Τριμηνιαίο εισόδημα Crypto: Το πρόγραμμα συνταξιοδότησης του Royal Beach Tech Royalty

πρόγραμμα κρυπτογράφησης-εισοδήματος-τριμηνιαίας-τεχνολογίας-δικαιωμάτων-συνταξιοδότησης

Ο Teeka Tiwari ξεκίνησε μια νέα καμπάνια μάρκετινγκ για το ενημερωτικό δελτίο Crypto Income Quarterly. Ονομάζεται «το πρόγραμμα συνταξιοδότησης δικαιωμάτων τεχνολογίας».

Ακολουθώντας τις επενδυτικές συμβουλές της Teeka στο πρόγραμμα συνταξιοδότησης με δικαιώματα εκμετάλλευσης τεχνολογίας, μπορείτε να «συλλέξετε 180.472 $ κάθε χρόνο» και να «απολαμβάνετε εισόδημα για τη ζωή» ενώ «ξεκινάτε με μόλις 100 $» – τουλάχιστον σύμφωνα με την Teeka Tiwari.

Όπως και με άλλες σελίδες μάρκετινγκ της Teeka Tiwari, η σελίδα πωλήσεων για το Tech Royalty είναι γεμάτη με μεγαλοπρεπείς ισχυρισμούς οπαδών που μετατρέπουν τις μικρές επενδύσεις σε τεράστιες περιουσίες.

«Έχω μετατρέψει 12K $ σε 1.032.763 $ σε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο; !! Ουάου. Σας ευχαριστώ φαίνεται ανεπαρκής », γράφει ένας από τους αφοσιωμένους οπαδούς του Teeka αφού ακολούθησε τις επενδυτικές του συμβουλές.

«Χάρη σε σένα, έχω πάνω από 4,5 εκατομμύρια δολάρια», γράφει μια άλλη συνέχεια.

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό πίσω από το τεχνολογικό επενδυτικό σύστημα Teeka Tiwari; Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς λειτουργεί – και αν πρόκειται για απάτη ή μια νόμιμη επενδυτική ευκαιρία.

Ας επανεξετάσουμε το Crypto Income Quarterly και ας δούμε τι είναι το πρόγραμμα συνταξιοδότησης Palm Beach Tech Royalty της Teeka το 2020.

Τι είναι το Σχέδιο Αποχώρησης Τεχνολογίας Royalty?

Το πρόγραμμα συνταξιοδότησης τεχνολογίας της Teeka Tiwari περιγράφεται ως «ροή δικαιωμάτων που σας επιτρέπει να συλλέγετε μετρητά στο χέρι σας κάθε μέρα, εβδομάδα ή μήνα – με νέα τεχνολογία».

Αυτά τα τεχνολογικά δικαιώματα είναι παρόμοια με τα παραδοσιακά δικαιώματα, όπου λαμβάνετε περιοδική πληρωμή εξαιτίας κάτι που σας ανήκει – όπως ταινία, τραγούδι ή βιβλίο.

Προφανώς, πολλές εταιρείες τεχνολογίας δίνουν μερίσματα. Αλλά ποια είναι η διαφορά μεταξύ των «τεχνολογικών δικαιωμάτων» της Teeka και του μερίσματος?

Η Teeka απαντά σε αυτήν την ερώτηση δηλώνοντας ότι τα τεχνολογικά δικαιώματα πληρώνουν σημαντικά καλύτερα από τα μερίσματα.

«Οι κανονικές επενδύσεις μερισμάτων έχουν μέση ετήσια απόδοση μόλις 1,85%… αλλά τα τεχνολογικά δικαιώματα θα μπορούσαν ήδη να σας έχουν δώσει μέγιστες αποδόσεις 517%, 770%, 987%… .έως 9,161% και περισσότερο.»

Η Teeka ισχυρίζεται επίσης ότι, εκμεταλλευόμενα αυτά τα τεχνολογικά δικαιώματα σήμερα, μπορείτε να κερδίσετε 180.472 $ ετησίως για όλη τη ζωή με μόλις 100 $ επένδυση.


