Καλύτερες εκδηλώσεις Crypto: Κορυφαία συνέδρια Bitcoin Blockchain 2020

Κορυφαίες εκδηλώσεις Blockchain και Συνέδρια Cryptocurrency το 2020

Contents

Μεγαλύτερες εκδηλώσεις Blockchain + Crypto που θα παρευρεθούν το 2020

Ας ξεκινήσουμε τη νέα δεκαετία του 2020 με μια επιτυχία και να απαριθμήσουμε όλες τις κορυφαίες εκδηλώσεις bitcoin, συνέδρια κρυπτονομισμάτων και συναντήσεις blockchain.

Με το 2019 τώρα πίσω μας, είναι δύσκολο να αγνοήσουμε πόσο μεταμορφωτικό θα είναι το επόμενο έτος, καθώς ο ενθουσιασμός για την παγκόσμια κοινότητα blockchain δεν ήταν ποτέ υψηλότερος στο σύνολό της. Από αυτήν την άποψη, αξίζει να αναφερθεί ότι μετά την αντιμετώπιση των πτωτικών συνθηκών για την τιμή του bitcoin και της μεγαλύτερης αγοράς κρυπτογράφησης για το καλύτερο μέρος του περασμένου έτους και για όλο το 2018, η βιομηχανία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων είναι έτοιμη για μια μεγάλη αλλαγή μπροστά. Αυτά τα γεγονότα που περιλαμβάνονται είναι τεράστιοι καταλύτες που παρέχουν εμπλουτισμένες εμπειρίες στο οικοσύστημα και είναι επίσης εξαιρετικές δικαιολογίες για να εξερευνήσετε τον κόσμο και να βγείτε από την οθόνη του υπολογιστή σας.

Σε αυτόν τον οδηγό εκδηλώσεων κρυπτογράφησης 2020, η λίστα εξετάζει μια σειρά από αξιόλογα συνέδρια, αξιόπιστες εμπορικές εκθέσεις και αξιόλογα φόρουμ στα οποία πολλοί λάτρεις της τεχνολογίας ανυπομονούν να παρακολουθήσουν όχι μόνο για να αυξήσουν την τεχνική, οικονομική και ακόμη και οικονομική όρεξή τους, αλλά και δίκτυο με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα, παίκτες και εταιρείες στον κλάδο κρυπτογράφησης.

Αυτές οι «συναντήσεις του μυαλού» που εστιάζουν στην κρυπτογράφηση αντιπροσωπεύουν φανταστικές ευκαιρίες για να συνδεθείτε αυτοπροσώπως και να συνδεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο με καινοτόμους του κλάδου και κρυπτογραφητές που ηγούνται της νέας δεκαετίας των κρυπτονομισμάτων. Ενώ οι καθημερινές ειδήσεις και τα podcast είναι εξαιρετικοί τρόποι για να καταναλώσετε την ουσία της ανθισμένης βιομηχανίας bitcoin, το να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους της μονάδας παραγωγής ενέργειας και καινοτόμα άτομα που κάνουν αυτόν τον χώρο αυτό που είναι σήμερα θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή για εσάς. Η ικανότητα δημιουργίας σχέσεων που βελτιώνουν τη βελόνα και πιθανών συνεργασιών μπορεί να αυξηθεί σημαντικά εάν παρακολουθήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις διασκέψεις κρυπτογράφησης το 2020.

Είτε επιλέγει μια νέα στρατηγική μάρκετινγκ, επιχειρηματική ιδέα είτε μαθαίνει για μια ιδέα dApp. εάν ασχολείστε με το bitcoin και το blockchain, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η προσπάθεια και ο χρόνος για να εμφανιστεί σε οποιοδήποτε από αυτά τα γεγονότα κρυπτογράφησης θα έχει αξία, ενώ η εκπαιδευτική προσπάθεια που μπορεί να τροφοδοτήσει το οικονομικό σας μέλλον.

Χωρίς περαιτέρω αμφιβολίες, ας αναλύσουμε τα μεγαλύτερα συνέδρια κρυπτογράφησης του 2020 και μοιραζόμαστε μερικές σχετικές λεπτομέρειες (ημερομηνίες, τοποθεσίες, ομιλητές, κύρια αξιοθέατα) για το καθένα για να βοηθήσουμε ελπίζουμε να αυξήσουμε το ενδιαφέρον σας και να επεκτείνουμε τις γνώσεις σας για όλα τα πράγματα bitcoin και blockchain.

Ιανουάριος 2020

ρεigital Money Forum 2020

Φόρουμ ψηφιακών χρημάτων 2020

 • Ημερομηνία: 7 Ιανουαρίου 2020
 • Τοποθεσία: The Venetian Hotel, Λας Βέγκας, ΗΠΑ

Όπως και οι τέσσερις τελευταίες επαναλήψεις του, το Digital Money Forum 2020 θα χρηματοδοτηθεί επίσης από την CES. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κατά την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου και θα περιλαμβάνει πολλά αξιοθέατα που θα επιτρέψουν σε μέλη της παγκόσμιας τεχνολογικής κοινότητας να εξερευνήσουν πολλά βασικά ζητήματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η βιομηχανία blockchain / crypto.

Μερικά από το προσωπικό της βιομηχανίας που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση περιλαμβάνουν:

 • Combiz Richard Abdolrahimi – Αναδυόμενη τεχνολογία & Ηγέτης καινοτομίας για το Deloitte
 • Jeremy K. Balkin – Επικεφαλής καινοτομίας της HSBC
 • Steven Becker – Πρόεδρος του MakerDAO
 • Stan Bharti – Πρόεδρος της Gear Capital
 • Rick Bleszynski – Διευθύνων Σύμβουλος του Splend
 • Michelle Bond – Επικεφαλής κυβέρνησης και ρυθμιστικών υποθέσεων του Ripple, Ripple
 • Michael Casey – Επιμέλεια περιεχομένου για το κορυφαίο κατάστημα κρυπτογράφησης CoinDesk

Συνέδριο Crypto Finance 2020

Συνέδριο Crypto Finance 2020

 • Ημερομηνία: 15-17 Ιανουαρίου 2020
 • Τοποθεσία: Suvretta House, St. Moritz

Το Crypto Finance Conference, που ονομάστηκε «μόνο επενδυτική εκδήλωση», συγκεντρώνει μερικούς από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς / θεσμικούς επενδυτές στον κόσμο, μαζί με αρκετούς ειδικούς σε θέματα κρυπτογράφησης / blockchain. Η 3ήμερη εκδήλωση θα ασχοληθεί με πολλά θέματα σχετικά με αυτόν τον τομέα και θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να βρουν επενδύσεις υψηλού προφίλ και ευκαιρίες δικτύωσης. Αυτό το φετινό συνέδριο θα περιλαμβάνει τους Gemini’s Cameron και Tyler Winklevoss, Eva Kaili (ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου STOA, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο), Michael Sung, Bill Tai του Bitfury, Meltem Demirors της Coinshare Capital.

Η Διάσκεψη Bitcoin της Βόρειας Αμερικής

Η Διάσκεψη Bitcoin της Βόρειας Αμερικής

 • Ημερομηνία: 15-17 Ιανουαρίου 2020
 • Τοποθεσία: James L. Knight Center, Μαϊάμι ΗΠΑ

Η έκδοση 2020 του πολυπόθητου Συνεδρίου Bitcoin της Βόρειας Αμερικής, θα χρηματοδοτηθεί από τον Keynote. Όχι μόνο αυτό, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δύο πλήρεις ημέρες εκδηλώσεων που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση / blockchain, καθώς και διάφορες συζητήσεις σχετικά με τις ανατρεπτικές τεχνολογίες που πολλοί ειδικοί θα αλλάξουν τον τρόπο λειτουργίας της παγκόσμιας χρηματοοικονομικής βιομηχανίας. Μερικές γνωστές τεχνολογικές προσωπικότητες που θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση περιλαμβάνουν τον Harry Yeh της Binary Financial, τον Nick Spanos του Crypto Pioneer, τον Netki COO Dawn Newton, τον Alex Tapscott και τον Charlie Shrem.

Τέλος, αναφέρεται επίσης ότι η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους και όποιος θέλει να παρευρεθεί μπορεί απλά να εμφανιστεί στο συνέδριο για να συμμετάσχει.

Διάσκεψη κορυφής «Block Talk 2020»

Διάσκεψη κορυφής «Block Talk 2020»

 • Ημερομηνία: 18 Ιανουαρίου 2020
 • Τοποθεσία: Αμφιθέατρο McNally, Νέα Υόρκη

Η διάσκεψη κορυφής για το Block Talk 2020 θα ασχοληθεί πρωτίστως με το ερώτημα «Πώς μοιάζει το μέλλον του blockchain στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα;». Αναφέρεται επίσης ότι αυτή η επανάληψη της εκδήλωσης θα φιλοξενηθεί από την New Power Chain και θα περιλαμβάνει μερικούς από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες blockchain (συνδεδεμένοι με διαφορετικές πλατφόρμες ανταλλαγής, δικηγορικά γραφεία, κρυπτογραφικές πλατφόρμες) από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα.

