KuCoin Exchange: Κατακτήστε τον Οδηγό Αξιολόγησης Χρήστη Crypto

Αναθεώρηση KuCoin

Τρόπος χρήσης, ανταλλαγής και εγγραφής στο KuCoin Exchange

Το KuCoin είναι ένα δημοφιλές νέο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που ιδρύθηκε από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων τεχνολογίας blockchain. Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το KuCoin σήμερα στην κριτική μας.

Χαρακτηριστικά

 • Η ανταλλαγή κρυπτογράφησης με έδρα το Χονγκ Κονγκ ξεκίνησε το 2017
 • Εμπόριο κινητών και επιτραπέζιων υπολογιστών
 • Πολλαπλοί τύποι παραγγελιών στο εύρος διαφορετικών κρυπτονομισμάτων

Μέθοδοι κατάθεσης

 • Δολ ΗΠΑ
 • Κρυπτονόμισμα
 • Visa και Mastercard

Πλεονεκτήματα

 • Εκατοντάδες ζεύγη κρυπτονομισμάτων
 • Αναπτύχθηκε από έμπειρους επαγγελματίες τεχνολογίας blockchain
 • Συναλλαγές μελλοντικών συμβολαίων

Μειονεκτήματα

 • Περιορισμένη κανονιστική εποπτεία

Εισαγωγή

Το KuCoin είναι ένα χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων με έδρα το Χονγκ Κονγκ, γνωστό για τις ανταγωνιστικές του χρεώσεις συναλλαγών, τα μερίσματα διακριτικών KCS και το ευέλικτο κανονιστικό πλαίσιο. Το KuCoin μπορεί να είναι το πιο γρήγορα χτισμένο ανταλλακτικό στην ιστορία της κρυπτογράφησης: η ομάδα πίσω από το KuCoin συγκεντρώθηκε τον Μάιο του 2017 και τον Αύγουστο του 2017, μετά από έναν γύρο επενδυτικών αγγελιών, το χρηματιστήριο ήταν έτοιμο να ξεκινήσει.        kucoin-ανταλλαγή-αναθεώρηση

Η ομάδα πίσω από το KuCoin περιλαμβάνει μια ομάδα εμπειρογνωμόνων τεχνολογίας blockchain από μεγάλα ονόματα όπως Ant Financial, Youling, Jianbang Communication και iBOX Pay. Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα χαμηλού κόστους, φιλικό προς το χρήστη ανταλλαγή κρυπτογράφησης, προσφέροντας παράλληλα ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών για αρχάριους και προχωρημένους εμπόρους.

Σήμερα, το KuCoin έχει εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία 50 ή 60 μεγαλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης παγκοσμίως. Τα πιο δημοφιλή ζεύγη της ανταλλαγής περιλαμβάνουν τα ζεύγη KuCoin Shares (KCS), Tether (USDT), Bitcoin (BTC) και Ethereum (ETH). Οι μετοχές KuCoin είναι μάρκες που βασίζονται σε ανταλλαγή και το εγγενές νόμισμα της ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων KuCoin. Ως κάτοχος διακριτικών KuCoin, δικαιούστε να λάβετε ένα μέρος όλων των εσόδων από τις χρεώσεις συναλλαγών που κερδίζετε από το χρηματιστήριο.

οδηγός χρήστη kucoin

Η KuCoin διατηρεί ένα εκπληκτικά μικρό μέρος των εσόδων από συναλλαγές: μόλις το 10% των εσόδων από συναλλαγές στην πλατφόρμα KuCoin κατευθύνεται προς την εταιρεία. Το 50% των εσόδων από συναλλαγές αποστέλλεται στους κατόχους διακριτικών KCS, ενώ το υπόλοιπο 40% μοιράζεται με τους χρήστες μέσω του μπόνους πρόσκλησης (δηλαδή μπόνους παραπομπής). Λίγα άλλα χρηματιστήρια στέλνουν αμέσως το 90% των εσόδων από τέλη συναλλαγής στους χρήστες.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του KuCoin είναι η εκπληκτικά φθηνή δομή των τελών. Δεν κοστίζει τίποτα για την κατάθεση και τα περισσότερα τέλη συναλλαγών είναι μόλις 0,1%. Θα πληρώσετε μικρές χρεώσεις ανάληψης που διαφέρουν μεταξύ κρυπτονομισμάτων.

