Cobinhood Exchange: Κατακτήστε τον Οδηγό Αξιολόγησης Χρήστη Crypto

αναθεώρηση ανταλλαγής συνεννόησης

Πώς να χρησιμοποιήσετε, να ανταλλάξετε και να εγγραφείτε στο Cobinhood Crypto Exchange

Το Cobinhood είναι μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που υπόσχεται χαμηλά τέλη και βολικές συναλλαγές σε επιτραπέζιους ή κινητές συσκευές. Η δημοφιλής ανταλλαγή φαίνεται να έχει επιβιώσει από κάποια διαμάχη το 2019, αν και εξακολουθεί να έχει το μερίδιό της.

Χαρακτηριστικά

 • Ελάχιστες χρεώσεις συναλλαγών
 • Δωρεάν μάρκες μέσω του Candy Machine και του Airdrop Center
 • Εύκολη διαπραγμάτευση υψηλής συχνότητας

Μέθοδοι κατάθεσης

 • Δολ ΗΠΑ
 • Κρυπτο

Πλεονεκτήματα

 • COB πόντους πρόγραμμα πίστης
 • Φιλικές προς τον χρήστη εφαρμογές για επιτραπέζιους και κινητές συσκευές
 • Δεν απαιτείται επαλήθευση

Μειονεκτήματα

 • Η αδελφή εταιρεία κήρυξε πτώχευση τον Μάιο του 2019
 • Περιορισμένη διαφάνεια ή εμπιστοσύνη
 • Περιορισμένος λόγος εμπιστοσύνης σε άλλους χρήστες στην ανταλλαγή

Εισαγωγή

Το Cobinhood είναι ένα χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που είναι εγγεγραμμένο στα νησιά Cayman αλλά έχει έδρα την Ταϊβάν. Τον Μάιο του 2019, το Διαδίκτυο ξέσπασε με ειδήσεις ότι η Cobinhood είχε κηρύξει πτώχευση και τράβηξε μια απάτη εξόδου, εξαφανιζόμενη με τα χρήματα όλων των χρηστών στο χρηματιστήριο. Ωστόσο, από τον Οκτώβριο του 2019, το Cobinhood φαίνεται να είναι ζωντανό και οι χρήστες μπόρεσαν να αποσύρουν χρήματα από τα μέσα Σεπτεμβρίου. Το Cobinhood περιβάλλεται σίγουρα από κάποια αντιπαράθεση, αλλά αξίζει μια ματιά για τον μέσο χρήστη κρυπτογράφησης?       cobinhood-exchange-bitcoin-crypto

Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα παρατηρήσετε για το Cobinhood είναι ότι δεν υπάρχουν χρεώσεις συναλλαγών. Το Cobinhood είναι ένα από τα λίγα χρηματιστήρια που δεν χρεώνουν καθόλου χρεώσεις συναλλαγών, παρόλο που θα πρέπει να πληρώσετε προμήθειες κατάθεσης και ανάληψης, τόκους δανείου περιθωρίου συναλλαγών και ορισμένες άλλες χρεώσεις ανάλογα με τον τρόπο χρήσης της πλατφόρμας.

Το Cobinhood κυκλοφόρησε το 2017 από έναν άντρα με το όνομα Popo Chen. Ο Τσεν κέρδισε το Μεταπτυχιακό του στην Ηλεκτρολογία Μηχανικής μόλις σε ηλικία 22 ετών μετά την παραίτηση του τελευταίου έτους από το γυμνάσιο για να μπει στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Ταϊβάν (NTU). Πριν ιδρύσει το Cobinhood, ο Chen δημιούργησε μια εταιρεία ζωντανής ροής με την επωνυμία 17. Η εταιρεία είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα ζωντανής ροής σε όλη την Ασία και έχει περισσότερους από 5 εκατομμύρια καθημερινούς ενεργούς χρήστες.

πλατφόρμα cobinhood-crypto-trading

Σήμερα, το Cobinhood είναι γνωστό για την εύκολη πλατφόρμα συναλλαγών και το ευρύ φάσμα κερμάτων. Η ανταλλαγή είναι επίσης γνωστή για περιορισμένη κανονιστική εποπτεία και δέουσα επιμέλεια.

Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για το Cobinhood χωρίς να μιλήσουμε για την πτώχευση του Μαΐου 2019. Στις αρχές του 2019, η Cobinhood πούλησε μάρκες για τη μητρική της εταιρεία, το DEXON Foundation, συγκεντρώνοντας 3,5 εκατομμύρια δολάρια σε μάρκες DXN σε μόλις ένα μήνα. Στη συνέχεια, το Ίδρυμα DEXON έριξε ένα τεράστιο αριθμό μαρκών, προκαλώντας πτώση των τιμών 85%. Το εγγενές διακριτικό του Cobinhood, το COB έπεσε επίσης κατά 50% κατά τη διάρκεια του συμβάντος. Το Διαδίκτυο φωτίστηκε με αναφορές ότι ο Cobinhood είχε τραβήξει μια απάτη εξόδου.

Δεν είναι απολύτως σαφές τι συνέβη με το Ίδρυμα DEXON. Ωστόσο, η Cobinhood δημοσίευσε μια δήλωση λίγο μετά από αυτό ότι οι καθημερινές της δραστηριότητες δεν θα επηρεαστούν. Μήνες αργότερα, μεγάλο μέρος της λειτουργικότητας του χρηματιστηρίου είναι ξανά διαθέσιμο, αν και οι χρήστες φέρεται να είχαν πρόβλημα με την ανάληψη ή την κατάθεση νομίσματος όλο το καλοκαίρι.

Πέρα από την αντιπαράθεση, το Cobinhood προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών συναλλαγών σε περιβάλλον χαμηλής ρύθμισης. Η διαπραγμάτευση μόχλευσης είναι διαθέσιμη έως και 10Χ. Spot spot, εντολές αγοράς, εντολές ορίου, εντολές περιορισμού ορίου και άλλες επιλογές συναλλαγών είναι διαθέσιμες τόσο στην έκδοση του προγράμματος περιήγησης Cobinhood όσο και στην εφαρμογή για κινητά. Διατίθεται μεγάλη ποικιλία ζευγών συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων γνωστών κυριότερων κρυπτονομισμάτων και δεκάδων δευτερευόντων, λιγότερο γνωστών κουπονιών.

Βασικά χαρακτηριστικά

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Cobinhood περιλαμβάνουν όλα τα ακόλουθα:

Χωρίς χρεώσεις συναλλαγών: Η Cobinhood χρεώνει μηδενικά τέλη συναλλαγών «για να μεγιστοποιήσει το κέρδος των εμπόρων και τη ρευστότητα της αγοράς» εξηγεί ο επίσημος ιστότοπος Ωστόσο, θα εξακολουθείτε να πληρώνετε τέλη για τους τόκους δανεισμού περιθωρίου διαπραγμάτευσης και ορισμένες αναλήψεις.


Περιορισμένη εποπτική εποπτεία: Εάν οι έλεγχοι KYC και AML σας ενοχλούν, τότε το Cobinhood μπορεί να είναι η σωστή ανταλλαγή για εσάς. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν συναλλαγές στην πλατφόρμα χωρίς να απαιτείται επαλήθευση KYC ή AML (πέρα από μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν κωδικό πρόσβασης). Εάν περάσετε την επαλήθευση επιπέδου δύο KYC, τότε μπορείτε να καταθέσετε δολάρια ΗΠΑ και να έχετε πρόσβαση σε συναλλαγές περιθωρίου, χρηματοοικονομικά προϊόντα και δημόσιους ICO.

Δεν απαιτείται KYC: Η επαλήθευση KYC επιπέδου 1 του Cobinhood σάς επιτρέπει να καταθέσετε απεριόριστο ποσό κρυπτογράφησης, παρόλο που μπορείτε να “κάνετε μόνο” ανάληψη 3 BTC ανά ημέρα. Εάν δεν θέλετε να ολοκληρώσετε την επαλήθευση KYC, τότε το Cobinhood είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια που χρησιμοποιούνται.