Συνέδριο της Γενεύης Blockchain 2020

Συνέδριο Blockchain της Γενεύης 2020

 • Ημερομηνία: 20 Ιανουαρίου 2020
 • Τοποθεσία: Γενεύη, Ελβετία

Η δεύτερη έκδοση του Συνεδρίου Blockchain της Γενεύης επιδιώκει να ερευνήσει το θέμα «Από το εργαστήριο στην αγορά μέσω της ηθικής, της ρύθμισης και της διακυβέρνησης». Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο της εκδήλωσης, το Κογκρέσο στοχεύει να συμβάλει στην προώθηση μιας υγιούς ανταλλαγής απόψεων μεταξύ διεθνών οργανισμών καθορισμού προτύπων και εθνικών κυβερνητικών οργανισμών που έχουν αναλάβει την ευθύνη του σχεδιασμού νομικών πλαισίων με κρυπτογράφηση / blockchain. Οι επιβεβαιωμένοι συμμετέχοντες περιλαμβάνουν:

 • Louis de Bruin: Εκτελεστικός στην IBM Global Business Services
 • Kavita Gupta: Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ
 • Marta Piekarska-Geater: Διευθυντής στο Hyperledger
 • Tina Balzli: Μέλος της Ένωσης Crypto Valley

Ευρωπαϊκή Σύμβαση Blockchain (EBC)

Ευρωπαϊκή Σύμβαση Blockchain (EBC)

 • Ημερομηνία 20-21 Ιανουαρίου 2020
 • Τοποθεσία: Hotel Hesperia Barcelona Tower, Βαρκελώνη, Ισπανία

Η Ευρωπαϊκή Σύμβαση Blockchain (ΕΚΤ) είναι έτοιμη να πραγματοποιηθεί κατά την τρίτη εβδομάδα του Ιανουαρίου και θα περιλαμβάνει περισσότερους από 600+ ηγέτες τεχνολογίας, ρυθμιστές, επενδυτές, προγραμματιστές από όλο τον κόσμο.

Η εκδήλωση στοχεύει να βοηθήσει να παρέχει στους λάτρεις της κρυπτογράφησης μια πλατφόρμα για δίκτυο, να διαμορφώνουν μακροχρόνιες επιχειρηματικές συνεργασίες και να δημιουργούν πιθανούς συνεργάτες για τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο της ΕΚΤ, η διήμερη εκδήλωση θα επιδιώξει να ερευνήσει τις πραγματικές περιπτώσεις χρήσης που σχετίζονται με το blockchain και το DLT σε μια ποικιλία διαφορετικών τομέων όπως διανομή ενέργειας, χρηματοδότηση, αλυσίδα εφοδιασμού, υγειονομική περίθαλψη, λιανική κ.λπ..

Blocktech Connect 2020

Blocktech Connect 2020

Η δεύτερη επανάληψη του συνεδρίου Blocktech Connect θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου στο Χάμιλτον του Οντάριο. Το βασικό επίκεντρο του φετινού συνεδρίου θα είναι οι νέες τεχνολογίες όπως το blockchain, η τεχνητή νοημοσύνη (AI) και το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT). Επιπλέον, η ολοήμερη εκδήλωση θα συγκεντρώσει αρκετούς ηγέτες του κλάδου που όχι μόνο θα παρουσιάσουν τις απόψεις τους για τα προαναφερθέντα θέματα, αλλά θα αλληλεπιδράσουν με τους συμμετέχοντες για να τους εκπαιδεύσουν και να τους εμπνεύσουν..

Ορισμένοι βασικοί ομιλητές που θα δώσουν ομιλία στην εκδήλωση περιλαμβάνουν καθιερωμένο προσωπικό της βιομηχανίας, όπως οι Chetan Phull, Ramy Nassar, Stephen Worrall, Jerry Qian.

UNLOCK Blockchain 2020 φόρουμ

UNLOCK Blockchain 2020 φόρουμ

 • Ημερομηνία: 28-29 Ιανουαρίου 2020
 • Τοποθεσία: Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Η τρίτη επανάληψη του UNLOCK Blockchain 2020 Forum θα είναι μια διήμερη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι. Η εκδήλωση θα ασχοληθεί με μια σειρά από θέματα που σχετίζονται με το blockchain και την αποκέντρωση (κυρίως από την άποψη των ατόμων που ζουν στην περιοχή MENA).

Από την ίδρυσή της, το UNLOCK επιδιώκει να βελτιώσει τους δεσμούς μεταξύ πολλών διεθνών και περιφερειακών νεοσύστατων επιχειρήσεων. Από αυτήν την άποψη, αξίζει να αναφερθεί ότι φέτος, το συνέδριο θα επιδιώξει να συζητήσει και να επισημάνει ορισμένα εξειδικευμένα θέματα όπως:

 • Οι ρυθμιστικές δυσκολίες που περιβάλλουν το blockchain / crypto στην περιοχή MENA
 • Οφέλη και μειονεκτήματα που σχετίζονται με προσφορές διακριτικών ασφαλείας (STO)
 • Αύξηση κρυπτονομισμάτων και πλατφορμών στην περιοχή MENA

Τέλος, πρέπει να επισημάνουμε ότι το φετινό συνέδριο θα φιλοξενήσει συνολικά 800 συμμετέχοντες, καθώς και 115 ομιλητές από 70 διαφορετικές εταιρείες blockchain. Εάν αυτό δεν ήταν αρκετό, το UNLOCK 2020 θα περιλαμβάνει επίσης συνολικά 70 συνεργάτες μέσων και 30+ επενδυτές.

Κορυφή Crypto 2020 ONLINE

Κορυφή Crypto 2020 ONLINE

 • Ημερομηνία: 29-31 Ιανουαρίου 2020
 • Τοποθεσία: Διαδικτυακή βάση

Η σύνοδος κορυφής Crypto 2020 είναι έτοιμη να πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου. Θα περιλαμβάνει πληθώρα φημισμένων προσωπικοτήτων κρυπτογράφησης, όπως το Mariano Conti του MakerDAO, το Joey Krug της Pantera Capital, το Roger Ver, το Tone του Bitcoin.com (μεταξύ άλλων).

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε συζητήσεις που σχετίζονται με συγκεκριμένα θέματα όπως:

 • Γιατί είναι έτοιμο το 2020 να είναι το έτος κρυπτογράφησης?
 • Τα πιο πολλά υποσχόμενα προγράμματα κρυπτογράφησης του 2020
 • Τα ψηφιακά νομίσματα που αναμένεται να αυξηθούν φέτος.

Φεβρουάριος 2020

4ο Διεθνές Συνέδριο Blockchain (Blockress) 2020

Διεθνές Συνέδριο Blockchain (Blockress) 2020

 • Ημερομηνία: 6 Φεβρουαρίου 2020
 • Τοποθεσία: AON Center, Σικάγο, ΗΠΑ

Η επανάληψη του Διεθνούς Συνεδρίου Blockchain το 2020 (επίσης συνήθως αναφέρεται ως Blockress) θα πραγματοποιηθεί στο Σικάγο κατά την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Η εκδήλωση επικεντρώνεται κυρίως σε διάφορα θέματα σχετικά με τεχνικούς τομείς, όπως blockchain, cryptocurrencies, ψηφιακά έξυπνα συμβόλαια και θα παρακολουθούνται από πολλές προσωπικότητες υψηλού προφίλ από αυτόν τον χώρο. Μερικά από αυτά τα άτομα περιλαμβάνουν:

 • Hester M. Peirce: Τρέχων Επίτροπος της SEC για τις ΗΠΑ (επίσης αναφέρεται στοργικά ως Cryptomom)
 • Bill Foster: Κογκρέσσο των ΗΠΑ από το κράτος του Ιλλινόις
 • Shogo Ishida: Διευθύνων Σύμβουλος του QRC Group
 • Robert Konsdorf: Διευθύνων Σύμβουλος στο EOS Ντιτρόιτ

Συνέδριο Blockchain Dev 2020

Συνέδριο Blockchain Dev 2020

 • Ημερομηνία: 13 Φεβρουαρίου – 14 Φεβρουαρίου 2020
 • Τοποθεσία: Όκλαντ Συνεδριακό Κέντρο, Σαν Φρανσίσκο, Ηνωμένες Πολιτείες

Τα τελευταία 4-5 χρόνια, το blockchain έχει μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο πολλοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται διάφορες τεχνολογίες που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση. Από αυτήν την άποψη, το Blockchain Dev Conference 2020 θα επιδιώξει να εκπαιδεύσει τις μάζες σχετικά με τη συνολική χρησιμότητα του πρωτοκόλλου blockchain, τις αποκεντρωμένες συμβάσεις και άλλες τέτοιες καινοτομίες.