«Σκεφτείτε το… μπορείτε να ξεκινήσετε με μόλις $ 100… να αποσυρθείτε σε ένα χρόνο… και να απολαύσετε εισόδημα για τη ζωή.»

Προφανώς, όλα αυτά ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά – ειδικά από μια εταιρεία όπως η Palm Beach Research Group γνωστή για τις υπερβολικές μαρτυρίες πελατών της.

Τι ακριβώς μιλάει η Teeka Tiwari; Τι είναι τεχνολογικά δικαιώματα?

Τα τεχνολογικά δικαιώματα είναι κρυπτονομίσματα

Αφού σας εκπλήσσει με γελοί ισχυρισμούς για το πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε ακολουθώντας τις επενδυτικές του συμβουλές, ο Teeka Tiwari φτάνει τελικά στο σημείο του επιχειρήματός του: τα «τεχνολογικά δικαιώματα» του είναι απλώς κρυπτονομίσματα.

Η Teeka φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη σχετικά με την τεχνολογία blockchain που διέπει τα κρυπτονομίσματα. Η σελίδα πωλήσεων δεν λέει ποτέ “blockchain” με το όνομα, αν και ο Teeka περιγράφει πόσα από τα τεχνολογικά του δικαιώματα / κρυπτονομίσματα βασίζονται σε αυτήν την τεχνολογία.

Γιατί υπάρχει μια ευκαιρία για τέτοια εκθετική ανάπτυξη στον τομέα; Γιατί ισχυρίζεται η Teeka ότι μια επένδυση 100 $ μπορεί να κάνει εκατομμυριούχο?

Λοιπόν, η Teeka περιγράφει το «εφέ δικτύου» της τεχνολογίας crypto και blockchain:

«Με τα τεχνολογικά δικαιώματα, έχετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από το εφέ δικτύου. Το λογισμικό τεχνολογίας δικαιωμάτων [λογισμικό κρυπτογράφησης / blockchain] μπορεί να κλιμακωθεί σε εκατομμύρια χρήστες – σχεδόν εν μία νυκτί. Επειδή η υιοθέτηση δεν συμβαίνει ένα άτομο τη φορά … συμβαίνει εκθετικά. “

Ο Teeka ισχυρίζεται επίσης ότι έχει κάποια μυστική επενδυτική στρατηγική που του επιτρέπει να συλλέγει μερίσματα κάθε ώρα, κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα ή κάθε μήνα, όπως απαιτείται. Δεν είναι σαφές για το τι μιλάει εδώ, αλλά φαίνεται ότι μιλάει περιοδικά για πώληση ορισμένων από τα κρυπτογραφικά σας στοιχεία για να κλειδώσει τα κέρδη και, στη συνέχεια, αποκαλώντας αυτά τα κέρδη «δικαιώματα».

Κάντε κλικ εδώ τώρα για να παρακολουθήσετε την Τριμηνιαία Παρουσίαση Crypto Income της Teeka Tiwari.

Η Teeka πιστεύει ότι τα Cryptoassets είναι η μεγάλη νέα κατηγορία επενδύσεων

Τελικά, το επιχείρημα «τεχνολογικά δικαιώματα» της Teeka βασίζεται στην ιδέα ότι τα ιδρύματα πρόκειται να κατακλύσουν τα κρυπτονομίσματα.

Η Teeka δείχνει αποδείξεις όπως το γεγονός ότι η Fidelity προσθέτει υποστήριξη κρυπτογράφησης σε κάθε λογαριασμό μεσιτείας. Το TD Ameritrade πρόκειται να κάνει το ίδιο. Καθώς ακολουθούν περισσότερες πλατφόρμες μεσιτείας, τα χρήματα θα μεταφερθούν σε κρυπτογράφηση – τουλάχιστον, σύμφωνα με την Teeka.

Η Teeka αναφέρει επίσης την Bakkt, την πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης που ξεκίνησε η Intercontinental Exchange (ICE), ιδιοκτήτες του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης (NYSE). Ο όγκος της Bakkt αυξάνεται σταθερά τους τελευταίους μήνες από την κυκλοφορία του τον Σεπτέμβριο του 2019.

Έχοντας αυτό υπόψη, η Teeka πιστεύει ότι άλλες χρηματιστηριακές εταιρείες θα ακολουθήσουν γρήγορα και θα προσθέσουν υποστήριξη κρυπτογράφησης:

«Νομίζεις ότι ο Schwab… TD Ameritrade… Interactive Brokers… και κάθε άλλος διαδικτυακός μεσίτης… απλώς θα μείνει δίπλα και θα αφήσει τη Fidelity να είναι η μόνη; Με τιποτα! Αυτό δεν συμβαίνει σε μια ανταγωνιστική βιομηχανία όπως η χρηματοδότηση. “

Λόγω αυτού του αποτελέσματος, η Teeka πιστεύει ότι το crypto είναι μια νέα κατηγορία περιουσιακών στοιχείων όπως τα REITs, τα ETFs, τα ευρετήρια κεφαλαίων και οι μετοχές τεχνολογίας. Ωστόσο, σε αντίθεση με αυτές τις κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων, οι απλοί επενδυτές μπορούν να επενδύσουν σήμερα ακριβώς μαζί με τους πρώτους υιοθετούντες και τα ιδρύματα. Δεν χρειάζεται να περιμένετε να δημοσιευτεί μια εταιρεία ή να το ακούσουν όλοι πριν αγοράσετε:

Φυσικά, οι κριτικοί θα πουν ότι το crypto έχει ήδη ξεπεράσει το σημείο «θα αγοράσετε εδώ». Οι επικριτές θα ισχυριστούν ότι το crypto είχε ήδη τον ιστορικό του κύκλο έκρηξης και αποτυχίας. Θα επιστρέψει ποτέ το bitcoin στα υψηλότερα των 20.000 $ ή περισσότερα; Η Teeka Tiwari φαίνεται να το πιστεύει. Αν το πιστεύετε και αυτό, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τις επενδυτικές συμβουλές του για να κερδίσετε εκατομμύρια – τουλάχιστον, σύμφωνα με τον Teeka.

Τι είναι το τρίμηνο Crypto Income?

Το «πρόγραμμα συνταξιοδότησης τεχνολογικών δικαιωμάτων» του Teeka Tiwari είναι απλώς μια καμπάνια μάρκετινγκ για το ενημερωτικό δελτίο Crypto Income Quarterly.

Μια φορά κάθε τρεις μήνες, η Teeka θα στέλνει ένα αντίγραφο του Crypto Income Quarterly στα εισερχόμενά σας. Το ενημερωτικό δελτίο περιέχει επενδυτικές συμβουλές – όπως οι τύποι κρυπτονομισμάτων που πρέπει να αγοράσετε τώρα για να κερδίσετε τεράστια κέρδη.

Όπως και με άλλα προϊόντα της Palm Beach Research Group, το Crypto Income Quarterly υπόσχεται εύκολα χρήματα και γρήγορο πλούτο. Ακολουθώντας τις επενδυτικές συμβουλές που περιέχονται στο ενημερωτικό δελτίο, μπορείτε να κερδίσετε τεράστια κέρδη με περιορισμένη πιθανότητα απώλειας – τουλάχιστον σύμφωνα με την ομάδα του Palm Beach Research Group.

Ο Teeka ισχυρίζεται ότι θα μπορούσε να πουλήσει το Crypto Income Quarterly για πολύ περισσότερα από ό, τι το πωλεί. Από την καθαρή καλοσύνη της καρδιάς του, ωστόσο, ο Teeka επέλεξε να διατηρήσει τις τιμές χαμηλές:

«Έχετε πρόσβαση στη μοναδική έρευνα ποιότητας αμοιβαίων κεφαλαίων κινδύνου που είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή σε μια εντελώς νέα ευκαιρία να αποκτήσετε πλούτο εκτός του χρηματιστηρίου. Φυσικά, θα μπορούσα να πουλήσω την έρευνά μου για να αντισταθμίσω τα κεφάλαια και άλλους επενδυτές μεγάλων πρωταθλημάτων και να κάνω περίπου 20Χ έως 40Χ από αυτά που κάνω τώρα. Αλλά η αλήθεια είναι … Έχω όλα τα χρήματα που θα χρειαζόμουν ποτέ. “

Τριμηνιαίο εισόδημα Crypto

Το Crypto Income Quarterly έχει ένα παράξενο και ακριβό σύστημα τιμολόγησης:

  • Νέα συνδρομή μέλους: 2.000 $
  • Τέλος ανανέωσης: 249 $ κάθε τρεις μήνες

Ναι, πληρώνετε 2.000 $ για να συμμετάσχετε στο Crypto Income Quarterly. Στη συνέχεια, πρέπει να πληρώσετε 249 $ για κάθε ζήτημα στη συνέχεια (996 $ ετησίως).

Όλες αυτές οι πληροφορίες είναι κρυμμένες σε λεπτή εκτύπωση στο κάτω μέρος της σελίδας πωλήσεων Crypto Income Quarterly, καθιστώντας δύσκολο να δείτε ακριβώς τι εγγραφείτε κατά την εισαγωγή των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας.

Τι περιλαμβάνεται στο τριμηνιαίο εισόδημα Crypto?

Εάν εγγραφείτε στο Crypto Income Quarterly μέσω της σελίδας πωλήσεων τεχνολογικών δικαιωμάτων, θα λάβετε μια χούφτα προϊόντα μπόνους, όπως:

Ετήσια συνδρομή στο Crypto Income τριμηνιαία: Λαμβάνετε μια ετήσια συνδρομή στο Crypto Income Quarterly, που παραδίδεται στα εισερχόμενά σας email μία φορά ανά τρίμηνο.

Οι κορυφαίες τρεις τεχνολογίες μου το 2020 για πρόωρη συνταξιοδότηση: Η Teeka απαριθμεί τρία «τεχνολογικά δικαιώματα» (δηλαδή κρυπτονομίσματα ή εταιρείες blockchain) που προτείνει να αγοράσει σήμερα. Η Teeka ισχυρίζεται ότι μια επένδυση 100 $ σήμερα θα οδηγήσει σε απροσδόκητα 100.000 $ ετησίως ή περισσότερα από αυτό το έτος.

10 Ειδικές καταστάσεις εισοδήματος κρυπτονομισμάτων που θα μπορούσαν να σας δώσουν 81.624 $ ετησίως ή περισσότερα για τη ζωή: Αυτό το eBook απαριθμεί δέκα ειδικές καταστάσεις εισοδήματος κρυπτογράφησης που θα μπορούσαν να σας αποφέρουν 81,624 $ ετησίως ή περισσότερα για όλη τη ζωή.

Crypto Insights του Wilson: Ο Greg Wilson του Palm Beach Research Group δημοσιεύει ένα ενημερωτικό δελτίο που ονομάζεται Wilson’s Crypto Insights. Το ενημερωτικό δελτίο ισχυρίζεται ότι παρέχει «ανάλυση σε επίπεδο hedge-fund». Η Teeka ισχυρίζεται επίσης ότι «μόνο 52 επαγγελματίες στον κόσμο το δέχονται τώρα».

Περιοδικές ενημερώσεις email: Η Teeka θα στέλνει περιοδικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους συνδρομητές για να τα ενημερώνει για τυχόν νέα, πρόσφατες εξελίξεις σε κρυπτογράφηση ή αλλαγές θέσης.

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης εισοδήματος Crypto: Η συνδρομή σας περιλαμβάνει ένα eBook που εξηγεί πώς λειτουργούν τα κρυπτονομίσματα, πώς να ξεκινήσετε σήμερα και πώς ταιριάζουν στο χαρτοφυλάκιο συνταξιοδότησης.

Οδηγοί βίντεο Crypto: Ένας εκπαιδευτής κρυπτογράφησης που ονομάζεται Hector Pena έχει συγκεντρώσει οδηγούς βίντεο κρυπτογράφησης που σας καθοδηγούν στα πρώτα βήματα αγοράς κρυπτογράφησης.

Όλα αυτά τα προϊόντα μπόνους είναι eBooks. Θα παραδοθούν στα εισερχόμενά σας αφού πληρώσετε τα 2.000 $ νέα τέλη συνδρομής για το Crypto Income Quarterly.

Τελικό Word σχετικά με το πρόγραμμα συνταξιοδότησης δικαιωμάτων τεχνολογίας

Το Crypto Income Quarterly είναι ένα ενημερωτικό δελτίο από την Palm Beach Research Group και την Teeka Tiwari. Η Teeka Tiwari είναι πρώην διαχειριστής hedge fund που ειδικεύτηκε πρόσφατα στο crypto.

Η Teeka είναι πολύ αισιόδοξη στο κρυπτογράφηση. Φαίνεται να πιστεύει ότι το crypto πρόκειται να εκραγεί με την ανάπτυξη. Ως απόδειξη, επισημαίνει το γεγονός ότι οι Bakkt, TD Ameritrade, Fidelity και άλλες μεγάλες πλατφόρμες μεσιτείας υποστηρίζουν όλα τα crypto – και άλλες χρηματιστηριακές εταιρείες θα ακολουθήσουν σύντομα το ίδιο.

Η Teeka Tiwari δημοσίευσε μια νέα σελίδα πωλήσεων για την προώθηση του Crypto Income Quarterly. Η σελίδα πωλήσεων μιλά για το «πρόγραμμα συνταξιοδότησης τεχνολογικών δικαιωμάτων» και τα «δικαιώματα τεχνολογίας» στα οποία μπορείτε να επενδύσετε.

Όπως και με άλλα προϊόντα του Palm Beach Research Group, η σελίδα πωλήσεων είναι γεμάτη γελοίες ισχυρισμούς για πιθανό κέρδος: επενδύοντας 100 $ στα προτεινόμενα κρυπτονομίσματα της Teeka σήμερα, για παράδειγμα, μπορείτε να κερδίσετε εγγυημένο εισόδημα 100.000 $ ετησίως για όλη τη ζωή. Ακόμα και άτομα που αγόρασαν 100 $ bitcoin το 2009 δεν κερδίζουν τέτοια χρήματα!

Το Crypto Income Quarterly έχει επίσης μια ασυνήθιστα ακριβή ρύθμιση τιμολόγησης. Πληρώνετε 2.000 $ για να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο. Στη συνέχεια, πληρώνετε 249 $ κάθε τρίμηνο για κάθε επιπλέον έκδοση του ενημερωτικού δελτίου. Κάνοντας τα πράγματα πιο περίπλοκα είναι ότι όλες αυτές οι πληροφορίες τιμολόγησης κρύβονται σε λεπτή, ανοιχτόχρωμη εκτύπωση στο κάτω μέρος της σελίδας πωλήσεων.

Τελικά, υπάρχουν σημαντικά ζητήματα με το Crypto Income Quarterly και πώς το ενημερωτικό δελτίο εμπορεύεται τον εαυτό του στο διαδίκτυο και το πρόγραμμα συνταξιοδότησης δικαιωμάτων τεχνολογίας είναι ένα ακόμη παράδειγμα αυτού.

Ωστόσο, εάν είστε αισιόδοξοι για τα κρυπτονομίσματα και πιστεύετε στην επενδυτική σοφία της Teeka Tiwari, τότε ίσως θελήσετε να εγγραφείτε στο Crypto Income Quarterly μέσω της σελίδας πωλήσεων του προγράμματος συνταξιοδότησης τεχνολογικών δικαιωμάτων.

Ανακαλύψτε τι έχει να κάνει με το Τεχνολογικό Πρόγραμμα Συνταξιοδότησης του Teeka Tiwari για το ενημερωτικό δελτίο Crypto Income Quarterly.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map