Επανεξέταση TradingView: Master The Crypto Οδηγός χρήσης

Το TradingView είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα χαρτογράφησης που προσφέρει γραφήματα τόσο για τις παραδοσιακές χρηματοοικονομικές αγορές όσο και για τις αγορές κρυπτογράφησης. Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το TradingView.

Τι είναι το TradingView?

Το TradingView είναι μια οικονομική πλατφόρμα για εμπόρους και επενδυτές. Όπως και άλλες πλατφόρμες χαρτογράφησης και εργαλεία ανάλυσης, το TradingView θέλει να παρέχει στους εμπόρους τις πληροφορίες που χρειάζονται για να κάνουν ενημερωμένες συναλλαγές. Έχοντας υπόψη αυτόν τον στόχο, το TradingView προσφέρει γραφήματα, ιδέες για συναλλαγές, προηγμένα εργαλεία τεχνικής ανάλυσης, προσφορές σε πραγματικό χρόνο και πολλά άλλα.what-is-tradingview

Το βασικό χαρακτηριστικό του TradingView είναι ότι μπορείτε να σχεδιάσετε σχεδόν οτιδήποτε στα γραφήματα της πλατφόρμας – από απλούς κινητούς μέσους όρους έως προηγμένες ζώνες τεχνικής ανάλυσης.

Το TradingView ήταν επίσης μία από τις πρώτες μεγάλες πλατφόρμες χαρτογράφησης που ενσωμάτωσαν το bitcoin. Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2011, το TradingView δημοσίευσε δεδομένα και γραφήματα για παραδοσιακές χρηματοοικονομικές αγορές. Ωστόσο, από τον Ιούνιο του 2013, το TradingView υποστηρίζει τη χαρτογράφηση bitcoin. Η εταιρεία χρησιμοποίησε αρχικά το Mt. Gox για τα δεδομένα ανταλλαγής κρυπτογράφησης.

tradingview-bitcoin-τιμή-διαγράμματα

Σήμερα, το TradingView προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων χαρτογράφησης για ιδιώτες επενδυτές και ιδιώτες. Η πλατφόρμα στοχεύει να είναι μια πύλη all-in-one στον κόσμο των επενδύσεων μετοχών, του παγκόσμιου εμπορίου και της ανάλυσης αγοράς.

tradingview-market-εισαγωγικά

Αφού ρυθμίσετε τα εργαλεία χαρτογράφησης του TradingView, μπορείτε να ξεκινήσετε να ασχολείστε με τις συναλλαγές χαρτιού απευθείας μέσω της πλατφόρμας. Δοκιμάστε τις στρατηγικές σας έναντι διαφόρων συνθηκών αγοράς προτού τοποθετήσετε πραγματικά χρήματα στη γραμμή.

Στη συνέχεια, μόλις είστε έτοιμοι να κάνετε πραγματικές παραγγελίες μέσω του TradingView, μπορείτε να ανοίξετε έναν λογαριασμό μεσιτείας με έναν από τους πολλούς υποστηριζόμενους μεσίτες, να καταθέσετε χρήματα σε αυτούς τους λογαριασμούς μεσιτείας και να συνδέσετε τον λογαριασμό στο TradingView.

Ωστόσο, το TradingView υποστηρίζει μόνο ένα μικρό αριθμό χρηματιστηριακών μετοχών και χρηματιστηρίων κρυπτογράφησης (υποστηρίζεται μόνο το Poloniex). Οι περισσότεροι έμποροι διατηρούν το TradingView ξεχωριστό από τη μεσιτεία τους. Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το TradingView χωρίς να συνδέσετε ποτέ λογαριασμό μεσιτείας.

Η βασική έκδοση του TradingView είναι δωρεάν, με προγράμματα συνδρομής που κυμαίνονται από 15 $ έως 60 $ ανά μήνα.

