Bitstamp Exchange: Master The Crypto User Review Guide

αναθεώρηση bitstamp

Τρόπος χρήσης, ανταλλαγής και εγγραφής στο Bitstamp Exchange

Το Bitstamp είναι μια μακροχρόνια ανταλλαγή κρυπτογράφησης που εδρεύει στο Λουξεμβούργο. Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Bitstamp σήμερα στην αναθεώρηση και τον οδηγό χρήσης μας.

Χαρακτηριστικά

 • Εύκολη διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης σε περιβάλλον με υψηλή ρύθμιση
 • Ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με έδρα το Λουξεμβούργο
 • Λειτουργεί ομαλά από το 2011

Μέθοδοι κατάθεσης

 • SEPA
 • Πιστωτικές κάρτες
 • Διεθνείς τραπεζικές μεταφορές
 • Κρυπτονομίσματα (BTC, ETH, XRP, LTC και BCH)

Πλεονεκτήματα

 • Οι χρεώσεις μειώνονται σημαντικά με υψηλό όγκο (0,0% προμήθειες σε όγκο άνω των 10 δισεκατομμυρίων $)
 • Εξαιρετικά ρυθμιζόμενο, αξιόπιστο και ασφαλές
 • Εύκολη τραπεζική μεταφορά και ανταλλαγή νομισμάτων

Μειονεκτήματα

 • Χρέωση συναλλαγής 0,5% (εάν διαπραγματεύεται λιγότερο από 10.000 $ ανά μήνα)
 • Ένας μικρός αριθμός υποστηριζόμενων κρυπτονομισμάτων (5 κρυπτονομίσματα, 14 συνολικά ζεύγη)

Εισαγωγή

Το Bitstamp ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2011 ως εναλλακτική λύση για το Mt. Gox. Εκείνη την εποχή, το όρος με έδρα την Ιαπωνία Η Gox κυριάρχησε στο χώρο ανταλλαγής κρυπτογράφησης και αποτελούσε περισσότερο από το 50% όλων των συναλλαγών bitcoin. Οι ιδρυτές της Bitstamp πίστευαν ότι η αγορά χρειαζόταν μια εναλλακτική λύση, και γι ‘αυτό ξεκίνησαν το Bitstamp.

ανταλλαγή κρυπτογράφησης bitstamp

Το Bitstamp ιδρύθηκε από τους Nejc Kodrič (CEO) και Damijan Merlak τον Αύγουστο του 2011 στη μητρική τους Σλοβενία, αν και η ανταλλαγή θα μετεγκατασταθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Απρίλιο του 2013 και στη συνέχεια στο Λουξεμβούργο το 2016. Η Bitstamp εγκαταστάθηκε στο Λουξεμβούργο μετά την εύρεση της ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων ανεπαρκείς κανονισμοί στη Σλοβενία ​​και το Λονδίνο. Τον Απρίλιο του 2016, η κυβέρνηση του Λουξεμβούργου χορήγησε άδεια στην Bitstamp να ρυθμιστεί πλήρως στην ΕΕ ως ίδρυμα πληρωμών, επιτρέποντας στην Bitstamp να δραστηριοποιείται και στα 28 κράτη μέλη της ΕΕ.

Σήμερα, το Bitstamp συνεχίζει να προχωρά ως αξιόπιστο, αξιόπιστο και ρυθμιζόμενο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης. Η ανταλλαγή είναι δημοφιλής τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους εμπόρους. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ευρώπη, όπου οι κάτοικοι μπορούν να καταθέσουν χρήματα στο Bitstamp χρησιμοποιώντας μεταφορές SEPA. Οι καταθέσεις SEPA στο Bitstamp είναι δωρεάν και οι αναλήψεις SEPA διατίθενται σε μόλις 3,00 EUR.

Το Bitstamp εξυπηρετεί πραγματικά όλα τα επίπεδα των εμπόρων, συμπεριλαμβανομένων των αρχάριων που αγοράζουν BTC για πρώτη φορά και των πιο προηγμένων εμπόρων κρυπτογράφησης. Για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράσετε κρυπτογράφηση με πιστωτική κάρτα και να επαληθεύσετε αμέσως τον λογαριασμό σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Εάν είστε αρχάριος κρυπτογράφησης με έδρα την Ευρώπη που θέλει να αγοράσει κρυπτογράφηση για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας το EUR και έναν τραπεζικό λογαριασμό ΕΕ, τότε το Bitstamp σάς επιτρέπει να το κάνετε αυτό μέσα σε λίγα λεπτά.