Η διήμερη εκδήλωση είναι ουσιαστικά ένα μέρος του Εβδομάδα προγραμματιστή που έχει προγραμματιστεί να εκτελεστεί από τις 12 έως τις 16 Φεβρουαρίου 2020 και θα δει αρκετές προσωπικότητες υψηλής τεχνολογίας (όπως οι Jesse Stockall, Synth, Wyatt Floch) να παρουσιάζουν τις σκέψεις και τις απόψεις τους σχετικά με διάφορα θέματα που σχετίζονται με αυτόν τον αναπτυσσόμενο χώρο.

DAS Λονδίνο

DAS Λονδίνο

 • Ημερομηνία: 10 Φεβρουαρίου 2020.
 • Τοποθεσία: The Rosewood Hotel, Λονδίνο.

Η Ψηφιακή Σύνοδος Κορυφής (DAS) Λονδίνο είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα γεγονότα blockchain του 2020. Η εκδήλωση θα επικεντρωθεί κυρίως σε θεσμικούς πελάτες που θέλουν να κάνουν το σήμα τους στο παγκόσμιο οικοσύστημα ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων. Επιπλέον, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα υπάρχουν περισσότεροι από 500+ παρευρισκόμενοι στους οποίους θα δοθεί άμεση ευκαιρία να μιλήσουν και να αλληλεπιδράσουν με εκπροσώπους διαφόρων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων και πρωτοπόρους blockchain σχετικά με ένα πλήθος θεμάτων που κυμαίνονται από ψηφιακά χρηματοδότηση για τις μελλοντικές δυνατότητες του blockchain.

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο του DAS London, η ημερήσια διάταξη του φετινού συνεδρίου θα περιλαμβάνει κυρίως βασικά θέματα όπως:

 • Υποδομή αγοράς
 • Μηχανικοί συναλλαγών σε αγορές ανταλλαγής και εξωχρηματιστηριακών αγορών
 • Χρηματοοικονομικά παράγωγα και πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε καλύτερα
 • Οι βασικές πτυχές των ETF

Όλα τα προαναφερθέντα ζητήματα θα αντιμετωπιστούν άμεσα από καθιερωμένο προσωπικό που έχει συσχετιστεί με το blockchain / crypto arena εδώ και αρκετό καιρό. Επίσης, ορισμένοι από τους βασικούς ομιλητές που έχουν ήδη επιβεβαιώσει την εμφάνισή τους στην εκδήλωση περιλαμβάνουν τους Steve Kokinos, Dr. Ruth Wandhöfer, Diana Biggs, Michael Ippolito.

Οικονομία Blockchain

Οικονομία Blockchain

 • Ημερομηνία: 20-21 Φεβρουαρίου 2020.
 • Τοποθεσία: Συνεδριακό Κέντρο WOW, Κωνσταντινούπολη / Τουρκία

Ευρέως γνωστό ως ένα από τα πιο περίπλοκα και περιεκτικά γεγονότα blockchains / crypto που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή MENA και Ευρασία, το συνέδριο Blockchain Economy θα πραγματοποιηθεί στη γραφική Κωνσταντινούπολη κατά το δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου.

Στην εκδήλωση θα φιλοξενηθούν πολλοί καθιερωμένοι ομιλητές, όπως ο δισεκατομμυριούχος κρυπτογράφησης John McAfee, ο Tom Lee της Fundstrat, ο Alex Alexandrov και ο Nithin Eapen. Όχι μόνο αυτό, αλλά αναμένεται επίσης ότι πολλές άλλες μεγάλες προσωπικότητες τεχνολογίας θα παρευρεθούν επίσης στην εκδήλωση, ωστόσο, λεπτομέρειες σχετικά με το ίδιο δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο Blockchain Economy, η βασική ατζέντα της εκδήλωσης θα επιδιώξει να αντιμετωπίσει ένα πλήθος θεμάτων που σχετίζονται με τις «χρηματοοικονομικές τεχνολογίες του μέλλοντος» που έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τον κόσμο.

NFT.NYC 2020

NFT.NYC 2020

 • Ημερομηνία: 20 Φεβρουαρίου 2020
 • Τοποθεσία: Το Edison Ballroom, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες

Θεωρείται ως το κορυφαίο event Non-Fungible Token (NFT) στον κόσμο, το NFT.NYC 2020 βρίσκεται εδώ και μερικά χρόνια. Η μονοήμερη εκδήλωση θα δει συνολικά 500 παρευρισκόμενους και 80+ ομιλητές να συναντηθούν στο Time Square της Νέας Υόρκης για να αντιμετωπίσουν ένα πλήθος ζητημάτων που επηρεάζουν επί του παρόντος το αναδυόμενο οικοσύστημα NFT.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, διάφοροι εμπειρογνώμονες του NFT θα παρουσιάσουν στον κόσμο διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης, όπου τα μη-μύκητα Tokens έχουν επηρεάσει τις εμπειρίες των καταναλωτών σχετικά με την ιδιοκτησία και την ταυτότητα των ψηφιακών νομισμάτων. Επίσης, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης, ορισμένα από τα θέματα που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου περιλαμβάνουν:

 • Οι διάφορες απτές περιπτώσεις χρήσης των NFT που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις.
 • Πώς μπορεί να διευκολυνθεί το μάρκετινγκ των καταναλωτών μέσω της χρήσης NFTs?
 • Διαλειτουργικότητα παιχνιδιού με χρήση NFT και των διαφορετικών NFT που παρέχουν στους λάτρεις των σπορ ψηφιακή ιδιοκτησία.
 • Ρύθμιση των NFT και πώς αυτά τα περιουσιακά στοιχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης σε ολόκληρο τον παγκόσμιο χρηματοοικονομικό κλάδο.

Συνέδριο CoinGeek 2020

Συνέδριο CoinGeek 2020

 • Ημερομηνία: 20 Φεβρουαρίου 2020 – 21 Φεβρουαρίου 2020
 • Τοποθεσία: Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Το CoinGeek Conference 2020 είναι μια εκδήλωση κρυπτογράφησης που θα επικεντρώνεται κυρίως στις εξελίξεις γύρω από το Bitcoin SV, μια πλατφόρμα blockchain που θεωρείται φιλική προς τους κανονισμούς και μπορεί να κλιμακωθεί σε πολύ μεγάλη κλίμακα (που είναι πολύ εύκολα και αποτελεσματικά).

Στο πλαίσιο της φετινής εκδήλωσης, θα συμμετάσχουν ορισμένες από τις κύριες συνδεδεμένες εταιρείες που σχετίζονται με το έργο Bitcoin SV. Περιλαμβάνουν τον Dr. Craig S. Wright, Επικεφαλής Επιστήμονα του nChain και έναν από τους σημαντικότερους υποστηρικτές του οικοσυστήματος BSV, τον Jimmy Nguyen, Ιδρυτικό Πρόεδρο της ομάδας nChain και τον Steve Shadders, CTO για το έργο BSV Node.

Μάρτιος 2020

Εβδομάδα 2020 στο Χονγκ Κονγκ Blockchain

Εβδομάδα 2020 στο Χονγκ Κονγκ Blockchain

 • Ημερομηνία: 2 – 6 Μαρτίου 2020
 • Τοποθεσία: Ocean Park Marriott Hotel, Χονγκ Κονγκ

Η Εβδομάδα 2020 του Χονγκ Κονγκ Blockchain θα διοργανωθεί από το NexChange και θα φέρει κοντά μερικούς από τους μεγαλύτερους ηγέτες που σχετίζονται με αυτόν τον σταθερά αναπτυσσόμενο κλάδο. Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο της εκδήλωσης, το συνέδριο θα χρησιμεύσει ως χώρος συνάντησης για τους λάτρεις της τεχνολογίας, τους επενδυτές, το κυβερνητικό προσωπικό, τους επιχειρηματίες, τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, κ.λπ. περισσότεροι από 3.500 συμμετέχοντες και έτσι αναμένεται ότι η φετινή έκδοση της εκδήλωσης δεν θα είναι διαφορετική.

Εβδομάδα 2020 Blockchain του Λονδίνου

Εβδομάδα 2020 Blockchain του Λονδίνου

 • Ημερομηνία: 4 Μαρτίου – 11 Μαρτίου 2020
 • Τοποθεσία: Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Αυτή θα είναι η 6η έκδοση του London Blockchain Week (LBW) και αναμένεται ότι πάνω από 3000 άτομα θα παρευρεθούν στην εκδήλωση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα επιτρέπεται στους συμμετέχοντες να συμμετέχουν σε πολλές συναντήσεις, βραδινές δεξιώσεις, εργαστήρια, καθώς και σε ένα ειδικό blockathon blockchain. Εάν αυτό δεν ήταν αρκετό, σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο της LBW, οι διοργανωτές θα φιλοξενήσουν επίσης έναν διαγωνισμό στον οποίο θα ζητηθεί από τους επικεφαλής 10 διαφορετικών έργων κρυπτογράφησης / blockchain να προωθήσουν τις ιδέες τους σε μια επιτροπή κριτών (που αποτελείται κυρίως από κορυφαία επιχείρηση καπιταλιστές). Από τους δέκα, ένας νικητής θα επιλεγεί και θα του επιτραπεί να παρουσιάσει την πλατφόρμα του στην επόμενη εκδήλωση Fintech Worldwide χωρίς κόστος..