Μηχανή καραμελών: Το Cobinhood διαθέτει ένα δημοφιλές σύστημα που ονομάζεται Candy Machine, όπου οι χρήστες μπορούν να λάβουν δωρεάν διακριτικά (συμπεριλαμβανομένων των κουπονιών airdrop) σε ένα περιβάλλον που μοιάζει με διαγωνισμό.

Διακριτικά COB: Το Cobinhood έχει το δικό του εγγενές διακριτικό που ονομάζεται COB. Είναι ένα διακριτικό ERC20 που συνδέεται με διάφορα οφέλη στο χρηματιστήριο.

Ανταμοιβές παραπομπής: Παραπέμψτε τους χρήστες στην πλατφόρμα και κερδίστε ανταμοιβές, συμπεριλαμβανομένων ανταμοιβών από 50 έως 100 COB για παραπομπή χρηστών στην πλατφόρμα.

Αμφιλεγόμενο παρελθόν: Ο Cobinhood κατηγορήθηκε ότι πραγματοποίησε απάτη εξόδου τον Μάιο του 2019 με την καταστροφή που αφορούσε το Ίδρυμα DEXON. Ορισμένες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων των αναλήψεων, δεν ήταν διαθέσιμες για ορισμένους χρήστες για μήνες έως τα τέλη του 2019.

Υποστηρίζει πολλαπλές γλώσσες: Το Cobinhood διατίθεται σε μια σειρά επίσημων γλωσσικών εκδόσεων, όπως Αγγλικά, Γερμανικά, Ρωσικά, Κινέζικα, Ισπανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ολλανδικά, Πορτογαλικά, Τουρκικά, Ιαπωνικά και Κορεατικά.

Αναδοχή ICO: Το Cobinhood δεν είναι απλώς μια ανταλλαγή. είναι επίσης μια υπηρεσία αναδοχής ICO. Ως ασφαλιστής, η Cobinhood βοηθά τις εταιρείες ICO να φέρουν το ICO τους στην αγορά – όπως ακριβώς μια τράπεζα αναλαμβάνει το IPO μιας παραδοσιακής εταιρείας και φέρνει το IPO τους στην αγορά. Σε αντάλλαγμα για την παροχή υπηρεσιών αναδοχής, η Cobinhood χρεώνει τέλος 5% του συνόλου των κεφαλαίων που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια του ICO.

Δεν αναφέρεται στο Coinmarketcap: Ένα από τα αστεία περίεργα με το Cobinhood είναι ότι η ανταλλαγή δεν αναφέρεται στο Coinmarketcap. Το Coinmarketcap έχει μια πολιτική όπου δεν απαριθμεί ανταλλαγές χωρίς προμήθειες συναλλαγών. Το διακριτικό COB αναφέρεται στο Coinmarketcap, αλλά η ανταλλαγή του Cobinhood δεν αναφέρεται ως ενεργό, επαληθευμένο χρηματιστήριο. Μπορείτε, ωστόσο, να προβάλετε βασικές πληροφορίες σχετικά με τον όγκο συναλλαγών στη μη επαληθευμένη σελίδα Coinmarketcap του Coinmarketcap.

Νομίσματα και ζεύγη Cobinhood

Το Cobinhood προσφέρει δεκάδες διαφορετικά ζεύγη συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων των κυριότερων κρυπτονομισμάτων και των μικρών κρυπτονομισμάτων. Είναι ένα από τα λίγα μέρη στο διαδίκτυο όπου θα βρείτε ζεύγη συναλλαγών COB, για παράδειγμα. BCH, USDT, BCHSV, BTC, CMT, DAI, ETH, LTC, MIOTA, NANO, LSK, XRP, XMR, ZEC, ZRX, FXT, GUSD, KWATT, LALA και ένα ευρύ φάσμα άλλων μαρκών είναι όλα διαθέσιμα για διαπραγμάτευση στην πλατφόρμα.

