Gemini Exchange: Κατακτήστε τον Οδηγό Αξιολόγησης Χρήστη Crypto

gemini-ανταλλαγή-αναθεώρηση

Πώς να χρησιμοποιήσετε, να ανταλλάξετε και να εγγραφείτε στο Gemini Exchange

Το Gemini είναι ένα από τα καλύτερα ρυθμιζόμενα και αξιόπιστα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο. Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Gemini στην αναθεώρηση και τον οδηγό χρήσης μας.

Χαρακτηριστικά

 • Εφαρμογή για κινητά για iOS και Android
 • Αποθήκευση κρυπτογράφησης ιδρυμάτων
 • Προηγμένη διαπραγμάτευση στο πιο ρυθμισμένο και αξιόπιστο περιβάλλον της crypto

Μέθοδοι κατάθεσης

 • Πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες Visa, MasterCard και American Express
 • Μεταφορές τοπικών τραπεζών από τράπεζες των ΗΠΑ

Πλεονεκτήματα

 • Ρυθμίζεται εκτενώς στην πολιτεία της Νέας Υόρκης
 • Εύκολο στη χρήση τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και σε κινητές συσκευές
 • Ασφαλείς λύσεις επιμέλειας σε επίπεδο ιδρύματος
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών

Μειονεκτήματα

 • Υψηλότερες αμοιβές από λιγότερο αξιόπιστες ανταλλαγές
 • Απαιτείται εκτεταμένη διαδικασία KYC και επαλήθευσης
 • Ένας μικρός αριθμός κερμάτων και αποδεκτών χωρών

Εισαγωγή

Η Gemini Trust Company, LLC, γνωστή απλώς ως Gemini, είναι ένα από τα καλύτερα ρυθμιζόμενα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2014 από τους Cameron και Tyler Winklevoss – τα ίδια δίδυμα Winklevoss που έπαιξαν ρόλο στις πρώτες μέρες του Facebook.

Η Gemini είναι μια εταιρεία εμπιστοσύνης της Νέας Υόρκης που ρυθμίζεται από το Υπουργείο Οικονομικών Υπηρεσιών της Νέας Υόρκης (NYDFS). Τον Ιούνιο του 2016, το χρηματιστήριο έγινε το πρώτο χρηματιστήριο ETH στον κόσμο. Τον Μάιο του 2018, η Gemini έγινε το πρώτο ανταλλακτικό Zcash με άδεια.

Ενώ άλλες ανταλλαγές προσφέρουν έναν συντριπτικό αριθμό νομισμάτων και επιλογών, ο Δίδυμος επικεντρώνεται στο να κάνει σωστά μερικά σημαντικά πράγματα. Η ανταλλαγή δέχεται μόνο χρήστες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νότια Κορέα, το Χονγκ Κονγκ και τη Σιγκαπούρη, για παράδειγμα. Η Gemini είναι επίσης ενεργή μόνο σε λίγες αγορές, προσφέροντας ζεύγη με κάποιο συνδυασμό BTC, USD, ETH, LTC, BCH και ZEC.

Ένα άλλο ωραίο πράγμα για το Δίδυμο είναι ότι είναι ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους εμπόρους. Η πλατφόρμα διαθέτει αρκετά εργαλεία φιλικά για αρχάριους και επιλογές διεπαφής για να ικανοποιήσει κάποιον που αγοράζει το πρώτο του bitcoin. Διαθέτει επίσης εκτεταμένα εργαλεία διαπραγμάτευσης για να καθησυχάσει πιο έμπειρους εμπόρους. Φυσικά, η Gemini έχει επίσης μια ολοκληρωμένη λύση κρυπτογράφησης θεσμικού βαθμού που καθιστά ευκολότερη από ποτέ για τα μεγάλα επενδυτικά ιδρύματα να μεταβούν σε κρυπτογράφηση.