Το KuCoin είναι η διεπαφή παρόμοια με τις περισσότερες άλλες κορυφαίες ανταλλαγές. Υπάρχουν τυπικά διαγράμματα και γραφήματα συναλλαγών. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορες αγορές και τύπους συναλλαγών. Το KuCoin τείνει επίσης να έχει περισσότερα νομίσματα από το μέσο όρο ανταλλαγής. Στη Λευκή Βίβλο KuCoin, η ομάδα δήλωσε ότι ήθελε να απαριθμήσει 50 νομίσματα εντός 4 μηνών από την κυκλοφορία. Ο στόχος αυτός έχει επιτευχθεί και σήμερα, περισσότερα από 100 κρυπτονομίσματα αναφέρονται στην πλατφόρμα συνολικά.

Εκτιμούμε επίσης την ασφάλεια του KuCoin: η ανταλλαγή δεν έχει υποστεί σημαντικές παραβιάσεις ασφάλειας, παραβιάσεις ή διαρροές δεδομένων – τουλάχιστον καμία από τις οποίες δεν γνωρίζουμε. Φυσικά, το KuCoin είναι νεότερο από τις περισσότερες ανταλλαγές, επομένως δεν μπορούμε να μιλήσουμε με το μακροπρόθεσμο αρχείο ασφαλείας της ανταλλαγής, αλλά τα πρώτα σημάδια είναι πολλά υποσχόμενα.

Συνολικά, το KuCoin στερείται τη φήμη, τη ρύθμιση και τη διαφάνεια των κορυφαίων ανταλλαγών, αλλά έχει αποκτήσει σιγά σιγά τον όγκο συναλλαγών με την πάροδο των ετών λόγω της ανταγωνιστικής δομής των τελών και του ποικίλου φάσματος ζευγών κρυπτογράφησης.

Βασικά χαρακτηριστικά

Τα βασικά χαρακτηριστικά του KuCoin περιλαμβάνουν:


Πολλαπλοί τύποι παραγγελιών: Το KuCoin προσφέρει όρια, στάσεις, αναρτήσεις μόνο και άλλους τύπους παραγγελιών σε εκατοντάδες ζεύγη κρυπτονομισμάτων.

Συναλλαγές μελλοντικών συμβολαίων: Η KuCoin προσφέρει ένα διαρκές συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης BTC / USD με μόχλευση έως 10x μέσω της ανταλλαγής KuMEX.

API KuCoin: Τα API της KuCoin διευκολύνουν την ενσωμάτωση της ανταλλαγής στην υπάρχουσα ρύθμιση.

Χαμηλές χρεώσεις: Το KuCoin χρεώνει τέλη μόλις 0,1%, καθιστώντας το ένα από τα φθηνότερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στο Διαδίκτυο σήμερα.

Υποστηρίζεται από θεσμικούς επενδυτές: Η KuCoin ολοκλήρωσε έναν γύρο επενδύσεων αγγέλου τον Αύγουστο του 2017. Σήμερα, ο ιστότοπος της KuCoin αναφέρει τους IDG Capital και Matrix Partners ως τους δύο κύριους επενδυτές του.

Εφαρμογές για κινητά: Το KuCoin προσφέρει εφαρμογές για κινητά για iOS και Android. Μπορείτε να κάνετε συναλλαγές εν κινήσει, να προβάλετε πληροφορίες λογαριασμού και να εκτελέσετε άλλες εργασίες μέσω του τηλεφώνου σας.

Μετοχές και μερίσματα KuCoin: Οι κάτοχοι διακριτικών KuCoin Shares (KCS) κερδίζουν μερίσματα από το 50% των τελών διαπραγμάτευσης στην πλατφόρμα. Όσο περισσότερα διακριτικά KCS έχετε, τόσο περισσότερα μερίσματα θα κερδίσετε.

100+ κρυπτονομίσματα: Το KuCoin έχει καταγράψει έναν εκπληκτικό αριθμό κρυπτονομισμάτων. 100+ κρυπτονομίσματα παρατίθενται στο χρηματιστήριο, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων ηγετών της αγοράς και των μικρότερων, πιο ασαφών κρυπτονομισμάτων.

Φτηνές χρεώσεις συναλλαγών: Η KuCoin έχει μια επίπεδη και απλή δομή τελών συναλλαγών όπου πληρώνετε 0,1% ανά συναλλαγή. Το KuCoin δεν ακολουθεί το μοντέλο χρέωσης κατασκευαστή / λήψης, όπως τα περισσότερα άλλα χρηματιστήρια.

