Lolli: Εφαρμογή Bitcoin Cash Back Rewards όταν ψωνίζετε στο Διαδίκτυο

αναθεώρηση bitcoin lolli

Η εφαρμογή ανταμοιβών bitcoin Lolli επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν δωρεάν bitcoin όταν πραγματοποιούν αγορές στο διαδίκτυο. Ας δούμε πώς λειτουργεί η πιο δημοφιλής επιλογή ανταμοιβής κρυπτογράφησης στον κόσμο.

Με την πιο βασική του έννοια, το Lolli.com μπορεί να θεωρηθεί ως μια πλατφόρμα ψηφιακών ανταμοιβών (έναντι και μηχάνημα άμεσων κουπονιών παλιού σχολείου) που επιτρέπει στους χρήστες του να κερδίζουν, να κατέχουν και να χρησιμοποιούν bitcoin όταν πραγματοποιούν αγορές στο διαδίκτυο. Η εταιρεία συνεργάστηκε με 750+ κορυφαίες μάρκες στον κόσμο για να τους βοηθήσει να μεγιστοποιήσουν τις πωλήσεις και τις μετατροπές τους. Από αυτήν την άποψη, αξίζει να αναφερθεί ότι κάθε φορά που ένα άτομο ψωνίζει με έναν από τους διαδικτυακούς συνεργάτες της Lolli, και τα δύο μέρη παίρνουν μια μικρή έκπτωση από κάθε πώληση. Αυτό το προσωρινό ελάχιστο ποσοστό διαχωρίζεται περαιτέρω με τον αγοραστή με τη μορφή Bitcoin.

Η Lolli, η οποία ξεκίνησε επίσημα στις 22 Αυγούστου 2018, βρίσκεται στο τρένο «stacking sats», πρόσφατα μοιράστηκε τα στατιστικά στοιχεία σχετικά με την αυξανόμενη βάση χρήστη για να πει ότι δίνουν σε όλους τους χρήστες της εφαρμογής plugin του Lolli bitcoin συμβατή με το Chrome και το Firefox 7% κατά μέσο όρο πίσω στο δωρεάν bitcoin.

Όπως συμβαίνει σήμερα, η αγορά / πώληση Bitcoin δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά σε ορισμένες χώρες όπου η κατοχή του ψηφιακού νομίσματος έχει απαγορευτεί εντελώς (όπως η Ινδία, η Κίνα). Ωστόσο, με τα κρυπτονομίσματα να κερδίζουν τόσο μεγάλη ροή κατά την τελευταία δεκαετία, φαίνεται ότι ένας αυξανόμενος αριθμός ατόμων ενδιαφέρεται να αποκτήσει καθιερωμένα ψηφιακά νομίσματα όπως Bitcoin, Ethereum, XRP.

Από τα τέλη της δεκαετίας, οι διαδικτυακές αγορές έχουν γίνει μια εξαιρετικά δημοφιλής δραστηριότητα μεταξύ των χρηστών του Διαδικτύου σε όλο τον κόσμο. Από αυτή την άποψη, το Lolli χρησιμεύει ως γέφυρα που όχι μόνο μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να αποκτήσουν μεγαλύτερη επίγνωση των διαφόρων δυνατοτήτων που φέρνουν στο τραπέζι οι ψηφιακές αγορές, αλλά τους επιτρέπει επίσης να αποκτήσουν τα χέρια τους στο Bitcoin χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από αρκετές νομικές κρίσεις.

Με απλά λόγια, η έλξη να κερδίσετε δωρεάν bitcoin για αγορές στο Διαδίκτυο με τα πράγματα που ήδη πρόκειται να αγοράσετε φαίνεται σαν μια έξυπνη, εύλογη και εφικτή επιλογή για εξερεύνηση που αξίζει να κάνετε. Ας δώσουμε από πρώτο χέρι μια εμπειρία οδηγού χρήστη σχετικά με το πώς λειτουργεί η εφαρμογή επιβράβευσης μετρητών κρυπτογράφησης Lolli για να σας βοηθήσει να κερδίσετε bitcoin πίσω στις αγορές σας.