Για να προσθέσετε στη λίστα των λόγων εμπιστοσύνης του Gemini, η ανταλλαγή είναι μια από τις λίγες στον χώρο κρυπτογράφησης που έχει ελεγχθεί από μία από τις λογιστικές εταιρείες Big Four: Η Gemini έχει ελεγχθεί από τη Deloitte. Με εκτεταμένη εποπτική εποπτεία και εμπιστοσύνη, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί η Gemini διακηρύσσει ότι «έθεσε το πρότυπο για την κρυπτοασφάλεια στον κυβερνοχώρο».

Τελικά, η Gemini ανταγωνίζεται με μερικούς από τους μεγαλύτερους παίκτες του κλάδου – συμπεριλαμβανομένων των Kraken, Bitstamp, Binance, Bittrex και Coinbase – ενώ λειτουργεί ένα εξαιρετικά ρυθμιζόμενο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης. Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε τα πλεονεκτήματα του Gemini, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου λειτουργίας της ανταλλαγής.

Βασικά χαρακτηριστικά

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Gemini περιλαμβάνουν:

Gemini USD (GUSD) Stablecoin: Αφού εμφανίστηκε διαμάχη σχετικά με το stablecoin του Tether, το USDT, ο Gemini αποφάσισε να κυκλοφορήσει το δικό του stablecoin. Το Gemini USD, ή GUSD, είναι ένα πλήρως εξασφαλισμένο stablecoin που χρησιμοποιείται σε πολλές συναλλαγές στην πλατφόρμα Gemini (και σε άλλα χρηματιστήρια). Κάθε GUSD σε κυκλοφορία υποστηρίζεται από 1 USD στα αποθεματικά των Διδύμων και αυτά τα αποθεματικά ελέγχονται κάθε μήνα, με τα αποτελέσματα να δημοσιεύονται στο διαδίκτυο για να δουν όλοι..

Μικρός αριθμός κρυπτονομισμάτων υψηλής ποιότητας: Αντί να προσθέσει εκατοντάδες κρυπτονομίσματα χαμηλής ποιότητας στην πλατφόρμα της, η Gemini πρόσθεσε έναν μικρό αριθμό αξιόπιστων, αποκεντρωμένων κρυπτονομισμάτων. Σήμερα, η Gemini παραθέτει μόνο έξι διαφορετικά νομίσματα κρυπτογράφησης και fiat στο χρηματιστήριο, συμπεριλαμβανομένων των BTC, USD, ETH, LTC, BCH και ZEC.

Εξαιρετικά ρυθμιζόμενο: Η Νέα Υόρκη ήταν μια από τις πρώτες πολιτείες που δημιούργησε ένα ρυθμιστικό όργανο για την εποπτεία των ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων που λειτουργούν εντός της πολιτείας. Η Gemini ήταν η πρώτη άδεια ανταλλαγής ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων που πληρούσε τις απαιτήσεις αυτού του φορέα. Σήμερα, το Gemini συνεχίζει να ρυθμίζεται από το Υπουργείο Οικονομικών της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, καθιστώντας το ένα από τα πιο αξιόπιστα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης που μπορείτε να βρείτε σήμερα.


Εφαρμογή για κινητό: Η Gemini κυκλοφόρησε πρόσφατα μια εφαρμογή για κινητά για Android και iOS. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αγοράσετε bitcoin αμέσως χρησιμοποιώντας το smartphone ή το tablet σας. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό και, στη συνέχεια, αγοράστε κρυπτογράφηση αμέσως χρησιμοποιώντας χρεωστική ή πιστωτική κάρτα χωρίς να αφήσετε ποτέ το τηλέφωνό σας. Είναι ένας από τους ταχύτερους, ευκολότερους και ασφαλέστερους τρόπους αγοράς κρυπτογράφησης από μια κινητή συσκευή.