Blockchain Technology World 2020

Blockchain Technology World 2020

 • Ημερομηνία: 11 Μαρτίου – Μάρτιος 2020
 • Τοποθεσία: Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Όπως φαίνεται να υποδηλώνει το όνομα, το Blockchain Technology World (BTW) 2020 είναι ένα γεγονός που είναι αφιερωμένο στη βοήθεια στην ευρεία υιοθέτηση της τεχνολογίας blockchain και των ψηφιακών νομισμάτων σε μια σειρά από μοναδικούς βιομηχανικούς τομείς. Ωστόσο, το βασικό επίκεντρο της φετινής εκδήλωσης είναι στις διάφορες «πραγματικές» εφαρμογές της τεχνολογίας. Σε αυτό το πλαίσιο, η BTW θα φιλοξενεί ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου από αρκετούς καινοτόμους κρυπτογράφησης, επιχειρηματίες σε πολλά διαφορετικά θέατρα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι το 2019, συνολικά 20Κ αγοραστές τεχνολογίας και επιρροές από όλο τον κόσμο παρακολούθησαν το συνέδριο.

Σύνοδος κορυφής DC Blockchain 2020

Σύνοδος κορυφής DC Blockchain 2020

 • Ημερομηνία: 11 Μαρτίου – 12 Μαρτίου 2020
 • Τοποθεσία: Πανεπιστήμιο Georgetown, Washington DC

Στην 5η έκδοση της συνόδου κορυφής DC Blockchain θα δουν τα μέλη του Επιμελητηρίου Ψηφιακού Εμπορίου να συναντηθούν για να συζητήσουν τα θέματα που εξακολουθούν να επηρεάζουν τον τομέα blockchain και crypto εν γένει. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί τη δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Κέντρο Χρηματοοικονομικών Αγορών και Πολιτικής του Πανεπιστημίου Georgetown. Ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους που θα παρουσιάσουν τις απόψεις και τις απόψεις τους στο πλαίσιο της συνόδου κορυφής περιλαμβάνουν την πρόεδρο του STOA του Ευρωβουλευτή Eva Kaili, πρώην επικεφαλής του CFTC των ΗΠΑ J. Christopher Giancarlo, Πρόεδρο του CDC Perianne Boring και CPO του CDC Amy Davine Kim.

Συνέδριο Blockchain Africa 2020

Συνέδριο Blockchain Africa 2020

 • Ημερομηνία: 11-12 Μαρτίου 2020
 • Τοποθεσία: Γιοχάνεσμπουργκ, Νότια Αφρική

Λέγεται ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα blockchain / crypto που θα πραγματοποιηθούν στην Αφρική φέτος, η εκδήλωση θα επιδιώξει να απομυθοποιήσει και να αντιμετωπίσει πολλές από τις επιχειρηματικές προκλήσεις που μπορούν ενδεχομένως να επιλυθούν μέσω της χρήσης blockchain σε αυτήν την οικονομικά ώριμη περιοχή. Επιπλέον, το συνέδριο θα επιδιώξει επίσης να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες για τις διάφορες πραγματικές εφαρμογές (αυτής της αναπτυσσόμενης τεχνολογίας) που χρησιμοποιούνται ήδη από διάφορες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και ως εκ τούτου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν πολλά αναπτυσσόμενα αφρικανικά έθνη.

Μερικοί από τους τεχνολογικούς καινοτόμους και ηγέτες που θα χαιρετίσουν την εκδήλωση περιλαμβάνουν:

 • Tone Vays – Σεβαστός έμπορος και αναλυτής κρυπτογράφησης που εμφανίζεται συχνά σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές που προβλήθηκαν παγκοσμίως.
 • Akhona Damane – Μέλος του CSIR
 • Gary de Beer – Προγραμματιστής και Ψηφιακός Ειδικός για το BankservAfrica
 • Mervyn George – Επικεφαλής στρατηγικής και σύμβουλος για το SAP Africa
 • Carmelle Cadet – Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της EMTECH

2020 Blockchain για επιχειρήσεις

2020 Blockchain για επιχειρήσεις

 • Ημερομηνία: 13 Μαρτίου 2020
 • Τοποθεσία: RCED, Fayetteville, ΗΠΑ

Η έκδοση 2020 του συνεδρίου Blockchain for Business θα φιλοξενηθεί από το Sam M. Walton College of Business. Θα φέρει κοντά μερικούς από τους σημαντικότερους ακαδημαϊκούς / βιομηχανικούς εμπειρογνώμονες από όλο τον τομέα για να έρθει και να διερευνήσει πώς οι αποκεντρωμένες τεχνολογίες πληροφοριών και ανταλλαγής αξιών αλλάζουν αργά αλλά σίγουρα αλλάζουν τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων αυτές τις μέρες.

Για να είμαστε ακόμη πιο συγκεκριμένοι, οι βασικοί ομιλητές στην εκδήλωση θα απευθυνθούν σε μια σειρά από εξειδικευμένα θέματα όπως:

 • Το πλεονέκτημα και η συνολική χρησιμότητα των ανοιχτών πλαισίων
 • Πώς πρέπει να εξελίσσονται οι κανονισμοί καθώς προχωράμε στο μέλλον?
 • Ποιες είναι οι βασικές βασικές αρχές που σχετίζονται με δημόσιους, ιδιωτικούς, με άδεια και υβριδικούς αποκλεισμούς?

Τέλος, αναφέρεται ότι οι άνθρωποι που θα λάβουν μέρος στο συνέδριο περιλαμβάνουν τον Nick Szabo (τον εφευρέτη ψηφιακών έξυπνων συμβάσεων), τον Caitlin Long (πρόεδρο του WyoHackathon), τον Paul Brody (Principal and Global Innovation Leader, EY) και την Archana Mehta Sristy (Sr. Director Software Engineering, Walmart).

Blockchain Expo Global

Blockchain Expo Global

 • Ημερομηνία: 17-18 Μαρτίου 2020.
 • Τοποθεσία: Ολυμπία, Λονδίνο.

Το Blockchain Expo Global είναι ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά γεγονότα στον κόσμο που εστιάζει αποκλειστικά σε μελλοντικές ψηφιακές δυνατότητες, όπως η τεχνολογία crypto και το blockchain. Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν κάποιες προσωπικότητες υψηλού προφίλ, όπως οι William Lovell, Ioana Surpateanu, Leanne Kemp, Mariana Gomez de la Villa, Johan Toll και θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο την τρίτη εβδομάδα του Μαρτίου.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, διάφορες εκθέσεις εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν από διάφορες εταιρείες που δεν είναι μόνο ηγέτες σε αυτόν τον χώρο, αλλά εργάζονται επίσης ενεργά για τη δημιουργία αιχμών πλατφορμών και λύσεων blockchain.

Blockchain Week Ρώμη 2020

Blockchain Week Ρώμη 2020

 • Ημερομηνία: 17 Μαρτίου – 21 Μαρτίου 2020
 • Τοποθεσία: Mercure Hotel, Roma, Ιταλία

Με το Bitcoin να ανοίγει το δρόμο για μια παγκόσμια οικονομική επανάσταση στα τέλη της τελευταίας δεκαετίας, το Blockchain Week Rome θα επιδιώξει να εκθέσει τους παρευρισκόμενους σε πολλούς ηγέτες της βιομηχανίας, ιδιοκτήτες εκκίνησης, ειδικούς για να τους βοηθήσουν να κατανοήσουν τα σκαμπανεβάσματα αυτού του ταχέως εξελισσόμενου τομέα. Σχετικά με αυτό, αξίζει να αναφερθεί ότι η 5ήμερη εκδήλωση θα δώσει βασικές ομιλίες από σεβαστούς ειδικούς του κλάδου, όπως ο Giacomo Zucco (παγκοσμίου φήμης ερευνητής και ειδικός BTC), ο Massimo Chiriatti (CTO Blockchain & Ψηφιακά νομίσματα IBM) και Gian Luca Comandini (Μέλος του MiSE).

Σύνοδος Κορυφής Εβδομάδας Blockchain του Παρισιού 2020

Σύνοδος Κορυφής Εβδομάδας Blockchain του Παρισιού 2020

 • Ημερομηνία: 31 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2020.
 • Τοποθεσία: Σταθμός F, 5 Parvis Alan Turing, 75013 Παρίσι.

Μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις blockchain + crypto της Ευρώπης, το PBW Summit θα περιλαμβάνει συνολικά 2.500 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο. όχι μόνο αυτό, αλλά το συνέδριο θα φιλοξενήσει περισσότερους από 150 ομιλητές μαζί με 50 χορηγούς. Τέλος, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο όμορφο Παρίσι της Γαλλίας κατά την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου.