Τι είναι το Lolli; Μια πιο προσεκτική ματιά στην εφαρμογή Bitcoin Rewards

Τι είναι το Lolli

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η πλατφόρμα Lolli είναι μια επέκταση προγράμματος περιήγησης ανταμοιβών bitcoin που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από online αγοραστές για να κερδίσει BTC για κάθε συναλλαγή που διευκολύνει από οποιονδήποτε από τους 750+ εμπορικούς συνεργάτες της εταιρείας. Επιπλέον, για κάθε πώληση, η Lolli λαμβάνει ένα σταθερό ποσοστό του MRP που καθορίζεται από τον συμμετέχοντα έμπορο. Ωστόσο, αντί να διατηρεί ολόκληρο το κομμάτι από μόνη της, η Lolli μοιράζεται λίγο από το bounty με τους χρήστες του (που τους αποστέλλεται με τη μορφή Bitcoin.)

Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας και να κατεβάσετε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης Lolli. Μόλις τελειώσουν, οι χρήστες μπορούν να προχωρήσουν και να ψωνίσουν σε οποιαδήποτε από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις της εταιρείας, καθώς η προαναφερθείσα επέκταση κάνει αυτόματα το απαραίτητο μετά από αυτό (δεδομένου ότι η εν λόγω αγορά είναι επιλέξιμη για επιστροφές BTC). Μετά την ολοκλήρωση μιας συναλλαγής, η Lolli κρατά μια καρτέλα στην αγορά μας και στέλνει το σχετικό ποσό bitcoin στο πορτοφόλι των χρηστών.

αγορά lolli-earn-bitcoin

Προκειμένου ένα άτομο να προκριθεί στο πρόγραμμα ανταμοιβών της Lolli, πρέπει να διευκολύνει την αγορά του μόνο μέσω της επέκτασης αγορών Lolli. και όχι μέσω άλλων εφαρμογών προγράμματος περιήγησης, ιστότοπου κουπονιού, εφαρμογής εξοικονόμησης ή άλλου προγράμματος επιστροφής χρημάτων. Εκτός από αυτό, μερικοί έμποροι επιλέγουν να μην παρέχουν στους χρήστες τους ανταμοιβές BTC εάν κάνουν χρήση ενός εσωτερικού κωδικού κουπονιού σε συνδυασμό με τη μονάδα επέκτασης αγορών της Lolli.

Οι εξαιρέσεις του προαναφερθέντος είδους αφήνονται αποκλειστικά στη διακριτική ευχέρεια του συμμετέχοντος εμπόρου και έτσι οι όροι και οι προϋποθέσεις υπόκεινται σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή.

Σκοπός και ευκολία χρήσης: Σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να θυμάστε


πώς λειτουργούν οι ανταμοιβές loilli bitcoin

Περιορισμένη υποστήριξη: Τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου, το Lolli υποστηρίζεται μόνο από το Google Chrome και τον Firefox. Ωστόσο, αναφέρεται στον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας ότι άλλα προγράμματα περιήγησης (όπως Brave, Opera) θα μπορούν επίσης να υποστηρίζουν αγορές Lolli στο εγγύς μέλλον.

Χωρίς ενσωμάτωση Apple / Mac / Safari: Αξίζει να σημειωθεί ότι η Lolli υποστηρίχθηκε προηγουμένως από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Safari της Apple, ωστόσο, λόγω αλλαγών που έγιναν πρόσφατα στους όρους παροχής υπηρεσιών της εταιρείας, η επέκταση δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το πρόγραμμα περιήγησης.

Χωρίς εφαρμογή για κινητά: Όπως ισχύει, η Lolli δεν διαθέτει εφαρμογή για κινητά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη βάση χρηστών του. Ωστόσο, σύμφωνα με μια πρόσφατη ανάρτηση ιστολογίου, η βασική ομάδα προγραμματιστών της εταιρείας εργάζεται για την κυκλοφορία μιας εγγενούς εφαρμογής για κινητά κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους 6-12 μήνες.