Επαναλαμβανόμενες αγορές: Το Gemini υποστηρίζει επαναλαμβανόμενες αγορές, επιτρέποντάς σας να προγραμματίσετε μια επαναλαμβανόμενη αγορά σε οποιοδήποτε στοιχείο που αναφέρεται στη Gemini. Αν θέλετε να αγοράσετε 0,5 BTC κάθε μήνα για τους επόμενους 18 μήνες, για παράδειγμα, τότε μπορείτε να το κάνετε με το Gemini.

Προηγμένη ασφάλεια στον κυβερνοχώρο: Η Gemini ισχυρίζεται ότι έχει θέσει το πρότυπο για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο κρυπτογράφησης – και δεν εκτελείται. Η υπηρεσία επιμέλειας του Gemini διατηρεί ασφαλή τα περιουσιακά στοιχεία των πελατών. Η Gemini ανέπτυξε επίσης το δικό της ιδιόκτητο σύστημα ψυχρής αποθήκευσης εκτός σύνδεσης. Για όλους αυτούς τους λόγους, το Gemini είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα ονόματα στο παιχνίδι.

Πλήρως ασφαλισμένο: Τον Οκτώβριο του 2018, η Gemini ανακοίνωσε ότι είχε αποκτήσει ψηφιακή ασφάλιση περιουσιακών στοιχείων που καλύπτει μάρκες και νομίσματα που κατέχει το χρηματιστήριο. Αυτή η ασφάλιση διαμεσολαβείται από την Aon, μια εταιρεία συμβούλων κινδύνων που εδρεύει στο Λονδίνο και έχει αναλάβει μια κοινοπραξία παγκόσμιων ασφαλιστών. Είναι σαφές ότι αυτός ο ασφαλιστικός όμιλος εντυπωσιάστηκε επαρκώς με την ψηφιακή ασφάλεια περιουσιακών στοιχείων της Gemini που ένιωθαν άνετα να ασφαλίσουν τα περιουσιακά στοιχεία.

Βασικές και προχωρημένες συναλλαγές: Η Gemini προσφέρει μια σειρά επιλογών συναλλαγών, όπως όριο αγοράς / πώλησης, στάση αγοράς / πώλησης, OCO, καλή μέχρι την ημέρα (GTD) και συναλλαγές αγοράς / πώλησης στην αγορά. Είτε θέλετε να αγοράσετε κέρματα με την τρέχουσα τιμή αγοράς είτε δημιουργείτε πιο περίπλοκους τύπους παραγγελιών, η Gemini έχει επιλογές συναλλαγών για να καλύψει τις ανάγκες σας.

Κατάθεση μέσω τραπεζικών καρτών: Πολλές ανταλλαγές κρυπτογράφησης χαμηλότερης ποιότητας δεν δέχονται πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες λόγω ανησυχιών για απάτη. Ωστόσο, η Gemini δέχεται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες από τις Visa, MasterCard και American Express. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε χρήματα στο χρηματιστήριο από τράπεζες των ΗΠΑ.

Αγοράστε το Cryptoverse: Θέλετε να αποκτήσετε μερίδιο σε ολόκληρη τη βιομηχανία κρυπτογράφησης με μία μόνο αγορά; Θέλετε να αγοράσετε πολλά κρυπτονομίσματα χωρίς να αγοράσετε μεμονωμένα; Το Gemini έχει μια επιλογή που ονομάζεται Buy The Cryptoverse (ένας όρος που έχει πραγματικά εμπορικό σήμα της εταιρείας) που σας επιτρέπει να αγοράσετε αμέσως μια χούφτα σημαντικών νομισμάτων.

Νομίσματα και ζεύγη Gemini

Το Gemini προσφέρει όλα τα ακόλουθα νομίσματα κρυπτογράφησης και fiat με διάφορες επιλογές αντιστοίχισης:

 • BTC
 • Δολ ΗΠΑ
 • ETH
 • LTC
 • BCH
 • ZEC

Υποστηριζόμενες μέθοδοι κατάθεσης και ανάληψης Gemini

Η Gemini δέχεται καταθέσεις μέσω τραπεζικών εμβασμάτων στις ΗΠΑ ή μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών (Visa, MasterCard ή American Express).

Μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων από το Gemini σε ένα πορτοφόλι BTC ή ETH. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε ανάληψη σε λογαριασμό USD μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Διαδικασία εγγραφής και σύνδεσης Gemini

Το Gemini είναι μια εξαιρετικά ρυθμιζόμενη ανταλλαγή, οπότε είναι λογικό ότι οι χρήστες Gemini θα έπρεπε να περάσουν από περισσότερα στεφάνια. Ωστόσο, η διαδικασία εγγραφής και επαλήθευσης των Δίδυμων εξακολουθεί να είναι πολύ απλή.

Επισκεφτείτε το Gemini.com ή κατεβάστε την εφαρμογή Gemini για να ξεκινήσετε. Μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε έναν συνηθισμένο προσωπικό λογαριασμό. Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν θεσμικό λογαριασμό. Επαληθεύετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, ρυθμίζετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA), ανεβάζετε μια φωτογραφία ταυτότητας με φωτογραφία που εκδίδεται από την κυβέρνηση και, στη συνέχεια, προσθέστε έναν τραπεζικό λογαριασμό Μόλις ακολουθήσετε αυτά τα βήματα και η Gemini επιβεβαιώσει τα στοιχεία σας, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τις συναλλαγές.

Συναλλαγές Gemini

Η εμπορική διαδικασία της Gemini είναι απλή. Οι διαθέσιμες επιλογές συναλλαγών περιλαμβάνουν:

Παραγγελίες αγοράς: Αγοράζετε ή πουλάτε στην καλύτερη διαθέσιμη τρέχουσα τιμή αγοράς.

Οριακή παραγγελία: Αγοράζετε ή πουλάτε σε συγκεκριμένη τιμή (εισάγετε την τιμή ή το όριο στο οποίο θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε).

Όριο FOK (Συμπλήρωση ή Kill): Οι παραγγελίες FOK ακυρώνονται εντελώς εκτός εάν μπορούν να πληρωθούν αμέσως ή σε καλύτερη από την καθορισμένη τιμή. Συνήθως, αυτό χρησιμοποιείται για μεγαλύτερες παραγγελίες.

Περιορισμός παραγγελιών IOC (Άμεση ή Ακύρωση): Μια παραγγελία IOC υποβάλλεται σε επεξεργασία αμέσως σε μια συγκεκριμένη ή καλύτερη τιμή ή αλλιώς ακυρώνεται.

Περιορισμός παραγγελιών MOC (Πραγματοποίηση ή Ακύρωση): Μια παραγγελία MOC παραμένει στο βιβλίο παραγγελιών σε μια συγκεκριμένη τιμή. Εάν κανένα τμήμα της παραγγελίας δεν μπορεί να συμπληρωθεί αμέσως, ολόκληρη η παραγγελία ακυρώνεται.

Όριο παραγγελιών AO (Μόνο δημοπρασία): Μια παραγγελία Limit AO βασίζεται στο βιβλίο παραγγελιών δημοπρασίας και πληρώνεται σε ή καλύτερη από μια καθορισμένη τιμή στο τέλος της δημοπρασίας. Οποιαδήποτε ποσότητα δεν συμπληρώνεται ακυρώνεται.

Όριο IOI (ένδειξη ενδιαφέροντος): Μια εντολή Limit IOI ξεκινά τη ροή εργασιών διαπραγμάτευσης της Gemini σε πηγή ρευστότητας για μεγάλες ποσότητες μπλοκ.

Οι δύο τελευταίες συναλλαγές απευθύνονται κυρίως σε θεσμικούς επενδυτές και είναι απίθανο να χρησιμοποιηθούν από ιδιώτες επενδυτές. Ωστόσο, διατίθενται πιο προηγμένοι τύποι συναλλαγών για όσους τα χρειάζονται.