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο PBWS, η διήμερη εκδήλωση θα συμπληρωθεί με αρκετές διορατικές συνομιλίες και εργαστήρια που θα διεξαχθούν από σεβαστά μέλη του παγκόσμιου οικοσυστήματος crypto / blockchain. Σε αυτό το πλαίσιο, πρέπει να επισημανθεί ότι ορισμένοι παίκτες μεγάλων ονομάτων που έχουν ήδη υπογράψει για να μιλήσουν στη σύνοδο κορυφής περιλαμβάνουν τους Arthur Breitman, David Chaum, Hadas Gold, Jack Gavigan, Marjan Delatinne (με περισσότερα ονόματα να ανακοινωθούν μέσα στην επόμενη δύο εβδομάδες).

Finnovex Μέση Ανατολή 2020

Finnovex Μέση Ανατολή 2020

 • Ημερομηνία: 11-12 Μαρτίου 2020
 • Τοποθεσία: Conrad Hotel – Ντουμπάι, ΗΑΕ

Το Finnovex είναι ένα από τα κορυφαία τεχνολογικά γεγονότα που ασχολείται αποκλειστικά με την καινοτομία που σχετίζεται με τον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στη Μέση Ανατολή – μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κεφαλαιαγορές στον κόσμο. Το συνέδριο είναι έτοιμο να πραγματοποιηθεί κατά τη δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου και θα ασχοληθεί με διάφορα σχετικά θέματα όπως:

 • Πώς μπορούν οι τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που βρίσκονται εντός και γύρω από τη Μέση Ανατολή να ταιριάζουν ή να ξεπεράσουν τους διεθνείς ομολόγους τους?
 • Πώς μπορούν οι νεοσύστατες επιχειρήσεις και άλλες χρηματοοικονομικές οντότητες να διαφοροποιήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους?
 • Ποιες είναι οι κανονιστικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Μέση Ανατολή – ειδικά όσον αφορά την ανάπτυξη ασφαλών χρηματοπιστωτικών συστημάτων?
 • Ποιοι είναι οι ρόλοι που μπορούν να διαδραματίσουν διάφορα τραπεζικά / μη τραπεζικά ιδρύματα, χρηματοοικονομικοί οργανισμοί, εταιρείες επενδύσεων για να βοηθήσουν αυτόν τον εξειδικευμένο τομέα της αγοράς να εξελιχθεί με ταχύ ρυθμό?

Επιπλέον, αναφέρεται επίσης ότι η επανάληψη του Finnovex για το 2020 θα δει μερικά από τα κορυφαία στελέχη C-level να λειτουργούν σήμερα στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Απρίλιος 2020

Εβδομάδα 2020 Blockchain της Κωνσταντινούπολης

Εβδομάδα 2020 Blockchain της Κωνσταντινούπολης

 • Ημερομηνία: 6-10 Απριλίου 2020
 • Τοποθεσία: Hilton Istanbul, Τουρκία

Η πρώτη επανάληψη της Εβδομάδας Blockchain της Κωνσταντινούπολης είναι έτοιμη να πραγματοποιηθεί εντός 5 ημερών τον Απρίλιο. Η εκδήλωση θεωρείται ένα από τα πιο αναμενόμενα γεγονότα blockchain της χρονιάς και θα περιλαμβάνει μερικούς μεγάλους παίκτες από τη βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένου του crypto YouTuber και του αναλυτή Ivan Liljeqvist, οικοδεσπότη της εκπομπής Crypto Trader του CNBC, Ran Neuner, Ιδρυτής του EAK Digital Erhan Korhaliller , Διευθύντρια της Cointelegraph, Kristina Lucrezia Cornèr και ιδρυτής του DataDash Nicholas Merten (μεταξύ πολλών άλλων).

Blockchain Revolution Global 2020

Blockchain Revolution Global 2020

 • Ημερομηνία: 7-8 Απριλίου 2020
 • Τοποθεσία: Τορόντο, Καναδάς

Η δεύτερη έκδοση του Blockchain Revolution Global (BRG) θα συγκεντρώσει μερικές από τις πιο εξέχουσες εταιρείες, ηγέτες, στοχαστές και οραματιστές από το πεδίο της τεχνολογίας blockchain και crypto. Η εκδήλωση διοργανώνεται από κορυφαίο ανεξάρτητο think tank Ινστιτούτο Έρευνας Blockchain και Όμιλος MCI και σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο εκδηλώσεων, ο στόχος της BRG είναι να βοηθήσει «να εκπαιδεύσει, να εμπνεύσει και να προετοιμάσει ηγέτες» για την επερχόμενη επανάσταση blockchain.

Μελλοντική Σύνοδος Κορυφής Blockchain 2020

Μελλοντική Σύνοδος Κορυφής Blockchain 2020

 • Ημερομηνία: 7 – 8 Απριλίου 2020
 • Τοποθεσία: Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Η 3η έκδοση του Future Blockchain Summit θα πραγματοποιηθεί κατά τη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου στο Ντουμπάι. Η εκδήλωση πρόκειται να συγχρηματοδοτηθεί από το Smart Dubai καθώς και από το Dubai World Trade Center. Θα δει μερικούς από τους κορυφαίους ηγέτες τεχνολογίας στον κόσμο, εκπροσώπους της κυβέρνησης, επιχειρήσεις, νεοσύστατες επιχειρήσεις να συγκεντρώνονται για να συζητήσουν ένα πλήθος θεμάτων που σχετίζονται με την υιοθέτηση του blockchain σε παγκόσμια κλίμακα. Οι συμμετέχοντες θα περιλαμβάνουν τον Σουηδό Υπουργό Υποδομών David Suomalainen, τον επικεφαλής στρατηγικής Blockchain του Χρηματιστηρίου Αξιών του Λονδίνου Dotun Rominiyi, τον Δρ. Aisha Bint Butti Bin Bishr και τον Hon. Silvio Schembri (Κοινοβουλευτικός Γραμματέας της κυβέρνησης της Μάλτας).

Διάσκεψη κορυφής ANON 2020

Διάσκεψη κορυφής ANON 2020

 • Ημερομηνία: 15-16 Απριλίου 2020.
 • Τοποθεσία: Gösserhalle, Βιέννη, Αυστρία.

Η Σύνοδος Κορυφής ANON γίνεται σταδιακά ένας από τους πιο καυτούς προορισμούς για τους λάτρεις της τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο. Η διήμερη εκδήλωση θα επικεντρωθεί σε πολλά θέματα όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT), οι πλατφόρμες κρυπτογράφησης, τα ψηφιακά στοιχεία και η τεχνολογία blockchain.

Κατά τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου, εκτιμάται ότι η ANON θα περιλαμβάνει συνολικά 1500 παρευρισκόμενους και 100 προσκεκλημένους ομιλητές (συμπεριλαμβανομένων ορισμένων μεγάλων προσωπικοτήτων όπως ο Αντρέας Μ. Αντωνόπουλος, ο Walter Kok, η Mariya Gabriel, ο Maximilian Marenbach). Επιπλέον, η εκδήλωση θα χρησιμεύσει επίσης ως βάση για νέους επιχειρηματίες που μπορεί να αναζητούν δίκτυο με ηγέτες της βιομηχανίας και ειδικούς.

FinnoSec Africa 2020

FinnoSec Africa 2020

 • Ημερομηνία: 21-22 Απριλίου 2020
 • Τοποθεσία: Ναϊρόμπι, Κένυα (ο ακριβής χώρος θα ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες)

Όπως πολλοί από τους τακτικούς αναγνώστες μας μπορεί ήδη να γνωρίζουν, η ήπειρος της Αφρικής στεγάζει σήμερα μερικές από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες στον κόσμο. Από αυτήν την άποψη, πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι καθώς προχωράμε στο μέλλον, η τεχνολογία blockchain θα βοηθήσει αυτήν την περιοχή να μεταμορφώσει κοινωνικά και οικονομικά.

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο της εκδήλωσης, το FinnoSec 2020 θα χρησιμεύσει ως συνάντηση του μυαλού για διάφορους εμπειρογνώμονες από το χρηματοοικονομικό τομέα, την κυβερνοασφάλεια. Μερικοί από τους συμμετέχοντες περιλαμβάνουν:

 • Titus Mengich Kimaiyo: Διευθυντής κομητειών ΤΠΕ & ηλεκτρονική διακυβέρνηση
 • Bamidele Oseni (FCA), FICA: Διευθυντής κινδύνου του Ομίλου στο I&M Bank Ltd
 • Raymond Bett: Διευθύνων Σύμβουλος της Salaam και Πρόεδρος της ISACA (Κένυα)
 • Peter Njuguna: CIO της Συνεργατικής Τράπεζας της Κένυας
 • Steve Njenga: Διευθύνων Σύμβουλος Πληροφοριών Country, Barclays Bank
 • Christian H. C. Ayiku: CFO της Ecobank Transnational Togo

Blockchain Life 2020

Blockchain Life 2020

 • Ημερομηνία: 22 – 23 Απριλίου 2020
 • Τοποθεσία: Music Media Dome, Μόσχα, Ρωσία

Το Blockchain Life 2020 είναι έτοιμο να προσελκύσει συνολικά περισσότερους από 4.800 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο για να συζητήσουν τις βασικές πτυχές που σχετίζονται με αυτόν τον αναπτυσσόμενο τομέα. Επιπλέον, τα τελευταία 3-4 χρόνια, η εκδήλωση έχει γίνει μια αρκετά εξέχουσα πλατφόρμα όπου αρκετοί ηγέτες της αγοράς και κυβερνητικοί εκπρόσωποι έρχονται να συζητήσουν την επίδραση της τεχνολογίας blockchain σε διάφορες βιομηχανίες (όπως αλυσίδα εφοδιασμού, υγειονομική περίθαλψη κ.λπ.).