Διαθέσιμες εκπτώσεις σε χρεώσεις συναλλαγών: Οι κάτοχοι διακριτικών KuCoin Shares (KCS) όχι μόνο κερδίζουν μερίσματα μέσω της πλατφόρμας, αλλά λαμβάνουν επίσης έκπτωση στα τέλη συναλλαγών. Τα τέλη συναλλαγών της KuCoin είναι ήδη φθηνά (0,1%) και οι κάτοχοι διακριτικών KCS μπορούν να μειώσουν την προμήθεια έως και 30%. Παίρνετε έκπτωση 1% για κάθε 1.000 KCS που κρατάτε στο πορτοφόλι KuCoin.

Περιορισμένος κανονισμός: Η KuCoin δεν ισχυρίζεται ότι ρυθμίζεται από αξιόπιστες ρυθμιστικές υπηρεσίες, παρόλο που οι χρήστες πρέπει να ολοκληρώσουν την επαλήθευση KYC / AML για να χειριστούν το νόμισμα fiat στην πλατφόρμα.

Διαθέσιμο παγκοσμίως: Το KuCoin διατίθεται σε περίπου 200 χώρες παγκοσμίως, το οποίο καλύπτει βασικά ολόκληρο τον κόσμο εκτός από τις χώρες που έχουν επιβληθεί κυρώσεις.

Ποντάρισμα Pool-X: Το KuCoin έχει μια απόδειξη συγκέντρωσης ορυχείων που ονομάζεται Pool-X, όπου μπορείτε να κλειδώσετε κρυπτονομίσματα για να κερδίσετε ανταμοιβές.

Άλλα διαθέσιμα μπόνους KuCoin Shares (KCS): Η KuCoin διανέμει το 90% των εσόδων από τα τέλη συναλλαγής στους χρήστες. Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα στο KuCoin μέσω μπόνους παραπομπής, για παράδειγμα.

Νομίσματα και ζεύγη KuCoin

Σύμφωνα με την Coinmarketcap, η KuCoin έχει περισσότερα από 250 ενεργά ζεύγη συναλλαγών. Το βρίσκουμε δύσκολο να πιστέψουμε, αλλά δείχνει πόσα κρυπτονομίσματα έχουν υποστηριχθεί από το KuCoin σε ένα σημείο ή άλλο. Εκτός από τα κύρια κρυπτονομίσματα όπως BTC, ETH, NEO και XRP, μπορείτε να βρείτε λιγότερο γνωστά κρυπτονομίσματα όπως Ankr (ANKR), Dent (DENT), carVertical (CV) και SophaTX (SPHTX).

Υποστηριζόμενες μέθοδοι κατάθεσης και ανάληψης KuCoin

Το KuCoin απαιτεί από εσάς να ολοκληρώσετε την επαλήθευση 2FA προτού καταθέσετε χρήματα στο λογαριασμό σας. Μόλις ολοκληρώσετε την επαλήθευση 2FA, μπορείτε να καταθέσετε σχεδόν όλα τα υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα στο λογαριασμό σας, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών κρυπτονομισμάτων και λιγότερο γνωστών επιλογών. Το KuCoin σας δίνει ένα πορτοφόλι για όλα τα εμπορεύσιμα κρυπτονομίσματα στην πλατφόρμα του. Το 2019, η KuCoin ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να υποστηρίζει άμεσες καταθέσεις και αναλήψεις σε δολάρια ΗΠΑ, αν και πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή KuCoin. Υποστηρίζονται επίσης οι καταθέσεις Visa και Mastercard.

Διαδικασία εγγραφής και σύνδεσης KuCoin

Το KuCoin έχει μια απλή διαδικασία εγγραφής και σύνδεσης. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας αμέσως μετά την επιβεβαίωση της διεύθυνσης email σας. Για να καταθέσετε χρήματα στο λογαριασμό σας, πρέπει πρώτα να ρυθμίσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA). Μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαπραγμάτευση όταν τα χρήματα βρίσκονται στο λογαριασμό σας χωρίς να απαιτείται επαλήθευση KYC ή AML (υπάρχει όριο ανάληψης 2 BTC ανά ημέρα για μη επαληθευμένους λογαριασμούς, αλλά αυτός είναι ο μόνος περιορισμός).