τύποι ανταλλαγής παραγγελιών gemini

Τέλη Gemini

Η Gemini έχει ανταγωνιστικά τέλη παρόμοια με αυτά που βλέπουμε με άλλες εξαιρετικά ελεγχόμενες ανταλλαγές. Δεν πληρώνετε τις προσιτές χρεώσεις συναλλαγών (0,05%) που βλέπετε σε σκιερές ανταλλαγές, αλλά δεν πληρώνετε επίσης τις υψηλές χρεώσεις που βλέπετε σε ορισμένα άλλα χρηματιστήρια (0,5%). Αντ ‘αυτού, ο Δίδυμος είναι κάπου στη μέση.

 • Τέλη λήψης: 0,35%
 • Προμήθεια κατασκευαστή: 0,10%
 • Χρέωση δημοπρασίας: 0,20%
 • Προμήθεια κατάθεσης: Δωρεάν
 • Χρέωση ανάληψης: Δωρεάν

Οι τιμές μειώνονται σημαντικά με τον όγκο των συναλλαγών. Εάν διαπραγματεύεστε περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια σε μια περίοδο 30 ημερών, για παράδειγμα, τότε το τέλος ανάληψης μειώνεται σε 0,25% και το τέλος δημοπρασίας σε 0,15% (το κόστος κατασκευαστή παραμένει το ίδιο) Όταν διαπραγματεύεστε πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια ανά 30 ημέρες, δεν πληρώνετε καθόλου τέλη κατασκευαστή και τέλη λήψης μόλις 0,10%.

gemini-ανταλλαγή-συναλλαγές-τέλη

Μπορείτε να ελέγξετε τις τρέχουσες χρεώσεις σας ανά πάσα στιγμή από την οθόνη του λογαριασμού σας. Το Gemini δηλώνει με σαφήνεια το ποσό που έχετε διαπραγματευτεί τις τελευταίες 30 ημέρες και τις χρεώσεις που μπορείτε να αναμένετε να πληρώσετε.

gemini-τέλος-έκπτωση-παραδείγματα

Οι καταθέσεις και οι αναλήψεις είναι δωρεάν στο Gemini, αν και λαμβάνετε μόνο 10 δωρεάν αναλήψεις ανά μήνα με συγκεκριμένες μεθόδους ανάληψης (συμπεριλαμβανομένων των αναλήψεων BTC, ETH, LTC, BCH και ZEC). Πέρα από αυτό το ποσό, θα πληρώσετε μια μικρή χρέωση (0,001 BTC ανά ανάληψη). Οι αναλήψεις μέσω τραπεζικού εμβάσματος, οι αναλήψεις ACH και οι αναλήψεις GUSD είναι πάντα δωρεάν ανεξάρτητα από τον αριθμό των αναλήψεων που κάνετε ανά μήνα.

Ζητήματα ασφάλειας και διακοπής λειτουργίας των Δίδυμων

Παρά το γεγονός ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο στοχευμένα χρηματιστήρια στον κλάδο της κρυπτογράφησης, η Gemini δεν είχε κανένα σημαντικό πρόβλημα ασφάλειας, προβλήματα διακοπής λειτουργίας ή σημαντικές παραβιάσεις ασφάλειας. Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο η Gemini έχει εμπιστοσύνη στην κατοχή εκατομμυρίων δολαρίων θεσμικών κεφαλαίων: έχουν σχεδόν άψογο αρχείο ασφαλείας.

gemini-επιμέλεια-κρυπτο-αποθήκευση

Δίδυμοι Χρήσης

Η Gemini έχει επενδύσει σημαντικά στο να κάνει την πλατφόρμα της όσο το δυνατόν πιο εύκολη στη χρήση. Οι χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών και κινητών απολαμβάνουν μια εκπληκτικά εύκολη εμπειρία συναλλαγών σε κάθε βήμα της λειτουργίας. Η νέα εφαρμογή Gemini για κινητά είναι αναμφισβήτητα ο ευκολότερος τρόπος για έναν χρήστη Android ή iPhone να αγοράζει crypto χρησιμοποιώντας την κινητή του συσκευή.