Μέθοδοι κατάθεσης και ανάληψης που υποστηρίζονται από το Cobinhood

Το Cobinhood σάς επιτρέπει να κάνετε κατάθεση και ανάληψη χρησιμοποιώντας δολάρια ΗΠΑ και κρυπτονομίσματα. Εάν θέλετε να καταθέσετε ή να πραγματοποιήσετε ανάληψη με USD, τότε θα πρέπει να περάσετε την επαλήθευση KYC επιπέδου 2 του Cobinhood. Τα περισσότερα κύρια κρυπτονομίσματα γίνονται δεκτά για καταθέσεις.

Διαδικασία εγγραφής και σύνδεσης Cobinhood

Το Cobinhood έχει τρία επίπεδα επαλήθευσης KYC. Ωστόσο, το πρώτο επίπεδο έρχεται με λίγους περιορισμούς (απεριόριστες καταθέσεις, όριο ανάληψης 3 BTC ανά ημέρα). Μπορείτε να εγγραφείτε και να ξεκινήσετε τις συναλλαγές μόνο επαληθεύοντας το email σας, επιλέγοντας έναν κωδικό πρόσβασης και καταθέτοντας κρυπτογράφηση.

Συναλλαγές Cobinhood

Το Cobinhood διαθέτει μια τυπική διεπαφή συναλλαγών για επιτραπέζιους και κινητούς χρήστες. Οι συναλλαγές είναι παρόμοιες με αυτές που βρίσκετε σε άλλα χρηματιστήρια. Είναι γενικά εύκολο στη χρήση και είναι φιλικό προς το χρήστη τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους εμπόρους. Μια ξενάγηση καθοδηγεί για πρώτη φορά τη διεπαφή. Μπορείτε να δημιουργήσετε αγορά, να σταματήσετε ή να περιορίσετε τις παραγγελίες και να προβάλετε δεδομένα ανταλλαγής από μία οθόνη. Διαλέξτε την αγορά σας και, στη συνέχεια, τιμολογήστε το πράσινο “Αγορά Αγοράς” ή το κόκκινο κουμπί “Πώληση Ανταλλαγής” για να ολοκληρώσετε μια συναλλαγή.

cobinhood-exchange-app-review

Τέλη Cobinhood

Το Cobinhood δεν έχει καμία απολύτως χρέωση συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων 0 προμηθειών λήψης και 0 προμηθειών κατασκευαστή. Υπάρχουν επίσης μηδενικά τέλη κατάθεσης. Η εταιρεία έχει τέλος ανάληψης 0,001 BTC, το οποίο είναι υψηλό σε σύγκριση με τους περισσότερους ανταγωνιστές. Συνολικά, ωστόσο, η Cobinhood έχει μια από τις φθηνότερες δομές αμοιβών στην αγορά, ειδικά για εμπόρους μεγάλου όγκου που δεν έχουν αντίληψη για τον κίνδυνο να αντιμετωπίσουν μια σκιερή ανταλλαγή.

Ζητήματα ασφάλειας Cobinhood και Downtime

Το σημαντικότερο ζήτημα ασφάλειας του Cobinhood παρουσιάστηκε τον Μάιο του 2019, όταν η εταιρεία κατηγορήθηκε για κήρυξη πτώχευσης και για απάτη εξόδου. Η συνεργαζόμενη εταιρεία της Cobinhood κήρυξε πτώχευση και πλημμύρισε την αγορά με μάρκες που είχε μόλις πουλήσει κατά τη διάρκεια της ICO, αν και η Cobinhood ισχυρίζεται ότι είχε περιορισμένο αντίκτυπο στις καθημερινές τους δραστηριότητες. Εκτός από αυτό το μεγάλο περιστατικό τον Μάιο του 2019, ωστόσο, το Cobinhood δεν είχε σοβαρά περιστατικά ασφαλείας από τότε που ξεκίνησε το 2019.

Ευκολία χρήσης Cobinhood

Η διεπαφή του Bithoven είναι πανομοιότυπη με τη διεπαφή που χρησιμοποιείται σχεδόν από κάθε άλλη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στον πλανήτη. Είναι ένα απλό, εύχρηστο περιβάλλον εργασίας χρήστη που σας επιτρέπει να κάνετε γρήγορα και εύκολα συναλλαγές και να εκτελείτε άλλες λειτουργίες.

