Bithoven Exchange: Κατακτήστε τον Οδηγό Αξιολόγησης Χρήστη Crypto

bithoven-ανταλλαγή-αναθεώρηση

Τρόπος χρήσης, ανταλλαγής και εγγραφής στο Bithoven Crypto Exchange

Το Bithoven είναι μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης εγγεγραμμένη στο νησί του Αγίου Βικεντίου της Καραϊβικής. Ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2019, το Bithoven σάς επιτρέπει να ανταλλάσσετε 400 κρυπτονομίσματα με περιορισμένη επαλήθευση.

Χαρακτηριστικά

 • Ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα
 • Ανταγωνιστικές αμοιβές επί τόπου και συναλλαγών περιθωρίου
 • Κίνητρα εγγραφής νέου χρήστη (για παράδειγμα 100 DOGE κατά την εγγραφή)

Μέθοδοι κατάθεσης

 • BTC, LTC, ETH, EOS, BCH, DOGE, XMR, XRP
 • 400+ άλλα κρυπτονομίσματα (όλα τα υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα είναι επίσης διαθέσιμα για καταθέσεις)

Πλεονεκτήματα

 • Δεν απαιτείται επαλήθευση χρήστη ή KYC εάν πραγματοποιούνται συναλλαγές κάτω των 2 BTC
 • Λίγοι γεωγραφικοί περιορισμοί
 • Εύκολη διεπαφή συναλλαγών

Μειονεκτήματα

 • Περιορισμένη κανονιστική εποπτεία ή επαλήθευση χρήστη
 • Νέα ανταλλαγή με περιορισμένο ιστορικό
 • Δεν υπάρχει διαφάνεια σχετικά με τις λειτουργίες της εταιρείας ή την ομάδα

Εισαγωγή

Το Bithoven είναι ένα χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2019, καθιστώντας το ένα από τα νεότερα εισερχόμενα στον χώρο κρυπτογράφησης. Βρέθηκε online στο Bithoven.com, το χρηματιστήριο υπόσχεται να το κάνει φθηνό και εύκολο να ανταλλάξει 400+ κρυπτονομίσματα.

Για να παρακινήσει τους νέους χρήστες να εγγραφούν στην πλατφόρμα, η Bithoven ξεκίνησε ένα μοναδικό κίνητρο εγγραφής. Οι νέοι χρήστες μπορούν να κερδίσουν 100 DOGE μόνο για την εγγραφή τους για πρώτη φορά.

Ένα από τα άλλα κύρια αξιοθέατα του Bithoven, ωστόσο, είναι ότι μπορείτε να αγοράσετε, να πουλήσετε, να καταθέσετε και να αποσύρετε κρυπτογράφηση χωρίς να απαιτείται καμία επαλήθευση χρήστη. Η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να ανταλλάσσετε έως και 2 BTC την ημέρα χωρίς να εισάγετε προσωπικά στοιχεία. Ωστόσο, για συναλλαγές άνω των 2 BTC ανά ημέρα, θα πρέπει να ολοκληρώσετε την επαλήθευση KYC και να ανεβάσετε έγγραφα.

Ωστόσο, το Bithoven δεν είναι τέλειο. Τα τέλη συναλλαγής 0,2% (ανεξάρτητα από τον όγκο) είναι υψηλά σε σύγκριση με τα ανταγωνιστικά χρηματιστήρια. Η Bithoven επίσης δεν έχει διαφάνεια σχετικά με την ομάδα της, την τοποθεσία της ή οποιαδήποτε πτυχή των λειτουργιών της. Δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει τον Bithoven να τραβήξει μια απάτη εξόδου, επειδή δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα για το ποιος διευθύνει την εταιρεία. Γνωρίζουμε ότι ο Bithoven είναι εγγεγραμμένος σε μια διεύθυνση στο Saint Vincent και τις Γρεναδίνες, αλλά αυτό είναι.

Συνολικά, το Bithoven είναι παρόμοιο με άλλες ανταλλαγές με χαμηλές απαιτήσεις επαλήθευσης. Προσφέρει ένα γρήγορο, φθηνό και εύκολο περιβάλλον συναλλαγών όπου μπορείτε να ανταλλάξετε κρυπτονομίσματα για άλλα κρυπτονομίσματα και στη συνέχεια να βγείτε. Το περιβάλλον διεπαφής και συναλλαγών είναι παρόμοιο με αυτό που βρίσκετε με τις περισσότερες άλλες ανταλλαγές αυτού του διαμετρήματος.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε βασικά χαρακτηριστικά του Bithoven, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου λειτουργίας της ανταλλαγής και τι το κάνει μοναδικό.