Εμπιστοσύνη και απόρρητο

Ο Δίδυμος είναι εξαιρετικά διαφανής και αξιόπιστος. Η Gemini ιδρύθηκε ως εταιρεία εμπιστοσύνης της Νέας Υόρκης υπό τη δικαιοδοσία του Τμήματος Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Νέας Υόρκης. Το Gemini είναι διαφανές σε κάθε στάδιο της λειτουργίας του. Οι καταθέσεις Gemini USD (GUSD) ελέγχονται κάθε μήνα, με τα αποτελέσματα να δημοσιεύονται στο διαδίκτυο. Ο Gemini έχει επίσης ελεγχθεί από τη λογιστική εταιρεία Big Four Deloitte. Συνολικά, το Gemini είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα ονόματα στη βιομηχανία κρυπτογράφησης.

Εξυπηρέτηση πελατών

Η Gemini προσφέρει ένα σύστημα υποβολής εισιτηρίων με ισχύ από το Zendesk. Μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικά θέματα υποστήριξης, όπως “Ο λογαριασμός μου” ή “Ασφάλεια” και μετά να εξηγήσετε το αίτημά σας. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και ο Δίδυμος τείνει να απαντά σε εισιτήρια εντός 1 έως 2 εργάσιμων ημερών. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες μπορεί να ενοχληθούν από το γεγονός ότι η Gemini δεν έχει ζωντανή γραμμή συνομιλίας ή αριθμό τηλεφώνου χωρίς χρέωση.

Οδηγός χρήσης Gemini: Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το Bybit

1. Εγγραφείτε

Η Gemini δέχεται χρήστες από τον Καναδά, τη Σιγκαπούρη, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νότια Κορέα, τη Σιγκαπούρη και το Χονγκ Κονγκ. Επισκεφτείτε το Gemini.com για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγγραφής.

οδηγός χρήστη gemini

Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη για εγγραφή στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής Gemini από το Google Play Store ή το iOS App Store.

Μόλις κάνετε κλικ στο Έναρξη, θα ανοίξει ένα παράθυρο που θα σας ρωτά ποιον τύπο λογαριασμού θέλετε να ανοίξετε.

Επιλέξτε Άνοιγμα προσωπικού λογαριασμού και εισαγάγετε το όνομα, τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας. Εάν ο κωδικός πρόσβασής σας είναι πολύ αδύναμος, τότε η Gemini μπορεί να τον απορρίψει.

Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής, η Gemini θα στείλει ένα email στα εισερχόμενά σας.

2. Επαλήθευση

Κάντε κλικ στον σύνδεσμο στα εισερχόμενα του email σας. Στη συνέχεια, η Gemini θα σας ζητήσει έναν αριθμό τηλεφώνου για να ρυθμίσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA). Συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη δημιουργία 2FA για την ασφάλεια του λογαριασμού σας όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ωστόσο, είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι το 2FA δεν είναι αλεξίσφαιρο: υπήρξαν πολλές ιστορίες χρηστών κρυπτογράφησης που έχαναν χρήματα από το 2FA που βασίζεται σε SMS, επειδή οι χάκερ μπόρεσαν να πάρουν τον έλεγχο του αριθμού τηλεφώνου τους. Αντ ‘αυτού, ένας αυξανόμενος αριθμός χρηστών έχουν στραφεί στο Google Authenticator, που είναι μια εφαρμογή για κινητά εγκατεστημένη στο τηλέφωνό σας. Εφόσον έχετε το τηλέφωνό σας, θα μπορείτε να ολοκληρώσετε την επαλήθευση 2FA.

3. Ανεβάστε τεκμηρίωση

Ο Δίδυμος θα σας ζητήσει να αποδείξετε την ταυτότητά σας. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να ολοκληρώσετε τη διαδικασία επαλήθευσης του KYC ανεβάζοντας ένα κομμάτι ταυτότητας με φωτογραφία που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση.

Αυτό το αναγνωριστικό μπορεί να είναι διαβατήριο, άδεια οδήγησης ή εθνική κάρτα εγγραφής.

Συνήθως, η διαδικασία KYC ολοκληρώνεται μέσα σε λίγες ώρες. Σε ορισμένες περιπτώσεις – όπως σε περιόδους έντονης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας – μπορεί να χρειαστούν αρκετές ημέρες για να ολοκληρωθεί.

4. Μέθοδος κατάθεσης

Για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές, θα πρέπει να καταθέσετε χρήματα στο Gemini. Οι περισσότεροι άνθρωποι καταθέτουν χρήματα στο Δίδυμο μέσω τραπεζικού εμβάσματος από τράπεζα των ΗΠΑ. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να μεταφέρετε χρήματα χρησιμοποιώντας χρεωστική ή πιστωτική κάρτα από Visa, MasterCard ή American Express.

Μόλις ολοκληρωθεί η επαλήθευση KYC και τραπεζικού λογαριασμού, μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα στον λογαριασμό σας Gemini και να ξεκινήσετε την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

5. Συναλλαγή κρυπτονομισμάτων

Η Gemini διευκολύνει την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στην πλατφόρμα της. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, υπάρχουν επτά διαφορετικοί τύποι παραγγελιών, συμπεριλαμβανομένων των τυπικών εντολών αγοράς και ορίου και πιο προηγμένων τύπων παραγγελιών.

ανταλλαγή-σε-gemini-crypto-exchange

6. Απόσυρση

Το Gemini σάς επιτρέπει να αποσύρετε τα χρήματά σας από την πλατφόρμα ανά πάσα στιγμή, δωρεάν. Μπορείτε εύκολα να κάνετε ανάληψη χρημάτων σε δολάρια ΗΠΑ στον τραπεζικό σας λογαριασμό στις ΗΠΑ Εναλλακτικά, μπορείτε να αποσύρετε το bitcoin, το ETH και άλλα κρυπτονομίσματα στη διεύθυνση κρυπτογράφησης.

Λάβετε υπόψη ότι λαμβάνετε μόνο 10 δωρεάν αναλήψεις κρυπτογράφησης ανά μήνα (λαμβάνετε απεριόριστες αναλήψεις μέσω τραπεζικού εμβάσματος ανά μήνα). Θα πληρώσετε μια μικρή χρέωση μετά από αυτό.

Τελικό Word

Ο Δίδυμος είναι αναμφισβήτητα το πιο αξιόπιστο και καλύτερα ρυθμιζόμενο όνομα στον χώρο κρυπτογράφησης. Ο γίγαντας κρυπτογράφησης που εδρεύει στη Νέα Υόρκη έχει ανοίξει το δρόμο από την άποψη των κανονιστικών προτύπων. Σήμερα, είναι ένα αξιόπιστο και διαφανές όνομα ιδανικό για εμπόρους κρυπτογράφησης που αναζητούν ένα ρυθμισμένο περιβάλλον στο οποίο μπορούν να κάνουν συναλλαγές.

Υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα του Δίδυμου. Η εγγραφή είναι ανοιχτή μόνο σε χρήστες σε έξι περιοχές (Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Ηνωμένο Βασίλειο, Νότια Κορέα, Σιγκαπούρη και Χονγκ Κονγκ. Υπάρχουν επίσης μόνο πέντε κρυπτονομίσματα διαθέσιμα για διαπραγμάτευση (BTC, ETH, BCH, LTC και ZEC).

Αν όμως αυτά τα δευτερεύοντα μειονεκτήματα δεν σας ενοχλούν, τότε θα βρείτε ότι η Gemini προσφέρει μερικές από τις ασφαλέστερες συναλλαγές κρυπτογράφησης που είναι διαθέσιμες σήμερα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map