Συναλλαγές KuCoin

Το KuCoin έχει μια απλή, απλή διεπαφή συναλλαγών παρόμοια με τα περισσότερα άλλα χρηματιστήρια στο Διαδίκτυο σήμερα. Μπορείτε να κάνετε όριο, αγορά, όριο διακοπής και διακοπή εντολών αγοράς, μεταξύ άλλων τύπων συναλλαγών. Επιλέξτε ένα από τα εκατοντάδες διαφορετικά ζεύγη κρυπτονομισμάτων που αναφέρονται στην πλατφόρμα και μετά αγοράστε ή πουλήστε. Μπορείτε επίσης να ανταλλάσσετε συμβόλαια μελλοντικών συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης (BTC / USD) στο χρηματιστήριο KuMEX της πλατφόρμας.

Τέλη KuCoin

Η KuCoin δεν χρησιμοποιεί το ίδιο μοντέλο κατασκευαστή / λήψης που εμφανίζεται σε άλλα κρυπτογραφικά χρηματιστήρια, ούτε η ανταλλαγή προσφέρει εκπτώσεις τελών συναλλαγών βάσει όγκου. Αντ ‘αυτού, η KuCoin χρεώνει μια σταθερή χρέωση 0,1% και στα δύο μέρη για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται στην πλατφόρμα. Οι καταθέσεις είναι δωρεάν και για τις περισσότερες αναλήψεις, πληρώνετε απλώς το τέλος δικτύου (το τέλος ανάληψης BTC είναι 0,0005, για παράδειγμα).

 • Χρεώσεις συναλλαγών: 0,1%
 • Τέλη κατάθεσης: Ελεύθερος
 • Χρέωση ανάληψης BTC: 0,0005 BTC
 • Χρέωση ανάληψης LTC: 0,001 LTC
 • Προμήθεια ανάληψης ETH: 0,01 ETH
 • Εκπτώσεις προμήθειας συναλλαγών: 1% έκπτωση για κάθε 1.000 KCS στο πορτοφόλι σας (μέγιστη έκπτωση 30%)

Ζητήματα ασφάλειας και διακοπής λειτουργίας του KuCoin

Το KuCoin κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2017 και δεν είχε γνωστοποιήσει δημόσια θέματα ασφαλείας, παραβιάσεις ή παραβιάσεις δεδομένων από την κυκλοφορία. Ναι, το KuCoin είναι σχετικά νέο, αλλά 2,5 χρόνια ασφαλούς ιστορίας συναλλαγών δεν είναι τίποτα για αστείο. Το KuCoin φαίνεται να έχει ισχυρές διαδικασίες ασφαλείας. τον Μάρτιο του 2019, ο Διευθύνων Σύμβουλος της KuCoin Michael Gan εξέδωσε ένα κρυφό tweet δηλώνοντας ότι η ανταλλαγή «προσπαθούσε να ανακτήσει τα κλεμμένα περιουσιακά στοιχεία» μετά από παραβίαση άλλων ανταλλαγών. Κάποιοι ερμήνευσαν αυτό το μήνυμα ως παραδοχή ότι το KuCoin παραβιάστηκε και υπήρξε μια σύντομη φρενίτιδα στην κοινότητα KuCoin. Ωστόσο, η ανταλλαγή επιβεβαίωσε αργότερα ότι δεν είχε παραβιαστεί και ότι απλώς προσπαθούσαν να ανακτήσουν κλεμμένα περιουσιακά στοιχεία για λογαριασμό των άλλων ανταλλαγών.

Ευκολία χρήσης KuCoin

Το KuCoin είναι εύκολο στη χρήση για όσους είναι εξοικειωμένοι με μια συμβατική διεπαφή ανταλλαγής. Αν ψάχνετε όμως για μια επιλογή άμεσης αγοράς σε στιλ Coinbase, τότε το KuCoin μπορεί να μην είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Όλες οι συναλλαγές γίνονται σε μια συμβατική διεπαφή ανταλλαγής με γραφήματα και γραφήματα που εμφανίζουν το τρέχον βιβλίο παραγγελιών της ανταλλαγής. Οι οθόνες του KuCoin είναι λίγο πιο περίπλοκες και γεμάτες πληροφορίες από μια μέση ανταλλαγή κρυπτογράφησης, κάτι που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στα πράγματα.