Χαρακτηριστικά TradingView

Τα βασικά χαρακτηριστικά του TradingView περιλαμβάνουν όλα τα ακόλουθα:


Παρακολούθηση ποικιλίας χρηματοοικονομικών μέσων και αγορών: Το TradingView σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε πολλές αγορές και χρηματοοικονομικά προϊόντα από μια βολική πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων των κρυπτονομισμάτων (όπως CoinMarketCap, CryptoCompare και CoinGecko), νομίσματα fiat, μετοχές, δείκτες, συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, ομόλογα και CFD.

tradingview-crypto-market-χαρακτηριστικά

Παρακολούθηση πολλαπλών υποκατηγοριών: Σε κάθε κατηγορία, το TradingView παραθέτει πολλές υποκατηγορίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε μεμονωμένες αγορές κρυπτογράφησης για BCH, BTC, ETH, XRP και άλλα σημαντικά νομίσματα. Μπορείτε να δείτε υποκατηγορίες για νομίσματα fiat όπως «δευτερεύον», «μεγάλο», «εξωτικό» και «Ευρώπη».

Στόχος συγκεκριμένοι τύποι αποθεμάτων: Το TradingView διευκολύνει τον έλεγχο των αποθεμάτων και τις κινήσεις της αγοράς μέσω της πλατφόρμας του. Ωστόσο, το TradingView έχει επίσης υποκατηγορίες μετοχών στην πλατφόρμα του, συμπεριλαμβανομένων των «κορυφαίων κερδισμένων», «μεγάλων κεφαλαίων», «κορυφαίων χαμένων», «πιο ενεργών» και «πιο ευμετάβλητων», μεταξύ άλλων κατηγοριών.

Δωρεάν και επί πληρωμή επιλογές: Το TradingView διαθέτει τέσσερα διαφορετικά επίπεδα συνδρομής, που κυμαίνονται από δωρεάν έως 60 $ ανά μήνα.

Πολλαπλοί δείκτες: Το TradingView διευκολύνει την παρακολούθηση μιας ποικιλίας δεικτών, συμπεριλαμβανομένων των δεικτών νομισμάτων, S&P τομείς, δείκτες των ΗΠΑ και σημαντικοί παγκόσμιοι δείκτες.

Μελλοντικές αγορές: Το TradingView υποστηρίζει μελλοντικές αγορές σε πολλές κατηγορίες, όπως γεωργικές, ενεργειακές, νομίσματα, μέταλλα, παγκόσμιοι δείκτες και επιτόκια.

Δεσμούς: Οι κατηγορίες ομολόγων περιλαμβάνουν «μείζον 10Y», «Αμερική», «Ευρώπη», «Ασία», «Ειρηνικός», «Μέση Ανατολή» και «Αφρική».

CFD: Η κατηγορία Συμβάσεις για Διαφορά (CFDs) περιλαμβάνει υποκατηγορίες όπως γεωργία, ενέργεια, μέταλλα, παγκόσμιοι δείκτες και ομόλογα και επιτόκια.

Λειτουργεί σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης: Το TradingView λειτουργεί σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης χωρίς την εγκατάσταση πρόσθετου λογισμικού.

HTML5: Ο λόγος που το TradingView λειτουργεί σε οποιοδήποτε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης είναι ότι όλα κωδικοποιούνται σε HTML5.

50+ Έξυπνα εργαλεία σχεδίασης: Οι προχωρημένοι έμποροι μπορούν να επωφεληθούν από τα προηγμένα εργαλεία σχεδίασης του TradingView, επιτρέποντάς σας να σχεδιάσετε σχεδόν οτιδήποτε στα γραφήματα.

tradingview-crypto-drawing-εργαλεία

Πολλαπλοί τύποι γραφημάτων: Το TradingView διαθέτει όλους τους τύπους τύπων γραφημάτων και διατάξεων, συμπεριλαμβανομένων των Renko, Kagi, break line, P&F γραφήματα και άλλα.