Μάιος 2020

Κορυφή Blockchain για την Ευρώπη 2020

Κορυφή Blockchain για την Ευρώπη 2020

 • Ημερομηνία: 2 Μαΐου 2020
 • Τοποθεσία: Βρυξέλλες, Βέλγιο

Κατά την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου, η Σύνοδος Κορυφής Blockchain για την Ευρώπη (BES) θα παρακολουθήσει μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες blockchain της περιοχής να συναντηθούν για να συζητήσουν τις πιθανές χρήσεις του DLT σε μια σειρά διαφορετικών τομέων (καθώς και να εξηγήσουν τις επιπτώσεις της τεχνολογίας στην κοινωνία γενικά).

Επιπλέον, σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο της εκδήλωσης, η BES στοχεύει να διευκολύνει τις συνεργασίες μεταξύ εθνικών, περιφερειακών και παγκόσμιων παικτών για να βοηθήσει στην ταχύτερη υιοθέτηση, προώθηση της τεχνολογίας blockchain σε όλη την Ευρώπη.

Διεθνές Συνέδριο IEEE για το Blockchain και το Cryptocurrency 2020

Διεθνές Συνέδριο IEEE για το Blockchain και το Cryptocurrency 2020

 • Ημερομηνία: 3-6 Μαΐου 2020
 • Τοποθεσία: Τορόντο, Καναδάς

Η δεύτερη και τελευταία δόση του ICBC 2020 θα φιλοξενηθεί από το IEEE και θα πραγματοποιηθεί στο Τορόντο του Καναδά κατά την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου. Θα περιλαμβάνει μερικές βασικές διευθύνσεις, σεμινάρια, παρουσιάσεις τεχνικών εγγράφων από ομότιμους κριτές κ.λπ. για να βοηθήσει στην εκπαίδευση των συμμετεχόντων σχετικά με το μέλλον αυτού του συνεχώς αναπτυσσόμενου τομέα. Όχι μόνο αυτό, σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο του συνεδρίου, οι συγγραφείς ορισμένων εφημερίδων θα κληθούν να υποβάλουν τα ερευνητικά τους ευρήματα τα οποία στη συνέχεια θα δημοσιευτούν σε ένα ειδικό τεύχος των περιοδικών IEEE Transactions on Network and Service Management.

Ethereal Νέα Υόρκη 2020

Ethereal Νέα Υόρκη 2020

 • Ημερομηνία: 8 – 9 Μαΐου 2020
 • Τοποθεσία: NYC, Ηνωμένες Πολιτείες

Μαζί με το Consensys, το Ethereal Summit θεωρείται επίσης από πολλούς ως εκδήλωση για λάτρεις του blockchain / crypto σε όλο τον κόσμο. Το συνέδριο στοχεύει στη σύνδεση κορυφαίων προγραμματιστών, εταιρειών και επιρροών για να ενώσουν και να βοηθήσουν στη διαμόρφωση του μέλλοντος αυτού του κλάδου. Σχετικά με αυτό, αξίζει να αναφερθεί ότι η φετινή έκδοση της εκδήλωσης θα παρακολουθήσουν μεγάλες περούκες όπως οι Joseph Lubin, Taylor Monahan, Robert Leshner και Laura Shin.

Συμφωνία 2020

Συμφωνία 2020

 • Ημερομηνία: 11-13 Μαΐου 2020
 • Τοποθεσία: Hilton Midtown, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες

Η συναίνεση αναγνωρίζεται ευρέως (από το 2015) από πολλούς ως μία από τις κορυφαίες συγκεντρώσεις κρυπτογράφησης επικείμενων τεχνολογικών προσωπικοτήτων που θα πραγματοποιούνται κάθε χρόνο. Σε αυτό το πλαίσιο, η φετινή εκδήλωση θα προσελκύσει επίσης πιθανότατα σχεδόν όλες τις μεγάλες εταιρείες, προγραμματιστές, ιδρυτές και επενδυτές που σχετίζονται με αυτόν τον τομέα για να συζητήσουν τα βασικά ζητήματα που επηρεάζουν αυτήν τη βιομηχανία στο σύνολό της. Επιπλέον, η τριήμερη εκδήλωση θα χρησιμεύσει επίσης ως ο τέλειος χώρος συνάντησης για επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες εκκίνησης για δικτύωση μεταξύ τους καθώς και με διάφορα στελέχη της Wall Street και του Fortune 500.

Ενώ η λίστα των παρευρισκομένων για το Consensus 2020 δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει, αναμένεται ότι μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα από τον κόσμο της κρυπτογράφησης θα παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Κατανόηση του Bitcoin 2020

Κατανόηση του Bitcoin 2020

 • Ημερομηνία: 28 – 31 Μαΐου 2020
 • Τοποθεσία: The Westin Dragonara, St. Julians, Μάλτα

Η κατανόηση του Bitcoin 2020 είναι ένα τριήμερο συμβάν που θα επιδιώξει να προσφέρει στους λάτρεις της κρυπτογράφησης απτούς τρόπους για να εξαλείψουν πολλές από τις παρεξηγήσεις / FUD που περιβάλλουν αυτήν τη στιγμή το Bitcoin Trustless Network του Bitcoin. Επιπλέον, το συνέδριο θα συζητήσει επίσης το μέλλον της Trustless Decentralized Value Transfer και θα περιλαμβάνει βασικές διευθύνσεις από καθιερωμένο προσωπικό του κλάδου, όπως ο Tone Vays (σεβαστός έμπορος κρυπτογράφησης και αναλυτής), ο Δρ Adam Back (Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος, Blockstream), Alex Petrov (CIO του BitFury).

Ιούνιος 2020

Φόρουμ Telco Blockchain

Φόρουμ Telco Blockchain

 • Ημερομηνία: 9 Ιουνίου 2020
 • Τοποθεσία: Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Σύμφωνα με την επίσημη ημερήσια διάταξη του φετινού Telco Blockchain Forum, η εκδήλωση θα επιδιώξει την προώθηση της υιοθέτησης blockchain σε ολόκληρο τον παγκόσμιο κλάδο των τηλεπικοινωνιών. Επιπλέον, το συνέδριο θα είναι γεμάτο με μια ευρεία ομάδα ομιλητών που θα συζητήσουν τις δυνατότητες του blockchain στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, καθώς και να διερευνήσουν τις διάφορες επιχειρηματικές του περιπτώσεις (σχετικά με αυτόν τον εξειδικευμένο τομέα).

Επιπλέον, το φόρουμ θα ερευνήσει επίσης βαθύτερα τις διάφορες πραγματικές χρήσεις για το blockchain στις τηλεπικοινωνίες (όπως εάν η τεχνολογία μπορεί να χρησιμεύσει ως βιώσιμη πηγή εσόδων ή να λειτουργήσει πρωτίστως ως ανοιχτό slasher για τον κλάδο γενικότερα;)

Κορυφή Blockchain για επιχειρήσεις 2020

Κορυφή Blockchain για επιχειρήσεις 2020

 • Ημερομηνία: 10 – 11 Ιουνίου 2020
 • Τοποθεσία: Excel London, Ηνωμένο Βασίλειο

Μετά την επιτυχία της εκδήλωσης του περασμένου έτους, η επανάληψη του Blockchain for Business Summit για το 2020 θα επιδιώξει να αντιμετωπίσει τη διαφημιστική εκστρατεία και τις κερδοσκοπίες γύρω από την αγορά ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων. Επιπλέον, η εκδήλωση θα εξετάσει επίσης τις διάφορες περιπτώσεις χρήσης της τεχνολογίας σε πραγματικό κόσμο σε μια σειρά διαφορετικών βιομηχανικών τομέων και τομέων της αγοράς.

Στη σύνοδο θα παρευρεθούν πολλοί μεγάλοι παίκτες όπως ο επικεφαλής καινοτομίας της GE Power Maher Chebbo, ο Ville Sointu της Nordea, ο William Lovell της Τράπεζας της Αγγλίας και η Mariana Gómez de la Villa της ING (μεταξύ άλλων).

Συνέδριο Crypto Valley Blockchain

Συνέδριο Crypto Valley Blockchain

 • Ημερομηνία: 11-12 Ιουνίου 2020.
 • Τοποθεσία: Rotkreuz, Ελβετία

Η τρίτη και τελευταία έκδοση του Συνεδρίου Crypto Valley (CVC) θα πραγματοποιηθεί κατά τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου στο Rotkreuz της Ελβετίας. Η διήμερη εκδήλωση θα περιλαμβάνει πολλές συζητήσεις που θα αντιμετωπίσουν σχετικά ζητήματα που σχετίζονται με την τεχνολογία blockchain. Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο του συνεδρίου, το CVC θα φιλοξενήσει περισσότερες από 50+ παρουσιάσεις από ηγέτες της παγκόσμιας βιομηχανίας.