Cobinhood Trust και Privacy

Υπάρχει περιορισμένος λόγος εμπιστοσύνης στο Cobinhood. Η εταιρεία αποκαλύπτει τα ονόματα τριών υπαλλήλων, συμπεριλαμβανομένου του ιδρυτή της εταιρείας Popo Chen. Το Cobinhood συνδέεται επίσης με τα στοιχεία επικοινωνίας κάθε ατόμου και το προφίλ LinkedIn. Ωστόσο, η ανταλλαγή είναι λιγότερο διαφανής σχετικά με το πού βασίζεται και είναι δύσκολο να εμπιστευτεί μια ανταλλαγή που απαιτεί από τους χρήστες να περάσουν από περιορισμένη επαλήθευση KYC. Το ζήτημα της πτώχευσης τον Μάιο του 2019 καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την εμπιστοσύνη στο Cobinhood, ειδικά δεδομένου ότι πολλοί χρήστες είχαν προβλήματα κατάθεσης και ανάληψης τους μήνες μετά το συμβάν.

Εξυπηρέτηση πελατών

Το Cobinhood διαθέτει ένα κέντρο βοήθειας όπου μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά σεμινάρια σε πολλές γλώσσες που εξηγούν πώς να ρυθμίσετε διαφορετικούς λογαριασμούς, πώς να κάνετε διάφορες συναλλαγές, πώς να καταθέσετε και να αποσύρετε χρήματα από την πλατφόρμα και να εκτελέσετε άλλες βασικές και προηγμένες εργασίες. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε ένα μήνυμα μέσω του παραθύρου εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας Zendesk.

Οδηγός χρήστη Cobinhood: Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το Cobinhood

1. Εγγραφείτε

Επισκεφτείτε το Cobinhood.com για να ξεκινήσετε. Κάντε κλικ στο Δημιουργία λογαριασμού και, στη συνέχεια, συμπληρώστε τις απαιτούμενες πληροφορίες στο τηλέφωνό σας.

δημιουργία-λογαριασμός ανταλλαγής λογαριασμών

Εισαγάγετε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας, αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις και επιβεβαιώστε ότι δεν είστε κάτοικος της Νέας Υόρκης ή της Ιαπωνίας.

2. Επαλήθευση

Ένας σύνδεσμος ενεργοποίησης θα σταλεί στη διεύθυνση email που δώσατε κατά τη διαδικασία εγγραφής. Μεταβείτε στην αλληλογραφία σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στον σύνδεσμο ενεργοποίησης για επιβεβαίωση.

επιβεβαίωση σύνδεσης-σύνδεσης

3. Ανεβάστε τεκμηρίωση

Χωρίς περαιτέρω επαλήθευση, μπορείτε ήδη να καταθέσετε και να αποσύρετε κρυπτογράφηση και να κάνετε συναλλαγές. Για να καταθέσετε και να αποσύρετε USD, θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε την επαλήθευση KYC επιπέδου δύο ή τριών, η οποία απαιτεί την υποβολή του διαβατηρίου σας ή παρόμοιας ταυτότητας. Ωστόσο, μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε κρυπτογράφηση με επαλήθευση επιπέδου 1 χωρίς πρόβλημα – το μόνο όριο είναι ότι περιορίζεστε σε 3 BTC αναλήψεων ανά ημέρα.

4. Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Το Cobinhood σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Μπορείτε να επιλέξετε να λαμβάνετε ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος συνδέεται στον λογαριασμό σας. Όπως και με άλλες ανταλλαγές, η Cobinhood συνιστά τη δημιουργία 2FA για αύξηση της ασφάλειας.

5. Τρόπος πληρωμής

Κατάθεση ή ανάληψη σημαντικών κρυπτονομισμάτων ή USD σε Cobinhood για να πραγματοποιήσετε μια συναλλαγή. Κάντε κλικ στην καρτέλα Κατάθεση / Ανάληψη της οθόνης σας, η οποία περιέχει μια λεπτομερή προβολή όλων των στοιχείων κρυπτογράφησης στο λογαριασμό σας, συμπεριλαμβανομένων των τιμών USD και του εκτιμώμενου ποσού σε USD ή ETH.