Δωρεάν δοκιμές: Και τα τέσσερα πακέτα συνδρομής TradingView έχουν δωρεάν δοκιμές 30 ημερών.

Ειδοποιήσεις πλευράς διακομιστή: Το TradingView μπορεί να προσαρμοστεί για να στέλνει ειδοποιήσεις για ορισμένες ειδοποιήσεις. Μπορείτε να λάβετε μια ειδοποίηση όταν η αγορά πληροί τα κριτήρια προσαρμοσμένου συνόλου. Μπορείτε να πείτε στο TradingView να σας στείλει μια ειδοποίηση εάν το απόθεμα της Microsoft πέσει έξω από το κανάλι Bollinger Bands, για παράδειγμα, ή εάν το BTC πέσει κάτω από τα 7.000 $. Υπάρχουν 12 διαφορετικές συνθήκες ειδοποίησης που μπορούν να εφαρμοστούν σε δείκτες ή εργαλεία σχεδίασης.

Εργαλεία Screener: Το TradingView διαθέτει ελεγκτές αποθεμάτων και κρυπτογράφησης. Αυτά τα προγράμματα προβολής είναι εργαλεία αναζήτησης που σας επιτρέπουν να φιλτράρετε στοιχεία βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων. Μπορείτε να βρείτε τις φθηνότερες εταιρείες που βγάζουν τα περισσότερα χρήματα φιλτράροντας με τη χαμηλότερη αναλογία P / E, για παράδειγμα. Πάνω από 100+ πεδία είναι διαθέσιμα μέσω των προληπτικών προγραμμάτων.

50+ ανταλλαγές και ροές δεδομένων: Το TradingView συνδέεται με 50+ ανταλλαγές και ροές δεδομένων. Η πλατφόρμα διαθέτει επαγγελματική ροή δεδομένων για εμπορική χρήση που της δίνει άμεση πρόσβαση σε μετοχές, συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, όλους τους σημαντικούς δείκτες και CFD. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες του TradingView λαμβάνουν premium δεδομένα σχετικά με τις τιμές, τον όγκο και το ιστορικό που μεταδίδονται απευθείας από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις διεθνείς αγορές.

tradingview-δείκτες-στρατηγικές

Εφαρμογές για κινητά: Το TradingView διαθέτει εφαρμογές για κινητά για iOS και Android. Οι εφαρμογές σάς επιτρέπουν να μεταδίδετε ροές σε πραγματικό χρόνο εν κινήσει, να απαντάτε σε άλλους χρήστες του TradingView και να έχετε πρόσβαση σε αποθηκευμένα γραφήματα οπουδήποτε.

Κοινωνικό δίκτυο: Το TradingView είναι ένα από τα πιο κοινωνικά προσανατολισμένα εργαλεία χαρτογράφησης που είναι διαθέσιμα σήμερα. Μπορείτε να επικοινωνείτε με άλλους χρήστες, να μοιράζεστε στρατηγικές συναλλαγών και να συμμετέχετε στα φόρουμ του TradingView. Υπάρχουν πάνω από 8 χρήστες του TradingView. Ορισμένοι χρήστες ακολουθούνται από εκατοντάδες άλλους εμπόρους. Μπορείτε να ακολουθήσετε κάποιον για να πάρετε τις απόψεις του για τις πρόσφατες κινήσεις της αγοράς, για παράδειγμα. Μερικοί έμποροι προσφέρουν ακόμη και μαθήματα ημερήσιων συναλλαγών ή εκπαιδευτικά προγράμματα μέσω των δωματίων συνομιλίας.

tradingview-top-συγγραφείς

Προσαρμοσμένη τεχνική ανάλυση: Το TradingView έχει 100+ προκατασκευασμένες μελέτες για λεπτομερή ανάλυση της αγοράς. Αυτές οι μελέτες καλύπτουν τις πιο δημοφιλείς έννοιες και δείκτες συναλλαγών.