Το Bitstamp είναι επίσης κατάλληλο για προχωρημένους χρήστες. Η ανταλλαγή προσφέρει FIX και HTTP API που επιτρέπουν στους προχωρημένους εμπόρους να ενσωματώσουν το Bitstamp στις υπάρχουσες ρυθμίσεις τους. Οι χρεώσεις συναλλαγών της Bitstamp μειώνονται επίσης σημαντικά με τον όγκο συναλλαγών: οι έμποροι χαμηλού όγκου (κάτω από 10.000 $ το μήνα) θα πληρώνουν τέλη 0,50%, αν και οι έμποροι υψηλού όγκου (πάνω από 10 δισεκατομμύρια δολάρια το μήνα) θα πληρώνουν τέλη 0,0%.

αναθεώρηση ανταλλαγής bitstamp

Η Bitstamp εδρεύει στο Λουξεμβούργο, αν και το χρηματιστήριο διατηρεί επίσης γραφεία στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Πρόκειται για μια εξαιρετικά ρυθμιζόμενη, εξαιρετικά αξιόπιστη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με αποδεδειγμένη ιστορία προσφοράς ασφαλούς συναλλαγής κρυπτονομισμάτων και νομισμάτων σε ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον.

Βασικά χαρακτηριστικά

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Bitstamp περιλαμβάνουν:

Κορυφαία ώρα λειτουργίας: Το Bitstamp ισχυρίζεται ότι έχει τον καλύτερο χρόνο λειτουργίας στον χώρο κρυπτογράφησης. Η ανταλλαγή λειτουργεί σχεδόν ασταμάτητα από το 2011.

Προηγμένη ασφάλεια: Το Bitstamp, όπως και τα περισσότερα χρηματιστήρια, ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί προηγμένες διαδικασίες ασφαλείας για την προστασία των πελατών και των χρημάτων τους. Το 98% των περιουσιακών στοιχείων διατηρούνται σε ψυκτική αποθήκευση, τα προσωπικά δεδομένα είναι εξαιρετικά κρυπτογραφημένα και οι εσωτερικοί έλεγχοι περιορίζουν σφάλματα και πρόσβαση.


Εύκολη διεπαφή χρήστη: Το Bitstamp είναι κατάλληλο τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους εμπόρους. Ωστόσο, το Bitstamp είναι ιδιαίτερα φιλικό στους αρχάριους εμπόρους και η ομάδα έχει καταβάλει σημαντικές προσπάθειες για να καταστήσει την ανταλλαγή της εύκολη στη χρήση, ακόμη και αν δεν έχετε αντιμετωπίσει ποτέ το crypto. Μπορείτε να καταθέσετε και να πραγματοποιήσετε ανάληψη απευθείας από τον τραπεζικό σας λογαριασμό, για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας μεταφορές SEPA στην ΕΕ.

Εφαρμογές για κινητά: Το Bitstamp διαθέτει εφαρμογές για κινητά για iOS και Android. Οι εφαρμογές για κινητά διαθέτουν όλους τους ίδιους τύπους παραγγελιών και εργαλεία διαπραγμάτευσης με την έκδοση για υπολογιστές.

Αρχιτεκτονική θεσμικού βαθμού: Το Bitstamp εξυπηρετεί όλα τα επίπεδα των εμπόρων κρυπτογράφησης, συμπεριλαμβανομένων των θεσμικών εμπόρων, με ισχυρή ρευστότητα, αξιόπιστη εκτέλεση παραγγελιών και συνεχή λειτουργία.

Πολλαπλά API: Το Bitstamp προσφέρει API FIX και HTTP και οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν στο Bitstamp WebSocket για ροή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, διευκολύνοντας τους προχωρημένους εμπόρους να ενσωματώσουν το Bitstamp στην τρέχουσα εγκατάσταση συναλλαγών τους.

Άμεσες αναλήψεις: Ανάληψη μετρητών από το Bitstamp σε δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας πολλαπλές μεθόδους ανάληψης και με λίγα μόνο κλικ.

Υψηλές χρεώσεις για εμπόρους χαμηλού όγκου: Το Bitstamp χρεώνει υψηλότερα τέλη από ένα τυπικό χρηματιστήριο. Όποιος έχει όγκο συναλλαγών κάτω των 10.000 $ σε περίοδο 30 ημερών θα πληρώσει μια χρέωση συναλλαγής 0,50% για όλα τα ζεύγη. Οι τιμές πέφτουν τόσο χαμηλά όσο 0,0% εάν διαπραγματεύονται περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια δολάρια το μήνα.