Εμπιστοσύνη και απόρρητο KuCoin

Το KuCoin είναι ιδιωτικό για τις περισσότερες πτυχές των λειτουργιών του. Γνωρίζουμε ότι η ανταλλαγή βασίζεται στο Χονγκ Κονγκ και ιδρύθηκε από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων τεχνολογίας blockchain, αλλά αυτό είναι το θέμα. Η Λευκή Βίβλος KuCoin περιγράφει βασικές λεπτομέρειες σχετικά με την ιδρυτική ομάδα, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Michael Gan (CEO), Eric Don (COO) και Top Lan (CTO). Αυτό είναι υπέροχο, αλλά η έλλειψη κανονιστικής εποπτείας είναι λίγο ανησυχητική.

Εξυπηρέτηση πελατών KuCoin

Το KuCoin διαθέτει ένα κέντρο υποστήριξης πελατών με υπηρεσία διαθέσιμη στα Αγγλικά, Ρωσικά, Τουρκικά και Κινέζικα. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε μια λίστα με συχνές ερωτήσεις και κοινά αιτήματα υποστήριξης. Εναλλακτικά, μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα μέσω διαδικτυακής φόρμας. Το KuCoin δεν διαθέτει αριθμό τηλεφώνου χωρίς χρέωση ή email εξυπηρέτησης πελατών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επικοινωνήσετε με την εταιρεία. Η KuCoin ισχυρίζεται ότι η ομάδα υποστήριξης είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα.

Οδηγός χρήσης KuCoin: Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το KuCoin

Το KuCoin έχει μια απλή διαδικασία εγγραφής. Μέσα σε λίγα λεπτά, μπορείτε να εγγραφείτε για την ανταλλαγή και να κάνετε την πρώτη σας συναλλαγή. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε.

1. Εγγραφείτε

Αρχικά, εγγραφείτε στο KuCoin μεταβαίνοντας στο KuCoin.com και κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή».

Μπορείτε να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση email. Εάν έχετε κινεζικό τηλέφωνο, ωστόσο, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας μόνο τον αριθμό τηλεφώνου σας.

2. Επαλήθευση

Εισαγάγετε τη διεύθυνση email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στον «Αποστολή κωδικού». Το KuCoin θα σας στείλει ένα email ή ένα κείμενο με έναν κωδικό επαλήθευσης. Έχετε 60 δευτερόλεπτα για να εισαγάγετε αυτόν τον κωδικό για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

kucoin-exchange-login

Στο επόμενο βήμα, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Σε αυτό το σημείο, έχετε εγγραφεί επίσημα για την ανταλλαγή.

Το KuCoin δεν ρυθμίζεται από κανέναν σημαντικό οργανισμό, επομένως δεν απαιτείται περαιτέρω επαλήθευση για να ξεκινήσει η πραγματοποίηση συναλλαγών στην πλατφόρμα. Ως μη επαληθευμένος λογαριασμός, έχετε μέγιστο όριο ανάληψης 24 ωρών 2 BTC, αλλά αυτός είναι ο μόνος πραγματικός περιορισμός.

ταμπλό ανταλλαγής kucoin

Συμπληρώνοντας την επαλήθευση KYC (ανεβάζοντας το αναγνωριστικό της κυβέρνησής σας), μπορείτε να αποφύγετε αυτό το όριο ανάληψης. Η ολοκλήρωση του KYC σάς βοηθά επίσης να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας εάν χάσετε την πρόσβαση.

kucoin-kyc-know-your-customer

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την επαλήθευση ανά πάσα στιγμή μεταβαίνοντας στη σελίδα KuCoin.com/account.

3. Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Πριν καταθέσετε χρήματα στην πλατφόρμα, θα πρέπει να ολοκληρώσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) χρησιμοποιώντας SMS ή Google Authenticator.

Πρέπει επίσης να ρυθμίσετε τον κωδικό πρόσβασης συναλλαγής.

4. Τρόπος πληρωμής

Μόλις ολοκληρώσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στο λογαριασμό σας. Μπορείτε να καταθέσετε χρήματα χρησιμοποιώντας τραπεζικές μεταφορές ή BTC. Το KuCoin σας επιτρέπει επίσης να αγοράζετε κρυπτογράφηση με πιστωτική κάρτα Visa ή Mastercard.

μέθοδος κατάθεσης-kucoin

Μπορείτε επίσης να καταθέσετε USD στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή KuCoin για κινητά για iOS ή Android

5. Συναλλαγή κρυπτονομισμάτων

kucoin-exchange-trading-cryptocurrency

Όταν τα χρήματα είναι στο λογαριασμό σας, μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή «Αγορές» για να δείτε τις διαθέσιμες αγορές συναλλαγών. Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα ζεύγη για να δείτε γραφήματα, βιβλία παραγγελιών και ιστορικό συναλλαγών για το συγκεκριμένο ζεύγος.

πλατφόρμα ανταλλαγής kucoin

Όπως μπορείτε να δείτε, η οθόνη συναλλαγών KuCoin είναι λίγο χάος σε σύγκριση με άλλες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες αγοράς στην οθόνη σας από προεπιλογή, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με διαφορετικά ζεύγη συναλλαγών στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Ευτυχώς, μπορείτε να προσαρμόσετε

Με όλα τα ζεύγη συναλλαγών, μπορείτε να κάνετε όριο, αγορά, όριο διακοπής και διακοπή εντολών αγοράς.

6. Futures και Leveraged Trading στο KuMEX Exchange της KuCoin

Η KuCoin διαθέτει άλλες διαθέσιμες επιλογές συναλλαγών. Κάντε κλικ στο «Συμβόλαια» από την επάνω γραμμή μενού για να μεταβείτε στο ανταλλακτικό συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης KuMEX. Κάντε κλικ στην επιλογή “Ενεργοποίηση συμβολαίων συναλλαγών” για να ξεκινήσετε τη διαπραγμάτευση μελλοντικών συμβολαίων bitcoin. Θα πρέπει να αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις. Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε να κάνετε παραγγελίες αμέσως με μόχλευση έως 10x.

απόσυρση κουκοΐνης

Επί του παρόντος, η KuMEX προσφέρει μόνο ένα συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης: το μόνιμο συμβόλαιο bitcoin mini (XBTUSD Mini).

Εάν δεν έχετε κάνει ποτέ συναλλαγές μελλοντικής εκπλήρωσης και θέλετε να μάθετε περισσότερα, το KuMEX προσφέρει επίσης ένα sandbox όπου μπορείτε να κάνετε προσομοιώσεις συναλλαγών. Τα μαθήματα είναι επίσης διαθέσιμα απευθείας από την οθόνη διαπραγμάτευσης KuMEX.

7. Απόσυρση

Κάντε κλικ στην καρτέλα “Στοιχεία” και, στη συνέχεια, “Ανάληψη” για ανάληψη χρημάτων από τον λογαριασμό σας στο KuCoin.

απόσυρση κουκοΐνης

Επιλέξτε το διακριτικό στο οποίο θέλετε να αποσύρετε και, στη συνέχεια, προσθέστε τη διεύθυνση στην οποία θέλετε να το αποσύρετε. Πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης συναλλαγής και να ολοκληρώσετε την επαλήθευση 2FA.

kucoin-trading-κωδικός πρόσβασης

Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη διεύθυνση ανάληψης συχνά, τότε μπορείτε να την προσθέσετε ως συνηθισμένη διεύθυνση.

kucoin-crypto-wallet-διεύθυνση

Οι αναλήψεις υποβάλλονται σε επεξεργασία εντός 30 λεπτών. Μεγαλύτερες αναλήψεις (περισσότερες από 100.000 φορές μεγαλύτερες από το τέλος διαχείρισης) θα υποβληθούν σε επεξεργασία με μη αυτόματο τρόπο. Διαφορετικά κουπόνια έχουν διαφορετικά τέλη ανάληψης, αν και τα τέλη της KuCoin είναι ανταγωνιστικά.

Τελικό Word

Το KuCoin είναι μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με έδρα το Χονγκ Κονγκ με ελάχιστη κανονιστική εποπτεία. Η ανταλλαγή προσφέρει εκατοντάδες ζεύγη κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένων των κυριότερων κρυπτονομισμάτων και μικρότερων, λιγότερο γνωστών επιλογών.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να ανταλλάσσουν συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης μέσω της ανταλλαγής KuMEX της KuCoin. Μπορείτε να ξεκινήσετε να κάνετε συναλλαγές στο KuCoin μόλις επαληθεύσετε τη διεύθυνση email σας και καταθέσετε χρήματα στην πλατφόρμα. Δεν απαιτείται περαιτέρω επαλήθευση KYC εκτός εάν θέλετε να αποσύρετε περισσότερα από 2 BTC ανά ημέρα από την πλατφόρμα.

Αν θέλετε να ανταλλάξετε ανώνυμα εκατοντάδες διαφορετικά κρυπτονομίσματα σε μια πλατφόρμα με ελάχιστη κανονιστική εποπτεία και ένα εξαιρετικό μοντέλο μερίσματος, τότε το KuCoin είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map