Γλώσσα προγραμματισμού πεύκων: Η ομάδα πίσω από το TradingView δημιούργησε τη γλώσσα προγραμματισμού Pine, η οποία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε προσαρμοσμένες μελέτες και σήματα. Ο κώδικας οποιασδήποτε μελέτης μπορεί εύκολα να τροποποιηθεί και σχεδόν κάθε προσαρμοσμένη ένδειξη μπορεί να δημιουργηθεί από το μηδέν χρησιμοποιώντας αυτόν τον κώδικα.

tradingview-scripts-γλώσσα

Εμπορία χαρτιού: Το TradingView διαθέτει ένα πλήρες σύστημα διαπραγμάτευσης χαρτιού που σας επιτρέπει να αγοράζετε και να πουλάτε περιουσιακά στοιχεία με εικονικό χρήμα. Μπορείτε να δοκιμάσετε στρατηγικές συναλλαγών σε διάφορες συνθήκες της αγοράς πριν επενδύσετε πραγματικά χρήματα.

Προσαρμόσιμες επιλογές γραφήματος: Το TradingView σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε γραφήματα με δεκάδες διαφορετικές επιλογές. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε βασικά πράγματα, όπως όγκο και τιμή σε γραφήματα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε πιο προηγμένες λειτουργίες, όπως Bollinger Bands, Donchian Channels, και Ichimoku Lead (9, 26, 52, 26).

tradingview-chart-επιλογές

Υποστήριξη Multi-Broker: Το TradingView σάς επιτρέπει να κάνετε μια πραγματική παραγγελία ανά πάσα στιγμή απευθείας μέσω της πλατφόρμας ανοίγοντας λογαριασμό σε υποστηριζόμενους μεσίτες. Απλώς καταθέστε χρήματα σε αυτόν τον λογαριασμό μεσιτείας, συνδέστε τον λογαριασμό στο TradingView και μετά ξεκινήστε τις συναλλαγές.

Υποστηρίζει το Poloniex: Από τον Νοέμβριο του 2019, το TradingView υποστηρίζει έναν μόνο μεσίτη κρυπτογράφησης – το Poloniex.

tradingview-crypto-screener

Τρόπος χρήσης του TradingView

Το TradingView δημιουργήθηκε με στόχο να είναι εύκολο και διαισθητικό για χρήση από αρχάριους, αλλά και αρκετά ισχυρό για να τα καταφέρει ο προχωρημένος χάρτης.

Βασικά, το TradingView σάς προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων χαρτογράφησης. Στη συνέχεια, χρησιμοποιείτε αυτά τα εργαλεία χαρτογράφησης για να κάνετε ενημερωμένες συναλλαγές. Λαμβάνετε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και γραφήματα που βασίζονται στο πρόγραμμα περιήγησης που σας επιτρέπουν να κάνετε την έρευνά σας από οπουδήποτε, όπως να μάθετε την τιμή του bitcoin ή οποιωνδήποτε από τις μεγαλύτερες αγορές σε όλο τον κόσμο.

πώς λειτουργεί το tradingview

Όλα τα δεδομένα του TradingView είναι προσβάσιμα απευθείας από οποιοδήποτε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε λογισμικό (αν και είναι διαθέσιμες εφαρμογές για κινητά για iOS και Android).

Μόλις εγγραφείτε στο TradingView, μπορείτε να ξεκινήσετε την περιήγηση σε πολλές αγορές, συμπεριλαμβανομένων μετοχών, δεικτών, κρυπτονομισμάτων, συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης, ομολόγων, νομισμάτων fiat και CFD.

Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε σενάρια ή να εφαρμόσετε σενάρια στα δικά σας γραφήματα. Το TradingView διαχωρίζει τα σενάρια σε υποκατηγορίες όπως ταλαντωτές, κεντρικούς ταλαντωτές, μεταβλητότητα, ανάλυση τάσεων, όγκος, κινητός μέσος όρος και δείκτες Bill Williams.

πώς να χρησιμοποιήσετε τη συναλλαγή

Θα θελήσετε επίσης να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο σάρωσης για να βρείτε το σωστό στοιχείο. Το TradingView διαθέτει screener μετοχών, forex screener και crypto screener.

tradingview-οφέλη

Μπορείτε, για παράδειγμα, να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο κρυπτογράφησης για να δείτε χιλιάδες διαφορετικά κρυπτονομίσματα και, στη συνέχεια, να περιορίσετε τη λίστα με βάση συγκεκριμένα φίλτρα. Το TradingView διαθέτει ένα ευρύ φάσμα φίλτρων, συμπεριλαμβανομένων περιγραφικών, βασικών και τεχνικών φίλτρων. Μπορείτε να φιλτράρετε ψηφιακά διακριτικά με βάση ένα περιγραφικό υπο-φίλτρο, όπως τον όγκο και την τιμή, ένα θεμελιώδες υπο-φίλτρο όπως τα συνολικά νομίσματα και τα νομίσματα που αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης ή ένα τεχνικό υπο-φίλτρο όπως ένα νέο υψηλό 52 εβδομάδων.

tradingview-crypto-screener

Ανεξάρτητα από την αγορά που βλέπετε με το TradingView, μπορείτε να δείτε ένα ευρύ φάσμα δεικτών για αυτήν την αγορά. μπορείτε να δείτε την ποσοστιαία αλλαγή σε μια καθορισμένη χρονική περίοδο, συμπεριλαμβανομένων των επιδόσεων 1 εβδομάδας, 1 μήνα, 3 μηνών, 6 μηνών, YTD και 1 έτους. Μπορείτε να προσθέσετε (κυριολεκτικά) δεκάδες άλλους δείκτες σε κάθε γράφημα, συμπεριλαμβανομένων βασικών πραγμάτων όπως η προσφορά σε πιο προηγμένα κριτήρια, όπως ο φοβερός ταλαντωτής, τα συγκροτήματα Donchian Channels και το Ichimoku Lead (9, 26, 52, 26).

tradingview-τεχνική ανάλυση

Τελικά, αν θέλετε να εκτελέσετε προηγμένη τεχνική ανάλυση σε αγορές ή θέλετε απλώς να δείτε βασικούς παράγοντες όπως η τιμή και ο όγκος, το TradingView διευκολύνει την προσαρμογή γραφημάτων με βάση τις εμπορικές σας ανάγκες.

Εν τω μεταξύ, εάν θέλετε να κάνετε απευθείας συναλλαγές μέσω του TradingView, τότε μπορείτε να το κάνετε και αυτό. Μπορείτε να συνδέσετε έναν μικρό αριθμό λογαριασμών μεσιτείας στον λογαριασμό σας στο TradingView και, στη συνέχεια, να πραγματοποιήσετε συναλλαγές απευθείας μέσω του TradingView.

Προς το παρόν, το TradingView υποστηρίζει περίπου 20 διαφορετικούς μεσίτες, όπως:

Μελλοντικοί μεσίτες: WH-Selfinvest, AMP Global Clearing, Advantage Futures, Dorman Trading, Global, Mirus, Phillip Capital, RJO’Brien, Rosenthal Collins Group LLC, Robbins Trading, Straits Financial, Tradovate, Wedbush και Modalmais.

Μεσίτες μετοχών: Modalmais και Alor.

Μεσίτες Forex: OANDA, FOREX.com και DirectFX.

Μεσίτες Crypto: Poloniex

Μπορείτε να ενσωματώσετε έναν μεσίτη απευθείας στην πλατφόρμα TradingView, αν και οι περισσότεροι χρήστες θα διατηρήσουν τα διαγράμματα TradingView ξεχωριστά από την πλατφόρμα μεσιτείας τους.

Πώς λειτουργεί το TradingView?

Το TradingView λαμβάνει τα δεδομένα του από πολλές ανταλλαγές και πηγές παγκοσμίως. Η εταιρεία πληρώνει για ροή δεδομένων εμπορικής ποιότητας και, στη συνέχεια, μοιράζεται αυτά τα δεδομένα με τους χρήστες με τη μορφή γραφημάτων.

Το TradingView διευκολύνει επίσης τη σύνδεση χρηματιστηρίων στο TradingView. Ο μεσίτης δημιουργεί ένα REST Web API στους δικούς του διακομιστές με βάση τις προδιαγραφές του TradingView. Στη συνέχεια, η πλατφόρμα του μεσίτη ενσωματώνεται στο TradingView. Όλη η ενσωμάτωση πραγματοποιείται μέσω του διαδικτύου χάρη στην υποδομή HTML5 του TradingView.

Όλα αυτά συμβαίνουν στο παρασκήνιο με το TradingView. Ο πρωταρχικός τρόπος με τον οποίο θα αλληλεπιδράσετε με το TradingView θα είναι με τη μορφή γραφημάτων και γραφημάτων.

Τιμές TradingView

tradingview-τιμολόγηση-κόστος

Το TradingView προσφέρει τέσσερα διαφορετικά επίπεδα συνδρομής.

Βασικό (δωρεάν)

 • 1 γράφημα ανά καρτέλα
 • 1 συσκευή ταυτόχρονα
 • 1 αποθηκευμένη διάταξη γραφήματος
 • Επανάληψη γραμμής μήνα, εβδομάδας εβδομάδας
 • 12 προσαρμόσιμοι τύποι γραφημάτων
 • 50+ έξυπνα εργαλεία σχεδίασης
 • Συγκρίνετε σύμβολα
 • 100+ προ-χτισμένοι δείκτες, 8.000 δείκτες που υποστηρίζονται από την κοινότητα
 • 3 δείκτες ανά γράφημα
 • 1 ειδοποίηση από την πλευρά του διακομιστή σχετικά με την τιμή, τους δείκτες ή τα σχέδια
 • Υποστηρίζεται διαφήμιση
 • Χωρίς υποστήριξη πελατών

Pro (12,95 $ ανά μήνα που πληρώνεται ετησίως / 14,95 $ ανά μήνα που πληρώνεται μηνιαίως)

 • 2 γραφήματα ανά καρτέλα
 • 1 συσκευή ταυτόχρονα
 • 5 αποθηκευμένες διατάξεις γραφήματος
 • Προσαρμοσμένα χρονικά διαστήματα και γραμμές εύρους
 • 12 προσαρμόσιμοι τύποι γραφημάτων
 • 50+ έξυπνα εργαλεία σχεδίασης
 • Συγκρίνετε σύμβολα
 • 100+ προ-χτισμένοι δείκτες, 8.000 δείκτες που υποστηρίζονται από την κοινότητα
 • 5 δείκτες ανά γράφημα
 • 10 ειδοποιήσεις από την πλευρά του διακομιστή σχετικά με την τιμή, τους δείκτες ή τα σχέδια
 • Χωρίς διαφημίσεις
 • Τακτική υποστήριξη πελατών

Pro + (24,95 $ ανά μήνα που καταβάλλονται ετησίως / 29,95 $ ανά μήνα που πληρώνονται μηνιαίως)

 • 4 γραφήματα ανά καρτέλα
 • 2 συσκευές ταυτόχρονα
 • 10 αποθηκευμένες διατάξεις γραφήματος
 • Προσαρμοσμένα χρονικά διαστήματα και γραμμές εύρους
 • Ενδοημερήσια γραφήματα με βάση προσαρμοσμένους τύπους (spreads)
 • Intraday Renko, Kagi, Line Break, Point & Σχήματα διαγράμματα
 • 12 προσαρμόσιμοι τύποι γραφημάτων
 • 50+ έξυπνα εργαλεία σχεδίασης
 • Συγκρίνετε σύμβολα
 • 100+ προ-χτισμένοι δείκτες, 8.000 δείκτες που υποστηρίζονται από την κοινότητα
 • 10 δείκτες ανά γράφημα
 • 30 ειδοποιήσεις από την πλευρά του διακομιστή σχετικά με την τιμή, τους δείκτες ή τα σχέδια
 • Χωρίς διαφημίσεις
 • Υποστήριξη πελατών προτεραιότητας

Premium (49,95 $ ανά μήνα που καταβάλλεται ετησίως / 59,95 $ ανά μήνα που καταβάλλεται μηνιαίως)

 • 8 γραφήματα ανά καρτέλα
 • 5 συσκευές ταυτόχρονα
 • Απεριόριστη διάταξη αποθηκευμένων γραφημάτων
 • Προσαρμοσμένα χρονικά διαστήματα και γραμμές εύρους
 • Διαστήματα δευτέρου βάσης
 • Ενδοημερήσια γραφήματα με βάση προσαρμοσμένους τύπους (spreads)
 • εντός ημέρας Renko, Kagi, Line Break, Point & Σχήματα διαγράμματα
 • 12 προσαρμόσιμοι τύποι γραφημάτων
 • 50+ έξυπνα εργαλεία σχεδίασης
 • Συγκρίνετε σύμβολα
 • 100+ προ-χτισμένοι δείκτες, 8.000 δείκτες που υποστηρίζονται από την κοινότητα
 • 25 δείκτες ανά γράφημα
 • 200 ειδοποιήσεις από την πλευρά του διακομιστή σχετικά με την τιμή, τους δείκτες ή τα σχέδια
 • Χωρίς διαφημίσεις
 • Υποστήριξη πελατών πρώτης προτεραιότητας
 • Δωρεάν δοκιμές 30 ημερών είναι διαθέσιμες για όλα τα προγράμματα.

Δεν υπάρχουν επιστροφές χρημάτων για αρχικές παραγγελίες (αγορές για πρώτη φορά) και δεν υπάρχουν επιστροφές χρημάτων για μηνιαία προγράμματα. Οι επιστροφές χρημάτων είναι διαθέσιμες μόνο μετά από αυτόματη έκπτωση για ετήσιες πληρωμές (ας πούμε, μετά τη δοκιμαστική περίοδο και μετά από ανανέωση) εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την πληρωμή.

Το TradingView δέχεται πληρωμές με όλες τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες και το PayPal. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε για ετήσια προγράμματα μέσω bitcoin.

Σχετικά με το TradingView

Το TradingView εδρεύει στη Νέα Υόρκη με δευτερεύον γραφείο στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2011.

Το 2013, το TradingView πρόσθεσε γραφήματα bitcoin στην πλατφόρμα και η εταιρεία συνέχισε να προσθέτει κρυπτογραφικά γραφήματα στην πλατφόρμα με τα χρόνια.

Τελικό Word

Το TradingView είναι μια πλατφόρμα χαρτογράφησης που βασίζεται σε HTML5 και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων χαρτογράφησης, δυνατότητες ανάλυσης και πολλά άλλα. Η πλατφόρμα δεν είναι μόνο μία από τις πιο προηγμένες πλατφόρμες χαρτογράφησης που είναι διαθέσιμες σήμερα, αλλά είναι επίσης ένα ακμάζον κοινωνικό δίκτυο εμπόρων. Με πάνω από 8 εκατομμύρια εμπόρους στο δίκτυο, το TradingView έχει κάτι για όλους.

Συνολικά, το TradingView είναι ιδανικό για ενδιάμεσους έως προχωρημένους εμπόρους που θέλουν να αυξήσουν τις συναλλαγές τους στο επόμενο επίπεδο. Είναι αρκετά φιλικό για αρχάριους για νέους εμπόρους, αλλά διαθέτει αρκετά προηγμένα χαρακτηριστικά για να διατηρεί πιο έμπειρους τους εμπόρους.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map