συνένωση-κατάθεση-ανάληψη

Για να πραγματοποιήσετε κατάθεση ή ανάληψη, κάντε κλικ στη στήλη “Ενέργεια” στο συγκεκριμένο νόμισμα που προσπαθείτε να καταθέσετε ή να πραγματοποιήσετε ανάληψη και, στη συνέχεια, στείλτε χρήματα σε αυτό το πορτοφόλι.

6. Συναλλαγή κρυπτονομισμάτων

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων στο Cobinhood είναι απλή. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές χρησιμοποιώντας την έκδοση Cobinhood για κινητά ή επιτραπέζιους υπολογιστές. Και οι δύο είναι απλοί και έχουν παρόμοια σχέδια με άλλες μεγάλες ανταλλαγές. Κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί «Αγορά» ή στο κόκκινο κουμπί «Πώληση» στο ζεύγος που επιθυμείτε.

συνένωση συναλλαγών-κρυπτονομισμάτων

Το Cobinhood θα υπολογίσει αυτόματα την αξία της συναλλαγής σας και, στη συνέχεια, θα την εμφανίσει στην ενότητα Συνολική τιμή.

μορφή συντροφιάς-κρυπτο-ανταλλαγής-παραγγελίας

Η διεπαφή εμφανίζει την τιμή με την υψηλότερη προσφορά (σε πράσινες γραμμές) και τη χαμηλότερη ερώτηση (με κόκκινο χρώμα). Οι περισσότερες αγορές είναι πολύ ρευστές (χάρη στα μηδενικά τέλη συναλλαγών), επομένως οι παραγγελίες γεμίζουν γρήγορα όλο το εικοσιτετράωρο. Ωστόσο, τα λιγότερο γνωστά κρυπτονομίσματα ενδέχεται να μην έχουν επαρκή ρευστότητα – ειδικά μετά το συμβάν του Μαΐου 2019.

7. Απόσυρση

Για να πραγματοποιήσετε ανάληψη, μεταβείτε στην ίδια καρτέλα Κατάθεση / Ανάληψη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στη στήλη Ενέργεια δίπλα στο κρυπτογράφηση που θέλετε να πραγματοποιήσετε ανάληψη. Εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να πραγματοποιήσετε ανάληψη και, στη συνέχεια, ελέγξτε ξανά το τέλος (το Cobinhood χρεώνει τέλος ανάληψης 0,001 BTC, το οποίο είναι σχετικά υψηλό σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές).

Τελικό Word

Το Cobinhood κυκλοφόρησε το 2017 κατά τη διάρκεια της έκρηξης της κρυπτογράφησης. Η ανταλλαγή ξέσπασε στη σκηνή με υποσχέσεις χωρίς τέλη συναλλαγών και ένα εύκολο περιβάλλον συναλλαγών. Η ανταλλαγή μηδενικών τελών έγινε γρήγορα δημοφιλής, τροφοδοτούμενη από εμπόρους μεγάλου όγκου που ενδιαφέρονται για μια φτηνή αγορά με περιορισμένη ρύθμιση.

Το περιστατικό του Μαΐου 2019, όπου ο Cobinhood φέρεται να απέρριψε μια απάτη εξόδου μετά τη συγκέντρωση 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων σε ένα μήνα, μείωσε τον ενθουσιασμό και τον όγκο του Cobinhood. Οι χρήστες παραπονέθηκαν για ζητήματα απόσυρσης όλο το καλοκαίρι.

Προχωρώντας, ωστόσο, το Cobinhood φαίνεται να σχεδιάζει να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. Εάν θέλετε μια πλατφόρμα συναλλαγών περιορισμένης ρύθμισης χωρίς χρέωση, τότε το Cobinhood είναι μια αξιοπρεπής επιλογή, αν και σίγουρα υπάρχει κάποιος κίνδυνος.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map