Βασικά χαρακτηριστικά

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Bithoven περιλαμβάνουν:

Προσωπικό πορτοφόλι: Το Bithoven σάς επιτρέπει να ανταλλάσσετε, να καταθέτετε και να αποσύρετε κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας ένα μόνο, προσωπικό πορτοφόλι που φιλοξενείται από την Bithoven. Μπορείτε ανάληψη χρημάτων από αυτό το πορτοφόλι στη δική σας διεύθυνση ανά πάσα στιγμή.

Ασφάλεια: Η Bithoven χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS / SSL, 2FA και αυτόματες αποσυνδέσεις μετά από αδράνεια, μεταξύ άλλων λειτουργιών ασφαλείας, για να διατηρήσει τους χρήστες ασφαλείς.

Γρήγορη και εύκολη εγγραφή: Μπορείτε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές σας στο Bithoven μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την εγγραφή και την κατάθεση χρημάτων. Απλώς εγγραφείτε με οποιαδήποτε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καταθέστε bitcoin ή οποιοδήποτε άλλο κρυπτογράφηση και, στη συνέχεια, πραγματοποιήστε μια συναλλαγή. Μπορείτε να ανταλλάξετε έως και 2 BTC χωρίς να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας.


Τυπική διεπαφή συναλλαγών: Η Bithoven έχει την ίδια διεπαφή συναλλαγών που περιμένετε να δείτε σε οποιαδήποτε ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, με ένα ευρύ φάσμα γραφημάτων, βιβλίων παραγγελιών και αναφορών σε πραγματικό χρόνο.

«Υψηλή ρευστότητα»: Η Bithoven ισχυρίζεται ότι προσφέρει την «υψηλότερη ρευστότητα», αν και το χρηματιστήριο δεν ισχυρίζεται πραγματικά πώς προσφέρει την υψηλότερη ρευστότητα. Συνήθως, οι ανταλλαγές με την υψηλότερη ρευστότητα είναι είτε μεγάλες ανταλλαγές είτε συνδέονται με μια μεγαλύτερη ομάδα ρευστότητας. Το Bithoven σίγουρα δεν έχει τον όγκο των μεγαλύτερων ανταλλαγών και δεν είναι σαφές εάν συνδέονται σε μια ομάδα ρευστότητας.

Άλλες ασυνήθιστες αξιώσεις: Όπως και με άλλες ανταλλαγές μεσαίας ποιότητας, ο ιστότοπος του Bithoven είναι γεμάτος με ασυνήθιστους ισχυρισμούς, ορθογραφικά λάθη και γραμματικά λάθη. Ο ιστότοπος αόριστα ισχυρίζεται ότι προσφέρει “άμεση διαπραγμάτευση”, “εγγυημένη ασφάλεια”, “προηγμένα εργαλεία” και “χωρίς κρυφές χρεώσεις”, για παράδειγμα, αλλά ποτέ δεν εξηγεί πραγματικά τι σημαίνει οποιοσδήποτε από αυτούς τους όρους.

Νομίσματα και ζεύγη Bithoven

Η Bithoven προσφέρει 400 διαφορετικά κρυπτονομίσματα και ζεύγη, αν και προφανώς, δεν έχουν όλα τα ζεύγη επαρκή ρευστότητα για συναλλαγές. Μπορείτε να βρείτε σημαντικά νομίσματα, όπως BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, LTC, XLM και BSV. Μπορείτε επίσης να βρείτε πολλά πιο ασαφή κρυπτονομίσματα, όπως το First Blood (1ST), το Maecenas (ART), το Enjin Coin (ENJ) και το Zeus Shield Coin (ZSC). Για μια πλήρη λίστα με τα διαθέσιμα νομίσματα, κάντε κλικ στο εδώ.

Υποστηριζόμενες μέθοδοι κατάθεσης και ανάληψης Bithoven

Η Bithoven ασχολείται εξ ολοκλήρου με κρυπτονομίσματα. Η ανταλλαγή δεν επιτρέπει επί του παρόντος καταθέσεις σε νόμισμα fiat.

Αντ ‘αυτού, μπορείτε να καταθέσετε ή να αποσύρετε χρήματα στην πλατφόρμα χρησιμοποιώντας bitcoin, Ethereum, Litecoin, DASH, XRP, XMR, DOGE, ZEC και XEM. Σύμφωνα με τη σελίδα χρεώσεων της Bithoven, μπορείτε να καταθέσετε ή να αποσύρετε χρήματα στην πλατφόρμα χρησιμοποιώντας όλα τα 400+ κρυπτονομίσματα που διατίθενται για διαπραγμάτευση.

Διαδικασία εγγραφής και σύνδεσης Bithoven

Η Bithoven έχει μια απλή διαδικασία εγγραφής και σύνδεσης. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, δεν χρειάζεται να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές έως 2 BTC ανά ημέρα χωρίς να ολοκληρώσετε την επαλήθευση KYC. Ωστόσο, εάν θέλετε να υπερβείτε αυτά τα όρια, τότε θα πρέπει να ολοκληρώσετε την επαλήθευση KYC.

Bithoven Trading

Η Bithoven έχει μια τυπική διεπαφή συναλλαγών που θα είναι γνωστή σε οποιονδήποτε έχει χρησιμοποιήσει άλλες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στο παρελθόν. Έχετε προσαρμόσιμα γραφήματα που εμφανίζουν την πρόσφατη ενέργεια και τις κινήσεις του συγκεκριμένου ζεύγους. Μπορείτε να δείτε τις τρέχουσες παραγγελίες αγοράς και πώλησης της αγοράς. Με μερικά κλικ, μπορείτε να εκτελέσετε μια συναλλαγή.

Τέλη Bithoven

Η Bithoven ισχυρίζεται ότι έχει μερικά από τα πιο ανταγωνιστικά τέλη στον κλάδο. Αλλά αυτό είναι αλήθεια; Ας ρίξουμε μια ματιά στις χρεώσεις του Bithoven:

Τέλη κατάθεσης: Δωρεάν

Τέλη ανάληψης: 0,0015 BTC (ή ισοδύναμο)

Χρεώσεις συναλλαγών: 0,2%

Οι καταθέσεις είναι πάντα δωρεάν στο Bithoven, αν και θα πληρώσετε μια μικρή χρέωση για την ανάληψη των χρημάτων σας. Οι χρεώσεις συναλλαγής 0,2% είναι τυπικές για ανταλλαγές νομισμάτων fiat, αλλά υψηλές για ανταλλαγές crypto-to-crypto. Έχουμε δει άλλα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης-κρυπτογράφησης να προσφέρουν τέλη συναλλαγών από 0,05% έως 0,15% σε όλους τους όγκους, επομένως μια χρέωση 0,2% είναι ελαφρώς πιο απότομη από τους ανταγωνιστές (ειδικά αν η Bithoven δεν προσφέρει εκπτώσεις βάσει όγκου).

Ζητήματα ασφάλειας και διακοπής λειτουργίας του Bithoven

Το Bithoven ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2019. Από όσο μπορούμε να πούμε, η ανταλλαγή δεν έχει υποστεί σημαντικές παραβιάσεις ασφάλειας ή διακοπή λειτουργίας. Ο Bithoven δεν έχει ποτέ πειραματιστεί.

Ευκολία στη χρήση

Η διεπαφή του Bithoven είναι πανομοιότυπη με τη διεπαφή που χρησιμοποιείται σχεδόν από κάθε άλλη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στον πλανήτη. Είναι ένα απλό, εύχρηστο περιβάλλον εργασίας χρήστη που σας επιτρέπει να κάνετε γρήγορα και εύκολα συναλλαγές και να εκτελείτε άλλες λειτουργίες.

Εμπιστοσύνη και απόρρητο

Η Bithoven ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2019 και δεν υπέστη σημαντικές παραβιάσεις δεδομένων ή διαρροές πληροφοριών πελατών από την κυκλοφορία. Αυτό είναι καλό. Ωστόσο, η ίδια η εταιρεία δεν έχει καμία διαφάνεια, γεγονός που καθιστά δύσκολη την εμπιστοσύνη της Bithoven με οποιονδήποτε τρόπο. Ο επίσημος ιστότοπος της Bithoven δεν αναφέρει τίποτα για την ομάδα πίσω από τη λειτουργία, την έδρα της εταιρείας ή άλλες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε πριν εμπιστευτείτε τα χρήματά σας σε έναν τυχαίο ιστότοπο.

Το μόνο που γνωρίζουμε πραγματικά για τη Bithoven είναι ότι η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη με το όνομα “Fortis Ltd.” σε μια διεύθυνση στο Κίνγκσταουν, τον Άγιο Βικέντιο και τις Γρεναδίνες.

Εξυπηρέτηση πελατών

Η Bithoven έχει περιορισμένες επιλογές εξυπηρέτησης πελατών. Η εταιρεία δεν φαίνεται να λειτουργεί ειδικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Αντ ‘αυτού, έχουν μια ενιαία φόρμα email και δύο διευθύνσεις email ([email protected] ή [email protected]). Δεν υπάρχουν επιλογές ζωντανής συνομιλίας ή αριθμοί τηλεφώνου για να ζητήσετε επιπλέον παράπονα.

Οδηγός χρήσης Bithoven: Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το Bithoven

1. Εγγραφείτε

Μπορείτε να εγγραφείτε στο Bithoven μέσω του Bithoven.com. Απλώς εισαγάγετε τη διεύθυνση email και τον επιθυμητό κωδικό πρόσβασης για να ξεκινήσετε.     bithoven-login-process

bithoven-exchange-λογαριασμός-εγγραφή

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας λογαριασμό Facebook ή Google.

Μόλις εισαγάγετε τα στοιχεία σας, κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί «Εγγραφή».

2. Επαλήθευση

Θα λάβετε ένα email που περιέχει έναν σύνδεσμο επαλήθευσης. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο ταχυδρομείο και, στη συνέχεια, ορίστε το τετραψήφιο PIN σας στο πλαίσιο που παρέχεται στην επόμενη οθόνη.

bithoven-μέτρα ασφαλείας

3. Ανεβάστε τεκμηρίωση

Χωρίς περαιτέρω επαλήθευση, έχετε πλέον δικαίωμα κατάθεσης και συναλλαγής έως 2 BTC.

bithoven-exchange-id-kyc-verification

Ωστόσο, εάν θέλετε να υπερβείτε το όριο των 2 BTC, τότε μπορείτε να δώσετε το όνομα, την ημερομηνία γέννησης και τα έγγραφα που αποδεικνύουν τις πληροφορίες σας.

4. Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Το Bithoven σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Μπορείτε να επιλέξετε να λαμβάνετε ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος συνδέεται στον λογαριασμό σας.

Η Bithoven απαιτεί από εσάς να ρυθμίσετε το 2FA μέσω του Google Authenticator για να κάνετε μια κατάθεση, οπότε αν θέλετε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές με την Bithoven, θα χρειαστεί να ρυθμίσετε τελικά το 2FA.

5. Τρόπος πληρωμής

Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή, μπορείτε να κάνετε κατάθεση στο Bithoven. Επιλέξτε κατάθεση / ανάληψη από την αναπτυσσόμενη λίστα στην επάνω γραμμή μενού.

bithoven-πληρωμές

Θα δείτε μια σελίδα με όλες τις επιλογές κατάθεσής σας να εμφανίζονται. Η σελίδα μοιάζει με αυτήν:

bithoven-ανταλλαγή-συναλλαγές-επιλογές

Κάντε κλικ στο κουμπί + δίπλα σε οποιαδήποτε μέθοδο κατάθεσης για να κάνετε κατάθεση σε αυτό το νόμισμα. Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί +, το Bithoven θα δημιουργήσει μια διεύθυνση πορτοφολιού και θα εμφανίσει τη διεύθυνση. Αντιγράψτε και επικολλήστε τη διεύθυνση και, στη συνέχεια, στείλτε χρήματα στη διεύθυνση για να πραγματοποιήσετε κατάθεση.

bithoven-bitcoin-exchange-deposit

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, θα πρέπει να ολοκληρώσετε την επαλήθευση 2FA πριν πραγματοποιήσετε κατάθεση στον λογαριασμό σας. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Επαληθευτής Google στο τηλέφωνό σας για να εγκρίνετε την κατάθεση. Σαρώστε τον κωδικό QR που βλέπετε στην οθόνη.

Ανάλογα με την κρυπτογράφηση που κάνατε για την κατάθεση, μπορεί να χρειαστούν οπουδήποτε από αρκετά λεπτά έως 8 ώρες για να εμφανιστούν τα χρήματα στον λογαριασμό σας.

6. Συναλλαγή κρυπτονομισμάτων

Η αγορά ή η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων στο Bithoven είναι εύκολη. Μόλις ολοκληρωθεί η κατάθεση, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα συναλλαγών για να δείτε τα διαθέσιμα ζεύγη συναλλαγών.

Κάντε κλικ στην επιλογή Ανταλλαγή από το αναπτυσσόμενο μενού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εμπόριο.

bithoven-exchange-portfolio-management

Βρείτε την αγορά που θέλετε να ανταλλάξετε. Θα εμφανιστεί μια τυπική διεπαφή συναλλαγών, γράφημα και γράφημα.

bithoven-btc-usd-τιμή-γράφημα

bithoven-crypto-market-platform

Για να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία αγοράς, συμπληρώστε τη στήλη αγοράς ή πώλησης και μετά πραγματοποιήστε την παραγγελία σας. Το Bithoven σάς επιτρέπει να κάνετε τρεις διαφορετικούς τύπους παραγγελιών, συμπεριλαμβανομένων εντολών αγοράς, οριακών εντολών και κλιμακωτών παραγγελιών:

Παραγγελίες αγοράς: Αγοράζετε ή πουλάτε στην καλύτερη διαθέσιμη τιμή.

Παραγγελίες ορίου: Αναφέρετε το όριο (μια συγκεκριμένη τιμή) στο οποίο είστε διατεθειμένοι να αγοράσετε ή να πουλήσετε.

Κλιμακούμενη παραγγελία: Αγοράζετε ή πουλάτε crypto με προσθήκη εντολής stop-loss.

Μόλις εισαγάγετε τον τύπο παραγγελίας σας, κάντε κλικ στην επιλογή Αγορά ή Πώληση για να στείλετε το εμπόριο στην πλατφόρμα.

7. Απόσυρση

Για να πραγματοποιήσετε ανάληψη, μεταβείτε στη σελίδα ανάληψης του Bithoven και, στη συνέχεια, επικολλήστε τη διεύθυνση παραλαβής σας (δηλαδή το δικό σας πορτοφόλι).

bithoven-απόσυρση-btc-διεύθυνση

Εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να κάνετε ανάληψη. Ελέγξτε τη χρέωση για να βεβαιωθείτε ότι είναι σωστή. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Αίτημα ανάληψης.

8. Πώς να διεκδικήσετε το δωρεάν σκύλο σας στο Bithoven

Η Bithoven έχει μια δωρεάν προσφορά DOGE. Μπορείτε να λάβετε 100 δωρεάν DOGE μόνο για να επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά.

νομίσματα χωρίς διβένιο

Αφού συνδεθείτε και χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας, μεταβείτε στην καρτέλα προώθησης Bithoven. Αναζητήστε την επιλογή “Δωρεάν 100 Doge” από αυτήν την καρτέλα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Λήψη δωρεάν 100 DOGE”.

Θα ανακατευθυνθείτε σε μια σελίδα κουπονιού με μια φόρμα εισαγωγής κωδικού κουπονιού. Επικολλήστε τον κωδικό κουπονιού στο πλαίσιο που παρέχεται και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Έλεγχος.

κουπόνια ανταλλαγής bithoven

Εάν ήταν όλα επιτυχημένα, τότε το πορτοφόλι Bithoven DOGE θα πρέπει τώρα να έχει 100 DOGE. Η Bithoven εκτελεί αυτήν την προσφορά ως νέα ανταλλαγή και η προσφορά ενδέχεται να μην διαρκέσει για πάντα.

Τελικό Word

Το Bithoven είναι μια νέα ανταλλαγή με περιορισμένη διαφάνεια ή εμπιστοσύνη. Αυτό που δεν έχει εμπιστοσύνη η Bithoven, ωστόσο, αντισταθμίζει την εύκολη συναλλαγή κρυπτογράφησης χωρίς επαλήθευση. Μπορείτε να ανταλλάξετε έως και 2 BTC στο Bithoven μόνο με επαλήθευση email. Για να ξεπεράσετε αυτό το όριο, θα πρέπει να ανεβάσετε κάποια βασική τεκμηρίωση.

Ένα άλλο ζήτημα με τη Bithoven είναι τα σχετικά υψηλά τέλη συναλλαγών. Οι χρεώσεις διαπραγμάτευσης της Bithoven είναι 0,2%, κάτι που είναι ελαφρώς υψηλότερο από αυτό που βλέπουμε με ένα άλλο crypto to crypto exchange.

Εάν όμως κανένα από αυτά τα προβλήματα δεν σας ενοχλεί, τότε το Bithoven είναι μια διαθέσιμη επιλογή ανταλλαγής κρυπτογράφησης σήμερα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map