσμικοί επενδυτές έρχονται να διαχειρίζονται τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης, να ενισχύουν τις επενδυτικές ευκαιρίες και να αντισταθμίζουν τους κινδύνους. Παρέχουμε συναλλαγές spot και παραγώγων, συμπεριλαμβανομένων συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης, διαρκούς ανταλλαγής και επιλογών, σημαντικών κρυπτονομισμάτων, προσφέροντας στους επενδυτές μεγάλη ευελιξία στη διαμόρφωση των στρατηγικών τους για τη μεγιστοποίηση των κερδών και τον μετριασμό των κινδύνων.

Επικοινωνία μέσων:

Βιβένεν Τσόι

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map