Επιπλέον, αλλά η εκδήλωση θα παρουσιάσει επίσης στους συμμετέχοντες:

 • Επιλεγμένες προσεκτικά ερευνητικές μελέτες που ασχολούνται με την ακαδημαϊκή πτυχή της τεχνολογίας crypto και blockchain.
 • Αλληλεπιδράσεις με πολλά άτομα υψηλού προφίλ από διαφορετικά εταιρικά περιβάλλοντα, ακαδημαϊκά ιδρύματα, νεοσύστατες επιχειρήσεις και κυβερνητικούς φορείς.
 • Προθήκες προϊόντων από μεγάλο αριθμό εταιρειών.
 • Συζητήσεις πάνελ που προσφέρουν προκλητικές απόψεις.

Τέλος, αναφέρεται ότι στο Συνέδριο Crypto Valley θα παρευρεθούν περισσότερα από 700 άτομα, 100+ επενδυτές, 10+ εκθέτες και 200+ εταιρείες.

Ιούλιος 2020

Blockchain Summit: Η επιχείρηση του Blockchain

Blockchain Summit: Η επιχείρηση του Blockchain

 • Ημερομηνία: 1-2 Ιουλίου 2020
 • Τοποθεσία: Olympia Conference Center, London, UK

Το Blockchain Summit 2020 θα προσφέρει στους παρευρισκόμενους πρόσβαση σε έναν αριθμό τεχνολογικών επιρροών και διαταραχών από όλο τον κόσμο. Η φετινή έκδοση του συνεδρίου θα περιλαμβάνει συνολικά 200+ ομιλητές που προέρχονται από διάφορους κλάδους όπως blockchain, AI, χρηματοδότηση και θα χρησιμεύσουν ως πλατφόρμα για διαφορετικούς προμηθευτές να συζητήσουν, να επιδείξουν και να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στην παγκόσμια αγορά τεχνολογίας γενικά.

Supply Chain στο Blockchain Conference 2020

Supply Chain στο Blockchain Conference 2020

 • Ημερομηνία: 13 Ιουλίου 2020
 • Τοποθεσία: Fishburners Event Space, Μπρίσμπεϊν, Αυστραλία

Όπως φαίνεται να υποδηλώνει το όνομα, το Supply Chain on Blockchain Conference επιδιώκει να φέρει σε επαφή φορείς εκμετάλλευσης αλυσίδας εφοδιασμού με διάφορους ερευνητές blockchain, ανεξάρτητους προγραμματιστές, κυβερνητικούς αξιωματούχους για να συζητήσουν ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων ζητημάτων που σχετίζονται με αυτόν τον τομέα (όπως προέλευση, χρηματοδότηση αλυσίδας εφοδιασμού , διαπραγμάτευση συμφωνιών και Logistics).

Blockchain Expo Europe

Blockchain Expo Europe

 • Ημερομηνία: 17-18 Ιουλίου 2020.
 • Τοποθεσία: RAI Amsterdam.

Ευρέως θεωρούμενο ως ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια με προσανατολισμό blockchain στον κόσμο, η εκδήλωση επικεντρώνεται κυρίως σε πράγματα όπως:

 • Το μέλλον της τεχνολογίας των επιχειρήσεων
 • Το δυναμικό του blockchain και του crypto

Εκτός από αυτό, ως μέρος της διήμερης εκδήλωσης, θα υπάρξει επίσης μια σειρά εκθέσεων εκδηλώσεων που θα διεξαχθούν από διάφορες κορυφαίες μάρκες από αυτήν την ταχέως εξελισσόμενη βιομηχανία.

Συνέδριο Διακοπής Εξόρυξης (MDC) 2020

Συνέδριο Διακοπής Εξόρυξης (MDC) 2020

 • Ημερομηνία: 22 – 23 Ιουλίου 2020
 • Τοποθεσία: DoubleTree by Hilton, Miami, Ηνωμένες Πολιτείες

Το MDC είναι ευρέως αναγνωρισμένο ως ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια που έχουν προσανατολιστεί στην κρυπτογράφηση στον κόσμο, με τη συμμετοχή ορισμένων καθιερωμένων ανθρακωρύχων, φιλοξενουμένων και ακόμη και ASIC Makers. Στο πλαίσιο της φετινής εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για τις διάφορες ενοχλητικές εκκινήσεις και πλατφόρμες blockchain που έχουν τη δυνατότητα να φέρουν επανάσταση σε αυτόν τον κλάδο. Όχι μόνο αυτό, αναμένεται ότι στο MDC 2020 θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 1.000+ ειδικοί, επιρροές και στρατηγικοί από όλο τον κόσμο. Μερικά από αυτά τα άτομα περιλαμβάνουν:

 • Irene Gao – Διεθνής Διευθυντής Πωλήσεων, Bitmain
 • David Vorick – Διευθύνων Σύμβουλος, συνιδρυτής του Obelisk ASIC Manufacturer + Lead Developer της Sia
 • Navdeep Garg – Tech Executive για το BitTorrent
 • Philip Salter – Επικεφαλής των Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων, Genesis Mining

Αύγουστος 2020

Κορυφή Blockchain Σιγκαπούρη

Κορυφή Blockchain Σιγκαπούρη

 • Ημερομηνία: Θα αποφασιστεί
 • Τοποθεσία: Suntec, Σιγκαπούρη

Η ολοήμερη εκδήλωση θα περιλαμβάνει περισσότερους από 700 ηγέτες του κλάδου, καινοτόμους και υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, οι οποίοι θα συναντηθούν για να βοηθήσουν τους παρευρισκόμενους να κατανοήσουν τα διάφορα σημεία που σχετίζονται με αυτήν τη συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία. Και ενώ η λίστα επισκεπτών για τη φετινή σύνοδο κορυφής δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, από το προσωπικό που έχει παρευρεθεί στην εκδήλωση τα προηγούμενα χρόνια, αναμένεται ότι μερικά από τα πιο εξέχοντα ονόματα αυτού του χώρου θα παρευρεθούν στο φετινό συνέδριο.

Εκπαιδευτικό Συνέδριο Blockchain

Εκπαιδευτικό Συνέδριο Blockchain

 • Ημερομηνία: Θα αποφασιστεί
 • Τοποθεσία: Ντένβερ, Κολοράντο

Το φετινό εκπαιδευτικό συνέδριο Blockchain είναι έτοιμο να περιλαμβάνει αρκετές σε βάθος αλληλεπιδράσεις με μέλη του παγκόσμιου τομέα blockchain. Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο της εκδήλωσης, το συνέδριο θα είναι γεμάτο με συνολικά 16 ώρες εκπαιδευτικού περιεχομένου που είναι προσαρμοσμένο για να βοηθήσει τους ανθρώπους να μεγιστοποιήσουν τις γνώσεις τους για όλα τα πράγματα που σχετίζονται με αυτόν τον αναπτυσσόμενο τομέα.

Φόρουμ Blockmaster

Φόρουμ Blockmaster

 • Ημερομηνία: Θα αποφασιστεί
 • Τοποθεσία: Σάο Πάολο, Βραζιλία

Το Forum Blockmaster θεωρείται ευρέως ως το κορυφαίο γεγονός κρυπτογράφησης / blockchain της Βραζιλίας. Η φετινή έκδοση της εκδήλωσης θα δει έναν αριθμό κορυφαίων τεχνολογικών προγραμματιστών της Νότιας Αμερικής, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και λάτρεις της κρυπτογράφησης να συναντηθούν όχι μόνο για το δίκτυο μεταξύ τους αλλά και για να μοιραστούν τις γνώσεις, τις γνώσεις τους και να συνδεθούν με περιφερειακούς και διεθνείς συμμετέχοντες.

Σεπτέμβριος 2020

Blockchain σε λάδι & Διάσκεψη για το φυσικό αέριο

Blockchain σε λάδι & amp; Διάσκεψη για το φυσικό αέριο

 • Ημερομηνία: 16-17 Σεπτεμβρίου 2020
 • Τοποθεσία: JW Marriott Houston, Ηνωμένες Πολιτείες

Η 4η έκδοση του ετήσιου Blockchain in Oil & Το συνέδριο για το φυσικό αέριο θα πραγματοποιηθεί την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και όπως και ο προκάτοχός του θα παρακολουθήσουν περισσότερους από 40+ ομιλητές και 200+ παρευρισκόμενους. Επιπλέον, αναφέρεται ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την κοινοπραξία Blockchain πετρελαίου και φυσικού αερίου – μια οντότητα που αποτελείται από γνωστούς γίγαντες της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των Shell, Equinor, Chevron, Hess, Repsol (μεταξύ άλλων).