Καταθέσεις και αναλήψεις SEPA: Το Bitstamp υποστηρίζει μεταφορές SEPA για κατοίκους της ΕΕ, διευκολύνοντας την κατάθεση και ανάληψη χρημάτων από τον ευρωπαϊκό τραπεζικό λογαριασμό σας στο λογαριασμό σας Bitstamp. Οι καταθέσεις SEPA είναι δωρεάν, ενώ οι αναλήψεις SEPA έχουν σταθερή χρέωση 3 EUR.

Καταθέσεις και αναλήψεις Crypto: Το Bitstamp υποστηρίζει καταθέσεις και αναλήψεις κρυπτογράφησης σε BTC, ETH, XRP, LTC και BCH.

Καταθέσεις με πιστωτική κάρτα: Ακριβώς όπως τα καλά ρυθμιζόμενα χρηματιστήρια όπως το Coinbase, το Bitstamp σάς επιτρέπει να αγοράζετε κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες. Όλες οι αγορές με πιστωτική κάρτα αξιολογούνται με χρέωση 5%, αλλά μπορείτε νόμιμα να αγοράσετε οποιοδήποτε ποσό κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα.

Συνδέθηκε με αξιόπιστα οικονομικά ονόματα: Το Bitstamp είναι συνδεδεμένο με μερικά από τα πιο αξιόπιστα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Swissquote, Credit Agricole και του Chicago Mercantile Exchange. Λίγες άλλες ανταλλαγές κρυπτογράφησης έχουν τέτοιου είδους συνεργασίες.

Trading Fiat: Το Bitstamp υποστηρίζει συναλλαγές fiat και διαθέτει πολλαπλά ζεύγη νομισμάτων και κρυπτονομισμάτων. Μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε κρυπτογράφηση για USD ή EUR. Το Bitstamp σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ελβετικά φράγκα (CHF) και Βρετανικές λίρες (GBP), αν και δεν μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με κανένα νόμισμα (θα μετατραπούν σε USD ή EUR για διαπραγμάτευση).

Πέντε εμπορεύσιμα κρυπτονομίσματα: Το Bitstamp υποστηρίζει συναλλαγές σε πέντε κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των BTC, XRP, ETH, LTC και BCH.

Τεχνικοί δείκτες TradingView: Το Bitstamp έχει ενσωματώσει πλήρως το TradingView στα διαγράμματά του, διευκολύνοντας τους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε μια ποικιλία τεχνικών δεικτών, επιλογών κηροπηγίων και εργαλείων γραφημάτων.

Νομίσματα και ζεύγη Bitstamp

Το Bitstamp ακολουθεί το στυλ Coinbase των υποστηριζόμενων νομισμάτων, επιλέγοντας να υποστηρίξει έναν μικρό αριθμό νομισμάτων και ζεύγη υψηλής ποιότητας αντί να αναφέρει εκατοντάδες νομίσματα και ζεύγη. Σήμερα, το Bitstamp έχει περίπου 15 ζεύγη. Τα ζεύγη περιλαμβάνουν διαφορετικούς συνδυασμούς νομισμάτων fiat (EUR και USD) και κρυπτονομισμάτων (BCH, BTC, XRP, ETH και LTC). Τα ζεύγη BTC / USD, BTC / EUR και XRP / USD είναι τα ζεύγη με τις περισσότερες συναλλαγές στο Bitstamp, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 90% του συνολικού όγκου συναλλαγών.

Νομίσματα και ζεύγη Bitstamp

Υποστηριζόμενες μέθοδοι κατάθεσης και ανάληψης Bitstamp

Το Bitstamp είναι μια καλά ρυθμιζόμενη ανταλλαγή που υποστηρίζει μια σειρά από δημοφιλείς επιλογές κατάθεσης και ανάληψης. Μπορείτε να καταθέσετε και να πραγματοποιήσετε ανάληψη χρησιμοποιώντας crypto (BTC, XRP, LTC, ETH και BCH), τραπεζικές μεταφορές SEPA, πιστωτικές κάρτες και διεθνή τραπεζικά εμβάσματα.

Διαδικασία εγγραφής και σύνδεσης Bitstamp

Όπως και άλλες ρυθμιζόμενες ανταλλαγές, το Bitstamp απαιτεί από τους χρήστες να ολοκληρώσουν την επαλήθευση ταυτότητας πριν πραγματοποιήσουν συναλλαγές στην πλατφόρμα. Όλοι οι χρήστες πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς KYC / AML. Για να καταθέσετε χρήματα ή να κάνετε συναλλαγές στο Bitstamp, θα χρειαστεί να ανεβάσετε διαβατήριο, άδεια οδήγησης ή ταυτότητα με φωτογραφία που εκδίδεται από την κυβέρνηση. Θα πρέπει επίσης να επαληθεύσετε τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση email σας. Συνολικά, η διαδικασία σύνδεσης και εγγραφής είναι ομαλή και εύκολη. Το Bitstamp υποστηρίζει το 2FA μέσω του Google Authenticator ή του Duo.

Συναλλαγές Bitstamp

Το Bitstamp έχει μια απλή διεπαφή αγορών / πωλήσεων που καθιστά εύκολο για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες να κάνουν μια συναλλαγή. Τα γραφήματα Advanced TradingView είναι διαθέσιμα για πιο προχωρημένους εμπόρους και το Bitstamp προσφέρει FIX και HTTP API για να σας βοηθήσει να ενσωματώσετε τις υπάρχουσες ρυθμίσεις συναλλαγών.

Συναλλαγές Bitstamp

Μόνο ένας μικρός αριθμός συναλλαγών είναι διαθέσιμοι, συμπεριλαμβανομένων των άμεσων εντολών, των οριακών εντολών, των εντολών αγοράς και των εντολών διακοπής. Όλες οι συναλλαγές είναι διαθέσιμες από τη δεξιά πλευρά του παραθύρου διαπραγμάτευσης.

Τέλη Bitstamp

Το Bitstamp χρεώνει χρεώσεις μεταξύ 0,0% και 0,50%, ανάλογα με τον όγκο συναλλαγών των 30 ημερών. Όποιος διαπραγματεύεται λιγότερο από 10.000 $ το μήνα θα πληρώσει ένα τέλος 0,50%, το οποίο μειώνεται στο 0,25% όταν διαπραγματεύεται περισσότερα από 20.000 $ το μήνα. Από εκεί, τα τέλη μειώνονται σταδιακά με όγκο:

Τέλη Bitstamp

Οι αγορές με πιστωτική κάρτα παρέχονται με χρέωση 5% ανεξάρτητα από το ποσό της αγοράς σας. Οι καταθέσεις SEPA είναι δωρεάν, ενώ οι αναλήψεις SEPA έχουν σταθερή χρέωση 3,00 EUR.

Κόστος Bitstamp

Οι διεθνείς τραπεζικές καταθέσεις συνοδεύονται από χρέωση 0,05% (ελάχιστη χρέωση 7,50 USD ή EUR και μέγιστη χρέωση 300 USD ή EUR), ενώ οι διεθνείς τραπεζικές αναλήψεις έρχονται με χρέωση 0,1% (ελάχιστη χρέωση 25 USD ή EUR, χωρίς μέγιστο ).

Οι καταθέσεις Crypto είναι δωρεάν, αν και θα πληρώσετε μια μικρή χρέωση κατά την ανάληψη (για παράδειγμα, 0,0005 BTC ανά ανάληψη bitcoin).

Ζητήματα ασφαλείας και χρόνος διακοπής Bitstamp

Το Bitstamp αντιμετώπισε λίγα σημαντικά ζητήματα ασφαλείας ή περιστατικά διακοπής λειτουργίας με την πάροδο των ετών, κάτι που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, δεδομένου ότι το Bitstamp υπήρξε από το 2011. Τον Φεβρουάριο του 2014, η Bitstamp ανέστειλε προσωρινά τις αναλήψεις για λίγες ημέρες μετά από μια επίθεση διανομής άρνησης υπηρεσίας. Οι άνθρωποι πίσω από την επίθεση έστειλαν στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Bitstamp Nejc Kodrič ένα αίτημα λύτρων για 75 BTC. Ο Kodrič αρνήθηκε και οι αποσύρσεις συνεχίστηκαν λίγες μέρες αργότερα.

Το μόνο άλλο αξιοσημείωτο περιστατικό που αφορούσε το Bitstamp συνέβη τον Ιανουάριο του 2015, όταν η Bitstamp ανέστειλε τις συναλλαγές μετά από κλοπή 19.000 BTC Η ανταλλαγή άνοιξε μια εβδομάδα αργότερα, και η Bitstamp αποδέχθηκε κάθε ευθύνη για την παραβίαση. Το κλεμμένο BTC αξίζει περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια τότε (275 $ ανά BTC).

Σήμερα, το 98% των περιουσιακών στοιχείων Bitstamp διατηρούνται σε ψυκτική αποθήκευση. Όλα τα προσωπικά δεδομένα είναι “εξαιρετικά κρυπτογραφημένα” και η Bitstamp ισχυρίζεται ότι τα “εσωτερικά στοιχεία ελέγχου περιορίζουν σφάλματα και πρόσβαση”.

Ευκολία χρήσης Bitstamp

Το Bitstamp έχει μια παρόμοια πλατφόρμα συναλλαγών με οποιαδήποτε ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και η διεπαφή θα είναι αμέσως οικεία εάν έχετε χρησιμοποιήσει προηγουμένως μια ανταλλαγή. Το Bitstamp τείνει να είναι ευκολότερο στη χρήση και πιο φιλικό προς το χρήστη από ένα συνηθισμένο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα για τους αρχάριους είναι ότι δεν χρειάζεται να διαθέτετε κρυπτογράφηση για να κάνετε συναλλαγές στο Bitstamp. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να αγοράσετε κρυπτογράφηση απευθείας χρησιμοποιώντας SEPA, πιστωτικές κάρτες ή άλλες μεθόδους κατάθεσης. Εφόσον έχετε GBP, EUR, USD, CHF ή ένα από τα πέντε υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα, θα μπορείτε να κάνετε συναλλαγές στο Bitstamp.

πώς να χρησιμοποιήσετε το bitstamp

Bitstamp Trust και Privacy

Το Bitstamp είναι μια αξιόπιστη και διαφανής ανταλλαγή. Η ανταλλαγή ρυθμίζεται από την κυβέρνηση του Λουξεμβούργου, η οποία χορήγησε στην Bitstamp άδεια ως επίσημο ίδρυμα πληρωμών της ΕΕ.

Ως ένδειξη της εμπιστοσύνης του Bitstamp, ο γενικός εισαγγελέας της Νέας Υόρκης διεξήγαγε μια έρευνα για 14 ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων τον Σεπτέμβριο του 2018 και στη συνέχεια ζήτησε περισσότερες πληροφορίες από αυτές τις ανταλλαγές. Το Bitstamp ήταν ένα από τα 10 χρηματιστήρια που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα και ένα από τα επτά ανταλλακτικά που επιβεβαίωσαν ότι είχαν ζητήσει έγκριση από το Υπουργείο Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Πολιτείας της Νέας Υόρκης (DFS) για να λειτουργήσουν νόμιμα στο κράτος της Νέας Υόρκης.

Το Bitstamp αποκλείει την πρόσβαση VPN στο χρηματιστήριο. Το Bitstamp διενεργεί επίσης τακτικούς ελέγχους των συμμετοχών του εικονικού νομίσματος.

Εξυπηρέτηση πελατών Bitstamp

Η Bitstamp έχει επενδύσει σημαντικά στην εξυπηρέτηση πελατών. Η ανταλλαγή είναι ένα από τα λίγα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης που προσφέρουν 24/7 υποστήριξη πελατών μέσω τηλεφώνου. Πολλές ανταγωνιζόμενες ανταλλαγές – ακόμη και μερικές από τις μεγαλύτερες ανταλλαγές – έχουν μόνο υποστήριξη πελατών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μεγάλους χρόνους απόκρισης.

Οδηγός χρήσης Bitstamp: Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το Bitstamp

Το Bitstamp διαθέτει μία από τις πιο ομαλές και ευκολότερες διαδικασίες ρύθμισης που θα βρείτε στον χώρο ανταλλαγής κρυπτογράφησης. Η ρύθμιση και η επαλήθευση του λογαριασμού σας για πρώτη φορά είναι εύκολη. Ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός:

1. Εγγραφείτε

Επισκεφτείτε το Bitstamp.net για να εγγραφείτε στην πλατφόρμα. Κάντε κλικ στην επιλογή «Εγγραφή» στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας.

εγγραφείτε στο bitstamp

Επιλέξτε εάν ο λογαριασμός σας προορίζεται για προσωπική ή εταιρική χρήση.

λογαριασμός bitstamp

Εισαγάγετε το όνομα και τη διεύθυνση email σας.

πώς να συμμετάσχετε στο bitstamp

2. Επαλήθευση

Το Bitstamp θα σας στείλει ένα email. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο στο email σας για επιβεβαίωση.

επαλήθευση bitstamp

Στη συνέχεια, θα πρέπει να ξεκινήσετε τη διαδικασία επαλήθευσης. Το Bitstamp θα ζητήσει έναν αριθμό τηλεφώνου και έπειτα θα στείλει ένα κείμενο για να επαληθεύσει αυτόν τον αριθμό.

ασφάλεια bitstamp

Στη συνέχεια, θα πρέπει να ανεβάσετε μια φωτογραφία με το αναγνωριστικό φωτογραφίας που εκδίδεται από την κυβέρνηση. Οι αποδεκτές μορφές ταυτότητας περιλαμβάνουν διαβατήριο, άδεια οδήγησης ή εθνική ταυτότητα.

3. Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Το Bitstamp, όπως τα περισσότερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης, συμβουλεύει έντονα τους πελάτες να ρυθμίσουν τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) πριν καταθέσουν χρήματα στην πλατφόρμα. Το Bitstamp υποστηρίζει το 2FA με το Google Authenticator ή το Duo. Πραγματοποιήστε λήψη οποιασδήποτε από τις εφαρμογές και, στη συνέχεια, σαρώστε τον κωδικό QR για να επιβεβαιώσετε το 2FA στον λογαριασμό σας.

Οδηγός χρήσης συναλλαγών bitstamp

4. Τρόπος πληρωμής

Μόλις επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας, μπορείτε να καταθέσετε χρήματα. Το Bitstamp υποστηρίζει διάφορες μεθόδους κατάθεσης, όπως SEPA (για τραπεζικές μεταφορές από τράπεζες της ΕΕ), διεθνείς τραπεζικές μεταφορές και κρυπτονομικές καταθέσεις (BTC, XRP, LTC, ETH ή BCH). Όλες οι καταθέσεις στο Bitstamp είναι δωρεάν, εκτός από τις τραπεζικές μεταφορές και τις καταθέσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

Τρόπος πληρωμής bitstamp

5. Συναλλαγή κρυπτονομισμάτων

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων στο Bitstamp είναι απλή. Απλώς κάντε κλικ στο ζεύγος που επιθυμείτε και μετά εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε. Μπορείτε να επιλέξετε μια στιγμή, να αγοράσετε, να περιορίσετε ή να διακόψετε τις παραγγελίες.

συναλλαγές κρυπτονομισμάτων bitstamp

Το Bitstamp εμφανίζει την αμοιβή σας απευθείας στην οθόνη διαπραγμάτευσης, καθιστώντας εύκολο να δείτε ακριβώς πόσο κοστίζει κάθε συναλλαγή.

οδηγός bitstamp

6. Απόσυρση

Μπορείτε να κάνετε ανάληψη των χρημάτων σας από το Bitstamp χρησιμοποιώντας τις ίδιες επιλογές που είχατε κατά την κατάθεση χρημάτων, όπως SEPA, διεθνείς τραπεζικές μεταφορές και αναλήψεις κρυπτογράφησης (BTC, XRP, LTC, ETH και BCH).

επισκόπηση bitstamp

Τελικό Word

Το Bitstamp είναι το Coinbase της Ευρώπης. Η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με έδρα το Λουξεμβούργο προσφέρει βολική διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης σε αξιόπιστο και αξιόπιστο περιβάλλον. Το Bitstamp έχει μόνο 14 ζεύγη κρυπτονομισμάτων και νομισμάτων fiat και υποστηρίζει δύο νομίσματα fiat (USD και EUR) και πέντε κρυπτονομίσματα (BTC, ETH, XRP, LTC και BCH), δίνοντας έμφαση στην ποιότητα έναντι της ποσότητας.

Ένα από τα μεγάλα μειονεκτήματα του Bitstamp είναι ότι ο μέσος χρήστης (που διαπραγματεύεται λιγότερο από 10.000 $ το μήνα) θα πληρώσει σχετικά υψηλές χρεώσεις συναλλαγής 0,5%. Ωστόσο, τα τέλη συναλλαγών μειώνονται σημαντικά με τον όγκο, μειώνοντας σε 0,25% με όγκο 20.000 $ ανά μήνα.

Αν ψάχνετε για μια αξιόπιστη, ευρωπαϊκή ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που υποστηρίζει μεταφορές SEPA, πληρωμές με πιστωτική κάρτα και αξιόπιστες συναλλαγές κρυπτογράφησης, τότε το Bitstamp μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map