Διατίθεται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες: Ένα σημαντικό μειονέκτημα για τη χρήση του Lolli είναι ότι αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο μόνο για χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, οι χρήστες με επαρκή ψηφιακή ικανότητα μπορούν να κάνουν χρήση VPN και άλλων παρόμοιων ψηφιακών δρόμων για να παρακάμψουν αυτούς τους περιορισμούς.

Αξίζει να σημειωθούν οι βασικοί όροι

οφέλη αγορών bitcoin lolli

Bitcoin: Όπως πολλοί από τους αναγνώστες μας μπορεί ήδη να γνωρίζουν καλά, το Bitcoin είναι ένα ψηφιακό νόμισμα που έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές κατά την τελευταία δεκαετία λόγω της ικανότητάς του να χρησιμεύει όχι μόνο ως μακροπρόθεσμη αποθήκη αξίας αλλά και ως αποτελεσματική συναλλαγή Μεσαίο. Επίσης, επειδή το Bitcoin είναι αποκεντρωμένο, καμία κρατική οντότητα δεν μπορεί να ελέγξει το νόμισμα.

Sats: Επίσης, αναφέρεται ως Satoshi, τα Sats μπορούν να θεωρηθούν ως μια βασική μονάδα νομίσματος που είναι το εκατοστό εκατομμυρίου ενός μεμονωμένου bitcoin (0,00000001 BTC).

Bitcoin Back: Το Bitcoin Back είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται συνήθως όταν αναφέρεται σε ανταμοιβές που κερδίζουν οι χρήστες όταν κάνουν χρήση του Lolli (για να διευκολύνουν τις διαδικτυακές τους αγορές.)

HODL: Το HODL είναι μια αργκό που χρησιμοποιείται συνήθως από μέλη της παγκόσμιας κοινότητας Bitcoin για την κατοχή bitcoin αντί για την πώληση.

Είναι ασφαλές στη χρήση το Lolli?

σύστημα ανταμοιβής μετρητών lolli

Σύμφωνα με την κοινότητα της εταιρείας dev, η Lolli χρησιμοποιεί ένα εξαιρετικά ασφαλές πλαίσιο που διασφαλίζει ότι τα χρήματα των πελατών παραμένουν ασφαλή ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, όταν διευκολύνονται οι μεταφορές πορτοφολιών τρίτων, οι χρήστες πρέπει να διασφαλίζουν ότι τα χρήματά τους λογίζονται πάντα. Από την άποψη του απορρήτου δεδομένων, ο ιστότοπος της Lolli καθιστά απολύτως σαφές ότι δεν παρακολουθεί τις κινήσεις ιστού των χρηστών του, αντ ‘αυτού, η εταιρεία αποκτά μόνο ορισμένα δεδομένα που σχετίζονται με τις εμπορικές θυγατρικές της. Επιπλέον, η Lolli δεν πουλά προσωπικά αναγνωρίσιμα δεδομένα – μια πρακτική που έχει γίνει συνηθισμένη αυτές τις μέρες, ακόμη και με καθιερωμένες εταιρείες.

Ο Alex Adelman, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Lolli (ο Matt Senter είναι επίσης συνιδρυτής), ανακοίνωσε επίσης στο Yahoo Finance τον Ιούλιο του 2019 ότι η πλατφόρμα κρυπτογράφησης θα εκδώσει μια κάρτα με υποστήριξη bitcoin για τους χρήστες να έχουν στο μέλλον επισης.

Τέλος, θα πρέπει επίσης να επισημανθεί ότι σε περίπτωση που ένας χρήστης χάσει κατά λάθος την πρόσβαση στο πορτοφόλι του ή στις πληροφορίες του λογαριασμού του, μπορεί εύκολα να ανακτήσει την κατοχή του χρησιμοποιώντας τη λειτουργία επαναφοράς που είναι ενσωματωμένη στον ιστότοπο της Lolli. Η όλη διαδικασία είναι αρκετά απλοποιημένη και μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε λίγα λεπτά.

Πώς λειτουργεί το σύστημα ανταμοιβής Lolli?

Το σύστημα ανταμοιβών που χρησιμοποιεί η Lolli είναι αρκετά απλό και εύκολο στη χρήση. Για παράδειγμα, μόλις ένας έμπορος επιβεβαιώσει μια αγορά, η ομάδα δημοσίων σχέσεων της Lolli στέλνει ένα email στον πελάτη, ενημερώνοντάς τους για τις εκτιμώμενες ανταμοιβές τους και πότε να τις περιμένουν. Ωστόσο, ολόκληρη η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει λίγο χρόνο (συνήθως μεταξύ 30-90 ημερών μετά την ημερομηνία της αρχικής αγοράς) επειδή κάθε σχετική συναλλαγή πρέπει να επαληθευτεί ανεξάρτητα από τους συνεργάτες λιανικής της Lolli. Όχι μόνο αυτό, ακόμη και το εκτιμώμενο ποσό ανταμοιβής δεν είναι οριστικό και μπορεί να αλλάξει λόγω διακυμάνσεων της αξίας.

κερδίζοντας-bitcoin-with-lolli-επιβραβεύσεις-εφαρμογή

Τέλος, πρέπει να επισημανθεί μόλις η Lolli λάβει επιβεβαίωση από έναν έμπορο ότι μια συναλλαγή έχει ολοκληρωθεί, στους χρήστες αποστέλλεται ένα αυτοματοποιημένο email που ορίζει σαφώς τις ανταμοιβές που θα πρέπει να αναμένονται στο εγγύς μέλλον. Το εκτιμώμενο υπόλοιπο μπορεί επίσης να προβληθεί στο ιστορικό αποστολής κάποιου (το οποίο μπορείτε να βρείτε στη γραμμή εργαλείων του προγράμματος περιήγησης κάτω από την επιλογή πορτοφολιού.)

Η εγγραφή είναι πολύ εύκολη με την εφαρμογή αγορών μετρητών Lolli:

 1. εγκαταστήστε την εφαρμογή επέκτασης προγράμματος περιήγησης Lolli
 2. αγοράστε τον Ιστό με οποιοδήποτε από τα συνεργαζόμενα καταστήματα
 3. κερδίστε bitcoin στις online αγορές σας γρήγορα και εύκολα

πώς να χρησιμοποιήσετε-lolli-to-earn-bitcoin

Μερικά βασικά σημεία αξίζει να θυμάστε

Ακολουθούν μερικές βασικές έννοιες που πρέπει να θυμάστε όταν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία back bitcoin:

(i) Αναμένεται διακυμάνσεις τιμών: Όταν κάποιος χρησιμοποιεί το Lolli για να διευκολύνει τις διαδικτυακές του αγορές, οι συμμετέχοντες έμποροι παρέχουν στους χρήστες τους μια εκτιμώμενη ανταμοιβή BTC που μπορούν να περιμένουν. Ωστόσο, αυτή η τιμή είναι απλώς μια εκτίμηση και υπόκειται σε διάφορες νομισματικές διακυμάνσεις λόγω της ασταθούς φύσης των BTC. Ωστόσο, μετά την επικύρωση μιας αγοράς από έναν πωλητή, η τιμή ανταμοιβής BTC κλειδώνεται ανεξάρτητα από τυχόν εξωτερικές νομισματικές αλλαγές που πραγματοποιούνται.

(ii) Προωθητικές εκδηλώσεις: Οι λάτρεις των Crypto που θέλουν να κάνουν κάποια BTC στο πλάι έχουν την επιλογή να συμμετέχουν σε ένα από τα πολλά διαφημιστικά γεγονότα της Lolli που πραγματοποιούνται συνήθως μέσω της επίσημης λαβής Twitter της εταιρείας. Όχι μόνο αυτό, αλλά η εταιρεία διαθέτει επίσης το εγγενές σύστημα παραπομπής που πληρώνει τους συμμετέχοντες να δέχονται νέες προσλήψεις.

(iii) Αναλήψεις: Για να μετακινήσετε το κρυπτογραφημένο κέρδος κάποιου από το εγγενές πορτοφόλι της Lolli σε μια λύση αποθήκευσης τρίτων, οι χρήστες πρέπει να κατέχουν ένα ελάχιστο υπόλοιπο BTC 15 $. Επιπλέον, υπάρχει επίσης μια περίοδος κλειδώματος περίπου 30-90 ημερών που πρέπει να υποστούν οι χρήστες για να αποκτήσουν πρόσβαση στις ανταμοιβές τους.

(iv) Τιμές προμηθειών: Για να διευκολυνθεί η μεταφορά USD στο Lolli, οι χρήστες πρέπει να πληρώσουν ένα μικρό τέλος Tx περίπου 0,25 $. Ωστόσο, οι μεταφορές bitcoin είναι δωρεάν και οι χρήστες πρέπει να πληρώσουν μόνο το σχετικό τέλος φυσικού αερίου που σχετίζεται με την εν λόγω συναλλαγή.

Τα κέρδη bitcoin κερδίζουν πίσω ενώ η εφαρμογή αγορών εδρεύει στη Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη με τον προγραμματιστή εφαρμογών τους στο Durham, Βόρεια Καρολίνα.

Τι κάνει το Lolli διαφορετικό από τα υπόλοιπα?

lolli bitcoin επιβραβεύει τις δυνατότητες της εφαρμογής

Ο νούμερο ένα τρόπος να διαφοροποιήσετε τον εαυτό σας όταν πρόκειται να προσφέρετε ανταμοιβές επιστροφής χρημάτων είναι να έχετε πλήθος συνεργατών και σχέσεων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εφαρμογή Lolli είναι η πιο γνωστή και χρησιμοποιημένη προσφορά επιβράβευσης αγορών bitcoin στο κρυπτοσύστημα.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Lolli που προσφέρει ανταμοιβές bitcoin back είναι ότι η λίστα των συνεργατών λιανικής φαίνεται να αυξάνεται σχεδόν καθημερινά. Για παράδειγμα, η διαδικτυακή εταιρεία αγορών έχει επί του παρόντος περισσότερες από 750 θυγατρικές – όλες παρέχουν στους πελάτες τους ποικίλες ανταμοιβές κρυπτογράφησης. Επιπλέον, οποιοσδήποτε πωλητής λιανικής που μπορεί να ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με τη Lolli μπορεί απλώς να στείλει ένα email στη διεύθυνση [email protected]

Παρόμοιες λεπτομέρειες αξίζει να θυμάστε:

Εξαιρετική υποστήριξη πελατών: Η Lolli παρέχει στους πελάτες της υποστήριξη όλο το 24ωρο. Για οποιαδήποτε βοήθεια, οι χρήστες μπορούν να στείλουν email στην εταιρεία στη διεύθυνση [email protected]

Αυξανόμενη κοινοτική βάση: Η διαδικτυακή παρουσία της Lolli έχει αυξηθεί αρκετά τα τελευταία δύο χρόνια. Ως αποτέλεσμα αυτού, η ψηφιακή κοινότητα της εταιρείας άνθισε. Προκειμένου να γίνουν μέλη της οικογένειας Lolli, οι χρήστες μπορούν είτε να επιλέξουν να συμμετάσχουν στην κοινότητα Facebook της εταιρείας, να ακολουθήσουν τη σελίδα Twitter ή ακόμη και να υποβάλουν αίτηση απευθείας στην εταιρεία συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο.

Ευκολία χρήσης και συνολική προσβασιμότητα: Σε σύγκριση με μια σειρά από άλλες πύλες αγορών με βάση την κρυπτογράφηση, το Lolli είναι αρκετά απλό και εύκολο στη χρήση. Ούτε ο ιστότοπος χρησιμοποιεί τεχνική ορολογία ούτε διαθέτει δύσκολους μηχανισμούς tx για τη διευκόλυνση των χρηματικών συναλλαγών κάποιου.

Εμπιστοσύνη: Το σύστημα αγορών ηλεκτρονικού εμπορίου Lolli έχει μια σειρά από εξαιρετικές κριτικές στο διαδίκτυο και έχει επαληθευτεί από διάφορους ανεξάρτητους αγοραστές που ισχυρίζονται ότι η εφαρμογή λειτουργεί ακριβώς όπως διαφημίζεται. Με αυτά τα λόγια, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που ισχυρίστηκαν ότι δεν έλαβαν ποτέ τις ανταμοιβές BTC που τους υποσχέθηκαν.

Ας ρίξουμε μια ματιά στην αυξανόμενη λίστα των συνεργατών αγορών bitcoin Lolli για να δούμε πώς να εκπληρώσουν τα «sats back» > επιστροφή χρημάτων ».

Λίστα συνεργατών εφαρμογών Lolli Reward για να κερδίσετε δωρεάν Bitcoin

Ακολουθεί μια λίστα με τα μεγαλύτερα ονόματα διαδικτυακών καταστημάτων στα οποία μπορείτε να ψωνίσετε για να κερδίσετε δωρεάν bitcoin σε αντάλλαγμα για λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής Lolli crypto επιβραβεύσεων χωρίς κίνδυνο:

εταιρείες lolli-bitcoin-cashback

 • Nike / Adidas / Macy’s / Walmart / Samsung / Best Buy
 • Υπηρεσία παράδοσης κάνναβης Eaze
 • Saks Fifth Avenue / Sephora / Bloomingdale’s
 • GoDaddy / Glossier / Groupon /
 • Albertsons / Safeway / Sam’s Club
 • Office Depot και OfficeMax / H&R Block
 • Hotels.com / Priceline / Hotwire / CheapOair
 • Hilton / Marriott
 • Old Navy / Toms / Lululemon
 • Χαβιάρι / Moosejaw / Το παιδικό μέρος
 • ASOS / Petco / Συνεργάτες
 • Udemy / goTenna
 • 1-800-Λουλούδια
 • και πολλά άλλα

Όπως μπορεί να δει οποιοσδήποτε online αγοραστής, η λίστα με τα μέρη για να κερδίσετε ανταμοιβές bitcoin είναι εντυπωσιακή και όπως το έθεσε ένας πελάτης:

“Αν αυτό συνεχίσει, όλα όσα αγόρασα θα ήταν δωρεάν.”

Τι νομίζετε εσείς; Πρέπει να στοιβάζετε παθητικά sats χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα πιστότητας BTC της Lolli?

συμπέρασμα

lolli-bitcoin-shopping-ανταμοιβές

Κλείνοντας αυτήν την κριτική Lolli, πρέπει να καταστεί σαφές ότι παρόλο που η διαδικτυακή εφαρμογή αγορών bitcoin φαίνεται να είναι αρκετά ασφαλής και εξωτερικά, το γεγονός ότι η πλατφόρμα χρησιμοποιεί κρύα πορτοφόλια για να αποθηκεύσει τα χρήματα των πελατών της σημαίνει ότι εκεί είναι πάντα μια πιθανότητα ορισμένοι χάκερ να προσπαθήσουν να εισέλθουν στην πλατφόρμα. Ενώ η Lolli είναι ένας αναδυόμενος καταλύτης υιοθέτησης bitcoin στη βιομηχανία, ο οποίος πρόσφατα συμπεριλήφθηκε στη λίστα Upstart 100 του CNBC 2019, η τελική επιλογή βρίσκεται πάντα στα χέρια του χρήστη και ως εκ τούτου είναι ευθύνη τους να διασφαλίσουν ότι οι ανταμοιβές τους παραμένουν ασφαλείς φορές. Τα κίνητρα για τους αγοραστές στο διαδίκτυο να αποκτήσουν δωρεάν bitcoin σε αντάλλαγμα για την αγορά αγαθών στο Διαδίκτυο θα συνεχίσουν να αυξάνονται καθώς το οικοσύστημα κρυπτογράφησης εμφανίζεται σε γενικές περιπτώσεις χρήσης.

Όσον αφορά την εφαρμογή ανταμοιβών Lolli ‘Earn Bitcoin When You Shop’, μπορεί να είναι έξυπνο για όποιον αγοράζει αντικείμενα στο διαδίκτυο σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα με τα οποία συνεργάζεται για να εξοικονομήσει χρήματα και να λάβει δωρεάν bitcoin ως αντάλλαγμα ως αποστολή τους Το bitcoin πιο προσβάσιμο στον κόσμο βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map