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο εκδηλώσεων, το φετινό συνέδριο θα εξετάσει τους διάφορους τρόπους με τους οποίους το blockchain μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το λάδι & εταιρείες φυσικού αερίου για τον εξορθολογισμό των εσωτερικών δραστηριοτήτων τους, καθώς και τη μεγιστοποίηση της συνολικής παραγωγικότητάς τους. Όχι μόνο αυτό, αλλά το συνέδριο θα περιλαμβάνει επίσης ζωντανές επιδείξεις διαφόρων πλαισίων διακυβέρνησης που βασίζονται σε blockchain και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα συστήματα κληρονομιάς της βιομηχανίας..

Οκτώβριος 2020

Φωνή του Blockchain 2020

Φωνή του Blockchain 2020

 • Ημερομηνία: 5-6 Οκτωβρίου 2020
 • Τοποθεσία Venue SIX10, Chicago, Ηνωμένες Πολιτείες

Σύμφωνα με μια πληθώρα πληροφοριών που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο, η φετινή έκδοση του συνεδρίου Voice of Blockchain (VoB) θα επιδιώξει να παρέχει στα μέλη του παγκόσμιου οικοσυστήματος blockchain μια πλατφόρμα για να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους με έναν εξαιρετικά απλοποιημένο τρόπο – επιτρέποντάς τους έτσι να μεγιστοποιήσουν τις ευκαιρίες δικτύωσής τους.

Αναμένεται ότι η βασική ατζέντα για την εκδήλωση θα ανακοινωθεί έως την 31/1/20.

Σύνοδος κορυφής Crypto Invest 2020

Σύνοδος κορυφής Crypto Invest 2020

 • Ημερομηνία: 6 Οκτωβρίου – 7 Οκτωβρίου 2020
 • Τοποθεσία: Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες, Λος Άντζελες, Ηνωμένες Πολιτείες

Επίσης, αναφέρεται ως CIS, η εκδήλωση θεωρείται ευρέως ως ένα από τα κορυφαία συνέδρια / εκθέσεις κρυπτογράφησης στον κόσμο που επικεντρώνονται σε εξειδικευμένα θέματα όπως η επένδυση blockchain, η υιοθέτηση κρυπτογράφησης κ.λπ. Επιπλέον, πρέπει να επισημανθεί ότι το φετινό συνέδριο θα είναι που φιλοξενείται από τον Goren Holm Ventures και θα παρακολουθούνται από διάφορους καινοτόμους, ηγέτες, επιχειρηματίες, νεοσύστατες επιχειρήσεις, επενδυτές αγγέλου, επενδυτές επιχειρηματικών κεφαλαίων, επενδυτές λιανικής, οικογενειακά γραφεία, επενδυτές ακινήτων που έχουν συνδεθεί με το χώρο blockchain εδώ και πολλά χρόνια.

Οι προηγούμενοι παρευρισκόμενοι περιλαμβάνουν τον Steve Wozniak, τον Tim Draper, τον Dan Morehead, τον Bill Barhydt και τον Apolo Ohno.

Νοέμβριος 2020

MoneyConf

MoneyConf

 • Ημερομηνία: 2 -3 Νοεμβρίου 2020
 • Τοποθεσία: Λισαβόνα, Πορτογαλία

Το MoneConf 2020 είναι μια διήμερη εκδήλωση που θα φιλοξενήσει περισσότερους από 5000 συμμετέχοντες από περισσότερες από εκατό διαφορετικές χώρες. Όσον αφορά το τι προσφέρει η εκδήλωση, το συνέδριο θα συμπληρωθεί με πολλές βασικές διευθύνσεις, πρακτικά εργαστήρια, συνεδρίες δικτύωσης που θα επιτρέψουν στα άτομα να μεγιστοποιήσουν τις γνώσεις τους για θέματα όπως blockchain, crypto, AI, αποκέντρωση, DLT κ.λπ..

Blockchain Expo Βόρεια Αμερική

Blockchain Expo Βόρεια Αμερική

 • Ημερομηνία: 4-5 Νοεμβρίου 2020
 • Τοποθεσία: Συνεδριακό Κέντρο Santa Clara, Ηνωμένες Πολιτείες

Η τέταρτη έκδοση της ετήσιας έκθεσης N.American Blockchain Expo θα προσελκύσει ηγέτες, εμπειρογνώμονες από διάφορες βιομηχανίες για να συζητήσουν θέματα που σχετίζονται με μια ποικιλία εξειδικευμένων τομέων όπως blockchain, IoT, 5G, cybersecurity, cloud technology, AI και big data.

Επιπλέον, αναφέρεται επίσης ότι η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μια σειρά από βασικές ομιλίες, διαδραστικές συζητήσεις πάνελ και μελέτες περιπτώσεων που βασίζονται σε λύσεις, οι οποίες όχι μόνο θα επιτρέψουν στους συμμετέχοντες να μάθουν για τις διάφορες πτυχές αυτού του συνεχώς εξελισσόμενου χώρου αλλά και να τους επιτρέψουν να κερδίσουν καλύτερη κατανόηση ορισμένων από τις λεπτότερες λεπτομέρειες αυτής της τεχνολογίας.

Τέλος, σύμφωνα με την επίσημη ημερήσια διάταξη της εκδήλωσης, το συνέδριο επιδιώκει να βοηθήσει τους ανθρώπους να ανακαλύψουν τις βασικές βιομηχανίες που μπορούν να διαταραχθούν μέσω της χρήσης τεχνολογίας blockchain. Μερικοί από αυτούς τους τομείς της αγοράς περιλαμβάνουν τη λιανική, τη χρηματοδότηση, την υγειονομική περίθαλψη, την ασφάλιση, την ενέργεια, τη μουσική, την κυβέρνηση, τα ακίνητα.

Αποκεντρωμένη 2020

Αποκεντρωμένη 2020

 • Ημερομηνία: 11-13 Νοεμβρίου 2020
 • Τοποθεσία: Λεμεσός, Κύπρος

Φιλοξενείται από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το τέταρτο ετήσιο Αποκεντρωμένο Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί κατά τη δεύτερη εβδομάδα του Νοεμβρίου. Όπως ίσως γνωρίζουν ήδη πολλοί από τους αναγνώστες μας, η εκδήλωση θεωρείται ευρέως ως ένα από τα κορυφαία συνέδρια της Ευρώπης για το blockchain και τα ψηφιακά νομίσματα. Από αυτήν την άποψη, αξίζει να αναφερθεί ότι το αποκεντρωμένο 2020 θα δει μερικούς από τους κορυφαίους επιχειρηματίες του κόσμου, καθώς και ακαδημαϊκούς εμπειρογνώμονες, να συναντηθούν για να συζητήσουν τις διάφορες τάσεις και εξελίξεις που επηρεάζουν αυτόν τον χώρο. Οι προηγούμενοι συμμετέχοντες περιλαμβάνουν τον Dr. Adam Back του blockstream, το Perianne Boring του CDC και την Eva Kaili.

IMTC 2020

IMTC 2020

 • Ημερομηνία: 16-19 Νοεμβρίου 2020
 • Τοποθεσία: Μαϊάμι, Ηνωμένες Πολιτείες

Το IMTC 2020 θα δει συνολικά 500 περίεργους συμμετέχοντες να έρχονται μαζί από όλο τον κόσμο, όχι μόνο για το δίκτυο μεταξύ τους, αλλά και για τις τελευταίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον κόσμο των χρηματοοικονομικών συναλλαγών blockchain και crypto Οι ομιλητές στη φετινή εκδήλωση θα περιλαμβάνουν προσωπικότητες μεγάλων ονομάτων όπως ο George Harrap, ο Leon Issacs, η Nina Hulsken.

Καλύτερες εκδηλώσεις και συνέδρια Crypto 2020: Τελικό Word

Τι θαυμάσιο έτος θα είναι στη χώρα του bitcoin. Καθώς η εποχή με βάση το blockchain ξεκινά από όλους μας το 2020 και μετά, από το μισό γεγονός που έρχεται σε οποιοδήποτε από αυτά τα εισηγμένα κέντρα κρυπτοσυγκέντρωσης, μια σοφή λέξη για όλους τους λάτρεις της κρυπτογράφησης, τους υποστηρικτές και τους ζηλωτές είναι να κάνουν τους γύρους και να ξεκινήσουν δικτύωση με συναδέλφους, βρείτε νέους ενδιαφερόμενους προμηθευτές ή προμηθευτές και ξεκινήστε να τοποθετείτε τον εαυτό σας για την καλύτερη ευκαιρία για επιτυχία σε αυτόν τον εκπληκτικό κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Είτε αυξάνετε την ευαισθητοποίηση σας είτε αποκτάτε σαφήνεια, αυτά τα γεγονότα κρυπτογράφησης που σχετίζονται με το blockchain θα εμφανίσουν ένα διαφορετικό επίπεδο έμπνευσης και κινήτρου που μπορείτε να πάρετε πίσω στο σπίτι σας. Ω, και μια τελευταία σκέψη – φροντίστε να διασκεδάσετε! Η παρακολούθηση οποιασδήποτε από αυτές τις εκδηλώσεις bitcoin θα είναι επωφελής για τη συλλογή στρατηγικών, πληροφοριών και αναλύσεων που απλά δεν θα βρείτε στο crypto twitter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner